Filler Papendrecht

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Papendrecht

Kengetallen Papendrecht (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Papendrecht in de afgelopen periode
899
Gemiddelde prijs per ml Filler in Papendrecht
€ 350,56
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Papendrecht
79
Bekijk klinieken in de buurt van Papendrecht

De gemiddelde prijs in Papendrecht voor behandeling met één ML fillers is € 350,56. Dat is 1% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,37). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt een filler met een dunne naald of canule heel subtiel in de huid verdeeld. Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Is een filler veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. De huidige generatie hyaluronzuur fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin. Vroeger waren niet alle fillers even veilig. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts heeft een behandeling met een A-Merk filler een hoog veiligheidsprofiel. Lees hier verder: De risico's van een fillerbehandeling

Hoelang werkt een filler?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. De effectiviteit is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

In 4 stappen naar een filler behandeling

In de omgeving van Papendrecht zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Papendrecht wilt stellen.
  3. In de omgeving van Papendrecht zijn 79 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Papendrecht

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lippen opvullen Papendrecht

In de buurt van Papendrecht kun je bij cosmetische klinieken ook terecht voor lippen opvullen. Een lipbehandeling kan waardevol zijn om rimpeltjes te verwijderen, hangende mondhoeken te behandelen of om de lippen een mooi contour te geven. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.

Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts

Lees reviews over artsen en klinieken en maak direct een afspraak!

Aanbevolen klinieken in Papendrecht

De volgende filler klinieken in de omgeving van Papendrecht staan momenteel in de spotlight. 
Advertentie:

Gesponsord
Cosmetology Laser & Beauty Clinic
Screenshot_20230130-163424
Wordt nu
bekeken
5
Cosmetology Laser & Beauty Clinic
Ridderkerk, Geerlaan 29a
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 330,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 19x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Papendrecht

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Papendrecht is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Fillerklinieken in Papendrecht

Een behandeling met Botox in Papendrecht is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Papendrecht. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Papendrecht. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Papendrecht?

Fillers

Met fillers worden rimpels opgevuld of de contour van de huid verbeterd. Veel uitgevoerde filler behandelingen in Papendrecht zijn:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Papendrecht

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Papendrecht:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Papendrecht in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Papendrecht

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Papendrecht die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Papendrecht

Welke arts voor lippen opvullen in Papendrecht?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Papendrecht

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Papendrecht

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Filler reviews Papendrecht

Na een brede research gedaan te hebben toch gekozen voor Cosmetology Laser & Beauty Clinic. Dit omdat ik er van ben overtuigd dat je hier alle nodige informatie krijgt zonder je bezwaart te voelen. Na een consult heb ik besloten een filler behandeling te nemen (temporale filler). Na de behandeling heb ik nog een gratis nabehandeling gehad, dit omdat ik graag... Toon meer »
Na een brede research gedaan te hebben toch gekozen voor Cosmetology Laser & Beauty Clinic. Dit omdat ik er van ben overtuigd dat je hier alle nodige informatie krijgt zonder je bezwaart te voelen. Na een consult heb ik besloten een filler behandeling te nemen (temporale filler). Na de behandeling heb ik nog een gratis nabehandeling gehad, dit omdat ik graag even zeker wil zijn of het allemaal nog wel netjes op zijn plek zit. Dat was uiteraard geen probleem en kon al heel snel terecht. Al met al een hele fijne ervaring. Ook hebben ze lekkere koffie (hihi). Toon minder »
22 december 2022 10:10
Vandaag een filler en botox behandeling gehad bij Nina Sisic. Wat een lieve en fijne arts legt alles zeer goed uit en neemt de tijd voor je. Ze is ook heel eerlijk wat haalbaar is. Ik kom zeker terug
4 mei 2022 20:08
Super tevreden over de advies en de behandelingen zoals altijd of het de profilo of botox of neusfillers of lippen allemaal professioneel en pijloos en gelijk
mooie resultaat Te zien Top arts heb ik dr.Sewnaik.
Sabrina Fadili
Aesthetic Beauty Center
20 juni 2022 09:09
Bekijk meer Filler ervaringen in Papendrecht

Boek je injectables behandeling in Papendrecht

MH Kliniek Papendrecht
4.4
MH Kliniek Papendrecht
Papendrecht, Nanengat 8
1 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 455,00
Profiel bekijken
Finezza Esthetiek | Papendrecht
Finezza Esthetiek | Papendrecht
Papendrecht, Visschersbuurt 1
1 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Beautystudio True Skin
4.6
Beautystudio True Skin
Papendrecht, Visschersbuurt 1
1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 
Beauty Injectables Clinic Dordrecht
Beauty Injectables Clinic Dordrecht
Dordrecht, Vriesestraat 115
3 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Papendrecht

Wat kost een behandeling met fillers in Papendrecht?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Papendrecht € 350,56. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Papendrecht?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Papendrecht. In een straal van 15 kilometer rond Papendrecht zijn  79 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Papendrecht op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Papendrecht?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Papendrecht op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Papendrecht zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Papendrecht?

Er zijn 50 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Papendrecht die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.