Rimpels verwijderen

24-09-2020

Rimpels, er is geen ontkomen aan. Of toch wel? In dit artikel bespreken wij verschillende methodes om storende rimpels te verwijderen. Peuters en kleuters hebben geen rimpels. De huid heeft dan veel volume en is elastisch. Na je 20e verjaardag neemt de huidkwaliteit al af. De huid verliest elasticiteit door de afname van elastinevezels, het collageen wordt dunner en de huid wordt droger. Omdat de huid voor 80% uit water bestaat, kan met name hyaluronzuur herstellende werking hebben. Hyaluronzuur heeft de eigenschap dat het water kan binden. Lees snel verder om alles te lezen over rimpels verwijderen!

Rimpels verwijderen

Rimpels verwijderen fillers

Rimpels ontstaan als de huid dunner, minder elastisch en droger wordt. Hydraterende crémes kunnen erg waardevol zijn bij de verzorging van de opperhuid. Wanneer je echter je huidkwaliteit écht wilt verbeteren, dan moeten ook de lederhuid en onderhuid versterkt worden. Dit kan bijvoorbeeld door fillers te gebruiken als rimpelbehandeling. Hyaluronzuur fillers zijn de meest gebruikte fillers. Er zijn verschillende merken hyaluronzuur en die merken hebben diverse variaties voor verschillende indicaties. Bijvoorbeeld een variatie tegen wallen onder de ogen, voor in de lippen en hyaluronzuur fillers voor in de wangen. Zie hier een overzicht van de A-merken hyaluronzuur fillers.

Deze hyaluronzuur fillers hebben dus de capaciteit om water te binden. Wanneer een hyaluronzuur filler onder een rimpel wordt gelegd, dan trekt de filler water aan en zo wordt de rimpel opgevuld. Rimpels verwijderen met hyaluronzuur fillers is 6 tot 18 maanden effectief, afhankelijk van het merk en de behandellocatie. Lees hier alle informatie over een filler behandeling.

Rimpels verwijderen Botox

Botox staat bekend als de nummer 1 rimpelbehandeling. Botox is een merk botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure/Dysport en Bocouture. Botulinetoxine wordt om rimpels te verwijderen voornamelijk toegepast op ‘de 3 bekende zones’: voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes en fronsrimpels. Een botulinetoxine behandeling werkt ca 12-16 weken. De botulinetoxine zorgt ervoor dat het signaal naar de spier die de rimpel veroorzaakt niet doorkomt. Dit signaal wordt doorgegeven door een zogeheten SNARE. Na 12-16 weken is er een nieuwe SNARE aangemaakt die ervoor zorgt dat het signaal weer aan het spiertje wordt doorgegeven. Je hebt in deze periode een ontspannen voorhoofd en geen last van je storende fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Lees hier alle informatie over een Botox behandeling.

Botulinetoxine is één van de meest gebruikte en meest onderzochte medicijnen. Botulinetoxine wordt ook voor tal van medische behandelingen gebruikt, bijvoorbeeld in de dermatologie, urologie en neurologie.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Rimpels verwijderen Profhilo

Profhilo is een trend van de laatste jaren. Profhilo is ontwikkeld door een Zwitserse farmaceut en bestaat uit ultrapuur hyaluronzuur. Deze hyaluronzuur wordt op verschillende plekken in de huid geinjecteerd. Deze hyaluronzuur werkt niet als een filler, hij vult dus geen rimpel op, maar zorgt ervoor dat het water aantrekt én collageen stimuleert. Het heeft dus de gewenste werking van een créme, maar dan intradermaal. Op de plek waar je de werkzame stoffen wilt hebben. Het effect is absolute huidverstrakking, huidverbetering én heeft een preventieve werking tegen huidveroudering.

Beste kliniek rimpels verwijderen

In Nederland zijn meer dan 500 behandellocaties voor huidverbetering en injectables. Dus vast ook bij jou in de buurt. Het is belangrijk dat je het merk injectable, der ervaring van de arts, de reputatie van de kliniek en de prijz en van de cosmetische behandeling goed kan vergelijken. Zoek, vergelijk en boek een behandeling om rimpels te verwijderen op injectablesbooking.nl.

-----------------------

Vind een kliniek om rimpels te verwijderen bij jou in de buurt

Amsterdam

Den Haag

Rotterdam

Utrecht

Groningen
Haarlem

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken