Dr. Penny Den Haag

Dr. Penny Den Haag

Dr. Penny Den Haag uit Scheveningen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.4
111 reviews
Ik laat al jaren mijn lippen en voorhoofd doen door Nina. Elke keer weer voel ik me prachtig.
Zo vriendelijk en behulpzaam, en dat voor zo’n eerlijke prijs.
L B
29 juli 2022 07:07
Ik ben in totaal 2 keer hier geweest voor lipfillers en botox. De eerste keer bij Tiba, zij werkt erg snel en binnen 5 min stond ik buiten. De tweede keer bij Daisy en dit vond ik persoonlijk een fijnere ervaring! Ze was zeer klantvriendelijk en luisterd naar je wensen. Nam de tijd en gaf goed aan wat ze ging doen. Meerdere keren aan mij gevraagt hoe ik mij... Toon meer »
Ik ben in totaal 2 keer hier geweest voor lipfillers en botox. De eerste keer bij Tiba, zij werkt erg snel en binnen 5 min stond ik buiten. De tweede keer bij Daisy en dit vond ik persoonlijk een fijnere ervaring! Ze was zeer klantvriendelijk en luisterd naar je wensen. Nam de tijd en gaf goed aan wat ze ging doen. Meerdere keren aan mij gevraagt hoe ik mij voelde en gaf goed advies kwa naverzorging. Ze heeft mijn lippen heel mooi opgevuld! Ik kom zeker bij haar terug! Toon minder »
Michelle Klomp
27 juli 2022 09:09
Mijn eerste afspraak was in 2019 voor lijntjes boven mijn lip. Toen bij Nina geweest en super tevreden. In 2020 en 2021 bij Tiba geweest voor dezelfde behandeling en net zo tevreden. Afgelopen week eerst bij Nina geweest voor neus- lippenplooi en gisteren bij Marjan voor mijn lippen. Kan niet anders zeggen dan dat Nina, Tiba en Marjan alle 3 zeer kundig zijn... Toon meer »
Mijn eerste afspraak was in 2019 voor lijntjes boven mijn lip. Toen bij Nina geweest en super tevreden. In 2020 en 2021 bij Tiba geweest voor dezelfde behandeling en net zo tevreden. Afgelopen week eerst bij Nina geweest voor neus- lippenplooi en gisteren bij Marjan voor mijn lippen. Kan niet anders zeggen dan dat Nina, Tiba en Marjan alle 3 zeer kundig zijn. Zo blij met de resultaten. Goed advies, iedereen is vriendelijk en neemt de tijd voor je. Ik raad iedereen Dr. Penny aan! Toon minder »
Manon
23 juli 2022 13:01
Vandaag bij daisy geweest erg professioneel wou heel graag 1ml maar zij raadde 0,6 aan dus heb dat gedaan en ben erg blij met het resultaat!!
Romy L
17 juli 2022 12:12
Vond het al een kille sfeer bij binnenkomst. De receptioniste zat vooral op haar telefoon, zelfs toen een klant voor haar stond bleef ze appen. Geen visitekaartje naar mijn idee. Er waren twee artsen. Na 45 minuten wachten was ik nog niet geholpen. Bij navraag bleek een klant onwel geworden te zijn en ik zou toch vast wel begrip ervoor hebben dat de klant go... Toon meer »
Vond het al een kille sfeer bij binnenkomst. De receptioniste zat vooral op haar telefoon, zelfs toen een klant voor haar stond bleef ze appen. Geen visitekaartje naar mijn idee. Er waren twee artsen. Na 45 minuten wachten was ik nog niet geholpen. Bij navraag bleek een klant onwel geworden te zijn en ik zou toch vast wel begrip ervoor hebben dat de klant goed geholpen zou worden. Natuurlijk heb ik begrip voor een calamiteit, waar ik echter geen begrip voor heb is dat er niets gecommuniceerd werd. Het lijkt mij een kleine moeite de klant uit te leggen waarom het uitloopt. Ik begrijp ook niet waarom ik niet door de andere arts geholpen werd puur omdat ik niet bij haar stond “ ingepland”, terwijl de ene na de andere klant geholpen werd die later dan ik gepland stond. Zo stagneert het proces nog meer. Ik zou nog eens minimaal een kwartier moeten wachten voordat ik aan de beurt zou zijn. Daar heb ik niet op kunnen en willen wachten. Het was zowel buiten als binnen erg warm. Je krijgt als klant helemaal niets te drinken aangeboden, ook na zo een lange wachttijd niet. Het komt op mij onprofessioneel en niet klantvriendelijk over. Voor mij geen dr. Penny meer. Toon minder »
Andrea Hoffmann
17 juni 2022 11:11
Ik ben er voor het eerst geweest. Bij binnenkomst ben ik netjes verwelkomd. Vriendelijk personeel! Ik ben goed geholpen door Tiba, een hele lieve vrouw. Luistert aandachtig, geeft keurig en eerlijk advies. Ik voelde mij in ieder geval op mijn gemak en ben zeer tevreden over de service. Ik zie na bijna 24 uur al een lichte resultaat in mijn frons. Ben benieuw... Toon meer »
Ik ben er voor het eerst geweest. Bij binnenkomst ben ik netjes verwelkomd. Vriendelijk personeel! Ik ben goed geholpen door Tiba, een hele lieve vrouw. Luistert aandachtig, geeft keurig en eerlijk advies. Ik voelde mij in ieder geval op mijn gemak en ben zeer tevreden over de service. Ik zie na bijna 24 uur al een lichte resultaat in mijn frons. Ben benieuwd over een paar weekjes 😍 Toon minder »
Ahlam
11 mei 2022 06:06
Super fijn geholpen. Ik was iets later dat was geen probleem. Fijne behandeling gehad. Mooi advies gehad ivm. De lipfiller behandeling. Geen blauwe plekken en de zwelling neemt mooi af met de dag.

Ik zal hier zeker mijn vervolg afspraken ook maken. Het is wel een stukje rijden maar zeker meer dan waard.
Mel Aan
26 april 2022 09:09
Ik ben nu al meerdere malen bij Daisy geweest voot fillers en botox. Daisy is super eerlijk en aardig en stelt je enorm gerust tijdens de behandeling. Ik ben altijd super blij en wil niemand anders meer!
Modi Teunissen
16 april 2022 18:06
Top kliniek zeer tevreden over het resultaat en de behandeling, zelf goed en realistisch advies gekregen over wat het best zou passen en de hoeveelheid. Mooie prijs niet overdreven duur zoals house of bratz of eventuele andere klinieken waarvan de inhoud en resultaat van de lipfillers al binnen een hele korte tijd al verdwenen is, super enthousiast voor deze... Toon meer »
Top kliniek zeer tevreden over het resultaat en de behandeling, zelf goed en realistisch advies gekregen over wat het best zou passen en de hoeveelheid. Mooie prijs niet overdreven duur zoals house of bratz of eventuele andere klinieken waarvan de inhoud en resultaat van de lipfillers al binnen een hele korte tijd al verdwenen is, super enthousiast voor deze nieuwe ervaring bij deze kliniek dit word mijn vaste lip Filler kliniek! 💯 Toon minder »
Farah Tannous
7 april 2022 18:06
Mijn docher heeft 2 weken geleden me lippen laten doen, toen ik klaar was kreeg ik geen verder info, qua na behandelingen etc. 2 weken verder en het lijkt of de fillers weg zijn, zwelling duurde 1 dag. En als je terug wilt komen of het te laten na kijken ken ik nog bijbetalen voor verdere opvullingen. En sinds ik van utrecht na denhaag moet rijden word het e... Toon meer »
Mijn docher heeft 2 weken geleden me lippen laten doen, toen ik klaar was kreeg ik geen verder info, qua na behandelingen etc. 2 weken verder en het lijkt of de fillers weg zijn, zwelling duurde 1 dag. En als je terug wilt komen of het te laten na kijken ken ik nog bijbetalen voor verdere opvullingen. En sinds ik van utrecht na denhaag moet rijden word het een grapje. Toon minder »
Hans Van Dijk
31 maart 2022 13:01
2 weken geleden me lippen laten doen, toen ik klaar was kreeg ik geen verder info, qua na behandelingen etc. 2 weken verder en het lijkt of de fillers weg zijn, zwelling duurde 1 dag. En als je terug wilt komen of het te laten na kijken ken ik nog bijbetalen voor verdere opvullingen. En sinds ik van utrecht na denhaag moet rijden word het een grapje.
Rachel kimberley Versteeg
31 maart 2022 13:01
Vandaag voor de eerste keer geweest bij dr penny voor lip fillers.. top geholpen, ze heeft geluisterd naar wat ik wou en dat heeft ze ook uitgevoerd! Ben super blij. Mij zien jullie snel weer terug ♡
michelle de groot
28 maart 2022 11:11
Ze zijn super eerlijk (als het niet nodig is raden ze het ook af en denken niet aan geld!) en geven goed advies.
Ik ga er altijd tevreden weer weg :)
Er zijn meerdere artsen maar Dr. Daisy Wang is echt een topper waar ik graag in de stoel zit voor mijn behandelingen.
Kim Ros
19 maart 2022 12:12
Ik ben al twee keer bij Nina geweest voor mijn lippen. Ze zijn super natuurlijk en ben er nog steeds blij mee! Laatst ging ik voor een consult voor botox in mijn kaakspier omdat ik mijn wangen te bol vind. Nina is super eerlijk en gaf aan dat het niet nodig was en het niet mooier ervan werd. Zo fijn een arts die gewoon eerlijk is en niet alleen maar ja zegt... Toon meer »
Ik ben al twee keer bij Nina geweest voor mijn lippen. Ze zijn super natuurlijk en ben er nog steeds blij mee! Laatst ging ik voor een consult voor botox in mijn kaakspier omdat ik mijn wangen te bol vind. Nina is super eerlijk en gaf aan dat het niet nodig was en het niet mooier ervan werd. Zo fijn een arts die gewoon eerlijk is en niet alleen maar ja zegt om centjes te verdienen! Alleen Nina vertrouw ik 100% met mijn gezicht 😊🙏🏻 Toon minder »
Sanne Sophie
18 maart 2022 06:06
Ik laat mijn traangootjes doen door Daisy. Zij neemt de tijd, en is bij mij geheel pijnloos. Doet ook nooit meer dan nodig,zodat je niet als een karikatuur erbij loopt. Meestal wil ik meerdere dingen laten op/invullen, maar ze weet precies wat je het beste kan doen. Traangootjes is een vak apart, en moet je zeker mee uitkijken!
Diana
5 maart 2022 17:05
Vandaag een filler behandeling gehad bij dr penny en ik moet zeggen dat ik nog nooit zo ontevreden ergens ben weggegaan. Ik kom binnen en er hangt een hele nare sfeer in de behandelkamer ondanks dat het mooi aangericht is, ik maak een opmerking wat ziet het er hier mooi uit en krijg geen reactie terug. Ik geef bij de de arts aan dat er 2 fillers in het verl... Toon meer »
Vandaag een filler behandeling gehad bij dr penny en ik moet zeggen dat ik nog nooit zo ontevreden ergens ben weggegaan. Ik kom binnen en er hangt een hele nare sfeer in de behandelkamer ondanks dat het mooi aangericht is, ik maak een opmerking wat ziet het er hier mooi uit en krijg geen reactie terug.
Ik geef bij de de arts aan dat er 2 fillers in het verleden geen resultaat hebben gegeven of dat het na 2 a 3 maanden al niet meer te zien was dus dat ik dat niet meer wou, ondanks mijn uitleg en ervaring vond hij het toch nodig om zijn zin door te drijven en wel met de duurste filler te werken. Ook word er de opmerking gemaakt het is niet nodig om je lippen te doen op een vervelende manier. Eenmaal in de stoel krijgt de stand vd stoel zo een rare stand dat het leek alsof ik ondersteboven hing mn hoofd was zo laag dat al het bloed naar mn hoofd steeg.
Zonder enige communicatie word de behandeling gedaan. Eenmaal klaar geef ik aan dat het niet het resultaat is wat ik normaal gewend ben (ik was er al 4 keer eerder geweest namelijk )en krijg in eerste instantie niet de indruk dat hij daar een boodschap aan had. Ik heb aangegeven dat ik niet meer terug zou komen waarop ik te horen krijg "dat moet jezelf weten". Ik mocht van de arts na 2 weken terugkomen bij een andere arts maar volgens hem zou een ander hetzelfde zeggen als wat hij gezegd had. Al met al en hele hele nare ervaring. 1 ster is voor de keren ervoor geweest want als ik 0 kon geven voor de behandeling van vandaag dan had ik dat gedaan. Toon minder »
Soheyla Tondkar
12 november 2021 15:03
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €99 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €59 per behandeling
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. €165 per ml
Juvéderm
V.a. €190 per ml
Stylage
V.a. €175 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €95 per behandeling
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €650 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €225 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2014
Adres
Frederik Hendrikplein 53, Scheveningen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten