Kiewiet de Jonge Rotterdam Kliniek

Kiewiet de Jonge Rotterdam Kliniek

Kiewiet de Jonge Rotterdam Kliniek uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €200 per zone
Fillers
Restylane
V.a. €400 per ml
Stylage
V.a. €400 per ml
Overige
PDO Draadlift
V.a. €125 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €400 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL
Kliniek opgericht
2001
Adres
Westblaak 110, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Katja Kiewiet de Jonge
Drs. Katja Kiewiet de Jonge
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken

Beoordelingen

4.6
10 reviews
Over het algemeen super blij. Wat een verschil. Katja heeft echt een geweldig oog en een subtiele aanraking. Ze is gericht op verbetering van goede functies en compensatie voor minder goede. Ik heb zojuist mijn 2e botox-behandeling gehad en zie dit is een reis - mijn gezicht begrijpen, mijn wensen, de beschikbare behandelingen, hoe botox en ik samenwerken ..... Toon meer »
Over het algemeen super blij. Wat een verschil. Katja heeft echt een geweldig oog en een subtiele aanraking. Ze is gericht op verbetering van goede functies en compensatie voor minder goede. Ik heb zojuist mijn 2e botox-behandeling gehad en zie dit is een reis - mijn gezicht begrijpen, mijn wensen, de beschikbare behandelingen, hoe botox en ik samenwerken ... Maar het is verbazingwekkend om in de spiegel te kijken en een betere gezichtsbehandeling te zien contouren nu, dan ooit tevoren in mijn leven! Toon minder »
Lesa Sawahata
13 februari 2020 18:06
Super , heb al heel vaak pech gehad en spijt van behandelingen , maar hier heb ik tot nu toe telkens mooi resultaat! De recepsioniste is aardig en ontvangst goed, locatie is schoon lekker makkelijk bereikbaar en heeft ook mooi uitzicht , dokter kiewiet is kundig en precies en dit merk je in alles terug
Luise loraine
8 oktober 2019 08:08
Super , heb al heel vaak pech gehad en spijt van behandelingen , maar hier heb ik tot nu toe telkens mooi resultaat! De recepsioniste is aardig en ontvangst goed, locatie is schoon lekker makkelijk bereikbaar en heeft ook mooi uitzicht , dokter kiewiet is kundig en precies en dit merk je in alles terug
Luise loraine Schadelee
8 oktober 2019 08:08
Over de behandeling kan ik niets zeggen, want ik ben alleen op consult geweest. Heb voor andere behandelaar gekozen, behandelaar was erg druk, hyper, maar verder aardig. Ze was wel te laat. Locatie doet vreemd aan, in een ruimte bij een tandarts. Receptioniste viel vooral negatief op, in communicatie onprofessioneel. Ook erg nieuwsgierig (werk, gezin, waar w... Toon meer »
Over de behandeling kan ik niets zeggen, want ik ben alleen op consult geweest. Heb voor andere behandelaar gekozen, behandelaar was erg druk, hyper, maar verder aardig. Ze was wel te laat. Locatie doet vreemd aan, in een ruimte bij een tandarts. Receptioniste viel vooral negatief op, in communicatie onprofessioneel. Ook erg nieuwsgierig (werk, gezin, waar wonen etc) roddelend, beoordelend. Ook bij andere wachtenden, geen privacy dus. Als een foute buurvrouw. Kreeg al met al geen goede indruk.
Ik wil reageren op de response van de eigenaar. Ik wil best van gedachten wisselen, hoewel ik dit overbodig vind, gezien er geen behandeling heeft plaatsgevonden. Dit is hoe ik het heb ervaren. Na het lezen van uw reactie, viel mij de andere reviews op.
Ik vind het kwalijk dat u ( Jonas) en uw familie fake reviews hebben geschreven. Tevens veel reviews rond zelfde tijd met maar 1 review...Kortom het negatieve gevoel na mijn bezoek wordt hiermee bevestigd. Toon minder »
T Jongh
21 augustus 2019 06:06
Super fijne locatie midden in de stad .,fijn personeel ,profesioneel meedenkend en vooral eerlijk kwa behandeling super zeker dikke 5 !!
Anja Vd hoeven
29 april 2019 10:10
Heel fijne kliniek - vriendelijke, spontane ontvangst, heel goede en effektieve behandelingen door arts & therapeute, meedenkend. Makkelijk te bereiken in het centrum van Rotterdam. 5 sterren!
Martine Kolmeijer
18 april 2019 12:12
Schrijf een review