House of Bratz Amsterdam

House of Bratz Amsterdam

House of Bratz Amsterdam uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.1
31 reviews
Ik zal niemand maar dan ook echt niemand HOB aanraden. Er is geen service, had een afspraak gemaakt maar eindstand heb ik nog 45 min langer moeten wachten, andersom wordt er wel verwacht dat jij op tijd er bent. Die meid met de dior schoenen die denkt dat ze voor charlies angels werkt maar gewoon als baliemedewerker in Amsterdam werkt mag wel eens wat lessen... Toon meer »
Ik zal niemand maar dan ook echt niemand HOB aanraden. Er is geen service, had een afspraak gemaakt maar eindstand heb ik nog 45 min langer moeten wachten, andersom wordt er wel verwacht dat jij op tijd er bent. Die meid met de dior schoenen die denkt dat ze voor charlies angels werkt maar gewoon als baliemedewerker in Amsterdam werkt mag wel eens wat lessen klantvriendelijk volgen. Ze heeft nog niet het fatsoen om je aan te kijken wanneer ze tegen je praat. Haar houding is ronduit brutaal en arrogant. Tijdens de behandeling kwam ze 3 x binnen in de behandelkamer om dingen te vragen of te zeggen terwijl ik op de stoel behandeld werd. Kan echt niet. Het is ook gewoon niet klantgericht maar gewoon lopende band werk.

Ik heb mijn lippen, neuslippenplooi en kaken laten doen. Ben behandeld door dokter Miguel en hij heeft mijn lippen echt verpest, filler is echt veel te hoog geplaatst onderin mijn lippen zat niks. Mijn lippen waren asymmetrisch met een enorme fillersnor na 1x lipfiller. Plastisch chirurg schrok zo van mijn lippen, dat hij het zelfs gratis voor mij heeft opgelost. Hij kon niet anders zeggen dat hij alleen maar horror gezichten ziet van mensen die bij hem komen en zich ervoor hebben laten behandelen bij HOB.

Neuslippenplooi precies het zelfde verhaal. Zijn asymmetrisch het ziet er gewoon echt niet uit. Het is gewoon echt om te janken. Mijn gezicht is echt verpest. Terwijl ik er juist kwam voor een natuurlijke symmetrische look, ben ik juist met het tegenovergestelde opgezadeld.

Kaken heeft hij maar 0,5 gebruikt en daar zie je dus weer helemaal niks van, misschien maar beter want anders hadden die er ook uitgezien alsof ik 30 klappen erop zou hebben gehad.

Bespaar je geld en ga hier niet naar toe!! Ga naar een kliniek die wel bevoegd en bekwaam zijn in cosmetische procedures en wordt door een professionele cosmetisch of plastisch arts. HOB heeft veel geld gekost en heb uiteindelijk een Frankenstein gezicht gekregen. Toon minder »
Kippen Houder
29 mei 2022 10:10
Hele mooie kliniek. De artsen denken goed mee en kijken goed naar wat het beste bij je past. Erg tevreden met het resultaat!
Sophie Riemens
17 mei 2022 20:08
3 keer geweest en super tevreden! Eerste keer was ik super zenuwachtig en werd ik gelijk gerustgesteld met een fijn consult, lieve artsen en andere medewerkers. Bij HOB krijg je goed advies en word er echt naar je geluisterd. Afgelopen Donderdag ben ik terug gegaan voor de 3e keer, ik was bijna een kwartier te laat door de trein maar werd alsnog met open arm... Toon meer »
3 keer geweest en super tevreden! Eerste keer was ik super zenuwachtig en werd ik gelijk gerustgesteld met een fijn consult, lieve artsen en andere medewerkers. Bij HOB krijg je goed advies en word er echt naar je geluisterd. Afgelopen Donderdag ben ik terug gegaan voor de 3e keer, ik was bijna een kwartier te laat door de trein maar werd alsnog met open armen ontvangen en in alle rust behandeld.
Ik raad HOB dus aan voor iedereen, ik ben door 2 artsen behandeld door Dokter Tjon en een andere dokter (weet de naam niet meer) maar over beide ben ik super tevreden en zou ze daarom ook beide aanraden. Mijn lippen zijn nu super mooi en natuurlijk❤️ Toon minder »
eline van soest
8 mei 2022 11:11
Gisteren gebeld naar Amsterdam en kreeg via een automatisch bericht te horen dat voor afspraken er alleen tussen 09:00 en 12:30 gebeld kan worden. Volgende dag (vandaag) netjes terug gebeld om 09:45. Optie 1 voor AFSPRAAK MAKEN ingetoetst en na langer dan 3 kwartier in de wacht gestaan te hebben krijg ik een dame aan de telefoon om 10:36 die aangeeft: wij ma... Toon meer »
Gisteren gebeld naar Amsterdam en kreeg via een automatisch bericht te horen dat voor afspraken er alleen tussen 09:00 en 12:30 gebeld kan worden. Volgende dag (vandaag) netjes terug gebeld om 09:45. Optie 1 voor AFSPRAAK MAKEN ingetoetst en na langer dan 3 kwartier in de wacht gestaan te hebben krijg ik een dame aan de telefoon om 10:36 die aangeeft: wij maken geen afspraken telefonisch en moet je online doen. Ik geef vriendelijk aan dat het pakket die ik normaal heb er niet tussen staat en ik altijd met 2 personen kom tegelijk dus online is het niet mogelijk om een afspraak te maken voor ons beide. Ook geef ik aan dat ik altijd telefonisch een afspraak maak en dit ook tijdens het bellen als optie word gegeven. Dit is nooit een probleem geweest. Ze geeft dan aan dat ze normaal wel afspraken telefonisch maken maar op dit moment niet, op een hele nare toon verwijst ze me naar de website en wenst me verder veel succes en hangt direct op. Heb dit nog nog nooit meegemaakt en sta mezelf nog steeds verbaasd af te vragen wat hier nu precies is gebeurt.. Heb het idee dat diegene achter de telefoon een hele slechte dag heeft, kan gebeuren maar wel erg onprofessioneel om dit zo naar mensen te uiten tijdens werk. Ik rij dan graag even iets verder weg om wel netjes te woord gestaan en geholpen te worden. Jij ook veel succes verder. Toon minder »
Bibi Van
22 april 2022 08:08
5 ⭐️ ! Mooie salon, fijn personeel en goeie communicatie wat je wensen zijn! Aanrader en ga zeker vaker heen!
Mandy J
12 april 2022 12:12
Wil je een behandeling nemen bij hun, moet jij als klant rekening houden dat het een uur kan uitlopen. Ik raad ze absoluut niet aan, mij gaat het meer om service en afspraken na komen. Genoeg andere plekken waar je misschien extra centjes kwijt bent voor service, vriendelijkheid en duidelijkheid maar dat heb ik er wel voor over. Ik betaal niet om een grote... Toon meer »
Wil je een behandeling nemen bij hun, moet jij als klant rekening houden dat het een uur kan uitlopen.

Ik raad ze absoluut niet aan, mij gaat het meer om service en afspraken na komen. Genoeg andere plekken waar je misschien extra centjes kwijt bent voor service, vriendelijkheid en duidelijkheid maar dat heb ik er wel voor over. Ik betaal niet om een grote mond te krijgen als ik een normale vraag stel. Oh trouwens, mijn vraag was hoe lang het nog zou duren voordat wij aan de buurt zijn.

Houding van personeel is absoluut niet oké, nadat ze merkte dat het niet oké was probeerde ze ons nog met een mooi babbeltje weg te sturen, maar helaas van mij 1 ster.

Dat geklets aan het einde verminderd mijn frustratie niet.

Vanuit mijn omgeving geen klanten voor jullie. Toon minder »
Gul T
8 april 2022 21:09
Afgelopen week heb ik mijn lippen laten doen. Ik vind dit ontzettend spannend, maar werd tijdens het consult gelijk gerustgesteld. We hebben mijn verwachtingen en wensen besproken en gekeken naar wat mijn lippen ‘nodig’ hadden. Van de behandeling voelde ik zelf vrij weinig en een pauze tussendoor was dan ook niet nodig. Na de behandeling werd ik goed nageche... Toon meer »
Afgelopen week heb ik mijn lippen laten doen. Ik vind dit ontzettend spannend, maar werd tijdens het consult gelijk gerustgesteld. We hebben mijn verwachtingen en wensen besproken en gekeken naar wat mijn lippen ‘nodig’ hadden.
Van de behandeling voelde ik zelf vrij weinig en een pauze tussendoor was dan ook niet nodig.
Na de behandeling werd ik goed nagecheckt en kon ik aangeven of ik tevreden was.

Voor en na de behandeling worden er foto’s gemaakt die ze achteraf ook toesturen. Dit was erg prettig, want op die manier zag ik goed het verschil.
Ook kreeg ik per mail de nazorg toegestuurd.

Al met al ben ik erg tevreden en ben ik mijn volgende behandeling (traangoot) al aan het overwegen.

X Toon minder »
Naomi Tesfay
16 februari 2022 08:08
Ik ben heel goed geholpen en behandeld door doctor Tjon-A-Fat!
Alles was heel duidelijk en er werd goed geluisterd naar mijn wensen.
House of Bratz is zeker een aanrader en makkelijk bereikbaar als je geen auto heb!

Chantik
ano2015 2015ano
9 februari 2022 18:06
Zelf heb ik mijn lippen en kin laten behandelen bij House of Bratz en ik ben super blij met het resultaat! Krijg er ook vaak complimenten over. Je word met een warm gevoel ontvangen, echt een top personeel! Daarnaast leggen de artsen je alles goed uit en kijken ze zorgvuldig naar wat jij wilt en wat mooi is! De eerste keer dat ik filler ging zetten was ik b... Toon meer »
Zelf heb ik mijn lippen en kin laten behandelen bij House of Bratz en ik ben super blij met het resultaat! Krijg er ook vaak complimenten over. Je word met een warm gevoel ontvangen, echt een top personeel! Daarnaast leggen de artsen je alles goed uit en kijken ze zorgvuldig naar wat jij wilt en wat mooi is! De eerste keer dat ik filler ging zetten was ik best wel zenuwachtig maar ik werd heel goed gerustgesteld! House of Bratz is zeker aan te raden en ik zal hier zeker terug blijven komen! Toon minder »
Abigail Douwes
9 februari 2022 14:02
Vorige week maandag heb ik lipfillers laten zetten(1ML). Ik ben heel erg tevreden met het eindresultaat! De meiden van de receptie waren vriendelijk en begeleidde mij goed. De arts(Jacqueline Hedari-Azad) was super lief en zij vertelde mij alle informatie van te voren wat ik moest weten, en hoe ik mijn lippen verder moest verzorgen. Ik ben zo blij met het e... Toon meer »
Vorige week maandag heb ik lipfillers laten zetten(1ML). Ik ben heel erg tevreden met het eindresultaat! De meiden van de receptie waren vriendelijk en begeleidde mij goed. De arts(Jacqueline Hedari-Azad) was super lief en zij vertelde mij alle informatie van te voren wat ik moest weten, en hoe ik mijn lippen verder moest verzorgen. Ik ben zo blij met het eindresultaat. Mijn ervaring met house of bratz was heel fijn. In de toekomst ga ik zeker vaker heen. Toon minder »
Puck Halman
8 februari 2022 00:12
Ik kom hier nu al iets langer dan een jaartje en ben er enorm over te spreken! De mensen zijn heel lief en helpen je fijn op weg. Over het resultaat ben ik ook telkens weer reuze tevreden. Zeker een aanrader.
Melissa de Bruin
17 november 2021 11:11
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure
V.a. €120 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €60 per behandeling
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €250 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €400 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. €180 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2019
Adres
Johannes Verhulststraat 62-H, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling