Botox Eindhoven

12-08-2020

Ben je op zoek naar Botox Eindhoven? Klik hier om alle klinieken en artsen in de buurt van Eindhoven met elkaar te vergelijken.

Eindhoven is de Botox hoofdstad van Brabant. De stad is prima voorzien van cosmetische klinieken waar botulinetoxine en hyaluronzuur filler behandelingen worden uitgevoerd. Het is bij insiders een bekend gegeven; hoe zuidelijker je komt, hoe meer cosmetische behandelingen worden uitgevoerd. Noord Nederland kan wat dat betreft dus nog wel wat leren van de Eindhovenaren. Botox en fillers horen bij Eindhoven!

Botox Eindhoven

Botox Eindhoven en omgeving

Een behandeling met Botox Veldhoven tot Eindhoven Aanschot en van Waalre tot Stratumseind, er zijn veel cosmetische klinieken te vinden in Eindhoven en omgeving. Bij Injectablesbooking.nl kun je eenvoudig je volgende injectablesbehandeling zoeken, vergelijken en boeken. Door via deze website te boeken heeft iedereen de beschikking over transparante informatie om de arts te kiezen die het beste bij jou past.

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en fillers. Botulinetoxine wordt toegepast om de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te behandelen. Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen, om verslapte huid op te vullen en om de contour van bijvoorbeeld de lippen, kaaklijn en storende wallen/donkere kringen op te vullen.

Botox kliniek Eindhoven

Veel klinieken hebben een achtergrond als schoonheidssalon of huidtherapiepraktijk. Omdat er naast huidverbetering veel interesse was in injectables, de verzamelnaam van Botox en fillers, zijn deze praktijken een samenwerking aangegaan met een cosmetisch arts. Deze artsen hebben dus een injectables spreekuur bij de salon of praktijk bij jou in de buurt. 

Botox kliniek Eindhoven

In een straal van 15 kilometer rondom Eindhoven zijn er meer dan 60 artsen en klinieken die injectables behandelingen uitvoeren. Een selectie van gerenommeerde klinieken rondom Eindhoven zijn:
Fillers & More Eindhoven
Doctors at Soap Eindhoven
Blush Injectables Best
Clinic 63 Eindhoven

Of voer hier je adres in waar jij een behandeling met Botox of fillers wenst:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Eindhoven

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. In Eindhoven wordt van alledrie de botulinetoxine merken gebruik gemaakt. Deze merken hebben alledrie een hoog veiligheidsprofiel. Bij deskundig gebruik zijn het behandelingen met een hoog veiligheidsniveau. In Nederland worden ca 400.000 botulinetoxine behandelingen per jaar uitgevoerd. Wanneer Eindhoven representatief is voor de rest van Nederland, betekent dit dat er in Eindhoven jaarlijks duizenden Botox behandelingen worden uitgevoerd. Met een Botoxbehandeling kunnen de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes worden behandeld. In Eindhoven zijn de fronsrimpels het populairst!

Botox prijs Eindhoven

Er zijn grote verschillen in prijs per zone botulinetoxine in Eindhoven. Dit varieert van ca. € 100 per zone tot ca. € 210 per zone botulinetoxine. Het verschil in prijs heeft meestal te maken met de reputatie van de kliniek. Is het een gerenommeerde kliniek met ervaren cosmetisch artsen? Biedt de kliniek ook plastische chirurgie aan? Dan is de prijs vaak hoger. Welk merk Botox of hyaluronzuur er wordt gebruikt en hoe de garantie is zijn ook factoren die we terug zien in de Botox kosten in Endhoven.

Cosmetische behandeling Eindhoven

Om een cosmetische behandeling met botulinetoxine of hyaluronzuur fillers te boeken kun je gebruik maken van Injectablesbooking.nl. Chechk hier bijvoorbeeld alle informatie over lipfillers Eindhoven. Deze website biedt alle locaties waar injectablesbehandelingen worden uitgevoerd overzichtelijk aan. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende Botoxbehandeling in Eindhoven!

Andere cosmetische behandelingen in Eindhoven:

Fillers Eindhoven
Traangoot fillers Eindhoven
Lipfillers Eindhoven
Profhilo Eindhoven

Boek je injectables behandeling in Eindhoven

Kliniek
Cosmedics by K.

Cosmedics by K.

Geldropseweg 105, Eindhoven
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 89
Prijs filler per ml
v.a. € 239
Kliniek bekijken
Arts
Tjinta Brinkhuizen

Dr. Tjinta Brinkhuizen

Doctors at Soap Eindhoven Catharina Ziekenhuis UMC Maastricht
Functie
Dermatoloog
Ervaring
9 jaar
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Vievermans Huidkliniek Eindhoven

Vievermans Huidkliniek Eindhoven

Vievermans Huidkliniek Eindhoven
Kliniek opgericht
2021
Kliniek bekijken