MOOI Kliniek Maastricht - Bekijk prijzen en maak een afspraak
MOOI Kliniek Maastricht

MOOI Kliniek Maastricht

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 150 per zone
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 172 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 610 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 110 per behandeling
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 385 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 510 per 1,5 ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2015
Adres
Sphinxcour 6C-01, Maastricht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Rachel Dijkstra
Drs. Rachel Dijkstra
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 385,00
Profiel bekijken

MOOI Kliniek Maastricht Reviews

4.4
58 reviews
Enkele maanden geleden een onderste ooglidcorrectie en een wenkbrauwlift laten uitvoeren bij MOOI kliniek door Dr. Michelle Feijen. Zeer tevreden over het totale verloop. Dr. Feijen is vriendelijk en neemt de tijd om toe te lichten welke behandeling zij voor ogen heeft op de zorgvraag. Ze geeft een verhelderende uitleg t.a.v. het te verwachten resultaat. Bov... Toon meer »
Enkele maanden geleden een onderste ooglidcorrectie en een wenkbrauwlift laten uitvoeren bij MOOI kliniek door Dr. Michelle Feijen. Zeer tevreden over het totale verloop. Dr. Feijen is vriendelijk en neemt de tijd om toe te lichten welke behandeling zij voor ogen heeft op de zorgvraag. Ze geeft een verhelderende uitleg t.a.v. het te verwachten resultaat. Bovenal erg tevreden over het resultaat zelf. Toon minder »
marco cabo
13 juni 2024 10:10
Super goed geholpen en begeleiding gehad. Kan iedereen deze kliniek aanraden. Resultaat is nog veel beter dan ik had verwacht.
Kim Bischoff
3 mei 2024 15:03
24 mei 2023 borstverkleining en mommy make over laten doen. Wat was ik nerveus.
Nu bijna een jaar later, nog steeds super super super tevreden. Heb een zeer goede uitleg gehad, ook vanwege , omdat ik een holle rug heb, dat mijn bovenbuik iets meer naar voren steekt . Nu wil ik sparen voor liposuctie billen en bovenben.
maria de leeuw
24 april 2024 17:05
In 2022 onderging ik een gastric bypass operatie. Na 50KG te zijn afgevallen, 2 prachtige kindjes verder was het tijd om iets aan mijn overtollige huid te doen. Mijn eerste consult was voor een buikwandcorrectie. Toch sloeg de twijfel toe.. Zal ik niet toch ook direct mijn borsten aanpakken? Er volgende een tweede consult waarin ook de borsten werden meegeno... Toon meer »
In 2022 onderging ik een gastric bypass operatie. Na 50KG te zijn afgevallen, 2 prachtige kindjes verder was het tijd om iets aan mijn overtollige huid te doen.
Mijn eerste consult was voor een buikwandcorrectie. Toch sloeg de twijfel toe.. Zal ik niet toch ook direct mijn borsten aanpakken?
Er volgende een tweede consult waarin ook de borsten werden meegenomen. Heel fijn dat dit allemaal mogenlijk is en er echt de tijd wordt genomen om na jou persoonlijke wensen te luisteren.
In Januari ben ik geopereerd door M. Meesters en M. Feijen. Wat een top team! Het resultaat is verbluffend, wat ben ik blij met deze keuze die ik gemaakt heb.
Mooi kliniek bedankt, ik kan iedereen aanraden om hier jezelf mooi te laten maken. Toon minder »
Germaine Kerstel
21 april 2024 12:12
Een MOOIe kliniek met zeer vriendelijke medewerkers. Helaas geen mooi resultaat i.v.m. dikke en esthetisch gezien lelijke littekens op buik en borsten. Dit had vooral tijd nodig volgens de behandelende arts, dus ook enkele jaren de tijd gegeven. Littekenmassages, -pleisters en herstelinjecties geprobeerd. Daarna geen opvolging meer gehad. Littekens wel dunne... Toon meer »
Een MOOIe kliniek met zeer vriendelijke medewerkers. Helaas geen mooi resultaat i.v.m. dikke en esthetisch gezien lelijke littekens op buik en borsten. Dit had vooral tijd nodig volgens de behandelende arts, dus ook enkele jaren de tijd gegeven. Littekenmassages, -pleisters en herstelinjecties geprobeerd. Daarna geen opvolging meer gehad. Littekens wel dunner, maar veel lelijker geworden. Dit betreur ik ten zeerste en zal daardoor helaas niet gauw kiezen voor MOOI. Toon minder »
Marissa Reubsaet
28 maart 2024 20:08
Een ongelooflijke rommelige dossier opbouw. Je krijgt begin januari consult voor 1 borstprothese te vervangen. ( Dr Meesters) Dokter laat dossier liggen zonder opvolging? Daar moet je dan zelf achteraan gaan. Vervolgens krijg je 4 keer een andere prijs, en na ZELF heel lang bellen en vragen waar ze die hoge prijs vandaan halen aangezien de verzekering drie... Toon meer »
Een ongelooflijke rommelige dossier opbouw. Je krijgt begin januari consult voor 1 borstprothese te vervangen. ( Dr Meesters) Dokter laat dossier liggen zonder opvolging? Daar moet je dan zelf achteraan gaan. Vervolgens krijg je 4 keer een andere prijs, en na ZELF heel lang bellen en vragen waar ze die hoge prijs vandaan halen aangezien de verzekering drie kwart betaald kom je erachter in maartdat je staat ingepland voor 2 protheses?? In deze kliniek laat ik me dus niet meer helpen. Foei!! Toon minder »
adele luyten
14 maart 2024 09:09
In augustus heb ik een buikwandcorrectie laten doen door MW Meesters. Super professioneel en kundig. Zo blij met het fantastische resultaat. Bij vragen stond iedereen me altijd netjes te woord. Blij dat ik gekozen heb voor de Mooi kliniek!
Silvia Geuskens
30 november 2023 09:09
In augustus heb ik een buikwandcorrectie laten doen door MW Meesters. Super professioneel en kundig. Zo blij met het fantastische resultaat. Bij vragen stond iedereen me altijd netjes te woord. Blij dat ik gekozen heb voor de Mooi kliniek!
Silvia Pinckaers-Geuskens
30 november 2023 09:09
In mei een bovenooglidcorrectie laten doen. Ik wilde dit al heel lang, maar stelde het steeds uit. Mede doordat iedereen om me heen zei dat het wel mee viel. Op een gegeven moment tóch de knoop doorgehakt. Ik wilde dit ongeacht wat anderen ervan vonden. Wat ben ik blij met deze keuze! Ik zit zoveel beter in mijn vel! Ik heb een open blik gekregen en kijk nu... Toon meer »
In mei een bovenooglidcorrectie laten doen. Ik wilde dit al heel lang, maar stelde het steeds uit. Mede doordat iedereen om me heen zei dat het wel mee viel. Op een gegeven moment tóch de knoop doorgehakt. Ik wilde dit ongeacht wat anderen ervan vonden. Wat ben ik blij met deze keuze! Ik zit zoveel beter in mijn vel! Ik heb een open blik gekregen en kijk nu heel anders in de spiegel. Bij de Mooi kliniek voelde ik mij meteen op het gemak. Het zijn hele lieve en deskundige medewerkers. Absoluut aan te bevelen! Toon minder »
Kim Reintjens
25 november 2023 12:12
Wat n geweldige kliniek! Vanaf t intake gesprek tot en met controles, alles heel goed geregeld. Ik heb n buikwandcorrectie gehad, en in een woord fantastisch. Ik had n nare ervaring van n andere kliniek, maar Mooi heeft dat helemaal goed gemaakt. Ik ben zeer, zeer tevreden. Alles en iedereen n dikke 10!
Lieke Lardenoye
14 november 2023 12:12
Ik heb een bovenooglidcorrectie laten doen bij deze kliniek en ben heel erg blij met het resultaat. De medewerkers en de plastisch chirurg zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ik heb goede en duidelijke uitleg gehad over de operatie. Mocht ik in de toekomst nog eens plastische chirurgie nodig hebben ( onder oogleden) dan ga ik hier weer terug.
Anja Zonneveld
10 november 2023 20:08
Hele fijne dokters en assistenten, zorgzaam en lief voor de patiënt. Uitgebreid en goede informatie en nazorg, bij twijfel of vragen kun je altijd bellen of mailen. Ik ben erg tevrede over de werkwijze en de organisatie. Hebben zaken op orde, stralen rust en professionaliteit uit. Heel erg tevrede met mijn oogcorrectie. Duizend maal dank.
Jacqueline Penders
31 oktober 2023 14:02
Gisteren mijn eerste lipofilling behandeling voor mijn borsten gehad. Ik heb erge angst maar wat heb ik deze behandeling als fijn ervaren. Goede begeleiding, persoonlijke aandacht, eerlijk advies en er wordt goed naar je wensen gekeken. Dr. Piatkowski en team bedankt voor deze fijne ervaring. Jullie zijn allemaal toppers! Tot over 3 maanden! Gr. Sanne Vermeu... Toon meer »
Gisteren mijn eerste lipofilling behandeling voor mijn borsten gehad. Ik heb erge angst maar wat heb ik deze behandeling als fijn ervaren. Goede begeleiding, persoonlijke aandacht, eerlijk advies en er wordt goed naar je wensen gekeken. Dr. Piatkowski en team bedankt voor deze fijne ervaring. Jullie zijn allemaal toppers! Tot over 3 maanden! Gr. Sanne Vermeulen Toon minder »
S.
28 oktober 2023 09:09
Het kost wat maar dan heb je ook wat! Wat een fijne Kliniek. Top!
Ctje83 S
1 oktober 2023 07:07
Vorig jaar een ooglidcorrectie laten doen bij Mooi kliniek in Maastricht. In principe is alles goed gegaan m.u.v. een ontsteking van een hechting aan mijn linker oog. Daar hebben ze met zorg op gereageerd en het is achteraf ook goed gekomen. Heel erg jammer vind ik het dat er nooit een eindgesprek werd gemaakt om een en ander te evalueren en het resultaat te... Toon meer »
Vorig jaar een ooglidcorrectie laten doen bij Mooi kliniek in Maastricht. In principe is alles goed gegaan m.u.v. een ontsteking van een hechting aan mijn linker oog. Daar hebben ze met zorg op gereageerd en het is achteraf ook goed gekomen.
Heel erg jammer vind ik het dat er nooit een eindgesprek werd gemaakt om een en ander te evalueren en het resultaat te zien. Er werden wel vóór de operatie foto’s van mijn oogleden gemaakt met het doel om een vergelijking te kunnen doen met het eindresultaat. Helaas heb ik ruim een half jaar later, geen uitnodiging meer gekregen. Ik ben blij met mijn nieuwe uitstraling echter deze nalatigheid stoort me toch, vandaar deze review.

MOOI kliniek kwam onlangs mijn review onder ogen. Ze namen contact op om zich te verontschuldigen en om eventueel nog een eindcontrole met foto af te spreken. Hier heb ik, gezien de afstand naar Maastricht, vanaf gezien. Mogelijk is volgens hun de controle misgelopen tengevolge de nieuwe agenda voor het lopende jaar. Toon minder »
Marion Thissen
8 augustus 2023 12:12
Vorig jaar een ooglidcorrectie laten doen bij Mooi kliniek in Maastricht. In principe is alles goed gegaan m.u.v. een ontsteking van een hechting aan mijn linker oog. Daar hebben ze met zorg op gereageerd en het is achteraf ook goed gekomen. Heel erg jammer vind ik het dat er nooit een eindgesprek werd gemaakt om een en ander te evalueren en het resultaat te... Toon meer »
Vorig jaar een ooglidcorrectie laten doen bij Mooi kliniek in Maastricht. In principe is alles goed gegaan m.u.v. een ontsteking van een hechting aan mijn linker oog. Daar hebben ze met zorg op gereageerd en het is achteraf ook goed gekomen.
Heel erg jammer vind ik het dat er nooit een eindgesprek werd gemaakt om een en ander te evalueren en het resultaat te zien. Er werden wel vóór de operatie foto’s van mijn oogleden gemaakt met het doel om een vergelijking te kunnen doen met het eindresultaat. Helaas heb ik ruim een half jaar later, geen uitnodiging meer gekregen. Ik ben blij met mijn nieuwe uitstraling echter deze nalatigheid stoort me toch, vandaar deze review. Toon minder »
Marion Thissen
30 april 2023 13:01
Toen ik me recent begon te oriënteren omdat ik een kleine ingreep overweeg was me eigenlijk al snel duidelijk dat ik dat niet meer aandurf bij MOOI kliniek. Ondanks de vriendelijke service van alle medewerkers is mijn eerdere ingreep bij MOOI niet netjes gedaan. Het betreft een onderooglidcorrectie met blijvende littekens. Na de eerste operatie werd er een h... Toon meer »
Toen ik me recent begon te oriënteren omdat ik een kleine ingreep overweeg was me eigenlijk al snel duidelijk dat ik dat niet meer aandurf bij MOOI kliniek. Ondanks de vriendelijke service van alle medewerkers is mijn eerdere ingreep bij MOOI niet netjes gedaan. Het betreft een onderooglidcorrectie met blijvende littekens. Na de eerste operatie werd er een hersteloperatie aangeboden maar ruim een jaar later zijn de littekens blijvend en dat was niet nodig geweest. Sterker nog, zoals het nu is zou van zo'n gerenommeerde kliniek nooit moeten mogen en kunnen!!
De arts in kwestie zei bij de nacontrole van de hersteloperatie: "Tja, 't kan nu eenmaal niet altijd een 10 zijn." Ik wist niet wat ik hoorde. 🥺
Een opmerking die ik mijn leven niet meer vergeet natuurlijk en ook totaal ongepast! Mind you, de arts in kwestie is hoofd plastische chirurgie in Zuyderland. Oriënteer je goed. Altijd! Toon minder »
Kim Brouns
19 maart 2023 18:06
“Ingreep: neustip. Dr. Piatkowski en crew zijn geweldige mensen. Ze hebben allen een big smile en erg vriendelijk. Voor- en nazorg: Top! Kliniek in Maastricht is stijlvol ingericht. Je voelt je gelijk op je gemak.
H
24 februari 2023 18:06
Echt een fantastische kliniek wat mij geholpen heeft! Zeer zeker een aanrader. Ik zou nooit meer anders willen. Prachtig resultaat wat Drs. Meesters - Caberg geleverd heeft.
Mooie kliniek en zeer vriendelijk personeel!
Jessica van Zadelhoff - de Boer
15 februari 2023 20:08
Ik heb hier buikwandcorrectie en liposuctie laten uitvoeren.
Goede uitleg in de consult van de professor van der Hulst.
Operatie is ook goed gegaan, nazorg was uitstekend.

Dankjewel nogmaals!
Dennis Wetzelaar
27 januari 2023 08:08
Heel erg goed service en Heel lieve mensen die erg gerust stellen super daar wordt als mensen behandeld
Marlies Franssen
17 januari 2023 12:12
Uitstekende kliniek! Alle medewerksters waren zeer vriendelijk en altijd bereid mijn vragen te beantwoorden. Dr Meesters heeft mij goed geïnformeerd over het te verwachten resultaat en ook alle vragen duidelijk beantwoord. Een extra tweede gesprek voor de operatie was evenmin een probleem en het natraject was zeer zorgzaam. dr.Meesters heeft een geweldig res... Toon meer »
Uitstekende kliniek! Alle medewerksters waren zeer vriendelijk en altijd bereid mijn vragen te beantwoorden. Dr Meesters heeft mij goed geïnformeerd over het te verwachten resultaat en ook alle vragen duidelijk beantwoord. Een extra tweede gesprek voor de operatie was evenmin een probleem en het natraject was zeer zorgzaam.
dr.Meesters heeft een geweldig resultaat bereikt. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat; precies zoals ik wilde! Toon minder »
Bibi
18 november 2022 16:04
Heel blij met het resultaat. Ik ben heel blij met de Diepe Fenol peeling die heeft plaatsgevonden bij MOOI Kliniek. De artsen bij MOOI zijn zeer professioneel en vakkundig. Er wordt een heldere duidelijke uitleg en er wordt voldoende tijd uitgetrokken ook om ook je vragen te beantwoorden. Ook het overig personeel is behulpzaam en aardig. Ik voelde mij hel... Toon meer »
Heel blij met het resultaat.

Ik ben heel blij met de Diepe Fenol peeling die heeft plaatsgevonden bij MOOI Kliniek. De artsen bij MOOI zijn zeer professioneel en vakkundig.
Er wordt een heldere duidelijke uitleg en er wordt voldoende tijd uitgetrokken ook om ook je vragen te beantwoorden. Ook het overig personeel is behulpzaam en aardig. Ik voelde mij helemaal op mijn gemak.
Ze staan ook voor je klaar als je na de behandeling nog vragen hebt. Je vragen worden serieus genomen en snel beantwoordt.

Ik ben heel tevreden over het resultaat. Er heeft echt een huidverjonging plaatsgevonden, het ziet er frisser uit. Rimpels zijn minder diep, de huid is gladder, zachter en strakker met minder huidverkleuringen.
Ik ben zeer tevreden over de MOOI Kliniek en beveel deze kliniek en ook deze behandeling dan ook absoluut aan. Toon minder »
Yvonne van den Brandhof
1 november 2022 11:11
Veel te duur en dan word ook nog door een arts gezegd, we zijn goedkoop omdat we geen onnodig personeel in dienst hebben.
Jackyboo Jow
16 juni 2022 05:05
Top kliniek ! Zeer kundige plastisch chirurgen en zeer vriendelijke mensen !
R Willems
8 juni 2022 08:08
In oktober 2021 een bovenooglid correctie gehad, had ik het maar jaren eerder gedaan, prima en mooi resultaat, helemaal niks gevoeld en zo fijn en vooral heel vriendelijk geholpen, echt een aanrader !!! Bedankt MOOI Kliniek.
Annie Schlenter
12 februari 2022 10:10
Ik ben zeer tevreden over het resultaat van mijn ooglidcorrectie
Lilan Stribos
29 januari 2022 15:03
Net een bovenooglidcorrectie achter de rug. Duidelijke uitleg gehad en ook geholpen door An Deliaert.
Iedereen is even vriendelijk en prettig in de omgang. Je bent er beslist géén nummer !!
Een adres om echt aan te raden !
Theo Kraan
11 november 2021 13:01
Top kliniek. Altijd vriendelijke dames achter de balie en telefoon, ongeacht hoe vaak je belt. Medewerkers zijn zeer kundig en eerlijk in hun advies. Nazorg is perfect.
anouk rijks
20 oktober 2021 12:12
Super tevreden ben ik met het resultaat van mijn onder ooglidcorrectie .
In een woord geweldig.
Dank jullie wel .
Paul Voncken
22 juni 2020 13:01
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij MOOI Kliniek Maastricht?

De prijs van één zone Botox bij MOOI Kliniek Maastricht is € 150,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij MOOI Kliniek Maastricht?

Een fillerbehandeling bij MOOI Kliniek Maastricht kost per 1 ML v.a. € 385,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij MOOI Kliniek Maastricht?

MOOI Kliniek Maastricht heeft op basis van 30 Google reviews 4.4 van de 5 sterren.

Waar is MOOI Kliniek Maastricht gevestigd?

MOOI Kliniek Maastricht is gevestigd op Sphinxcour 6C-01 in Maastricht.