M1 Med Beauty Amsterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
M1 Med Beauty Amsterdam

M1 Med Beauty Amsterdam

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Dysport)
V.a. € 99 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 399 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 79 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 199 per ml
Juvéderm
V.a. € 229 per ml
Skinbooster
Restylane Skinboosters
V.a. € 179 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2019
Adres
Minervalaan 15hs, Amsterdam
M1 Med Beauty Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Nina Boas
Drs. Nina Boas
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken
Aset Popescu
Drs. Aset Popescu
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken
Cas van Cruchten
Drs. Cas van Cruchten
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken

M1 Med Beauty Amsterdam Reviews

4.7
581 reviews
Super fijn geholpen door de arts en goed advies gekregen, hele aardige receptioniste!
India Coffi
9 april 2024 13:01
Altijd erg tevreden met de service van M1 Beauty in Amsterdam. Het personeel is enorm behulpzaam en lief. Ik voel me altijd erg op mijn gemak. Erg tevreden met dokter van Cruchten.
Sanne
29 maart 2024 08:08
Lieve meiden achter de balie , niks op aan te merken, ik was erg blij, eerste keer en wist niet zo goed wat ik moest verwachten, mevrouw popescu heeft ALLES boven mijn lippen geïnjecteerd en niet IN mijn lippen , ik zie dus 0 verschil in mijn lippen echt verschrikkelijk!!!!! En nu wanneer je ze probeert te bellen, mailen noem maar op…. Geen reactie , echt zo... Toon meer »
Lieve meiden achter de balie , niks op aan te merken, ik was erg blij, eerste keer en wist niet zo goed wat ik moest verwachten, mevrouw popescu heeft ALLES boven mijn lippen geïnjecteerd en niet IN mijn lippen , ik zie dus 0 verschil in mijn lippen echt verschrikkelijk!!!!! En nu wanneer je ze probeert te bellen, mailen noem maar op…. Geen reactie , echt zo vervelend , ik kom hier NOOIT meer. Deze mevrouw kan nooit een officiële arts zijn die dit in NL mag uitvoeren. Echt horrorverhalen hoor ik om me heen. Toon minder »
Demi Cornet
21 februari 2024 21:09
Ga hier niet heen! Klacht ingediend bij NVCG. Ze waarschuwen zelf al met; mooi maken kan lelijk uitpakken! En dat is precies wat dr Popescu M1 Amsterdam doet. ( Waar is vakkundige dr Nina?) Ik geloof absoluut niet dat Dr Popescu de juiste diploma heeft om in Ned cosmetische behandelingen te mogen uitvoeren. Het oogt alsof ik in achteraf kamer in Oost Europa... Toon meer »
Ga hier niet heen! Klacht ingediend bij NVCG. Ze waarschuwen zelf al met; mooi maken kan lelijk uitpakken! En dat is precies wat dr Popescu M1 Amsterdam doet.
( Waar is vakkundige dr Nina?)
Ik geloof absoluut niet dat Dr Popescu de juiste diploma heeft om in Ned cosmetische behandelingen te mogen uitvoeren. Het oogt alsof ik in achteraf kamer in Oost Europa voor 10€ filler heb laten plaatsen.
8 weken geleden door Dr Popescu heel heftig met naald fillers in lip laten plaatsen en daar heb ik nog dagelijks pijn van ! Ook is het filler veel te hoog geplaatst, niet in de lip, maar gedeelte boven lip en onder neus! Ook ongelijk verdeeld, rechts dikker dan links. Tevens heb ik filler 'pukkels' onder neus, (!) doordat de filler niet in mooie lijn maar met stoten is geplaatst . Dan is de rechter zijde zichtbaar dikker en lijkt als of er aan de linkerzijde helemaal geen filler zit! In de wachtkamer zat een mevrouw met lipfiller klachten werd weg gestuurd, en uit de behandelkamer kwam een meisje met bebloede mond na lipfiller behandeling. Hier bij M1 Amsterdam is goedkoop helaas miskoop geworden en krijg je pijn en vertrek je lelijk. Annuleer uw afspraak bij M1 Amsterdam en ga elders naar toe. Geen idee wie de goede reviews over Popescu plaats, maar dat zijn waarschijnlijk colleagea, family of vrienden.
Ik woon in het buitenland en kan dus niet retour, niet dat dat zin heeft want met klachten wordt je toch weggestuurd. Toon minder »
L.
29 december 2023 06:06
Sinds een aantal jaar kom ik in Amsterdam bij M1 Beauty. De eerste periode dik tevreden over de arts, het geleverde werk en de bejegening door de receptie. Enige vervelende was toen dat er vrij vaak wat wisselingen zijn van de behandelend arts, zonder enige communicatie richting de klant. Dat is irritant en vervelend als je erg tevreden bent over een arts. S... Toon meer »
Sinds een aantal jaar kom ik in Amsterdam bij M1 Beauty. De eerste periode dik tevreden over de arts, het geleverde werk en de bejegening door de receptie. Enige vervelende was toen dat er vrij vaak wat wisselingen zijn van de behandelend arts, zonder enige communicatie richting de klant. Dat is irritant en vervelend als je erg tevreden bent over een arts. Sinds een paar maanden probeer ik een afspraak te maken en zijn ze telefonisch met GEEN MOGELIJKHEID te bereiken. Ze nemen simpelweg niet op, en voicemail achterlaten kan niet. Een mail sturen kan ook niet en als je een terugbel verzoek achterlaat via de website, word je niet terug gebeld.
Wat een ongelofelijk slechte service. Ook is de behandelend arts wéér weg en zit er wéér een nieuwe. Zo jammer dit, want ik was een tijd lang echt heel tevreden, maar sinds een aantal maanden is deze goede ervaring 180graden gedraaid naar zeer slechte ervaring.
Ik ga op zoek naar een andere kliniek. Tabé 👋🏼 Toon minder »
Amy Amy
19 november 2023 18:06
Ik ben zo blij met mijn lippen!
Dr. Popescu weet precies hoe en wat ze moet doen bij mij en haar work is ART.
En ook de meiden achter de Balie zijn altijd heel aardig en legen altijd alles goed en met rust uit. Zeer professionele service!
Veerlz vg
21 september 2023 12:12
Inmiddels meerdere keren behandeld met Botox en fillers door dr Popescu zowel in Amsterdam als in Den Haag en Ben altijd heel tevreden met het resultaat. De dames achter de balie zijn ook zeer aardig en behulpzaam.

Groetjes Marie
Mm Zz
4 september 2023 13:01
Ik ben hier nu voor de 2de keer geweest op aanrader van mijn moeder die al jaren vaste klant is en mij en vele andere mensen heb aangedragen. Echter merken we dat de service van m1 beauty helaas erg verminderd is. Er is een enorm verloop geweest in artsen. Nou valt daar misschien niet persee wat aan te doen, maar het zou op z'n minst netjes zijn als de vast... Toon meer »
Ik ben hier nu voor de 2de keer geweest op aanrader van mijn moeder die al jaren vaste klant is en mij en vele andere mensen heb aangedragen.

Echter merken we dat de service van m1 beauty helaas erg verminderd is.
Er is een enorm verloop geweest in artsen. Nou valt daar misschien niet persee wat aan te doen, maar het zou op z'n minst netjes zijn als de vaste patiënten hiervan op de hoogte worden gesteld.

Laatste keer dat wij hier waren hadden wij een kortingsbon van 30% korting (welke je kreeg na meerdere behandelingen) en deze bleek opeens niet meer geldig te zijn.
Dit heeft op de website gestaan? Wij hebben dit terug gekeken, maar ook dit hebben wij nergens kunnen vinden. Terwijl wel alles op instagram etc. Wordt gedeeld.

Mijn moeder heeft haar bevindingen ingevuld in een klachtenformulier. Maar na 3 keer deze te hebben verstuurd hebben wij tot op heden nog geen enkele reactie.

Ik denk niet dat wij nog terug komen... hoe jammer ook! Toon minder »
Kelsay van Leeuwen
3 september 2023 19:07
Ik was voorheen tevreden. Door veranderingen en een andere arts ga ik hier nooit meer heen. De laatste botoxbehandeling is niet goed uitgepakt, wenkbrauwen zijn gezakt en ik heb nu continue hoofdpijn. De toegezegde korting werd niet toegepast. Onvriendelijk personeel, hebben duidelijk schijt aan hun klanten. Nooit meer hierheen.
Deborah Mirsky
9 augustus 2023 08:08
Fijn ontvangen erg vriendelijk personeel!
Onder genot van een kopje koffie☺️voelde ik me al snel op mijn gemak.
Arts luistert naar je wensen en geeft een fijne terugkoppeling hierover, een erg Fijne Kliniek zeker aan te raden!
yasemin tekne
2 augustus 2023 13:01
Voor de mensen die gewend waren aan de vorige arts! Nieuwe arts is super lief en neemt de tijd voor je. Is eerlijk! Dames achter de balie zijn super gezellig en klantvriendelijk!
Ayse Yilmaz
2 augustus 2023 11:11
Wat een aanfluiting van een kliniek. Ik heb een afspraak gemaakt bij M1 op 1 augustus. Ik heb een afspraak bevestiging gekregen. Ik sta op 1 augustus voor een dichte deur. Ik had mijn werk verzet en de avond vrij genomen. Ik bel de volgende dag naar de kliniek en ik krijg de manager (Shirley) aan de telefoon. Allereerst geeft ze aan dat iedereen op de hoogte... Toon meer »
Wat een aanfluiting van een kliniek. Ik heb een afspraak gemaakt bij M1 op 1 augustus. Ik heb een afspraak bevestiging gekregen. Ik sta op 1 augustus voor een dichte deur. Ik had mijn werk verzet en de avond vrij genomen. Ik bel de volgende dag naar de kliniek en ik krijg de manager (Shirley) aan de telefoon. Allereerst geeft ze aan dat iedereen op de hoogte is gesteld. Wat niet het geval was. Daarna geeft ze aan dat ik toch niet een hele middag hoef vrij te nemen voor een afspraak. Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt. En al helemaal niet dat een manager zo klantonvriendelijk is in een best dure kliniek. Te bizar voor woorden. Ze gaat alleen maar in de verdediging en draait de rollen om. Ze wil me 10% korting aanbieden, met moeite. Wat ik totaal geen gepaste oplossing vind. En het ergste vind ik nog dat ze mij niet serieus neemt. Ik kom er al jaren, maar dat is voorbij.
Ik kan het absoluut niet aanraden. Toon minder »
Lois Bisschop
2 augustus 2023 10:10
Beste lezers, Ik wil mijn recente ervaring bij deze clinic in Amsterdam delen om anderen te waarschuwen. Mijn bezoek aan deze kliniek was verre van prettig en ik zou het ten zeerste afraden. Ik had gisteren een afspraak bij M1beauty voor een behandeling in Amsterdam. Ik arriveerde ruim op tijd, maar tot mijn verbazing werd mij verteld dat mijn afspraak was... Toon meer »
Beste lezers,

Ik wil mijn recente ervaring bij deze clinic in Amsterdam delen om anderen te waarschuwen. Mijn bezoek aan deze kliniek was verre van prettig en ik zou het ten zeerste afraden.
Ik had gisteren een afspraak bij M1beauty voor een behandeling in Amsterdam. Ik arriveerde ruim op tijd, maar tot mijn verbazing werd mij verteld dat mijn afspraak was geannuleerd omdat ik te laat zou zijn. Dit terwijl ik speciaal tijd had vrijgemaakt en een lange reis had gemaakt om er te zijn. De receptioniste beweerde dat het de fout was van hun systeem en weigerde verantwoordelijkheid te nemen.
Toen ik probeerde uit te leggen dat de fout niet bij mij lag maar bij hun systeem, werd ik op een onbeleefde manier behandeld en werd me verteld dat ik niet in discussie moest gaan. Uiteindelijk mocht ik na een lange wachttijd naar binnen voor mijn behandeling. Helaas was de behandelaar erg gehaast en nam geen enkele tijd om naar mijn wensen te luisteren of zelfs maar standaard vragen te stellen die je van een deskundige behandelaar mag verwachten. De behandeling voelde gehaast en slecht aan en ik heb nog nooit zoveel pijn ervaren bij vergelijkbare behandelingen als bij haar.

Als voormalig trouwe klant voelde ik me zeer slecht behandeld en genegeerd bij deze clinic. De ondeskundige, onprofessionele en onvriendelijke houding heeft een diepe indruk op me achtergelaten. Mijn afspraak werd eerder al een keer geannuleerd, zonder fatsoenlijke uitleg.
Ik heb besloten dat ik nooit meer naar deze clinic zal gaan. Het is jammer dat een plek waar ik eerder goede ervaringen had, nu zo'n negatieve indruk heeft achtergelaten. Ik wil anderen waarschuwen om elders hun toevlucht te zoeken voor professionele behandelingen.
In het kort: een teleurstellende ervaring, een onvriendelijke receptie, een gehaaste behandelaar en een gebrek aan respect voor de klanten. Absoluut niet aan te raden! Toon minder »
Assia Elkaztiti
18 juli 2023 23:11
Vandaag een behandeling gehad bij Nina. Ik ben altijd erg tevreden over het resultaat en de service. Geweldige kliniek en arts om behandeld te worden!
Tavan Ferman
19 mei 2023 14:02
Ik ben erg goed geholpen, er is duidelijk naar mijn wensen geluisterd desondanks de arts iets ander voor ogen had. Ik voelde me op mijn gemak en het deed totaal geen pijn.
Aya Aj
19 mei 2023 12:12
Vriendelijk personeel, maar ik krijg het idee dat deze kliniek vooral gericht is op mensen onder de 40 jaar. Ik kreeg erg het gevoel dat er voor iemand van mijn leeftijd (54) eigenlijk niets meer aan te doen was. Ik stond na 5 minuten al weer buiten met een vervelend gevoel.
Barbara Goudriaan
16 mei 2023 18:06
Super fijne salon met zeer ervaren arts. Erg professioneel en betrouwbaar advies! Bij vorige salons had ik altijd het gevoel dat er zoveel mogelijk botox werd geprikt, maar bij Nina heb ik veel minder botox nodig voor een frisser resultaat. We kijken per keer wat er nodig is voor een natuurlijk effect.
Lisa van Leer
28 maart 2023 14:02
Ik heb al veel Cosmetische artsen meegemaakt en vaak niet geheel tevreden. Maar Nina is een Top cosmetische arts!! Luistert goed naar wat je wilt en denkt met je mee. En het resultaat is altijd prachtig! Zelfs ondanks het gebruik van bloedverdunners nooit blauwe/paarse plekken gekregen.
Rachel Looijmans
2 maart 2023 10:10
Ik ben super vriendelijk ontvangen door de twee dames achter de balie, de dokter die mij heeft behandeld was heel fijn om mee te praten. Ze vertelde mij alles wat ik moest weten en was heel duidelijk, eerlijk en geruststellend. Aanrader dus!
Ghizlan Diani
22 februari 2023 17:05
Vandaag mijn eerste behandeling gehad bij M1 Med Beauty Amsterdam. Het was een fijne ervaring. Bij binnenkomst ben ik warm ontvangen en voor-en tijdens de behandeling heeft de arts heeft alles duidelijk uitgelegd en mij gerustgesteld door regelmatig aan mij te vragen of alles goed ging. Geruststellende woorden hielpen hierbij. De volgende keer kom ik hier ze... Toon meer »
Vandaag mijn eerste behandeling gehad bij M1 Med Beauty Amsterdam. Het was een fijne ervaring. Bij binnenkomst ben ik warm ontvangen en voor-en tijdens de behandeling heeft de arts heeft alles duidelijk uitgelegd en mij gerustgesteld door regelmatig aan mij te vragen of alles goed ging. Geruststellende woorden hielpen hierbij. De volgende keer kom ik hier zeker terug bij dezelfde arts. Toon minder »
Femke Borst
27 december 2022 08:08
Net een filler behandeling gehad voor m’n traangootjes bij de geweldige dr. Nina! Absolute aanrader!! Goed, rustig alles uitgelegd en mij gerustgesteld over de behandeling. Was met 10 minuutjes klaar, zonder verdoving was prima te doen. Kom gauw weer terug!! ❤️❤️❤️
Sira Alba
11 november 2022 09:09
Net een filler behandeling gehad voor m’n traangootjes bij de geweldige dr. Nina! Absolute aanrader!! Goed, rustig alles uitgelegd en mij gerustgesteld over de behandeling. Was met 10 minuutjes klaar, zonder verdoving was prima te doen. Kom gauw weer terug!! ❤️❤️❤️
M Ali
11 november 2022 09:09
Vanaf het moment dat ik M1 Med beauty inliep voelde ik mij op mijn gemak. De dames van de receptie zijn erg aardig en dokter Nina is geweldig. Neemt de tijd voor je, is erg deskundig en verricht geweldig werk. Iedereen in mijn omgeving heeft mij complimenten hoe goed ik er uit zie en niemand heeft door wat ik heb laten doen. Ben erg tevreden met de resultat... Toon meer »
Vanaf het moment dat ik M1 Med beauty inliep voelde ik mij op mijn gemak. De dames van de receptie zijn erg aardig en dokter Nina is geweldig. Neemt de tijd voor je, is erg deskundig en verricht geweldig werk. Iedereen in mijn omgeving heeft mij complimenten hoe goed ik er uit zie en niemand heeft door wat ik heb laten doen. Ben erg tevreden met de resultaten Toon minder »
Ozgur Ulker
14 oktober 2022 06:06
Een fijne salon om binnen te komen! Ik kom hier al een tijd. Je word meteen op je gemak gesteld. Ik ben blij dat Nina er is. Nina luistert goed naar je wensen en geeft je het juiste advies mee. Is eerlijk! Tijdens je behandeling vraagt Nina hoe het gaat en kan je goed tot rust brengen. Een fijne vrouw om behandeld te worden! 🙏
K H
27 september 2022 16:04
Hele fijne ervaring gehad hier. Ze zijn allemaal super aardig. Nina heeft mn lippen gedaan en heel erg rekening gehouden met mijn angst voor de pijn. Ze heeft me enorm gerustgesteld en echt de tijd voor me genomen. Ik raad deze kliniek zeker aan!
Fatos Oztorun
1 september 2022 13:01
Ik ben gekomen voor botox ivm migraine, super goed geholpen. De artsen zijn super fijn en geduldig, nemen de tijd om dingen uit te leggen! Geweldig plek, ik kom hier nu al bijna 2 jaar.
ruth hamelink
19 augustus 2022 15:03
Lieve mensen en hebben me goed erdoor heen geholpen omdat ik best zenuwachtig was, meteen al goed resultaat! Enorm enthousiast
Kaylee de Bart
18 augustus 2022 13:01
Super tevreden met m1 beauty, er wordt netjes naar je wensen geluisterd en nemen ruim de tijd voor je, je merkt dat het zeker geen lopende band werk is. Ik kom zeker terug
Faten Alami
15 augustus 2022 12:12
Nog geen behandeling daar gehad, maar ik had om 14:50 een intake en om 15:30 moest er nog iemand anders geholpen worden.... toen ben ik maar weg gegaan. Kost mij nu een rit van een uur en parkeergeld.

Bedankr. Erg jammer. Ga nu maar naar iemand anders.
Priscilla Ohm
10 augustus 2022 13:01
Vriendelijk ontvangen, mooi resultaat voor lipfillers. Zeker een plek om aan te raden!
Vera de Kok
27 juli 2022 11:11
Ik was hier ivm knars probleem . Er werd goed naar mij geluisterd en mij het juiste advies gegeven . Totaal niet opdringerig . Voelde mij goed gehoord en er werd een passende aanbod gedaan en kon direct behandeld worden . ❤️🌻❤️
Rosendael BandB
10 juli 2022 07:07
Nina… wat een klasse van een vrouw. Ze straalt vrede, zelfverzekerdheid en visie uit. En dat komt zeker terug in haar werk. Neemt genoeg de tijd voor je en vertelt eerlijk wat wel en niet past. Kortom, dit blijft mijn vaste kliniek zolang Nina er werkt. 5/5
Laila Sanae
6 juli 2022 21:09
Super fijne ervaring. Het was mijn eerste keer en zeker niet de laatste. De uitleg en na-zorg is ontzettend goed. Ik kan zelf niet goed tegen naalden, maar de zorg die je hier krijgt is echt top! Dankjewel!
Ook het resultaat is echt heel mooi en natuurlijk.
Joy Huikeshoven
9 juni 2022 12:12
Mooi resultaat, fillers marionetten lijnen en neus/wang lijnen.

Goede informatie, aardige dokter en ontspannen sfeer.
barbara velleman
27 mei 2022 22:10
Vriendelijk ontvangen door personeel en erg goed geholpen door de arts, duidelijke uitleg gehad. Door de spanning (mijn eerste keer) ging het even niet, maar gerust gesteld door personeel en hele goede zorg gekregen achteraf.
N
29 april 2022 07:07
Ik heb fillers gekregen en ben superblij met het resultaat!
Ook krijg ik een eerlijke mening over wat wel of niet mooi is/wat kan.
Kortom zeer tevreden!!
Sophie Snikkenburg
22 maart 2022 12:12
Blijf ver weg van deze kliniek. Ik wilde fillers mijn bovenlip zodat het mooi zou staan met mijn volle onderlip. Ook vroeg ik om in mijn rechter kant wat meer te doen om een symmetrisch resultaat te krijgen. Nou alles behalve waar ik om vroeg is gedaan. Ze was gefixeerd op mijn linker kant en heb er nu 2 bulten die uitsteken aan de onderkant. In het midden v... Toon meer »
Blijf ver weg van deze kliniek. Ik wilde fillers mijn bovenlip zodat het mooi zou staan met mijn volle onderlip. Ook vroeg ik om in mijn rechter kant wat meer te doen om een symmetrisch resultaat te krijgen. Nou alles behalve waar ik om vroeg is gedaan. Ze was gefixeerd op mijn linker kant en heb er nu 2 bulten die uitsteken aan de onderkant. In het midden van mijn bovenlip heb ik een bult dat wijkt naar links en een gat aan mijn rechter kant, omdat daar helemaal geen filler in is gespoten. Als ik ook maar een vraag stelde was mevrouw enorm bot. Ik zag meteen ook al na het inspuiten dat het niet klopte en mevrouw deed of ik gek was. Nog nooit zo een slechte service gehad bij een beauty clinic. Toon minder »
Farah S
20 maart 2022 13:01
Ik ben voor de tweede keer bij Nina geweest en ik ben zeer tevreden. Een hele aardige arts waarbij eerlijke mening en de realiteit bij haar centraal staan. Ze overlegd duidelijk en kijkt samen met jou naar je wensen en of die haalbaar zijn. Je word gerustgesteld en al je vragen worden beantwoord. Ik kom zeker terug bij Drs Nina en M1MedBeauty Amsterdam.
Firenca
17 maart 2022 16:04
Fijne ontvangst door Nina. Heel eerlijk geïnformeerd en geadviseerd. Geen haastige afspraak, ze neemt echt de tijd voor je. Ze zegt ook eerlijk of je iets wel od niet moet doen. Nu al 2x geweest.
Aylin Korkmaz
8 maart 2022 14:02
Hele aardige dames en heel goed geholpen door Nina. Ik ben heel erg tevreden over het resultaat!
Pleun Strous
1 maart 2022 18:06
Al vaker geweest, er is altijd fijne sfeer, er is deskundig en aardig personeel en ben altijd goed geholpen 😁
L
14 februari 2022 19:07
Wederom super vriendelijk geholpen door de dames. Meer dan tevreden over de filler in mijn lippen.
Jolanda Oerlemans
4 februari 2022 12:12
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij M1 Med Beauty Amsterdam?

Bij M1 Med Beauty Amsterdam kost één zone Botox € 99,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij M1 Med Beauty Amsterdam?

Bij M1 Med Beauty Amsterdam kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 199,00.

Hoe zijn de ervaringen bij M1 Med Beauty Amsterdam?

M1 Med Beauty Amsterdam scoort 4.7 van de 5 sterren uit 42 Google reviews.

Wat is het adres van M1 Med Beauty Amsterdam?

In Amsterdam is M1 Med Beauty Amsterdam gevestigd op Minervalaan 15hs.