VelthuisKliniek V rgb

Velthuis kliniek Rotterdam

Velthuis kliniek Rotterdam uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €200 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €100 per behandeling
Consult
1e consult
V.a. €50 per consult
Fillers
Juvéderm
V.a. €300 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. €575 per 1,5 ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €750 per 2 oksels
Skinbooster
Onbekend merk skinbooster
V.a. €210 per behandeling
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €350 per behandeling
RRS Eyes
V.a. €150 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL, Chirurgie
Kliniek opgericht
1995
Adres
K.P. van der Mandelelaan 10, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Lizenka Adriaanse-Toreque
Drs. Lizenka Adriaanse-Toreque
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken

Beoordelingen

2.8
28 reviews
Eerste consult was helder en duidelijk. Alle vragen zijn beantwoord zonder twijfels! met je consulente kon je alles bespreken, stel dat je een vraag had of iets anders. Dr. Stevens was snel en effectief!!! Alles verliep vlotjes. Na de ingreep buikwandcorrectie was ik al weer de oude binnen een week en ben ik weer begonnen met werken. Had namelijk minimaal pi... Toon meer »
Eerste consult was helder en duidelijk. Alle vragen zijn beantwoord zonder twijfels! met je consulente kon je alles bespreken, stel dat je een vraag had of iets anders. Dr. Stevens was snel en effectief!!! Alles verliep vlotjes. Na de ingreep buikwandcorrectie was ik al weer de oude binnen een week en ben ik weer begonnen met werken. Had namelijk minimaal pijn. Ik raad Dr. Stevens zeker aan! Ik zal zeker weer bij hem langs gaan voor de volgende dingen die ik graag nog wil laten doen! 👌💐 Toon minder »
H.
31 juli 2022 16:04
Een kliniek die ik aan iedereen kan aanraden! 29 april heb ik hier een bvk ondergaan en ik ben echt super tevreden met het resultaat!! De arts die mij heeft behandeld, Fientje van der Veen is erg kundig en duidelijk. Ook de verpleging was super fijn en zorgzaam. Ik ben blij dat ik heb gekozen voor deze kliniek!
Liselotte Slot
15 juli 2022 09:09
Ik heb januari 2021 een facelift gehad , vooral om de rimpels op mijn wangen weg te krijgen. Tevens een onderooglidcorrectie en lipo van de kaak. De lipo bevalt goed; mijn kaaklijn is strakker. De rimpels op mijn wangen zitten er echter gewoon nog. Wel iets minder, maar ik had er veel meer van verwacht. Ik snap dat niet alle rimpels weggehaald kunnen worden,... Toon meer »
Ik heb januari 2021 een facelift gehad , vooral om de rimpels op mijn wangen weg te krijgen. Tevens een onderooglidcorrectie en lipo van de kaak. De lipo bevalt goed; mijn kaaklijn is strakker.
De rimpels op mijn wangen zitten er echter gewoon nog. Wel iets minder, maar ik had er veel meer van verwacht. Ik snap dat niet alle rimpels weggehaald kunnen worden, maar had mezelf toch graag strakker gezien....
Teleurgesteld dus...
Arts was Jacques vd Meulen Toon minder »
Irene van der Maas
21 maart 2022 17:05
Erg ontevreden ! 2 keer geopereerd & nog steeds geen mooi resultaat. En nu kunnen ze niks meer voor me betekenen.. zeer slecht
Luna Veldkamp
17 januari 2022 13:01
Dit is het resultaat van de aptos draad van Stevens. Velthuis kliniek Rotterdam.
Wesley Oosterhou
6 oktober 2021 16:04
Ik kom voor iets anders en krijg iets anders.
Achteraf dus bleek verkeerde diagnose gesteld. Aan de behandeling dus niks gehad alleen maanden van ellende om te herstellen en dag 3750 euro.
Broeder Mohamed Chakib
28 juli 2021 16:04
Jammer dat mijn ervaring niet prettig is geweest, na een diepte peeling te hebben gehad. Bij melding dat mijn omgeving en ik geen verschil zag, vind de huidtherapeut dat er wel glans op mijn gezicht te zien is. Daar leek ze zich door gepikeerd te zijn.
Dus portemonnee leeg en alleen pigmentplekjes gelaserd voor terug.
Marian Everaerts
3 april 2021 18:06
Uitstekende service. Altijd klantvriendelijk👍🏻. Niks op aan te merken😀.
Sema
9 maart 2021 22:10
Ben heel erg goed en vlot geholpen. Nooit langer als 5 minuten in de wachtkamer gezeten. De dag van opname was ik veel te vroeg aanwezig maar zelfs toen hoefde ik niet lang te wachten. En de wachtkamer is heel erg huiselijk ingericht, stelt je echt op je gemak. Ben zeer tevreden over de vriendelijkheid van al het personeel Alle ruimtes zijn super netjes en v... Toon meer »
Ben heel erg goed en vlot geholpen.
Nooit langer als 5 minuten in de wachtkamer gezeten.
De dag van opname was ik veel te vroeg aanwezig maar zelfs toen hoefde ik niet lang te wachten.
En de wachtkamer is heel erg huiselijk ingericht, stelt je echt op je gemak.
Ben zeer tevreden over de vriendelijkheid van al het personeel
Alle ruimtes zijn super netjes en vlekkeloos schoon.
De verkoeverzaal en ok vond ik ook super!
Zeer professioneel allemaal.
Ik snap dan ook al die negatieve reacties niet want ik heb totaal nergens klachten over. Toon minder »
Jolanda Jo
5 oktober 2020 11:11
Laser behandeling gelaat gehad en nog herstellende. Ik vond de service matig en de uitleg voorraf te kort schieten. De behandeling is echt behoorlijk pijnlijk maar daarover is mij niets verteld tijdens het intakegesprek. Toen ik na afloop nog stond te tollen door de pijn kreeg ik een formulier onder mijn neus wat ik moest tekenen en moest ook gelijk dokken... Toon meer »
Laser behandeling gelaat gehad en nog herstellende. Ik vond de service matig en de uitleg voorraf te kort schieten. De behandeling is echt behoorlijk pijnlijk maar daarover is mij niets verteld tijdens het intakegesprek.
Toen ik na afloop nog stond te tollen door de pijn kreeg ik een formulier onder mijn neus wat ik moest tekenen en moest ook gelijk dokken.
Verder was de bejegening erg onpersoonlijk, van deze kliniek en voor 750 euro had ik al met al meer verwacht Toon minder »
Rose Hondius
5 januari 2020 03:03
Schrijf een review