Botox Den Haag

12-08-2020

Ben je op zoek naar Botox Den Haag? Klik hier om alle klinieken en artsen in de buurt van Den Haag met elkaar te vergelijken.

Een behandeling met Botox of fillers in Den Haag is zeer populair. Den Haag is niet voor niks de Hofstad. Hoffelijk betekent namelijk ook gracieus, galant en voorkomend. En dat zijn zowel Hagenezen als Hagenaars. Hagenezen zijn geboren en getogen in Den Haag. Zij zien er graag goed uit. Een Hagenaar is op latere leeftijd in Den Haag komen wonen. En ook zij zien er graag goed uit!

Een behandeling met Botox kan in Den Haag dan ook in elke wijk. Er zijn veel klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling. Injectables is de verzamelnaam van fillers en botuline toxine behandelingen. Ook in omliggende plaatsen als Rijswijk, Voorburg, Scheveningen en Wassenaar kun je goed terecht voor een Botox behandeling in de buurt van ’s Gravenhage!

 

Botox Den Haag

Cosmetische behandeling in Den Haag

Den Haag is goed bedeeld met haar cosmetische klinieken. Er is diversiteit van aanbod. Van zeer luxe kliniek tot sterk prijsgeoriënteerde praktijk. Doordat er in Den Haag veel expats zijn communiceren veel klinieken ook in het Engels. Op iedere plek in de stad is er wel aanbod. Van Benoordenhout, nabij het Binnenhof, Wateringse Veld en Kijkduin. 

Botox behandeling Den Haag, Scheveningen, Voorburg en Wassenaar

Hoe kies je de beste kliniek voor jouw Botox behandeling? Het is aan te raden om rekening te houden met het merk botulinetoxine, de prijs per zone en de reputatie van de kliniek en de cosmetisch arts. Hoe lang hebben zij al ervaring? Daarnaast moet je er gewoon een goed gevoel bij hebben. Vond je het een prettig vrijblijvend consult? 

Een Botox behandeling wordt als rimpelbehandeling met name toegepast tegen fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Veel mensen denken dat je met botulinetoxine lippen kunt opvullen, maar dat is een misverstand.

Hoe effectief is Botox?

Botulinetoxine is 12 tot 16 weken effectief. De meeste mensen komen 3 a 4 keer per jaar naar de kliniek voor een behandeling. Wanneer dit € 120 per zone kost dan ben je voor ca. € 360 per jaar verlost van je voorhoofdsrimpels. Lees hier verder over de werking van botulinetoxine of de geschiedenis van botulinetoxine.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Prijs Botox Den Haag

Er zijn grote verschillen in prijs per zone botulinetoxine. Dit varieert in Den Haag van ca. € 100 per zone tot ca. € 200 per zone. Het verschil in prijs komt meestal wel terug in de behandeling. Wat is de locatie? Welk merk Botox of hyaluronzuur wordt er gebruikt? Welke garantie krijg je? Worden er voldoende eenheden botulinetoxine ingespoten? 

Fronsrimpel verwijderen Den Haag

Met een Botox behandeling kunnen rimpels zoals de frons- en voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes worden verwijderd. Vaak duurt een volledige afspraak slechts 15 minuten. 

Botox Den Haag

Den Haag was decennia geleden al de Nederlandse hoofdstad voor cosmetische behandelingen. Onder andere de kliniek van Conny Breukhoven aan de Konninginnegracht en de legendarische Schoemacher Kliniek waren gevestigd in Den Haag. Drs. Robert Schoemacher is nog steeds actief als cosmetisch arts. 

Botox lippen Den Haag

Botulinetoxine wordt niet toegepast als lipfiller. Met botulinetoxine worden mimische rimpels (zoals fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels) tijdelijk voorkomen. Met botulinetoxine kun je wel een 'lipflip' laten uitvoeren. Dan kantelt de lip iets naar buiten, waardoor die iets voller lijkt. 

In de jaren '70 ontdekte de Amerikaanse oogarts Alan B. Scott dat botulinetoxine geschikt is om strabismus (scheelzien) te behandelen. Tot dat moment moesten mensen die scheelzagen regelmatig worden geopereerd om de oogstand te corrigeren. Sindsdien wordt botulinetoxine veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Er zijn onder meer behandelingen tegen spierspasmes, in de neurologie en tegen migraine waarbij botulinetoxine wordt toegepast. De laatste 25 jaar zijn rimpelbehandelingen met botulinetoxine steeds populairder. 

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Den Haag

Lipfillers Den Haag

Traangoot filler Den Haag

Fillerbehandeling Den Haag
Injectables Den Haag

Profhilo Den Haag

-----------------------

Afspraak maken Botox Den Haag

Het plannen van een Botox behandeling is Den Haag, Voorburg of Rijswijk is een fluitje van een cent dankzij de website Injectablesbooking.nl. In slechts een paar stappen heb je jouw volgende injectables behandeling gepland!

  • Vul je de plaatsnaam in waar je behandeld wilt worden.
  • Maak een keuze uit één van de cosmetische artsen of klinieken.
  • Maak een afspraak wanneer het jou uitkomt.

Wat zijn de voordelen van Injectablesbooking.nl?

Een cosmetische behandeling in Den Haag plannen is via onze website overzichtelijk, snel en ontzettend makkelijk. Zodra je van Injectablesbooking.nl gebruik maakt houdt je de markt voor consumenten transparant. Daar is iedereen gebaad bij. Zonder meerkosten! Wil je feedback delen over de kliniek die jij hebt bezocht? Meld dit via onze contactpagina. Zo houden we de informatie correct en compleet. 

Boek je injectables behandeling in Den Haag

Arts
Lisette Hoekstra

Dr. Lisette Hoekstra

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat Van Lennep Kliniek Den Haag - Willem Witsenplein
Functie
Plastisch Chirurg
Ervaring
1 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 195
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Ludy Holst

Drs. Ludy Holst

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat Van Lennep Kliniek Den Haag - Willem Witsenplein Van Lennep Kliniek Oegstgeest
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
2000
Ervaring
8 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 195
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
VANLENNEP-original jpg

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat
Behandelingen per jaar
2500
Kliniek opgericht
2010
Prijs botox per zone
v.a. € 195
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Kliniek bekijken
Arts
Carina Domingues

Drs. Carina Domingues

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat Van Lennep Kliniek Den Haag - Willem Witsenplein Van Lennep Kliniek Oegstgeest
Functie
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
750
Ervaring
4 jaar
Profiel bekijken
Afspraak maken