M1-Med-Beauty_Logo

M1 Med Beauty Amsterdam

M1 Med Beauty Amsterdam uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.8
505 reviews
Vanaf het moment dat ik M1 Med beauty inliep voelde ik mij op mijn gemak. De dames van de receptie zijn erg aardig en dokter Nina is geweldig. Neemt de tijd voor je, is erg deskundig en verricht geweldig werk. Iedereen in mijn omgeving heeft mij complimenten hoe goed ik er uit zie en niemand heeft door wat ik heb laten doen. Ben erg tevreden met de resultat... Toon meer »
Vanaf het moment dat ik M1 Med beauty inliep voelde ik mij op mijn gemak. De dames van de receptie zijn erg aardig en dokter Nina is geweldig. Neemt de tijd voor je, is erg deskundig en verricht geweldig werk. Iedereen in mijn omgeving heeft mij complimenten hoe goed ik er uit zie en niemand heeft door wat ik heb laten doen. Ben erg tevreden met de resultaten Toon minder »
Ozgur Ulker
14 oktober 2022 06:06
Een fijne salon om binnen te komen! Ik kom hier al een tijd. Je word meteen op je gemak gesteld. Ik ben blij dat Nina er is. Nina luistert goed naar je wensen en geeft je het juiste advies mee. Is eerlijk! Tijdens je behandeling vraagt Nina hoe het gaat en kan je goed tot rust brengen. Een fijne vrouw om behandeld te worden! 🙏
K H
27 september 2022 16:04
Hele fijne ervaring gehad hier. Ze zijn allemaal super aardig. Nina heeft mn lippen gedaan en heel erg rekening gehouden met mijn angst voor de pijn. Ze heeft me enorm gerustgesteld en echt de tijd voor me genomen. Ik raad deze kliniek zeker aan!
Fatos Oztorun
1 september 2022 13:01
Ik ben gekomen voor botox ivm migraine, super goed geholpen. De artsen zijn super fijn en geduldig, nemen de tijd om dingen uit te leggen! Geweldig plek, ik kom hier nu al bijna 2 jaar.
ruth hamelink
19 augustus 2022 15:03
Lieve mensen en hebben me goed erdoor heen geholpen omdat ik best zenuwachtig was, meteen al goed resultaat! Enorm enthousiast
Kaylee de Bart
18 augustus 2022 13:01
Super tevreden met m1 beauty, er wordt netjes naar je wensen geluisterd en nemen ruim de tijd voor je, je merkt dat het zeker geen lopende band werk is. Ik kom zeker terug
Faten Alami
15 augustus 2022 12:12
Nog geen behandeling daar gehad, maar ik had om 14:50 een intake en om 15:30 moest er nog iemand anders geholpen worden.... toen ben ik maar weg gegaan. Kost mij nu een rit van een uur en parkeergeld.

Bedankr. Erg jammer. Ga nu maar naar iemand anders.
Priscilla Ohm
10 augustus 2022 13:01
Vriendelijk ontvangen, mooi resultaat voor lipfillers. Zeker een plek om aan te raden!
Vera de Kok
27 juli 2022 11:11
Ik was hier ivm knars probleem . Er werd goed naar mij geluisterd en mij het juiste advies gegeven . Totaal niet opdringerig . Voelde mij goed gehoord en er werd een passende aanbod gedaan en kon direct behandeld worden . ❤️🌻❤️
Rosendael BandB
10 juli 2022 07:07
Nina… wat een klasse van een vrouw. Ze straalt vrede, zelfverzekerdheid en visie uit. En dat komt zeker terug in haar werk. Neemt genoeg de tijd voor je en vertelt eerlijk wat wel en niet past. Kortom, dit blijft mijn vaste kliniek zolang Nina er werkt. 5/5
Laila Sanae
6 juli 2022 21:09
Super fijne ervaring. Het was mijn eerste keer en zeker niet de laatste. De uitleg en na-zorg is ontzettend goed. Ik kan zelf niet goed tegen naalden, maar de zorg die je hier krijgt is echt top! Dankjewel!
Ook het resultaat is echt heel mooi en natuurlijk.
Joy Huikeshoven
9 juni 2022 12:12
Mooi resultaat, fillers marionetten lijnen en neus/wang lijnen.

Goede informatie, aardige dokter en ontspannen sfeer.
barbara velleman
27 mei 2022 22:10
Vriendelijk ontvangen door personeel en erg goed geholpen door de arts, duidelijke uitleg gehad. Door de spanning (mijn eerste keer) ging het even niet, maar gerust gesteld door personeel en hele goede zorg gekregen achteraf.
N
29 april 2022 07:07
Ik heb fillers gekregen en ben superblij met het resultaat!
Ook krijg ik een eerlijke mening over wat wel of niet mooi is/wat kan.
Kortom zeer tevreden!!
Sophie Snikkenburg
22 maart 2022 12:12
Blijf ver weg van deze kliniek. Ik wilde fillers mijn bovenlip zodat het mooi zou staan met mijn volle onderlip. Ook vroeg ik om in mijn rechter kant wat meer te doen om een symmetrisch resultaat te krijgen. Nou alles behalve waar ik om vroeg is gedaan. Ze was gefixeerd op mijn linker kant en heb er nu 2 bulten die uitsteken aan de onderkant. In het midden v... Toon meer »
Blijf ver weg van deze kliniek. Ik wilde fillers mijn bovenlip zodat het mooi zou staan met mijn volle onderlip. Ook vroeg ik om in mijn rechter kant wat meer te doen om een symmetrisch resultaat te krijgen. Nou alles behalve waar ik om vroeg is gedaan. Ze was gefixeerd op mijn linker kant en heb er nu 2 bulten die uitsteken aan de onderkant. In het midden van mijn bovenlip heb ik een bult dat wijkt naar links en een gat aan mijn rechter kant, omdat daar helemaal geen filler in is gespoten. Als ik ook maar een vraag stelde was mevrouw enorm bot. Ik zag meteen ook al na het inspuiten dat het niet klopte en mevrouw deed of ik gek was. Nog nooit zo een slechte service gehad bij een beauty clinic. Toon minder »
Farah S
20 maart 2022 13:01
Ik ben voor de tweede keer bij Nina geweest en ik ben zeer tevreden. Een hele aardige arts waarbij eerlijke mening en de realiteit bij haar centraal staan. Ze overlegd duidelijk en kijkt samen met jou naar je wensen en of die haalbaar zijn. Je word gerustgesteld en al je vragen worden beantwoord. Ik kom zeker terug bij Drs Nina en M1MedBeauty Amsterdam.
Firenca
17 maart 2022 16:04
Fijne ontvangst door Nina. Heel eerlijk geïnformeerd en geadviseerd. Geen haastige afspraak, ze neemt echt de tijd voor je. Ze zegt ook eerlijk of je iets wel od niet moet doen. Nu al 2x geweest.
Aylin Korkmaz
8 maart 2022 14:02
Hele aardige dames en heel goed geholpen door Nina. Ik ben heel erg tevreden over het resultaat!
Pleun Strous
1 maart 2022 18:06
Al vaker geweest, er is altijd fijne sfeer, er is deskundig en aardig personeel en ben altijd goed geholpen 😁
L
14 februari 2022 19:07
Wederom super vriendelijk geholpen door de dames. Meer dan tevreden over de filler in mijn lippen.
Jolanda Oerlemans
4 februari 2022 12:12
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Dysport (1 zone)
V.a. €99 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €79 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. €199 per ml
Juvéderm
V.a. €229 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €399 per 2 oksels
Skinbooster
Restylane Skinboosters
V.a. €179 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2019
Adres
Minervalaan 15, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten