Lipfillers voor en na

30-03-2021

Wil je lipfillers voor en na vergelijken? Klik hier, voer je adres is en vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt.

Lipfillers voor en na foto’s zijn veel gezocht op internet. Lipfillers zijn namelijk erg populair. Sinds Kyle Jenner in 2015 op haar social media kanalen deelde dat zij lipfillers heeft, is de populariteit wereldwijd ontploft. Injectablesbooking.nl biedt een compleet overzicht van alle artsen en klinieken in Nederland die injectables behandelingen aanbieden. Op deze website kun je alle artsen en klinieken eenvoudig en overzichtelijk met elkaar vergelijken.

Lipfillers voor en na

Lipfillers voor en na foto’s

Lipfillers voor en na foto’s vergelijken is een goede methode om artsen en klinieken met elkaar te vergelijken. Maar er zijn nog meer elementen waarop klinieken en artsen vergeleken kunnen worden. 3 belangrijke overwegingen die belangrijk zijn in jouw keuze voor een arts of kliniek zijn:

  1. De kwaliteit van de behandeling wordt grotendeels bepaald door de vaardigheid van de arts. Welke opleiding heeft de arts gevolgd? Hoe lang bestaat de kliniek al? Hoe is de reputatie van de arts en van de kliniek? Heeft de arts al jarenlange ervaring met injectables?
  2. Het merk lipfiller is belangrijk voor de veiligheid, resultaat en duurzaamheid van de behandeling. In Nederland zijn er ca. 6 bekende en vertrouwde A-merk hyaluronzuur fillers. Dit zijn Stylage, Juvéderm, Belotero, Aliaxin, Teosyal en Restylane. Zij hebben specifieke lipfillers ontwikkeld. Lippen hebben een dunne huid, zijn gevoelig, zacht en dynamisch. Deze merken hebben lipfillers hebben optimale kenmerken voor een hoogwaardige lipbehandeling. Het is dus belangrijk om aan je arts te vragen met welk merk zij lippen behandelen. Check hier alle A-merken hyaluronzuur fillers.
  3. Als je een keuze hebt gemaakt voor een arts/kliniek, dan is het belangrijk dat jij en je arts elkaar begrijpen tijdens het consult. Wat is je wens? Wil je opvallende lippen? Of liever mooi gevuld, zonder dat de lipfillers opvallen? Als je een klik voelt met de arts dan kun je kiezen of je de behandeling wilt.

Lipfillers voor en na 0,5 ML

Een lipbehandeling met 0,5 ML geeft vaak een klein en genuanceerd resultaat. Dit is wel afhankelijk van de uitgangssituatie. Wanneer je al volle lippen hebt dan kan het toch net dát verschil maken. Met 0,5 ML kan ook een touch-up worden uitgevoerd. Of een tweede lipbehandeling, na bijvoorbeeld 6-9 maanden. Lippen opvullen met fillers is ca 6-15 maanden effectief, afhankelijk van het gekozen merk filler.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers voor en na 1,0 ML

Een lipbehandeling met 1,0 ML filler is een standaard behandeling. Dit geeft voor veel cliënten het gewenste resultaat. Online is welbekend de lipfiller journey. Dit is hoe veel cliënten het ervaren: De eerste 2-3 dagen na de behandeling zijn de lippen vaak opgezwollen. Dan heb je soms spijt van de behandeling! Na 5-7 dagen verdwijnt de zwelling en raak je eraan gewend. Tussen de eerste en tweede week vind je je lippen te gek! En daarna, dan mis je de zwelling vaak al weer… 

-----------------------
Vind een behandeling bij jou in de buurt

Lipfillers voor en na Eindhoven

Lipfillers voor en na Rotterdam

Lipfillers voor en na Amsterdam

Lipfillers voor en na Groningen

Lipfillers voor en na Den Haag
Lipfillers voor en na Almere

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Lipfillers voor en na resultaten

Veel klinieken tonen lipfillers voor en na resultaten. Het is belangrijk dat je daar niet blind op vaart. Soms zijn die foto’s zelfs niet van die arts! Belangrijkste is dat jij kiest voor een arts met de juiste opleiding en ervaring. Een arts die jouw begrijpt! Vergelijk alle artsen en kliniek op Injectablesbooking.nl.