The Body Clinic Den Haag - Bekijk prijzen en maak een afspraak
The Body Clinic Den Haag

The Body Clinic Den Haag

De cosmetische kliniek The Body Clinic Den Haag is gespecialiseerd in Botox en filler behandelingen. De kliniek is gevestigd op de Parkstraat 101 in Den Haag.

Indien u geïnteresseerd bent in onze behandelingen dan kunt u bij The Body Clinic Den Haag kosteloos en geheel vrijblijvend een consult inboeken. Er wordt dan in eerste instantie gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling met Botox of fillers. Daarna kunt u uw probleemgebieden met de arts bespreken en gaat u naar huis met een eerlijk en op maat gemaakt behandelplan.

The Body Clinic Den Haag uit Den Haag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

De cosmetische kliniek The Body Clinic Den Haag is gespecialiseerd in Botox en filler behandelingen. De kliniek is gevestigd op de Parkstraat 101 in Den Haag.

Indien u geïnteresseerd bent in onze behandelingen dan kunt u bij The Body Clinic Den Haag kosteloos en geheel vrijblijvend een consult inboeken. Er wordt dan in eerste instantie gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling met Botox of fillers. Daarna kunt u uw probleemgebieden met de arts bespreken en gaat u naar huis met een eerlijk en op maat gemaakt behandelplan. Meer lezen »

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 210 per zone
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 210 per zone
2 zones
V.a. € 360 per behandeling
3 zones
V.a. € 470 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 495 per 2 oksels
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 450 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 600 per 1,5 ml
Fillers overige
Liquid Facelift
V.a. € 1.100 per behandeling
Sculptra (per flacon 10 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 650 per behandeling
Safety
BSure Filler Test
V.a. € 359 per dna-test
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 360 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. € 425 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Haarfillers, Chirurgie, Fillers met lidocaïne, Huidversteviging, Filler oplossen
Kliniek opgericht
2006
Adres
Parkstraat 101, Den Haag
The Body Clinic Den Haag
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Dionne Deibel
Drs. Dionne Deibel
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Nicolette Lammers
Drs. Nicolette Lammers
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Florence Faqiri-Dogrusoz
Drs. Florence Faqiri-Dogrusoz
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Melchior Spruit
Drs. Melchior Spruit
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken

The Body Clinic Den Haag Reviews

5
25 reviews
Vriendelijke ontvangst met koffie. Arts invoelend, luisterde goed en was zeer voorzichtig daar ik een beetje angstig was voor het resultaat. Prima verlopen, ben zeer tevreden met het resultaat. Behandeld met Botox en Fillers.
Ingrid Roelofs
6 december 2023 18:06
Ik ben echt tevreden met behandeling. Ik zou meer willen, maar dat is financieel niet haalbaar voor mij. Jammer genoeg. "
Kermiskind VM
22 oktober 2023 10:10
De afspraak zelf maken en uiteindelijk de behandeling krijgen zou makkelijker kunnen. Maar dingen gebeuren nou eenmaal. Ik ben er van overtuigd dat mijn situatie ook niet de standaard gang van zaken was.

Ik voelde me welkom en gezien. Er werd geluisterd en persoonlijke wensen goed gecombineerd met professioneel inzicht.
Kim Veld
15 maart 2023 20:08
Mijn vriendin had het al een tijdje over lip fillers dus ik had besloten voor haar verjaardag een afspraak te maken. We werden goed ontvangen door het personeel en verder ging alles heel soepel! Jullie zien haar zeker terug komen.
glenn stefania
8 maart 2023 23:11
De fillers zijn de afgelopen keer weer geweldig gelukt. Echt complimenten. Ik ben al vaker bij deze kliniek geweest en heb altijd een goede ervaring. Toppersoneel!! Bij twijfel ben je hier ook aan het juist adres. Je kan je gewoon laten informeren en alle vragen stellen. Ze zullen je goed adviseren en volledig op je gemak stellen.
Sia Bouss
8 maart 2023 23:11
Na lang twijfelen op aanraden van bekenden hierheen gegaan en wat een fijne kliniek. Vriendelijk personeel waarbij je je echt op je gemak voelt. Prettige sfeer en deskundig advies. Artsen waren erg professioneel. Niet te vergeten het eindresultaat natuurlijk, helemaal super!!
Britt B
8 maart 2023 22:10
Eerder al geadviseerd om hier binnen te stappen en ontzettend tevreden over de ontvangst en behandeling. Je word goed geholpen en krijgt waardevol advies. Blij met de fillers!! Kom hier zeker terug.
Britte Bouhuys
8 maart 2023 22:10
Super tevreden met mijn fillers. De artsen weten precies het gewenste resultaat te behalen. Hartelijk dank daarvoor. Ik zou de kliniek zeker aanraden!
J. M.
7 maart 2023 13:01
Erg tevreden met mijn lippenplooi fillerbehandeling. Ik werd goed geïnformeerd en had een kundige behandelaar die met me mee dacht. Al met al heel tevreden!
Canan Kapisiz
7 maart 2023 12:12
Ik heb mijn frons nu een aantal keer laten behandelen met botox en ben elke keer erg tevreden! De behandeling duurt ook maar heel kort dus ben zo weer buiten Waardoor het makkelijk is om dit snel tussendoor te doen!
ellen van kaathoven
7 maart 2023 11:11
Ik ben bij de kliniek voor het eerst geweest voor een botox behandeling. Ik ben echt tevrede over de behandeling en het resultaat ook heeft de arts mij professioneel geholpen en nam alle tijd om mijn wensen te bespreken. Ik raad deze kliniek dus ook iedereen aan!
Myla Hoogerbrug
7 maart 2023 10:10
Afgelopen week ben ik bij deze kliniek geweest voor een Botox in mijn voorhoofd. Ik ben zeer tevreden met de kliniek en het resultaat.
Britt Meijer
7 maart 2023 10:10
Ik kom hier al een tijd voor botox behandelingen. De arts is zeer kundig en vriendelijk en het te verwachten resultaat wordt duidelijk besproken van tevoren. Ik raad deze kliniek iedereen aan.
Bert Willems
7 maart 2023 10:10
Al meerdere maken super geadviseerd en behandeld door Dionne. Altijd hartelijke dames achter de balie. Gratis parkeren en lekkere koffie!
Patricia Ringers
8 februari 2023 22:10
Helemaal top dit mooie afval moment en het gaat ook bij mij niet super snel maar je komt ook niet aan. Het is een top methode om gestaag af te vallen en gezond te eten. Een mooie app om dit te kunnen realiseren. Top arts en top medewerkers aan de balie. Je wordt super begeleidt en diëtiste is een top mensen die je door alles goed begeleidt en top adviezen ge... Toon meer »
Helemaal top dit mooie afval moment en het gaat ook bij mij niet super snel maar je komt ook niet aan. Het is een top methode om gestaag af te vallen en gezond te eten. Een mooie app om dit te kunnen realiseren. Top arts en top medewerkers aan de balie. Je wordt super begeleidt en diëtiste is een top mensen die je door alles goed begeleidt en top adviezen geeft. Ik zou hier voor kiezen echt het helpt je enorm. Met goede begeleiding. Toon minder »
Vermeerhuisje toeristenhuisje
26 januari 2023 15:03
Vriendelijk ontvangen en goed geholpen met vragen.
Sverre Kersten
4 december 2022 22:10
Zeer vriendelijk en warm ontvangst. De behandeling was goed uitgevoerd en werd geholpen totdat ik helemaal tevreden was.
Sverre Kersten
2 november 2022 21:09
Ellie van der Vliet
30 mei 2022 18:06
I am glad I found this place. Very professional and friendly welcome (thank you Michelle!), and Dr Dionne is excellent and will make sure you have the best treatment. I am very happy and will come back.
Celine Ammeux
26 mei 2022 16:04
Ik heb hier bij Dionne Deibel een filler behandeling gehad voor de lippen. Hele fijne eerste ervaring. Bij binnenkomst op mijn gemak gesteld en een goede uitleg gekregen van het verloop van de lip filler behandeling. Erg blij met het resultaat!
Lisa Peters
7 maart 2022 11:11
Hele positieve ervaring. Zeer professionele, deskundige doctoren.
Namen de tijd om alles netjes uit te leggen zodat ik helemaal voorbereid mijn behandeling in ging. Daarnaast werd er goed gekeken naar mijn wensen en hier werd goed op ingespeeld. After-care was ook top! Zeer tevreden met het resultaat.
Yorieke Eskes
13 juli 2021 20:08
Er is aandacht is voor het natuurlijke resultaat en dat is precies wat ik wilde! Super tevreden tevreden en zeker aan te bevelen
Romy van Loon
24 mei 2021 22:10
Fijn consultgesprek gehad met duidelijke informatie. Het resultaat was als verwacht en super fijne artsen! 🤩
Monique Banken
24 mei 2021 21:09
Super fijne kliniek, wordt echt naar je geluisterd en ben heel blij met het resultaat!😍
Babette Banken
24 mei 2021 13:01
Super fijne en goede ervaring bij deze kliniek! Een vriendelijk ontvangst en zeer deskundig advies. Ik was super blij na mijn behandeling.
Demi Banken
24 mei 2021 13:01
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij The Body Clinic Den Haag?

Één zone Botox bij The Body Clinic Den Haag kost € 210,00.

Wat kost een filler behandeling bij The Body Clinic Den Haag?

1 ML filler kost bij The Body Clinic Den Haag v.a. € 450,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft The Body Clinic Den Haag?

Op basis van 25 Google reviews heeft The Body Clinic Den Haag 5 van de 5 sterren.

Wat is het adres van The Body Clinic Den Haag?

In Den Haag is The Body Clinic Den Haag gevestigd op Parkstraat 101.