Filler Geldermalsen

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Geldermalsen. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Geldermalsen:

Aantal afspraken in Geldermalsen in de afgelopen periode
51
Gemiddelde prijs per ml Filler in Geldermalsen
€ 346,29
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Geldermalsen
20
Bekijk klinieken in de buurt van Geldermalse...

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler behandeling in Geldermalsen

In de buurt van Geldermalsen zijn 20 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Geldermalsen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Geldermalsen wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Geldermalsen. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 2 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Geldermalsen

Bekijk 2 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Geldermalsen:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Geldermalsen. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Geldermalsen

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Geldermalsen die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Geldermalsen

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Geldermalsen. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Geldermalsen traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Geldermalsen

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Met 5 kleine prikjes per wang wordt de huid steviger en ontstaat de populaire Profhilo glow.

Boek je injectables behandeling in Geldermalsen

Kliniek La Pêche
5
Kliniek La Pêche
Varik
9 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Mondzorg Culemborg
4.7
Mondzorg Culemborg
Culemborg
9 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
 
Beauty Clinic Tiel
4.8
Beauty Clinic Tiel
Tiel
10 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Meest bekende en ervaren arts in Nederland.
Afspraak maken
Onlangs 9x geboekt
Elusive Tiel
Elusive Tiel
Tiel
11 km
Botox zone v.a.
€ 129,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Geldermalsen

Wat kost een behandeling met fillers in Geldermalsen?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Geldermalsen € 346,29. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Geldermalsen?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Geldermalsen. In een straal van 15 kilometer rond Geldermalsen zijn  20 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Geldermalsen op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Geldermalsen?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Geldermalsen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Geldermalsen zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Geldermalsen wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Geldermalsen. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.