Botox Den Haag

12-08-2020

Een behandeling met Botox of fillers in Den Haag is zeer populair. Den Haag is niet voor niks de Hofstad. Hoffelijk betekent namelijk ook gracieus, galant en voorkomend. En dat zijn zowel Hagenezen als Hagenaars. Hagenezen zijn geboren en getogen in Den Haag. Zij zien er graag goed uit. Een Hagenaar is op latere leeftijd in Den Haag komen wonen. En ook zij zien er graag goed uit!

Een behandeling met Botox kan in Den Haag dan ook in elke wijk. Er zijn veel klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling. Injectables is de verzamelnaam van fillers en botuline toxine behandelingen. Ook in omliggende plaatsen als Rijswijk, Voorburg, Scheveningen en Wassenaar kun je goed terecht voor een Botox behandeling in de buurt van ’s Gravenhage!

 

Botox Den Haag

Cosmetische behandeling in Den Haag

Den Haag is goed bedeeld met haar cosmetische klinieken. Er is diversiteit van aanbod. Van zeer luxe kliniek tot sterk prijsgeoriënteerde praktijk. Doordat er in Den Haag veel expats zijn communiceren veel klinieken ook in het Engels. Op iedere plek in de stad is er wel aanbod. Van Benoordenhout, nabij het Binnenhof, Wateringse Veld en Kijkduin. 

Botox behandeling Den Haag

Hoe kies je de beste kliniek voor jouw Botox behandeling? Het is aan te raden om rekening te houden met het merk botulinetoxine, de prijs per zone en de reputatie van de kliniek en de cosmetisch arts. Hoe lang hebben zij al ervaring? Daarnaast moet je er gewoon een goed gevoel bij hebben. Vond je het een prettig vrijblijvend consult? 

Een Botox behandeling wordt als rimpelbehandeling met name toegepast tegen fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. 

Prijs Botox Den Haag

Er zijn grote verschillen in prijs per zone botulinetoxine. Dit varieert in Den Haag van ca. € 100 per zone tot ca. € 200 per zone. Het verschil in prijs komt meestal wel terug in de behandeling. Wat is de locatie? Welk merk Botox of hyaluronzuur wordt er gebruikt? Welke garantie krijg je? Worden er voldoende eenheden botulinetoxine ingespoten? 

 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Afspraak maken Botox behandeling Den Haag

Het plannen van een Botox behandeling is Den Haag, Voorburg of Rijswijk is een fluitje van een cent dankzij de website Injectablesbooking.nl. In slechts een paar stappen heb je jouw volgende injectables behandeling gepland!

  • Vul je de plaatsnaam in waar je behandeld wilt worden.
  • Maak een keuze uit één van de cosmetische artsen of klinieken.
  • Maak een afspraak wanneer het jou uitkomt.

Wat zijn de voordelen van Injectablesbooking.nl?

Een cosmetische behandeling in Den Haag plannen is via onze website overzichtelijk, snel en ontzettend makkelijk. Zodra je van Injectablesbooking.nl gebruik maakt houdt je de markt voor consumenten transparant. Daar is iedereen gebaad bij. Zonder meerkosten! Wil je feedback delen over de kliniek die jij hebt bezocht? Meld dit via onze contactpagina. Zo houden we de informatie correct en compleet. 

Boek je injectables behandeling in Den Haag

Kliniek
Dr. Penny

Dr. Penny

Denneweg 6, Den Haag
Behandelingen per jaar
Onbekend
Behandelt sinds
2020
Prijs filler per ml
v.a. € 135
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Tour of Beauty

Tour of Beauty

Hooistraat 7, Den Haag
Behandelingen per jaar
Onbekend
Behandelt sinds
2020
Prijs filler per ml
v.a. € 395
Prijs botox per zone
v.a. € 160
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Carina Domingues

Drs. Carina Domingues

Functie
Arts
Behandelingen per jaar
Onbekend
Ervaring
Onbekend
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Mandy Rademaker

Drs. Mandy Rademaker

Functie
Arts
Behandelingen per jaar
Onbekend
Ervaring
Onbekend
Profiel bekijken
Afspraak maken