Faceland Den Haag

Faceland Den Haag

Faceland Den Haag uit Den Haag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.7
43 reviews
Zeer tevreden met het resultaat! Behandelaar was vriendelijk en legde alles goed uit van te voren.
nadia charrib
11 augustus 2022 12:12
Het was een aangename dokter die alles goed deed uitleggen. Ik ga hier zeker vaker naar toe!
Kimberly Lenaerts
3 augustus 2022 10:10
Mooie lokatie, professionele arts.. super geholpen, alle info gehad en fijne sfeer.
Zeker aanrader
Danielle de niet
28 juli 2022 22:10
Het was voor mij de eerste keer dat ik botox heb gekregen en een filler neus/lippenplooi. De heer Mustafa was mijn arts, en stelde mij enorm op mijn gemak. Na ruim 1 week super blij met het resultaat,dus als mijn portemonnee het toelaat blijf ik zeker in onderhoud hier.
Coby Beverwijk
28 juli 2022 18:06
Ik wilde graag de methode van flat lips, de arts gaf aan te weten hoe hij dit moest doen dus liet ik zijn gang gaan. Eenmaal thuis zie ik eruit al een DUCK! Nooit meer daar. Nu ga ik het oplossen en opnieuw doen. Thanks !
jacintha eijgenstein
29 juni 2022 09:09
Hele fijne ervaring bij dr Marvin Eyra, hij neemt de tijd voor je en zorgt voor een prettige ervaring. Ook liep er bij mijn afspraak een leerling mee en vond ik dat hij het haar heel goed uitlegde. Mooie locatie en blij met mijn resultaat. Ik kom zeker weer.
S Roof
5 juni 2022 20:08
Ik ben 2 weken geleden geholpen door Dr. Mustafa Mahli, ik heb een ooglidcoorrectie ondergaan. Eerst de Intake bij de vestiging Den Haag door Dhr. Mahli zelf en ben geholpen bij vestiging Schiphol. Ik ben super tevreden over het resultaat en hoe dhr. Mahli mij behandeld heeft!! Nu zijn de hechtingen eruit en ben echt meer dan gelukkig.
sandy barnhoorn
21 mei 2022 07:07
Ik ben bij Dr Elmand Husseinzoi geweest. Wat een ontzettend aardig en professionele arts is dit. Eerlijk en menselijk. Hij smeert je niets aan. Respecteert je wensen. En verteld precies wat hij gaat doen en of het gevoelig is. Mijn volgende afspraak is alweer gepland bij deze arts.
Petra
26 april 2022 08:08
Afgelopen zaterdag had ik een afspraak gepland voor Lip Fillers. Ik heb het nog nooit gedaan dus de zenuwen gierde door me lichaam. Daar aangekomen werd ik geholpen door Marvin Eyra. Hij legde alles rustig en goed uit. Zenuwen waren daardoor meteen verdwenen. De behandeling zelf was ook echt goed te doen en hij nam daar de tijd voor. De dag zelf alleen een b... Toon meer »
Afgelopen zaterdag had ik een afspraak gepland voor Lip Fillers. Ik heb het nog nooit gedaan dus de zenuwen gierde door me lichaam. Daar aangekomen werd ik geholpen door Marvin Eyra. Hij legde alles rustig en goed uit. Zenuwen waren daardoor meteen verdwenen. De behandeling zelf was ook echt goed te doen en hij nam daar de tijd voor. De dag zelf alleen een beetje een beurs gevoel gehad. Kortom, ik ben heel erg tevreden en zou jullie meteen aanraden. Ik kom hier zeker terug, bedankt! Toon minder »
Samantha Van Dijk
25 april 2022 09:09
Super tevreden over het resultaat! Een hele nette kliniek en een fijne arts genaamd dr. E. Hosseinzoi. Hij legde alles rustig uit, luisterde naar mijn wensen en bracht daar zijn input in. Aanrader!
Chanel Smit
11 april 2022 22:10
Ben bij behandelaar Elmand Hosseinzoi geweest voor botox. Zeer tevreden over de behandeling! Ook de klantenservice via whatsapp is zeer vriendelijk en reageert snel en uitgebreid.
Michelle
11 april 2022 11:11
Deze kliniek is pas net nieuw bij ons in Den Haag. Ik ben al jaren klant van faceland… en nu kwam er eindelijk er een in Den haag. Echt een schitterende kliniek is het geworden. Vriendelijke receptioniste en onwijs aardige chireurg. Ze weten waar ze over praten en geven goed advies. Deze kliniek is echt een aanraden zou ik zeggen dus.
Tatjana Van der Stap
7 maart 2022 20:08
Ik heb een slechte ervaring gehad bij een andere behandelaar maar ik ben heel erg blij dat Elmand Hosseinzoi het voor mij heeft opgelost. Hij nam de tijd voor het inwerken van de verdoving en werkt zeer secuur met het plaatsten van de lipfillers. Ik ga zeker naar hem terug!
Melissa Nap
6 maart 2022 08:08
Zo tevreden over Faceland, voor jullie bij 2 andere klinieken geweest, bij de 1 tevreden maar zo onpersoonlijk bij de ander,,,,, helemaal geen goed woord voor over... Bij Faceland, super goed advies, nemen de tijd, schoon, prijs kwaliteit TOP.... En het resultaat is echt optimaal. Faceland is een echte aanrader.
Linda D
5 maart 2022 19:07
Elmand Hosseinzoi wat een super goede arts , luisterd goed naar wat je graag zou willen kwa botox en fillers, geeft zelf ook eerlijk advies, en het mooist is , deze arts corrigeert zo goed het geen wat je ergens anders had laten doen, en niet naar wensen was achteraf, je hoeft niet eens te zeggen aan wat je je stoort hij ziet het gelijk , en dat gevoel op d... Toon meer »
Elmand Hosseinzoi wat een super goede arts , luisterd goed naar wat je graag zou willen kwa botox en fillers, geeft zelf ook eerlijk advies, en het mooist is , deze arts corrigeert zo goed het geen wat je ergens anders had laten doen, en niet naar wensen was achteraf, je hoeft niet eens te zeggen aan wat je je stoort hij ziet het gelijk , en dat gevoel op dat moment is onbeschrijfelijk omdat je dan weet dat je in goede handen ben.
Al mijn zussen ,nichten ,vriendinnen gaan naar hem, en tot nu toe genieten we allemaal van super natuurlijke gezichten , ipv een botox filler face die er vaak niet uitziet , waar je zo onzeker van kan worden, ook waar je dubbel en dwars voor betaald.
Veel van ons zijn fantastisch gecorrigeerd door hem, voor mij en mijn omgeving geen andere arts meer.
Elmand Hosseinzoi 🙏👍 Toon minder »
Nil Deniz
23 februari 2022 18:06
Super aardige medewerkers. Geven je een fijn gevoel. De dokter luistert goed naar je wensen. Ik ben super tevreden over het eindresultaat en zou zeker terug gaan. Zal faceland aan iedereen aanraden. Ik ben er nog elke dag super blij mee❤️
Stash Ophuijsen
3 februari 2022 10:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture
V.a. €90 per zone
Botox
V.a. €105 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €65 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Belotero
V.a. €250 per ml
Juvéderm
V.a. €290 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €250 per 1,5 ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €160 per behandeling
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €375 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €260 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2010
Adres
Prinsestraat 9, Den Haag
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten