Botox Rotterdam; Wat is dé hotspot voor Botox en fillers in Rotterdam?

01-06-2020

Ben je op zoek naar een filler of Botox behandeling in Rotterdam? Klik hier om alle klinieken en artsen in de buurt van Rotterdam met elkaar te vergelijken.

Informatie over Botox in Rotterdam! Rotterdam is een wereldstad met een prachtige skyline. Rotterdammers houden van hard werken en van schoonheid. Misschien is Rotterdam dankzij haar inwoners wel de stad waar de meeste interesse in Botox en fillers is. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere in Nederland gangbare merknamen zijn Azzalure/Dysport en Xeomin/Bocouture. Ben je op zoek naar een rimpelbehandeling of lipfillers in Rotterdam? Bekijk hier waar je op moet letten als je kiest voor een Botox behandeling in Rotterdam.

Botox Rotterdam; Wat is dé hotspot voor Botox en fillers in Rotterdam?

Cosmetische kliniek Rotterdam

Rotterdammers hechten waarde aan hun uiterlijk. Cosmetische behandelingen horen dus bij Rotterdam. De ‘no nonsens’ stad is een prachtig ontwikkelde stad geworden die bol staat van diversiteit. Dit spreekt vele mensen aan. Cultuur liefhebbers, levensgenieters, arbeiders, studenten en expats. In en rond Rotterdam zijn er in alle wijken wel cosmetische klinieken te vinden. Botox en fillers zijn zeer populair in Rotterdam.

Botox Rotterdam

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken botulinetoxine zijn Bocouture en Azzalure. Een Botox behandeling is vrij normaal. In Rotterdam en omgeving (o.a. Barendrecht, Spijkenisse, Rhoon, Vlaardingen en Schiedam) zijn tientallen klinieken, locaties en artsen te vinden die Botox behandelingen aanbieden.

Een behandeling met botulinetoxine is ca. 12-16 weken effectief. Na een behandeling kun je op de plek van het prikje een blauw plekje krijgen. Dit valt vaak reuze mee en is desnoods goed te camoufleren. Botulinetoxine behandelingen worden met name als rimpelbehandeling toegepast tegen kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels. 

Injectables in Rotterdam

Injectablesbooking.nl heeft alle artsen en klinieken die botulinetoxine en/of filler behandelingen uitvoeren op een rij gezet. Op deze manier kun je per locatie eenvoudig en snel een behandeling boeken. Heeft de arts veel ervaring? Van welke beroepsvereniging is zij lid? Van welk merk hyaluronzuur filler maakt die kliniek gebruikt? Ook is het eenvoudig om de fillers en Botox tarieven in Rotterdam te vergelijken via deze website.

In Rotterdam zijn fillers ongekend populair. Met name 'contour verbeterende' fillers. Dit zijn bijvoorbeeld lipfillers, maar ook fillers in de kaaklijn en in de traangoten of jukbeenderen. Modellen en celebs die het in Rotterdam goed doen zijn bijvoorbeeld Kim Kadashian, Ariana Grande en Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Zij zijn rolmodellen voor Rotterdamse mannen en vrouwen. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kosten Rotterdam

Omdat de Botox prijzen van de diverse klinieken behoorlijk uit elkaar liggen, loont het de moeite om regelmatig de Botox kosten te vergelijken. Een Botox behandeling wordt vaak per zone aangeprijsd. Voorbeelden van de Botox zones zijn de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. In Rotterdam liggen de tarieven van één zone Botox tussen de € 80 en € 220. Dat prijsverschil is er groot. Vergelijk regelmatig de Botox kosten in Rotterdam op Injectablesbooking.nl.

Cosmetisch arts in Rotterdam

In het centrum, Rotterdam Zuid, Rhoon, Vlaardingen en het chique Hillegersberg; je bent nooit ver bij een cosmetische kliniek vandaan. Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij jouw arts. Is de locatie hygiënisch? Wordt je vriendelijk te woord gestaan? Kloppen de tarieven wel? Maar wie is nu de beste Botox arts in Rotterdam?

Er zijn veel ervaren cosmetisch artsen gevestigd in Rotterdam. Behandelingen met injectables zijn een ervaringsvak. Een getalenteerde arts heeft minder product nodig om een optimaal resultaat te behalen dan een minder getalenteerde cosmetisch arts. De Botox en fillers prijs is dan ondergeschikt, omdat de prijs lager wordt zodra er minder filler nodig is. Een cosmetisch arts KNMG is in ieder geval een garantie voor ervaring.

Botox afspraak maken Rotterdam

Wil je graag een afspraak maken voor een vrijblijvend consult  voor een Botox behandeling in Rotterdam? Voer je adres in en vind alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek een injectablesconsult op Injectablesbooking.nl.

Boek je injectables behandeling in Rotterdam

Arts
Annemarie van Rosmalen

Drs. Annemarie van Rosmalen

van Rosmalen Kliniek Rotterdam van Rosmalen Kliniek Nijmegen
Functie
Cosmetisch arts KNMG
Ervaring
8 jaar
Prijs botox per zone
V.a. € 225
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Kristel Woltman

Drs. Kristel Woltman

Beauty Lounge The Beauty Club V-Cosmetics Studio Puur Nesselande
Functie
Arts
Prijs filler per ml
V.a. € 250
Prijs botox per zone
V.a. € 99
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Centre Esthetique

Centre Esthetique

Centre Esthetique
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Prijs botox per zone
v.a. € 180
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Kim de Weijer