Botox Arnhem!

01-09-2020

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Een Botox behandeling in Arnhem is erg populair. Aangezien er veel cosmetisch artsen en injectables klinieken in Arnhem zijn, loont het de moeite om goed te vergelijken. Arnhem, maar ook omliggende plaatsen als Velp, Elst, Duiven, Zevenaar en Oosterbeek staan bekend om hun cosmetische klinieken. Alle klinieken hebben echter weer een andere achtergrond. Zo zijn er klinieken met een plastische chirurgie achtergrond (CosMed en Velthuis Kliniek), zijn er klinieken die zich volledig focussen op injectables behandelingen. Er is een kliniek gevestigd in een prachtige klassieke villa in Rozendaal en er zijn klinieken die zijn ontstaan vanuit de huidzorg. Injectables is de verzamelnaam van Botox en filler behandelingen, Botox is een merknaam botulinetoxine, zoals Azzalure en Bocouture dat ook zijn. In deze blog lees je alle informatie over fillers en Botox Arnhem!

Botox Arnhem!

Botox kosten Arnhem

De kosten van een Botox behandeling liggen ver uit elkaar. De prijs voor één zone Botox varieert tussen de € 90 en € 220. De prijs van een Botoxbehandeling wordt bepaald door het merk botulinetoxine dat wordt gebruikt. De drie A-merk botulinetoxines zijn: Botox, Azzalure/Dysport en Bocouture. Ook de locatie waar de kliniek gevestigd is, de ervaring van de arts en de reputatie van de kliniek spelen een rol in de Botox prijs Arnhem. Omdat de tarieven vaak wat ondoorzichtig zijn, is het goed om deze te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Zoek, vergelijk en boek een Botox behandeling in Arnhem.

Gemiddelde Botox prijs Arnhem

Injectablesbooking.nl heeft onderzoek gedaan naar de prijs van een Botox behandeling in de grote steden.
De gemiddelde prijs van één zone Botox kost in Arnhem € 128,60 per behandeling. Arnhem is daarmee de één van de voordeligste Nederlandse grote steden.

In Januari 2022 is de ranglijst voor de gemiddelde prijs van één zone botulinetoxine in Nederland als volgt:  

 1. Haarlem € 156,79
 2. Groningen € 151,61
 3. Utrecht € 151,00
 4. Eindhoven € 147,54
 5. Den Haag € 147,20
 6. Amsterdam € 144,91
 7. Breda € 136,00
 8. Rotterdam € 133,65
 9. Maastricht € 130,73
 10. Enschede € 129,86
 11. Arnhem € 128,60
 12. Almere € 110,60

Vergelijk alle klinieken in Arnhem op Injectablesbooking.nl

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Arnhem

Een cosmetische behandeling is in Arnhem wel voor handen. Er zijn meer dan 20 cosmetische klinieken of cosmetisch artsen praktijkhoudend binnen een straal van 10 kilometer van Arnhem centrum. Hoe selecteer je een goede arts of kliniek? Op Injectablesbooking.nl kun je de artsen en klinieken vergelijken op het merk injectable, op de ervaring als cosmetisch arts en op de tarieven. Omdat de markt sterk groeit en erg in beweging is, loont het de moeite om dit ieder half jaar een keer te doen. De prijs van één zone botulinetoxine varieert in Arnhem en haar omgeving al tussen de € 80 en € 200, per behandeling!

Fillers Arnhem

Fillers worden inmiddels meer dan 20 jaar gebruikt in Nederland. De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. Alle A-merk fillers worden na verloop van tijd opgelost door het lichaam, de meeste tussen de 6-18 maanden. Daardoor hebben fillers een hoog veiligheidsprofiel. Voor de complete lijst met A-merk fillers, klik hier.

In Arnhem kun je terecht voor diverse filler behandelingen. Hangende mondhoeken, neus behandeling, rokerslijntjes, wallen onder de ogen (ook wel donkere kringen genoemd), lipfillers en het opvullen van rimpels zijn de meest voorkomende filler behandelingen. Check hier de informatieve pagina lipfillers Arnhem. Naar schatting worden er in 2020 meer dan 200.000 filler behandelingen uitgevoerd. Je bent dus niet als enige op zoek naar informatie!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fronsrimpel verwijderen Botox Arnhem

Met een botulinetoxinebehandeling kunnen de kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels worden verwijderd. De rimpelbehandeling wordt met een zeer klein naaldje uitgevoerd en duurt slechts enkele seconden. 

Botox kliniek Arnhem

In een straal van 15 kilometer om Arnhem zijn er meer dan 70 artsen en klinieken die injectables behandelingen uitvoeren. Een selectie van gerenommeerde klinieken met ervaren cosmetisch artsen zijn:
DermaClinic Arnhem
Huidinstituut Stralend Arnhem
Medical Skin Clinic Arnhem
Ivy Clinics Westervoort

Botox, fillers of Profhilo in Arnhem?

Huidveroudering is bij iedereen uniek. Vaak is het wel erfelijk bepaald en ga je steeds meer op je vader of moeder lijken (soms tegen wil en dank ?), maar uiteindelijk verouderd jouw huid ook op zijn eigen manier. Een goede cosmetisch arts ziet jouw gezicht als een schilderij. Hij/zij kijkt naar de huidige veroudering en verbeterpunten, maar ziet ook hoe je je huid preventief kan behandelen en weet hoe je huid de komende jaren gaat verouderen. En op dat plaatje wordt een behandelplan gemaakt. Een goede cosmetisch arts kijkt dus naar de quick wins, maar ook naar de toekomst. Kijkt naar rimpels, volumeverlies én naar de huidkwaliteit. Waar de één het meest geholpen is met botulinetoxine, zijn anderen dat juist met Profhilo of met fillers. Het is aan te raden om dit bespreekbaar te maken met jouw cosmetisch arts. Voer je adres in op Injectablesbooking en zoek jouw injectables arts in Arnhem:

Boek je injectables behandeling in

Kliniek
Huidinstituut Stralend Botox

Huidinstituut Stralend

Rijnkade 34A, Arnhem (<1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Kim de Weijer

Drs. Kim de Weijer

Huidinstituut Stralend (<1 km) ABC Clinic Zeist (46 km) ABC Clinic Breda (89 km) ABC Clinic Breda Centrum (89 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
9 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 149
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Clinic for beauty Arnhem

Clinic for beauty Arnhem

Jansbuitensingel 5, Arnhem (<1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 199
Kliniek bekijken
Arts
Faegheh Nayebi

Drs. Faegheh Nayebi

Clinic for beauty Arnhem (<1 km) Clinic for Beauty Amersfoort (40 km) City Skin Company (145 km) PiuraLift (145 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
6 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 199
Profiel bekijken
Afspraak maken

Zoek, vergelijk en boek een Botox of filler behandeling