Faceland Den Haag - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Faceland Den Haag

Faceland Den Haag

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.

Faceland Den Haag uit Den Haag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken. Meer lezen »

Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2010
Adres
Prinsestraat 9, Den Haag
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Elmand Hosseinzoi
Drs. Elmand Hosseinzoi
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Mustafa Mahli
Dr. Mustafa Mahli
Functie
Medisch specialist (overige)
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Aresh Al Salman
Drs. Aresh Al Salman
Functie
-
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Mandy Brandt
BSc. Mandy Brandt
Functie
Verpleegkundige
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Merel van der Kooij
Drs. Merel van der Kooij
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Amir Omidvari
Drs. Amir Omidvari
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Faceland Den Haag Reviews

4.7
134 reviews
Ik had een Lucky moment nou ik had echt geluk ben geholpen door Mandy Brandt wat een pracht vrouw zo kundig en weet precies wat ze doet . Ben echt gelukkig de deur uit gelopen Mandy ik kom gauw bij je terug Mandy
Berna Kooij
24 maart 2024 19:07
Paar maanden verder nadat ik hier mijn lipfillers heb laten doen. Ze waren onwijs scheef gedaan en nu heb ik enorme lip filler migratie. Ziet er niet uit maar faceland doet niks ermee. En dat na mij ook nog eens meer te hebben laten betaald door er zonder mijn toestemming een andere filler in te spuiten dan afgesproken.
María Waenink
26 februari 2024 23:11
Afgelopen week geweest voor een neuslift bij dr Aresh Salman. Vanaf t moment dat je binnen stapt bij hem voel je je gelijk op je gemak. Manier van werken en resultaat is gewoon in een woord te beschrijven… PERFECT! Zou een ieder aanraden om bij Faceland en dan vooral bij dr Aresh een behandeling te nemen
Moes Kara
19 februari 2024 20:08
Ik heb gister voor het eerst lipfillers laten zetten. Ik ben geholpen door Mandy en ik ben nu al super blij met het effect, ze heeft mijn lippen precies gedaan zoals ik in gedachten had. De dame aan de balie was ook lief. Ik ben heel tevreden!
Kaja Medrala
26 januari 2024 19:07
Ik heb mijn lipfillers laten oplossen (waar ik elders heb gezet) door dr. Aresh. Vanaf het moment dat ik hem ontmoette, leek het alsof we elkaar al jaren kenden. Hij is zo lief! En ik weet niet hoe hij het heeft gedaan, maar ik ben iemand die ALTIJD blauwe plekken krijgt, en dit is de allereerste keer dat ik geen enkele blauwe plek heb na mijn behandeling. G... Toon meer »
Ik heb mijn lipfillers laten oplossen (waar ik elders heb gezet) door dr. Aresh. Vanaf het moment dat ik hem ontmoette, leek het alsof we elkaar al jaren kenden. Hij is zo lief! En ik weet niet hoe hij het heeft gedaan, maar ik ben iemand die ALTIJD blauwe plekken krijgt, en dit is de allereerste keer dat ik geen enkele blauwe plek heb na mijn behandeling. Gouden handen heeft hij! Kan niet wachten om mijn lippen bij hem op te laten vullen. En de jongen bij de receptie was ook heel vriendelijk:) Toon minder »
Nicole Kho
17 januari 2024 18:06
Hi
Ik ben geholpen door Mandy, zeer professioneel gedaan. Ze nam de tijd en heeft me gerust gesteld voor dat ik me liet prikken. Mijn dank hiervoor en ik zal zeker nogmaals hier komen. Erg blij! Cimen
Cimen Aktas
11 januari 2024 09:09
Vrijdag 5 jan bij Dr Aresh geweest.
Was behoorlijk zenuwachtig, maar Dr Aresh zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt binnen no time. Hij legt alles duidelijk uit, is eerlijk, professioneel en heel vriendelijk. Echt een aanrader
Bedankt
Char E.
10 januari 2024 10:10
Vandaag voor het eerst fillers in mijn lippen gekregen. Ik heb dit laten doen bij faceland Den Haag door dr. Aresh. Dr.Aresh heeft mij enorm op mijn gemak weten ze stellen en heeft prachtig werk geleverd. Ik ben onwijs blij met het resultaat en kom zeker terug.
Nicole Van Holstein
19 december 2023 21:09
Behandeld bij Mandy brandt. Tijdens spijten van botox liep heel de vloeistof langs mijn wangen, ik had al het idee dat het niet zou pakken. Na 2 weken geen resultaat. Ik had foto’s moeten sturen om weer behandeld te worden bij de zelfde arts. Aangegeven dat ik dat absoluut niet wil. Uiteindelijk wel foto’s gestuurd maar nooit meer een reactie gehad. Weggegoo... Toon meer »
Behandeld bij Mandy brandt. Tijdens spijten van botox liep heel de vloeistof langs mijn wangen, ik had al het idee dat het niet zou pakken. Na 2 weken geen resultaat. Ik had foto’s moeten sturen om weer behandeld te worden bij de zelfde arts. Aangegeven dat ik dat absoluut niet wil. Uiteindelijk wel foto’s gestuurd maar nooit meer een reactie gehad. Weggegooid geld… super slecht zit ik met betaald en mislukte botox. Ik raad het zeer af! Toon minder »
Serife Dila
24 november 2023 07:07
Begin november eerste keer fillers gehad in mijn lippen. Ik ben zeer goed geholpen door Elmand Hosseinzoi. Gaf hele goede tips tijdens de behandeling. En wist precies wat ik wilde. Over 2 maanden een vervolgafspraak, natuurlijk weer bij Elmand.
Anne Lazarom
5 november 2023 10:10
Ik vond de behandeling super

Lieve dokter

Lieve mensen die mij tevens hebben geholpen de weg te vinden
Bert van Loon
12 oktober 2023 14:02
Op 3 oktober doorj de Dhr Mustafa geholpen 😃mijn eerste filler behandeling nu op mijn 48 ste, heel mooi gedaan en im looking damm good, bedankttt en tot de volgende sessie😃
Angey Bakker
7 oktober 2023 09:09
Super blij met doktor Elmand 👍 Hij heeft alle geduld en geeft je het ultime geruststellig gvoel.
Vriendelijk bedank doktor Elmand 🙏
Gr AVI
A B
28 juli 2023 11:11
Ik ben al in veel klinieken geweest maar Aresh heeft het verschil gemaakt. Ik heb getwijfeld om naar Faceland Den Haag te gaan maar ik ben echt ontzettend blij dat ik gegaan ben. Ik plande een lucky moment and it was my lucky day want ik werd geholpen door Drs. Aresh Al Salman Ondanks dat ze niet veel aan me gingen verdienen dat moment nam hij ruim de tijd v... Toon meer »
Ik ben al in veel klinieken geweest maar Aresh heeft het verschil gemaakt.
Ik heb getwijfeld om naar Faceland Den Haag te gaan maar ik ben echt ontzettend blij dat ik gegaan ben. Ik plande een lucky moment and it was my lucky day want ik werd geholpen door Drs. Aresh Al Salman Ondanks dat ze niet veel aan me gingen verdienen dat moment nam hij ruim de tijd voor mij. Hij geeft realistisch en eerlijk advies. Ik voelde me enorm op mijn gemak gesteld en is hij bovenal kundig. Een subtiel resultaat om de vermoeidheid uit mijn gezicht te halen en de vormen licht te accentueren was mijn wens en daar heeft Drs.Aresh ruimschoots aan voldaan. My new favorite doctor 😍💉 Toon minder »
Julie
18 juli 2023 04:04
Ten eerste zijn mijn lippen onwijs scheef. Ik heb heel duidelijk gezegd dat ik alleen fillers in het midden wil en niet in de rand en hoeken wil. Toch heeft hij juist alleen daar fillers gespoten. Ook heeft hoj zonder mijn toestemming een duurdere filler gebruikt waardoor ik ook nog eens meer geld kwijt ben zoor zijn pruts werk. Nu moet ik het laten verwijde... Toon meer »
Ten eerste zijn mijn lippen onwijs scheef. Ik heb heel duidelijk gezegd dat ik alleen fillers in het midden wil en niet in de rand en hoeken wil. Toch heeft hij juist alleen daar fillers gespoten. Ook heeft hoj zonder mijn toestemming een duurdere filler gebruikt waardoor ik ook nog eens meer geld kwijt ben zoor zijn pruts werk. Nu moet ik het laten verwijderen waardoor alles nog duurder wordt. Ik heb contact opgenomen met Faceland maar die willen niet helpen en reageren alleenmaar met “kom over 2 weken maar op controle afspraak” alsof ik 2 weken lang met dit kan rondlopen. Toon minder »
María Waenink
11 juli 2023 13:01
Vriendelijke medewerkers en bij de behandeling leggen ze precies uit wat ze gaan doen. Ze nemen de tijd voor je. Ook de na behandeling is correct. Elmand Hosseinzoi is mijn behandelende arts en is heel bekwaam.
Yvonne Zwiers
27 mei 2023 15:03
Gebruik gemaakt van een botoxdeal. 3 zones bocouture voor 195€. 24 maart liet ik de bocouture inspuiten. Ongeveer 2 weken voor resultaat. Ik had geen resultaat, dus 3 april teruggegaan om bij te laten spuiten. Ook geen resultaat. 18 april weer bij laten spuiten en weer geen resultaat. Weggooit geld dus. Heb dit nog nooit meegemaakt. Al eerder botox bij ander... Toon meer »
Gebruik gemaakt van een botoxdeal. 3 zones bocouture voor 195€. 24 maart liet ik de bocouture inspuiten. Ongeveer 2 weken voor resultaat. Ik had geen resultaat, dus 3 april teruggegaan om bij te laten spuiten. Ook geen resultaat. 18 april weer bij laten spuiten en weer geen resultaat. Weggooit geld dus. Heb dit nog nooit meegemaakt. Al eerder botox bij andere klinieken gedaan en dan had ik wel resultaat. De deal leek me ok, maar goedkoop is uiteindelijk duurkoop! Toon minder »
Elvira Landeweer
18 mei 2023 06:06
Ik kom al enige tijd bij Faceland in Den haag bij dokter Aresh Al Salman. Hij zorgt altijd voor een fijne ervaring met mooi resultaat. Luistert goed naar mijn wensen en adviseert hierin op prettige manier. Zeer kundige arts, die er elke keer een gezellig bezoek van weet te maken. Nooit meer naar een ander!
Klaudia Rykowska
28 april 2023 16:04
Mooie locatie! Warm interieur met een luxe uitstraling. Mijn botoxbehandeling is perfect uitgevoerd. Dr. Aresh Salman stelt je meteen op je gemak en is oprecht geïnteresseerd. Hij is rustig en neemt de tijd voor je, waardoor je zelf ook ontspant. Daarnaast heeft hij ook een goed gevoel voor humor. En niet onbelangrijk, het resultaat is perfect.
CS VH
12 maart 2023 21:09
Gister voor het eerst bij Faceland Den Haag geweest. Bij dokter Elmand Hosseinzoi, Elmand heeft mij eerlijk advies gegeven, maar ook gerustgesteld, in het verleden ben ik weleens flauwgevallen maar bij Elmand voor het eerst niet! We hadden gekozen voor tandarts verdoving en hij hield mijn ademhaling goed in de gaten. Ik ben blij met mijn lippen! Fijne servic... Toon meer »
Gister voor het eerst bij Faceland Den Haag geweest. Bij dokter Elmand Hosseinzoi, Elmand heeft mij eerlijk advies gegeven, maar ook gerustgesteld, in het verleden ben ik weleens flauwgevallen maar bij Elmand voor het eerst niet! We hadden gekozen voor tandarts verdoving en hij hield mijn ademhaling goed in de gaten. Ik ben blij met mijn lippen! Fijne service en nazorg.

(Tevens ook goede en fijne service, ik was te laat en de afspraak kon de zelfde dag een uur later nog plaats vinden zonder extra kosten.) Toon minder »
Esraa x
23 januari 2023 08:08
Ik had een afspraak bij Faceland Den Haag voor botox en ik had een zeer tevreden ervaring met dokter Aresh Salman. Hij was heel zorgzaam en geduldig en luisterde naar mijn wensen en van daaruit adviseerde hij de beste behandeling voor mij persoonlijk. Was ook heel vriendelijk en creëerde een veilige (en gezellige) omgeving en sfeer. Ik kreeg ook een uitsteke... Toon meer »
Ik had een afspraak bij Faceland Den Haag voor botox en ik had een zeer tevreden ervaring met dokter Aresh Salman. Hij was heel zorgzaam en geduldig en luisterde naar mijn wensen en van daaruit adviseerde hij de beste behandeling voor mij persoonlijk. Was ook heel vriendelijk en creëerde een veilige (en gezellige) omgeving en sfeer. Ik kreeg ook een uitstekend nazorg behandeling en hij was na mijn afspraak ook beschikbaar om mijn vragen en zorgen te beantwoorden. Zeer aangename ervaring en zeker een dokter om aan te bevelen voor je cosmetische behandelingen. Toon minder »
Raha Ashena
22 januari 2023 18:06
Naar Faceland gegaan om mijn voorhoofd rimpel te behandelen en een afspraak gehad met dr. Aresh. Een onwijs fijne en kundige arts; heel begaan en denkt met je mee. Ik had nog een aantal vragen over de behandeling voor tandenknarsen en kreeg daar eerlijke antwoorden op. Al met al super blij met mijn behandelingen bij Aresh en zodra het weer nodig ben ik weer... Toon meer »
Naar Faceland gegaan om mijn voorhoofd rimpel te behandelen en een afspraak gehad met dr. Aresh. Een onwijs fijne en kundige arts; heel begaan en denkt met je mee. Ik had nog een aantal vragen over de behandeling voor tandenknarsen en kreeg daar eerlijke antwoorden op. Al met al super blij met mijn behandelingen bij Aresh en zodra het weer nodig ben ik weer terug! Toon minder »
Hanin
22 januari 2023 17:05
Na 2 jaar nadenken over lipfillers nam ik het besluit om het gewoon te doen. Door mijzelf goed te informeren kwam ik uit bij Faceland, de reviews waren heel goed en iemand had mij de tip gegeven om naar Faceland den Haag te gaan. Een afspraak was zo gemaakt en 4 dagen geleden zijn mijn lippen prachtig opgevuld. Omdat ik wat ouder word beginnen de rimpels zic... Toon meer »
Na 2 jaar nadenken over lipfillers nam ik het besluit om het gewoon te doen. Door mijzelf goed te informeren kwam ik uit bij Faceland, de reviews waren heel goed en iemand had mij de tip gegeven om naar Faceland den Haag te gaan. Een afspraak was zo gemaakt en 4 dagen geleden zijn mijn lippen prachtig opgevuld. Omdat ik wat ouder word beginnen de rimpels zichtbaar te worden en vooral bij mijn bovenlip. Ik ben behandeld door behandelaar Aresh Salman en wat heeft hij het goed gedaan. Hij luisterde naar mijn wensen en stelde mij erg op mijn gemak. De keuze was of ik een verdovende crème wilde of een tandartsverdoving. Ik dacht 'waarom pijn lijden als dat niet nodig is', dus heb ik mijzelf laten verdoven met een tandartsverdoving. Was zo gepiept en de prikken van de fillers heb ik niet gevoeld. Aresh Salman bleef mij in de gaten houden en was ook erg betrokken bij de nazorg. Hij zorgde goed voor me voordat ik de deur uitging. Ik ben razend enthousiast over het resultaat en kom zeker weten terug zodra dit nodig is. Een dikke 10 van mij. Toon minder »
Judy Rasmussen
2 januari 2023 07:07
Voor mij de eerste keer dat ik een behandeling liet doen en op aanraden van een vriendin naar Faceland Den Haag gedaan. Zeer vriendelijk ontvangen door zowel de receptioniste als de arts (Elmand). Alles werd heel duidelijk en in alle rust uitgelegd, voor- tijdens- en na de behandeling. Hierdoor was ik snel op mijn gemak. Ik ben zeer tevreden over de service... Toon meer »
Voor mij de eerste keer dat ik een behandeling liet doen en op aanraden van een vriendin naar Faceland Den Haag gedaan. Zeer vriendelijk ontvangen door zowel de receptioniste als de arts (Elmand). Alles werd heel duidelijk en in alle rust uitgelegd, voor- tijdens- en na de behandeling. Hierdoor was ik snel op mijn gemak. Ik ben zeer tevreden over de service en professionaliteit en kom hier dan ook zeker terug! Toon minder »
Wendy Rijnsburger
19 november 2022 11:11
Om te beginnen vind ik het al belangrijk als je goed word ontvangen als je binnen komt zo een super lieve secretaresse achter de balie😊en toen werd ik geholpen door dr Elmand hosseinzoi zo een super lieve arts 👍geef veel informatie leg alles goed uit. En het belangrijkste het resultaat is prachtig 👄 deze dokter is echt aangeraden. Heb in het verleden alti... Toon meer »
Om te beginnen vind ik het al belangrijk als je goed word ontvangen als je binnen komt zo een super lieve secretaresse achter de balie😊en toen werd ik geholpen door dr Elmand hosseinzoi zo een super lieve arts 👍geef veel informatie leg alles goed uit. En het belangrijkste het resultaat is prachtig 👄 deze dokter is echt aangeraden. Heb in het verleden altijd vrouwelijke artsen gehad nou geef mijn toch maar een mannelijke arts👍Hier kom ik echt terug aan raat het echt aan om naar faceland te gaan🥰
Gr hilda Toon minder »
Hilda Van der laan
11 november 2022 07:07
Heel fijn geholpen! Ik was een beetje bang voor mijn eerste keer lipfillers maar er is goed met me meegedacht over wat het mooiste zou gaan staan. Ook stelde de arts mij heel erg op m’n gemak. Goede eerste ervaring en ik kom zeker terug
Beauty lashes and more
10 oktober 2022 16:04
De behandelaar Mustafa Mahli was heel betrokken,professioneel en heel vriendelijk.
Hij heeft mij goed geholpen. Ik zal zeker volgende keer weer bij hem botox laten doen.
Danke wel Mustafa Mahli.
Sebiha Güçlü
14 september 2022 16:04
Ik ben heel erg goed en professioneel geholpen bij FaceLand in Den Haag. Bij de Lipfiller behandeling hebben ze een tandarts verdoving gebruikt om voor mij de behandeling zo pijnloos mogelijk te laten verlopen. Dit vond ik persoonlijk echt super fijn. Daarnaast geven de artsen bij FaceLand altijd vakkundig advies en creëeren ze altijd een natuurlijk resultaa... Toon meer »
Ik ben heel erg goed en professioneel geholpen bij FaceLand in Den Haag. Bij de Lipfiller behandeling hebben ze een tandarts verdoving gebruikt om voor mij de behandeling zo pijnloos mogelijk te laten verlopen. Dit vond ik persoonlijk echt super fijn. Daarnaast geven de artsen bij FaceLand altijd vakkundig advies en creëeren ze altijd een natuurlijk resultaat. Toon minder »
Lisanne van der Hoeven
12 september 2022 16:04
Zeer tevreden met het resultaat! Behandelaar was vriendelijk en legde alles goed uit van te voren.
nadia charrib
11 augustus 2022 12:12
Het was een aangename dokter die alles goed deed uitleggen. Ik ga hier zeker vaker naar toe!
Kimberly Lenaerts
3 augustus 2022 10:10
Mooie lokatie, professionele arts.. super geholpen, alle info gehad en fijne sfeer.
Zeker aanrader
Danielle de niet
28 juli 2022 22:10
Het was voor mij de eerste keer dat ik botox heb gekregen en een filler neus/lippenplooi. De heer Mustafa was mijn arts, en stelde mij enorm op mijn gemak. Na ruim 1 week super blij met het resultaat,dus als mijn portemonnee het toelaat blijf ik zeker in onderhoud hier.
Coby Beverwijk
28 juli 2022 18:06
Ik wilde graag de methode van flat lips, de arts gaf aan te weten hoe hij dit moest doen dus liet ik zijn gang gaan. Eenmaal thuis zie ik eruit al een DUCK! Nooit meer daar. Nu ga ik het oplossen en opnieuw doen. Thanks !
jacintha eijgenstein
29 juni 2022 09:09
Hele fijne ervaring bij dr Marvin Eyra, hij neemt de tijd voor je en zorgt voor een prettige ervaring. Ook liep er bij mijn afspraak een leerling mee en vond ik dat hij het haar heel goed uitlegde. Mooie locatie en blij met mijn resultaat. Ik kom zeker weer.
S Roof
5 juni 2022 20:08
Ik ben 2 weken geleden geholpen door Dr. Mustafa Mahli, ik heb een ooglidcoorrectie ondergaan. Eerst de Intake bij de vestiging Den Haag door Dhr. Mahli zelf en ben geholpen bij vestiging Schiphol. Ik ben super tevreden over het resultaat en hoe dhr. Mahli mij behandeld heeft!! Nu zijn de hechtingen eruit en ben echt meer dan gelukkig.
sandy barnhoorn
21 mei 2022 07:07
Ik ben bij Dr Elmand Husseinzoi geweest. Wat een ontzettend aardig en professionele arts is dit. Eerlijk en menselijk. Hij smeert je niets aan. Respecteert je wensen. En verteld precies wat hij gaat doen en of het gevoelig is. Mijn volgende afspraak is alweer gepland bij deze arts.
Petra
26 april 2022 08:08
Afgelopen zaterdag had ik een afspraak gepland voor Lip Fillers. Ik heb het nog nooit gedaan dus de zenuwen gierde door me lichaam. Daar aangekomen werd ik geholpen door Marvin Eyra. Hij legde alles rustig en goed uit. Zenuwen waren daardoor meteen verdwenen. De behandeling zelf was ook echt goed te doen en hij nam daar de tijd voor. De dag zelf alleen een b... Toon meer »
Afgelopen zaterdag had ik een afspraak gepland voor Lip Fillers. Ik heb het nog nooit gedaan dus de zenuwen gierde door me lichaam. Daar aangekomen werd ik geholpen door Marvin Eyra. Hij legde alles rustig en goed uit. Zenuwen waren daardoor meteen verdwenen. De behandeling zelf was ook echt goed te doen en hij nam daar de tijd voor. De dag zelf alleen een beetje een beurs gevoel gehad. Kortom, ik ben heel erg tevreden en zou jullie meteen aanraden. Ik kom hier zeker terug, bedankt! Toon minder »
Samantha Van Dijk
25 april 2022 09:09
Super tevreden over het resultaat! Een hele nette kliniek en een fijne arts genaamd dr. E. Hosseinzoi. Hij legde alles rustig uit, luisterde naar mijn wensen en bracht daar zijn input in. Aanrader!
Chanel Smit
11 april 2022 22:10
Ben bij behandelaar Elmand Hosseinzoi geweest voor botox. Zeer tevreden over de behandeling! Ook de klantenservice via whatsapp is zeer vriendelijk en reageert snel en uitgebreid.
Michelle
11 april 2022 11:11
Deze kliniek is pas net nieuw bij ons in Den Haag. Ik ben al jaren klant van faceland… en nu kwam er eindelijk er een in Den haag. Echt een schitterende kliniek is het geworden. Vriendelijke receptioniste en onwijs aardige chireurg. Ze weten waar ze over praten en geven goed advies. Deze kliniek is echt een aanraden zou ik zeggen dus.
Tatjana Van der Stap
7 maart 2022 20:08
Ik heb een slechte ervaring gehad bij een andere behandelaar maar ik ben heel erg blij dat Elmand Hosseinzoi het voor mij heeft opgelost. Hij nam de tijd voor het inwerken van de verdoving en werkt zeer secuur met het plaatsten van de lipfillers. Ik ga zeker naar hem terug!
Melissa Nap
6 maart 2022 08:08
Zo tevreden over Faceland, voor jullie bij 2 andere klinieken geweest, bij de 1 tevreden maar zo onpersoonlijk bij de ander,,,,, helemaal geen goed woord voor over... Bij Faceland, super goed advies, nemen de tijd, schoon, prijs kwaliteit TOP.... En het resultaat is echt optimaal. Faceland is een echte aanrader.
Linda D
5 maart 2022 19:07
Elmand Hosseinzoi wat een super goede arts , luisterd goed naar wat je graag zou willen kwa botox en fillers, geeft zelf ook eerlijk advies, en het mooist is , deze arts corrigeert zo goed het geen wat je ergens anders had laten doen, en niet naar wensen was achteraf, je hoeft niet eens te zeggen aan wat je je stoort hij ziet het gelijk , en dat gevoel op d... Toon meer »
Elmand Hosseinzoi wat een super goede arts , luisterd goed naar wat je graag zou willen kwa botox en fillers, geeft zelf ook eerlijk advies, en het mooist is , deze arts corrigeert zo goed het geen wat je ergens anders had laten doen, en niet naar wensen was achteraf, je hoeft niet eens te zeggen aan wat je je stoort hij ziet het gelijk , en dat gevoel op dat moment is onbeschrijfelijk omdat je dan weet dat je in goede handen ben.
Al mijn zussen ,nichten ,vriendinnen gaan naar hem, en tot nu toe genieten we allemaal van super natuurlijke gezichten , ipv een botox filler face die er vaak niet uitziet , waar je zo onzeker van kan worden, ook waar je dubbel en dwars voor betaald.
Veel van ons zijn fantastisch gecorrigeerd door hem, voor mij en mijn omgeving geen andere arts meer.
Elmand Hosseinzoi 🙏👍 Toon minder »
Nil Deniz
23 februari 2022 18:06
Super aardige medewerkers. Geven je een fijn gevoel. De dokter luistert goed naar je wensen. Ik ben super tevreden over het eindresultaat en zou zeker terug gaan. Zal faceland aan iedereen aanraden. Ik ben er nog elke dag super blij mee❤️
Stash Ophuijsen
3 februari 2022 10:10
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de reviews bij Faceland Den Haag?

Faceland Den Haag heeft op basis van 44 Google reviews 4.7 van de 5 sterren.

Waar is Faceland Den Haag gevestigd?

Faceland Den Haag is gevestigd op Prinsestraat 9 in Den Haag.