Wat kun je bereiken met 0,5 ML lipfiller?

29 januari 2023

Niet alle klinieken bieden behandelingen met 0,5 ML lipfiller aan. Toch is dat niet altijd terecht. Iedereen is uniek, daarom moet iedere behandeling uniek zijn. Bij iemand met nauwelijks een bovenlip is het misschien zelfs wel verstandig om te starten met een 0,5 ML behandeling. De weefsels in je lip kunnen zo langzaam wennen aan het volume. Dit kun je dan mogelijk na één of twee maanden nogmaals herhalen, net wat jij nodig vindt. 

0,5 ML lipfillers

Lipfiller
0,5 ML
Prijs
v.a. € 140
Effect
6-9 maanden
Pijn (1-10)
3-4

Is 0,5 ML lipfiller te weinig?

Wanneer je van nature een hele dunne bovenlip hebt, kan het zijn dat je heel blij bent met 0,5 ML. Dat kan namelijk al een behoorlijk verschil geven. Wanneer je van nature wat meer bovenlip hebt, dan zie je vermoedelijk weinig van een halve ML filler. 

Wanneer je weinig bovenlip hebt van jezelf dan moet het weefsel ook wennen aan extra volume. Het liprood, de spiertjes en de bloedvaatjes moeten de beschikbare ruimte delen met een filler. Ook dat is een argument om bij veel cliënten te starten met een klein volume lipfiller. Ook wanneer je boven de 45 jaar bent is het niet raadzaam om tijdens de eerste behandeling een te groot volume te injecteren. Veel ervaren cosmetisch artsen gaan gedoseerd werken.

05-ml-lipfiller

Lipfiller 0,5 ML

Een lipfiller is gemaakt van hyaluronzuur. De meeste lipfillers geven 5-12 maanden resultaat. Dat hangt af van de gebruikte stevigheid lipfillers. Sommige merken bieden een stevige lipfiller. Dit kan iets minder natuurlijk voelen, maar het resultaat gaat wel langer mee. Hoelang je resultaat ziet van 0,5 ML lipfiller hangt af van jouw lip, de stevigheid van de filler en de vaardigheid van de arts. Op Injectablesbooking kun je de ervaring van alle artsen vergelijken. 

Lippen opvullen met 0,5 milliliter

Wanneer je graag opgevulde lippen hebt waarbij het mag opvallen dat je voor een lipbehandeling hebt gekozen dan is een behandeling met een halve ML niet voldoende. Het moet anatomisch wel bij je lippen en je gezicht passen. Niet iedere arts voert lipbehandelingen uit met grotere volumes filler.

-------------------

Lees verder

Doen lipfillers pijn?
Prijs van lipfiller
Complicaties voorkomen
Nazorg na een behandeling
Vanaf welke leeftijd mag je injectables?
Lippen opvullen reviews
Beste kliniek voor lipbehandeling
Lipfiller voor en na
Aanbiedingen

-------------------

Hoeveel milliliter lipfiller heb je nodig?

Dokter Margaritha Adams geeft in onderstaande Youtube video antwoord op de vraag: Hoeveel milliliter lipfiller heb je nodig?

0,5 ML reviews

Niks is eerlijker dan de mening van andere consumenten. Op Inejctablesbooking staan reviews van alle artsen en klinieken. Lees alle ervaringen door op onderstaande button te drukken:

Bekijk reviews van klinieken in de buurt

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfiller foto's

Voor en na foto's zeggen iets over het resultaat bij één van de klanten van de arts / kliniek. Wel is het lastig om de kwaliteit van de arts te beoordelen op basis van een voor en na foto.

Lees verder:
Lipfiller voor en na 1 ML

05-ml-voor-en-na

Half ML filler

Met fillers kunnen prachtige resultaten worden behaald. Denk aan het opvullen van rimpels, een neuscorrectie, kringen onder de ogen en het opvullen de neuslippenplooi. Voor de meeste indicaties is een halve milliliter filler echt te weinig. Vraag je cosmetisch arts tijdens de intake voor persoonlijk advies.

0,5 ML reviews

In eerste instantie had ik een afspraak gepland voor een lipflip. Echter twijfelde ik of dit voldoende effect zou geven voor wat ik wou bereiken. Van te voren had ik contact gehad met het hoofdkantoor en zij verzekerde mij dat ik hier samen met de arts wel uit zou komen. Myrna de Man heeft mij heel goed geholpen, ze luisterde naar mijn wensen en samen hebben... Toon meer »
In eerste instantie had ik een afspraak gepland voor een lipflip. Echter twijfelde ik of dit voldoende effect zou geven voor wat ik wou bereiken. Van te voren had ik contact gehad met het hoofdkantoor en zij verzekerde mij dat ik hier samen met de arts wel uit zou komen. Myrna de Man heeft mij heel goed geholpen, ze luisterde naar mijn wensen en samen hebben we gekeken naar een mooi voller maar natuurlijk effect. Zo heb ik uiteindelijk toch voor een filler behandeling gekozen, 0,55 was voldoende. Ze nam haar tijd en liet mij tussendoor meekijken. Ik was bang voor erg blauwe lippen maar dit is enorm meegevallen, op een heel klein plekje na.

Tnx Myrna :-) Toon minder »
cedella fierloos
Faceland Zwolle
25 maart 2023 06:06
Voor het eerst bij Edwin de Jong geweest in Hilversum . Was me tweede keer lipfillers. Heel goed alles uitgelegd gekregen. En een hele mooie resultaat met 0,5 ml. Ook heel fijn dat hij alles goed noteert wat er is gedaan. Ook voor en na foto’s gemaakt en naar mij toe gestuurd. Zeer tevreden met de behandeling!! 🤗
Gulsen Kuseri
Faceland Almere
31 maart 2022 16:04
Ik ben bij dr. Ilknur geweest voor in eerste instantie lipfillers 1,0 ml. Nadat zij mijn lippen heeft gecorrigeerd (gedaan door een andere kliniek) wat superrrr mooi gedaan is, heeft Ilknur mij geadviseerd om het bij 0,5 ml te houden (had nog wat filler in mijn lippen). Ik weet in ieder geval waar ik weer terug naar toe ga ❤️ She's the best (en ik heb al hee... Toon meer »
Ik ben bij dr. Ilknur geweest voor in eerste instantie lipfillers 1,0 ml. Nadat zij mijn lippen heeft gecorrigeerd (gedaan door een andere kliniek) wat superrrr mooi gedaan is, heeft Ilknur mij geadviseerd om het bij 0,5 ml te houden (had nog wat filler in mijn lippen). Ik weet in ieder geval waar ik weer terug naar toe ga ❤️ She's the best (en ik heb al heel wat verschillende klinieken gehad) Toon minder »
10 maart 2024 20:08

Veel gestelde vragen over lipfiller 05 ML

Hoeveel is 05 ML lipfiller?

Hoeveel ML de eerste keer lipfillers?

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt