House of Bratz Amsterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
House of Bratz Amsterdam

House of Bratz Amsterdam

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 140 per zone
2 zones
V.a. € 199 per behandeling
3 zones
V.a. € 275 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 375 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 85 per behandeling
Fillers
StylageStylage
V.a. € 275 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 195 per behandeling
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 500 per behandeling
Overige
Belkyra / Kybella (deoxycholinezuur)
V.a. € 1.250 per behandeling
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 150 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 400 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2019
Adres
Johannes Verhulststraat 62-H, Amsterdam
House of Bratz Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Miguel Tjon a Fat
Drs. Miguel Tjon a Fat
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Maloes Mohammad Zadeh
Drs. Maloes Mohammad Zadeh
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Sebastiaan De Vreugd
Drs. Sebastiaan De Vreugd
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken

House of Bratz Amsterdam Reviews

4.1
76 reviews
Ik ging naar de vestiging in Amsterdam.
Helaas was ik helemaal niet tevreden! Het filler dat in mijn lippen werd geïnjecteerd had helemaal geen goed resultaat!!
En een ander belangrijk ding is het meisje dat zich in Bali bevindt en helaas helemaal niet goed met de klant omgaat!
Ik raad het hier niet aan
S
10 maart 2024 23:11
Kwam voor een botox behandeling voorhoofd & frons (doe ik al 5+ jaar). Eerst 30+ minuten wachten. Proberen ze me eerst brotox (Botox voor mannen, extra eenheden) aan te smeren terwijl ik een vrouw ben en normale Botox altijd perfect heeft gewerkt voor mij. Prima, extra geld betaald, ik ben de moeilijkste niet. 3 weken later op nacontrole omdat geen enkele ri... Toon meer »
Kwam voor een botox behandeling voorhoofd & frons (doe ik al 5+ jaar). Eerst 30+ minuten wachten. Proberen ze me eerst brotox (Botox voor mannen, extra eenheden) aan te smeren terwijl ik een vrouw ben en normale Botox altijd perfect heeft gewerkt voor mij. Prima, extra geld betaald, ik ben de moeilijkste niet. 3 weken later op nacontrole omdat geen enkele rimpel weg is, ondanks de extra Botox. Bijzonder. Weer 30+ minuten wachten. Ik word opnieuw behandeld. Vervolgens wil ik naar huis, moet ik weer een kwartier wachten. Er wordt me niet vertelt waarom, oprecht geen idee. Uiteindelijk krijg ik te horen dat ik de kosten voor de nacontrole zelf moet betalen. Serieus?! Jongens, jullie hebben me al extra geld in rekening gebracht en proberen nu nog meer geld los te trekken omdat jullie zelf de behandeling niet goed hebben uitgevoerd? En proberen dit nu achteraf nog een keer in rekening te brengen zonder daar op voorhand iets over te zeggen? Wat is dit voor trieste bedoeling.. Echt onwijs boos weggegaan daar. Zo behandel je klanten niet. Iig 1 minder vanaf nu✅ Toon minder »
Iris Sam
10 maart 2024 19:07
In eerste instantie een fijne kliniek en prima geholpen. Echter is mij geen 1 ml aangeraden terwijl dat normaal wel gebeurt voor een eerste keer waardoor ik voor 0,5 ml ben gegaan. Dit is er al heel snel uit natuurlijk. Eigenlijk had ik na de eerste dag er meteen bobbeltjes in meerdere in m’n boven lip en een grote in m’n onderlip, hierover een mail gestuurd... Toon meer »
In eerste instantie een fijne kliniek en prima geholpen. Echter is mij geen 1 ml aangeraden terwijl dat normaal wel gebeurt voor een eerste keer waardoor ik voor 0,5 ml ben gegaan. Dit is er al heel snel uit natuurlijk. Eigenlijk had ik na de eerste dag er meteen bobbeltjes in meerdere in m’n boven lip en een grote in m’n onderlip, hierover een mail gestuurd maar na 8 dagen nog steeds geen reactie op. Dit vind ik erg slecht en niet klantgericht, nu heb ik €200 begaald voor nauwelijks volume en alleen bolletjes in mijn lip. Toon minder »
Julia Eijt
20 februari 2024 14:02
Leuk en aardig totdat je lippen totaal anders gespoten worden dan dat je aangeeft (zonder dit te bespreken met je) en als je hier niet tevreden mee bent en erover bent krijg je arrogante medewerker aan de lijn met 0 begrip en doet er alles aan om jou als klant de schuld te geven. Elke klacht die je opnoemt wordt tegengesproken, er wordt totaal niet geluister... Toon meer »
Leuk en aardig totdat je lippen totaal anders gespoten worden dan dat je aangeeft (zonder dit te bespreken met je) en als je hier niet tevreden mee bent en erover bent krijg je arrogante medewerker aan de lijn met 0 begrip en doet er alles aan om jou als klant de schuld te geven. Elke klacht die je opnoemt wordt tegengesproken, er wordt totaal niet geluisterd naar je ervaring! Kortom, service is echt bagger! Op zn minst gratis op laten lossen was netjes geweest maar nee, artsen die hun eigen gang gaan en maar wat doen (totaal niet luisteren) worden in bescherming genomen en de klant zit fout. En dan mag je nog eens 150 dokken om het eruit te laten halen. Vies verdienmodel. Ik raad niemand deze plek aan als je professioneel geholpen wilt worden en als je wilt dat er naar je geluisterd word wanneer je een klacht hebt. Dit was mijn vaste plek maar ik stap over naar een ander kliniek waar ik wel netjes behandeld word. Arts spuit je onderlip vol terwijl je duidelijk aangeeft dat je voor je bovenlip komt. Maar dat was ook mijn schuld volgens de medewerker. Ik vraag me af of de artsen hier 1 een les krijgen in luisteren naar wat de klant wil en 2 of de baliemedewerkers les krijgen in hoe om te gaan met de klanten. Toon minder »
Tugba
17 februari 2024 18:06
SLECHT! Heb laatst Traangoot behandeling gedaan bij House of Bratz, en ben erg ontevreden. Ten eerste zijn ze onprofessioneel en erg laks in de omgang. Ze vinden alles wel oke. Geen proactieve houding van het personeel. Maar waar ik het meest ontevreden over ben is de werkwijze van de arts. Hij heeft me slecht behandeld en ik zie werkelijk niks van het res... Toon meer »
SLECHT! Heb laatst Traangoot behandeling gedaan bij House of Bratz, en ben erg ontevreden. Ten eerste zijn ze onprofessioneel en erg laks in de omgang. Ze vinden alles wel oke. Geen proactieve houding van het personeel.

Maar waar ik het meest ontevreden over ben is de werkwijze van de arts. Hij heeft me slecht behandeld en ik zie werkelijk niks van het resultaat. Ben hier zwaar ontevreden over. Hij heeft in totaal maar 0.3ml in onder m'n ogen injecteert. Hij zei dat je pas na een week het resultaat kon zien. Ik heb de voor en na foto's bekeken en ik zag helemaal 0,0 verschil. OPLICHTERS!

Ik beveel niemand House of Bratz aan! Ik kom hier in elk geval niet weer. Toon minder »
Hungry Man
23 januari 2024 20:08
De arts die mij heeft geholpen met de Botox was erg professioneel en vriendelijk. Heeft naderhand ook nog meegedacht aan een oplossing voor het liften van de wenkbrauwen. Erg mooi pand, goede locatie en vriendelijk personeel
Lieve Kseen
3 januari 2024 03:03
Ik ben gister weer geweest voor een filler behandeling en het resultaat was zoals gewoonlijk weer echt perfect!! Ik ben nu al een aantal keer in de kliniek in amsterdam geweest maar gister was mijn ervaring echt meer dan 5 sterren waard. De dame die gister achter de balie werkte was so super lief en gastvriendelijk dat ik dacht dit moet ik echt even delen. I... Toon meer »
Ik ben gister weer geweest voor een filler behandeling en het resultaat was zoals gewoonlijk weer echt perfect!! Ik ben nu al een aantal keer in de kliniek in amsterdam geweest maar gister was mijn ervaring echt meer dan 5 sterren waard. De dame die gister achter de balie werkte was so super lief en gastvriendelijk dat ik dacht dit moet ik echt even delen. Ik voelde me echt helemaal welkom en op me gemak. Ook de behandeling zelf was weer in no time gebeurt en overtreft weer m'n verwachtingen. Helemaal blij!! Ik blijf hier sowieso komen. Toon minder »
Emy Muller
28 november 2023 07:07
De lippen zijn erg asymmetrisch. Na de ingreep was er iets mis. Een jaar later zien de lippen er vreselijk uit...
Angelika
8 oktober 2023 08:08
Vandaag geweest in de kliniek in Amsterdam. Hartelijk ontvangen door de meiden. Enorm schoon en opgeruimd, je krijgt gelijk een “happy” gevoel als je hier binnenstapt. Behandeld door dr. Bhikhie met fillers, ze is een geweldige vrouw. Ik voelde me heel comfortabel en ze begreep precies wat ik bedoelde. Ze heeft de plekken rustig en goed behandeld, nam de tij... Toon meer »
Vandaag geweest in de kliniek in Amsterdam. Hartelijk ontvangen door de meiden. Enorm schoon en opgeruimd, je krijgt gelijk een “happy” gevoel als je hier binnenstapt. Behandeld door dr. Bhikhie met fillers, ze is een geweldige vrouw. Ik voelde me heel comfortabel en ze begreep precies wat ik bedoelde. Ze heeft de plekken rustig en goed behandeld, nam de tijd en praatte tussendoor; het leek alsof ik bij me vriendin op de koffie was. Blij met het eindresultaat en met een goed gevoel de deur uit. Toon minder »
C Valentijn
24 september 2023 07:07
Al jaren mijn vaste adres voor Botox. Enorm klantgerichte praktijk met veel ervaring. Ik zou iedereen adviseren om hier je behandeling te boeken voor een prachtig en profesioneel resultaat.
Renee De Koning
19 juni 2023 19:07
Lip flip en fillers gedaan en ben er super blij mee. Bij dokter Tjon-a-Fat hij heeft een goed luistert oor en doet wat je precies wilt met je lippen. Zeker ga ik terug bij hem! Echt een aanrader
Bo Glasius
19 juni 2023 13:01
Ik raad iedereen House of Bratz aan! Voor het eerst mijn lippen laten doen en mijn arts was super lief en gaf me zeker goed advies van begin tot eind waardoor ik minder bang was en echt op me gemak voelde! De dames die er werken ook super lief, niet uit de hoogte! Verder mooie en nette zaak!
L H
16 juni 2023 18:06
Ik raad iedereen House of Bratz aan! Voor het eerst mijn lippen laten doen en mijn arts was super lief en gaf me zeker goed advies van begin tot eind waardoor ik minder bang was en echt op me gemak voelde! De dames die er werken ook super lief, niet uit de hoogte! Verder mooie en nette zaak!
LZ H
16 juni 2023 18:06
Twee keer geweest, voor mijn eerste keer lip filler en na bijna een jaar voor een refill geweest. De eerste keer bleef zo lang mooi zitten dat ik na 10 maanden pas terug wilde komen voor de refill. Super goede professionele service, alles wordt netjes uitgelegd en altijd met een glimlach weer naar buiten gegaan. Als je twijfels hebt over iets kan je altijd v... Toon meer »
Twee keer geweest, voor mijn eerste keer lip filler en na bijna een jaar voor een refill geweest. De eerste keer bleef zo lang mooi zitten dat ik na 10 maanden pas terug wilde komen voor de refill. Super goede professionele service, alles wordt netjes uitgelegd en altijd met een glimlach weer naar buiten gegaan. Als je twijfels hebt over iets kan je altijd voor advies vragen tijdens de afspraak! Toon minder »
Diantha Van Petegem
21 maart 2023 17:05
Ik heb een aantal behandelingen gehad en ik ben iedere keer weer tevreden over het resultaat. Ik word behandeld door Dr. Tjon A Fat. Hij is eerlijk, geruststellend en vriendelijk. Verder is het personeel ook super vriendelijk en ziet de kliniek er mooi en netjes uit.
Rojin
14 februari 2023 05:05
Ik ben in december voor het eerst bij hob in Amsterdam behandeld. Ik kwam voor lipfillers en werd behandeld door dokter Tjon A Fat. Ik was vrij angstig en hij was heel professioneel en hielp mij over mijn angst heen! Ik raad het iedereen aan, het resultaat is zo mooi en het deed geen pijn.
Jaden Hoogvliets
13 februari 2023 18:06
Hele fijne, nette kliniek. Vriendelijk personeel. Ik word geholpen door Dokter Tjon A Fat. Hij is erg eerlijk, deskundig en weet wat hij doet. Ook erg vriendelijk en geruststellend. Ondertussen ongeveer 5 keer hier geweest. Ik zou deze kliniek zeker aanraden!
E N
11 januari 2023 14:02
Super fijne behandeling gehad. Voor mij de eerste keer lipfillers en de arts dacht echt met mij mee. Het resultaat is nog beter dan ik had verwacht. Ik kan niet wachten om weer terug te komen!
Denice Van Der Zwaan
11 januari 2023 14:02
Vriendelijke dames achter de receptie. Ik ben heel goed geholpen door Dr. Tjon A Fat. Hij heeft een duidelijk behandelplan voorgesteld, waarin er in meerdere stappen filler worden ingebracht ipv een grote hoeveelheid in een keer om een zo een mooi en natuurlijk resultaat te behalen!
Mila Silas
11 januari 2023 12:12
Echt hele fijne ervaring steeds opnieuw. Laat regelmatig mijn lippen doen door Jaqueline Hedari-Azad. Keer op keer heel tevreden met een mooi natuurlijk resultaat 😍
chelsey dolleman
26 september 2022 13:01
Ik ben nu een aantal keren bij house of bratz geweest voor verschillende behandelingen. Ik kan niks anders dan lovende woorden zeggen over dit bedrijf. De artsen informeren je super goed, de behandelingen zijn pijnloos en het resultaat is prachtig! Ik zou iedereen deze plek aanraden!
Colinda de Jong
31 augustus 2022 14:02
Zelf voor fillers naar Amsterdam geweest en de medewerkers waren super lief en behulpzaam. Ik was een half uur te vroeg en mocht ook gelijk mee naar de behandelaar en hoefde niet te wachten wat super fijn was. De behandeling verliep ook erg goed en alles werd ontzettend netjes uitgelegd waardoor je je heel erg op je gemak voelt. Eindresultaat is ook nog eens... Toon meer »
Zelf voor fillers naar Amsterdam geweest en de medewerkers waren super lief en behulpzaam. Ik was een half uur te vroeg en mocht ook gelijk mee naar de behandelaar en hoefde niet te wachten wat super fijn was. De behandeling verliep ook erg goed en alles werd ontzettend netjes uitgelegd waardoor je je heel erg op je gemak voelt. Eindresultaat is ook nog eens heel mooi geworden. Zeker voor herhaling vatbaar! Toon minder »
S AH
10 augustus 2022 17:05
Afgelopen maandag voor de zesde keer bij HOB geweest. Jaqueline Hedari-Azad was mijn arts die dag en wat een toparts! Het was niet alleen een goed consult, maar ook heel gezellig en dat is super fijn, zeker als je wat gespannen bent. Ik ben mega blij met het resultaat en met de goede zorgen van de lieve arts. Kan niet wachten om weer terug te komen!
rachel houwerzijl
11 juli 2022 14:02
Vriendelijke receptie medewerkers/assistentes, je voelt je gelijk op je gemak gesteld en welkom. Behandeling gehad (lipfillers) bij Dr Miguel Tjon-A-Fat. Echt heel erg blij mee, hij begreep goed wat mijn wensen waren en wat is hij goed in zijn werk zeg! Mijn complimenten. Zaak is ook erg schoon en het valt me op dat de afspraken zo verdeelt zijn over de dag... Toon meer »
Vriendelijke receptie medewerkers/assistentes, je voelt je gelijk op je gemak gesteld en welkom.
Behandeling gehad (lipfillers) bij Dr Miguel Tjon-A-Fat.
Echt heel erg blij mee, hij begreep goed wat mijn wensen waren en wat is hij goed in zijn werk zeg! Mijn complimenten. Zaak is ook erg schoon en het valt me op dat de afspraken zo verdeelt zijn over de dag dat je nooit in een drukke wachtkamer zit. Enigst minpuntje: geen koelpacks aanwezig voor na de behandelingen. Toon minder »
N L
25 juni 2022 20:08
Ik ben gisteravond voor de 2e keer geweest.echt super super tevreden. Het meisje aan de balie super lief en beantwoord netjes alle vragen. Voelde mij op het begin al gelijk op me gemak bij dokter tjon. Hij stelt je gerust en is vooral ook gewoon heel eerlijk wat wel of niet mooi is. Het is toch belangrijk dat je je op je gemak voelt. En het resultaat ben ik... Toon meer »
Ik ben gisteravond voor de 2e keer geweest.echt super super tevreden. Het meisje aan de balie super lief en beantwoord netjes alle vragen. Voelde mij op het begin al gelijk op me gemak bij dokter tjon. Hij stelt je gerust en is vooral ook gewoon heel eerlijk wat wel of niet mooi is. Het is toch belangrijk dat je je op je gemak voelt. En het resultaat ben ik ook echt zeer tevreden mee.(dat was het na de eerste keer al). Na een paar slechte recensies gelezen te hebben heeft mij dat niet tegen gehouden om toch te gaan. Ik raad hun zeer aan! Toon minder »
A Xx
7 juni 2022 17:05
Ik zal niemand maar dan ook echt niemand HOB aanraden. Er is geen service, had een afspraak gemaakt maar eindstand heb ik nog 45 min langer moeten wachten, andersom wordt er wel verwacht dat jij op tijd er bent. Die meid met de dior schoenen die denkt dat ze voor charlies angels werkt maar gewoon als baliemedewerker in Amsterdam werkt mag wel eens wat lessen... Toon meer »
Ik zal niemand maar dan ook echt niemand HOB aanraden. Er is geen service, had een afspraak gemaakt maar eindstand heb ik nog 45 min langer moeten wachten, andersom wordt er wel verwacht dat jij op tijd er bent. Die meid met de dior schoenen die denkt dat ze voor charlies angels werkt maar gewoon als baliemedewerker in Amsterdam werkt mag wel eens wat lessen klantvriendelijk volgen. Ze heeft nog niet het fatsoen om je aan te kijken wanneer ze tegen je praat. Haar houding is ronduit brutaal en arrogant. Tijdens de behandeling kwam ze 3 x binnen in de behandelkamer om dingen te vragen of te zeggen terwijl ik op de stoel behandeld werd. Kan echt niet. Het is ook gewoon niet klantgericht maar gewoon lopende band werk.

Ik heb mijn lippen, neuslippenplooi en kaken laten doen. Ben behandeld door dokter Miguel en hij heeft mijn lippen echt verpest, filler is echt veel te hoog geplaatst onderin mijn lippen zat niks. Mijn lippen waren asymmetrisch met een enorme fillersnor na 1x lipfiller. Plastisch chirurg schrok zo van mijn lippen, dat hij het zelfs gratis voor mij heeft opgelost. Hij kon niet anders zeggen dat hij alleen maar horror gezichten ziet van mensen die bij hem komen en zich ervoor hebben laten behandelen bij HOB.

Neuslippenplooi precies het zelfde verhaal. Zijn asymmetrisch het ziet er gewoon echt niet uit. Het is gewoon echt om te janken. Mijn gezicht is echt verpest. Terwijl ik er juist kwam voor een natuurlijke symmetrische look, ben ik juist met het tegenovergestelde opgezadeld.

Kaken heeft hij maar 0,5 gebruikt en daar zie je dus weer helemaal niks van, misschien maar beter want anders hadden die er ook uitgezien alsof ik 30 klappen erop zou hebben gehad.

Bespaar je geld en ga hier niet naar toe!! Ga naar een kliniek die wel bevoegd en bekwaam zijn in cosmetische procedures en wordt door een professionele cosmetisch of plastisch arts. HOB heeft veel geld gekost en heb uiteindelijk een Frankenstein gezicht gekregen. Toon minder »
Manon VPK
29 mei 2022 10:10
Ik zal niemand maar dan ook echt niemand HOB aanraden. Er is geen service, had een afspraak gemaakt maar eindstand heb ik nog 45 min langer moeten wachten, andersom wordt er wel verwacht dat jij op tijd er bent. Die meid met de dior schoenen die denkt dat ze voor charlies angels werkt maar gewoon als baliemedewerker in Amsterdam werkt mag wel eens wat lessen... Toon meer »
Ik zal niemand maar dan ook echt niemand HOB aanraden. Er is geen service, had een afspraak gemaakt maar eindstand heb ik nog 45 min langer moeten wachten, andersom wordt er wel verwacht dat jij op tijd er bent. Die meid met de dior schoenen die denkt dat ze voor charlies angels werkt maar gewoon als baliemedewerker in Amsterdam werkt mag wel eens wat lessen klantvriendelijk volgen. Ze heeft nog niet het fatsoen om je aan te kijken wanneer ze tegen je praat. Haar houding is ronduit brutaal en arrogant. Tijdens de behandeling kwam ze 3 x binnen in de behandelkamer om dingen te vragen of te zeggen terwijl ik op de stoel behandeld werd. Kan echt niet. Het is ook gewoon niet klantgericht maar gewoon lopende band werk.

Ik heb mijn lippen, neuslippenplooi en kaken laten doen. Ben behandeld door dokter Miguel en hij heeft mijn lippen echt verpest, filler is echt veel te hoog geplaatst onderin mijn lippen zat niks. Mijn lippen waren asymmetrisch met een enorme fillersnor na 1x lipfiller. Plastisch chirurg schrok zo van mijn lippen, dat hij het zelfs gratis voor mij heeft opgelost. Hij kon niet anders zeggen dat hij alleen maar horror gezichten ziet van mensen die bij hem komen en zich ervoor hebben laten behandelen bij HOB.

Neuslippenplooi precies het zelfde verhaal. Zijn asymmetrisch het ziet er gewoon echt niet uit. Het is gewoon echt om te janken. Mijn gezicht is echt verpest. Terwijl ik er juist kwam voor een natuurlijke symmetrische look, ben ik juist met het tegenovergestelde opgezadeld.

Kaken heeft hij maar 0,5 gebruikt en daar zie je dus weer helemaal niks van, misschien maar beter want anders hadden die er ook uitgezien alsof ik 30 klappen erop zou hebben gehad.

Bespaar je geld en ga hier niet naar toe!! Ga naar een kliniek die wel bevoegd en bekwaam zijn in cosmetische procedures en wordt door een professionele cosmetisch of plastisch arts. HOB heeft veel geld gekost en heb uiteindelijk een Frankenstein gezicht gekregen. Toon minder »
Kippen Houder
29 mei 2022 10:10
Hele mooie kliniek. De artsen denken goed mee en kijken goed naar wat het beste bij je past. Erg tevreden met het resultaat!
Sophie Riemens
17 mei 2022 20:08
3 keer geweest en super tevreden! Eerste keer was ik super zenuwachtig en werd ik gelijk gerustgesteld met een fijn consult, lieve artsen en andere medewerkers. Bij HOB krijg je goed advies en word er echt naar je geluisterd. Afgelopen Donderdag ben ik terug gegaan voor de 3e keer, ik was bijna een kwartier te laat door de trein maar werd alsnog met open arm... Toon meer »
3 keer geweest en super tevreden! Eerste keer was ik super zenuwachtig en werd ik gelijk gerustgesteld met een fijn consult, lieve artsen en andere medewerkers. Bij HOB krijg je goed advies en word er echt naar je geluisterd. Afgelopen Donderdag ben ik terug gegaan voor de 3e keer, ik was bijna een kwartier te laat door de trein maar werd alsnog met open armen ontvangen en in alle rust behandeld.
Ik raad HOB dus aan voor iedereen, ik ben door 2 artsen behandeld door Dokter Tjon en een andere dokter (weet de naam niet meer) maar over beide ben ik super tevreden en zou ze daarom ook beide aanraden. Mijn lippen zijn nu super mooi en natuurlijk❤️ Toon minder »
eline van soest
8 mei 2022 11:11
Gisteren gebeld naar Amsterdam en kreeg via een automatisch bericht te horen dat voor afspraken er alleen tussen 09:00 en 12:30 gebeld kan worden. Volgende dag (vandaag) netjes terug gebeld om 09:45. Optie 1 voor AFSPRAAK MAKEN ingetoetst en na langer dan 3 kwartier in de wacht gestaan te hebben krijg ik een dame aan de telefoon om 10:36 die aangeeft: wij ma... Toon meer »
Gisteren gebeld naar Amsterdam en kreeg via een automatisch bericht te horen dat voor afspraken er alleen tussen 09:00 en 12:30 gebeld kan worden. Volgende dag (vandaag) netjes terug gebeld om 09:45. Optie 1 voor AFSPRAAK MAKEN ingetoetst en na langer dan 3 kwartier in de wacht gestaan te hebben krijg ik een dame aan de telefoon om 10:36 die aangeeft: wij maken geen afspraken telefonisch en moet je online doen. Ik geef vriendelijk aan dat het pakket die ik normaal heb er niet tussen staat en ik altijd met 2 personen kom tegelijk dus online is het niet mogelijk om een afspraak te maken voor ons beide. Ook geef ik aan dat ik altijd telefonisch een afspraak maak en dit ook tijdens het bellen als optie word gegeven. Dit is nooit een probleem geweest. Ze geeft dan aan dat ze normaal wel afspraken telefonisch maken maar op dit moment niet, op een hele nare toon verwijst ze me naar de website en wenst me verder veel succes en hangt direct op. Heb dit nog nog nooit meegemaakt en sta mezelf nog steeds verbaasd af te vragen wat hier nu precies is gebeurt.. Heb het idee dat diegene achter de telefoon een hele slechte dag heeft, kan gebeuren maar wel erg onprofessioneel om dit zo naar mensen te uiten tijdens werk. Ik rij dan graag even iets verder weg om wel netjes te woord gestaan en geholpen te worden. Jij ook veel succes verder. Toon minder »
Bibi Van
22 april 2022 08:08
5 ⭐️ ! Mooie salon, fijn personeel en goeie communicatie wat je wensen zijn! Aanrader en ga zeker vaker heen!
Mandy J
12 april 2022 12:12
Wil je een behandeling nemen bij hun, moet jij als klant rekening houden dat het een uur kan uitlopen. Ik raad ze absoluut niet aan, mij gaat het meer om service en afspraken na komen. Genoeg andere plekken waar je misschien extra centjes kwijt bent voor service, vriendelijkheid en duidelijkheid maar dat heb ik er wel voor over. Ik betaal niet om een grote... Toon meer »
Wil je een behandeling nemen bij hun, moet jij als klant rekening houden dat het een uur kan uitlopen.

Ik raad ze absoluut niet aan, mij gaat het meer om service en afspraken na komen. Genoeg andere plekken waar je misschien extra centjes kwijt bent voor service, vriendelijkheid en duidelijkheid maar dat heb ik er wel voor over. Ik betaal niet om een grote mond te krijgen als ik een normale vraag stel. Oh trouwens, mijn vraag was hoe lang het nog zou duren voordat wij aan de buurt zijn.

Houding van personeel is absoluut niet oké, nadat ze merkte dat het niet oké was probeerde ze ons nog met een mooi babbeltje weg te sturen, maar helaas van mij 1 ster.

Dat geklets aan het einde verminderd mijn frustratie niet.

Vanuit mijn omgeving geen klanten voor jullie. Toon minder »
Gul T
8 april 2022 21:09
Afgelopen week heb ik mijn lippen laten doen. Ik vind dit ontzettend spannend, maar werd tijdens het consult gelijk gerustgesteld. We hebben mijn verwachtingen en wensen besproken en gekeken naar wat mijn lippen ‘nodig’ hadden. Van de behandeling voelde ik zelf vrij weinig en een pauze tussendoor was dan ook niet nodig. Na de behandeling werd ik goed nageche... Toon meer »
Afgelopen week heb ik mijn lippen laten doen. Ik vind dit ontzettend spannend, maar werd tijdens het consult gelijk gerustgesteld. We hebben mijn verwachtingen en wensen besproken en gekeken naar wat mijn lippen ‘nodig’ hadden.
Van de behandeling voelde ik zelf vrij weinig en een pauze tussendoor was dan ook niet nodig.
Na de behandeling werd ik goed nagecheckt en kon ik aangeven of ik tevreden was.

Voor en na de behandeling worden er foto’s gemaakt die ze achteraf ook toesturen. Dit was erg prettig, want op die manier zag ik goed het verschil.
Ook kreeg ik per mail de nazorg toegestuurd.

Al met al ben ik erg tevreden en ben ik mijn volgende behandeling (traangoot) al aan het overwegen.

X Toon minder »
Naomi Tesfay
16 februari 2022 08:08
Ik ben heel goed geholpen en behandeld door doctor Tjon-A-Fat!
Alles was heel duidelijk en er werd goed geluisterd naar mijn wensen.
House of Bratz is zeker een aanrader en makkelijk bereikbaar als je geen auto heb!

Chantik
ano2015 2015ano
9 februari 2022 18:06
Zelf heb ik mijn lippen en kin laten behandelen bij House of Bratz en ik ben super blij met het resultaat! Krijg er ook vaak complimenten over. Je word met een warm gevoel ontvangen, echt een top personeel! Daarnaast leggen de artsen je alles goed uit en kijken ze zorgvuldig naar wat jij wilt en wat mooi is! De eerste keer dat ik filler ging zetten was ik b... Toon meer »
Zelf heb ik mijn lippen en kin laten behandelen bij House of Bratz en ik ben super blij met het resultaat! Krijg er ook vaak complimenten over. Je word met een warm gevoel ontvangen, echt een top personeel! Daarnaast leggen de artsen je alles goed uit en kijken ze zorgvuldig naar wat jij wilt en wat mooi is! De eerste keer dat ik filler ging zetten was ik best wel zenuwachtig maar ik werd heel goed gerustgesteld! House of Bratz is zeker aan te raden en ik zal hier zeker terug blijven komen! Toon minder »
Abigail Douwes
9 februari 2022 14:02
Vorige week maandag heb ik lipfillers laten zetten(1ML). Ik ben heel erg tevreden met het eindresultaat! De meiden van de receptie waren vriendelijk en begeleidde mij goed. De arts(Jacqueline Hedari-Azad) was super lief en zij vertelde mij alle informatie van te voren wat ik moest weten, en hoe ik mijn lippen verder moest verzorgen. Ik ben zo blij met het e... Toon meer »
Vorige week maandag heb ik lipfillers laten zetten(1ML). Ik ben heel erg tevreden met het eindresultaat! De meiden van de receptie waren vriendelijk en begeleidde mij goed. De arts(Jacqueline Hedari-Azad) was super lief en zij vertelde mij alle informatie van te voren wat ik moest weten, en hoe ik mijn lippen verder moest verzorgen. Ik ben zo blij met het eindresultaat. Mijn ervaring met house of bratz was heel fijn. In de toekomst ga ik zeker vaker heen. Toon minder »
Puck Halman
8 februari 2022 00:12
Ik kom hier nu al iets langer dan een jaartje en ben er enorm over te spreken! De mensen zijn heel lief en helpen je fijn op weg. Over het resultaat ben ik ook telkens weer reuze tevreden. Zeker een aanrader.
Melissa de Bruin
17 november 2021 11:11
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij House of Bratz Amsterdam?

De prijs van één zone Botox bij House of Bratz Amsterdam is € 140,00.

Wat kost een filler behandeling bij House of Bratz Amsterdam?

Een fillerbehandeling bij House of Bratz Amsterdam kost per 1 ML v.a. € 275,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij House of Bratz Amsterdam?

Op basis van 37 Google reviews heeft House of Bratz Amsterdam 4.1 van de 5 sterren.

Waar is House of Bratz Amsterdam gevestigd?

Op Johannes Verhulststraat 62-H is House of Bratz Amsterdam gevestigd in Amsterdam.