Wat kun je bereiken met 0,5 ML lipfiller?

29 januari 2023

Niet alle klinieken bieden behandelingen met 0,5 ML lipfiller aan. Toch is dat niet altijd terecht. Iedereen is uniek, daarom moet iedere behandeling uniek zijn. Bij iemand met nauwelijks een bovenlip is het misschien zelfs wel verstandig om te starten met een 0,5 ML behandeling. De weefsels in je lip kunnen zo langzaam wennen aan het volume. Dit kun je dan mogelijk na één of twee maanden nogmaals herhalen, net wat jij nodig vindt. 

0,5 ML lipfillers

Lipfiller
0,5 ML
Prijs
v.a. € 140
Effect
6-9 maanden
Pijn (1-10)
3-4

Is 0,5 ML lipfiller te weinig?

Wanneer je van nature een hele dunne bovenlip hebt, kan het zijn dat je heel blij bent met 0,5 ML. Dat kan namelijk al een behoorlijk verschil geven. Wanneer je van nature wat meer bovenlip hebt, dan zie je vermoedelijk weinig van een halve ML filler. 

Wanneer je weinig bovenlip hebt van jezelf dan moet het weefsel ook wennen aan extra volume. Het liprood, de spiertjes en de bloedvaatjes moeten de beschikbare ruimte delen met een filler. Ook dat is een argument om bij veel cliënten te starten met een klein volume lipfiller. Ook wanneer je boven de 45 jaar bent is het niet raadzaam om tijdens de eerste behandeling een te groot volume te injecteren. Veel ervaren cosmetisch artsen gaan gedoseerd werken.

05-ml-lipfiller

Lipfiller 0,5 ML

Een lipfiller is gemaakt van hyaluronzuur. De meeste lipfillers geven 5-12 maanden resultaat. Dat hangt af van de gebruikte stevigheid lipfillers. Sommige merken bieden een stevige lipfiller. Dit kan iets minder natuurlijk voelen, maar het resultaat gaat wel langer mee. Hoelang je resultaat ziet van 0,5 ML lipfiller hangt af van jouw lip, de stevigheid van de filler en de vaardigheid van de arts. Op Injectablesbooking kun je de ervaring van alle artsen vergelijken. 

Lippen opvullen met 0,5 milliliter

Wanneer je graag opgevulde lippen hebt waarbij het mag opvallen dat je voor een lipbehandeling hebt gekozen dan is een behandeling met een halve ML niet voldoende. Het moet anatomisch wel bij je lippen en je gezicht passen. Niet iedere arts voert lipbehandelingen uit met grotere volumes filler.

-------------------

Lees verder

Doen lipfillers pijn?
Prijs van lipfiller
Complicaties voorkomen
Nazorg na een behandeling
Vanaf welke leeftijd mag je injectables?
Lippen opvullen reviews
Beste kliniek voor lipbehandeling
Lipfiller voor en na
Aanbiedingen

-------------------

0,5 ML reviews

Niks is eerlijker dan de mening van andere consumenten. Op Inejctablesbooking staan reviews van alle artsen en klinieken. Lees alle ervaringen door op onderstaande button te drukken:

Bekijk reviews van klinieken in de buurt

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfiller foto's

Voor en na foto's zeggen iets over het resultaat bij één van de klanten van de arts / kliniek. Wel is het lastig om de kwaliteit van de arts te beoordelen op basis van een voor en na foto.

Lees verder:
Lipfiller voor en na 1 ML

05-ml-voor-en-na

Half ML filler

Met fillers kunnen prachtige resultaten worden behaald. Denk aan het opvullen van rimpels, een neuscorrectie, kringen onder de ogen en het opvullen de neuslippenplooi. Voor de meeste indicaties is een halve milliliter filler echt te weinig. Vraag je cosmetisch arts tijdens de intake voor persoonlijk advies.

Veel gestelde vragen over lipfiller 05 ML

Hoeveel is 05 ML lipfiller?

0,5 ML is de kleinste filler behandeling. Hiermee kun je starten als je een dunne bovenlip hebt en je voor het eerst een lipvergroting wil. Bekijk de foto om te zien hoeveel filler wordt geïnjecteerd. 

Hoeveel ML de eerste keer lipfillers?

Steeds meer ervaren artsen starten met een kleine behandeling. Op deze manier kunnen omliggende weefsels wennen aan de filler. Het is wel afhankelijk van je uitgangssituatie. Wanneer je lippen van nature heel dun zijn dan wordt vaak voor een eerste behandeling 0,5 ML of 1,0 ML geadviseerd. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt