Filler Voorschoten

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Voorschoten. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Voorschoten:

Aantal afspraken in Voorschoten in de afgelopen periode
3.028
Gemiddelde prijs per ml Filler in Voorschoten
€ 335,01
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Voorschoten
258
Bekijk klinieken in de buurt van Voorschoten

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Voorschoten gemiddeld 5% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,37). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Voorschoten: € 335,01 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Informatie over filler behandelingen

Een filler behandeling is een behandeling om de huid op te vullen. Met een dunne naald of canule wordt de filler door de cosmetisch arts heel subtiel in de huid verdeeld. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen.  Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Zijn fillers veilig?

De huidige fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Dat zijn hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvéderm. Andere goede fillermerken zijn: Belotero, Teosyal, Restylane en Aliaxin. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden, die gaven veel complicaties. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt een fillerbehandeling als veilig beschouwd. Praat wel altijd met je arts over de mogelijke risico's. Lees verder: Fillerbehandeling risico's

Hoelang geeft een filler resultaat?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Injectables kliniek Voorschoten

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Voorschoten. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

Vind fillerkliniek in Voorschoten

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Voorschoten

In de buurt van Voorschoten kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Voorschoten

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Voorschoten krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
B-Esthetics Voorschoten
baa222e4-e31b-473b-9544-ea53b6e9e75f
Wordt nu
bekeken
5
B-Esthetics Voorschoten
Voorschoten, Treubstraat 13
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 298,95
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 15x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
Dream Clinics Delft
9ADE4C68-A999-4597-8001-2FEAD77EF3FF
Wordt nu
bekeken
Dream Clinics Delft
Delft, Olof Palmestraat 20
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 16x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo
Gesponsord
Vinci Kliniek Leiden
442C89E5-0E34-485E-AB65-361CC28EA75E
Wordt nu
bekeken
5
Vinci Kliniek Leiden
Leiden, Pompoenweg 9
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 18x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Voorschoten

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Voorschoten is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Voorschoten

In de buurt van Voorschoten zijn 258 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Voorschoten. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Voorschoten wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Voorschoten. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Voorschoten

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Voorschoten:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Voorschoten. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Voorschoten

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Voorschoten die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Voorschoten

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Voorschoten. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Voorschoten traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Voorschoten

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Voorschoten.

Filler reviews Voorschoten

Sorry, ik wil net een post doen maar haal mijn oude post weg! Excuus. Wilde nogmaals 5 sterren geven, nu 1,5 jaar hier behandeld door dokter Den Otter (botox frons en filler lip/mond) en nog steeds supertevreden. Dankjulliewel voor de goede zorgen!! Nogmaals 5 sterren en excuus voor het verwijderen van mijn vorige recensie... Gr. Cath
Cath vd Berg
Kliniek Vrijdag Leiden
11 oktober 2019 21:09
Imraan is vriendelijk, informeert je eerlijk en volledig en is enorm kundig! Ik ga zeker terug. Voor Botox, fillers en Profhilo. Echt een fijne plek waar je je gewaardeerd voelt en je alles kunt vragen. Je wordt serieus genomen.
Elma Niessen
Vinci Kliniek Leiden
21 februari 2022 15:03
Ik ben erg tevreden over mijn behandeling, ik heb een lipflip gedaan met botox en mondhoeken met fillers. Paar dagen erna gelijk gegaan voor een wenkbrauwlift en wauw wat ben ik er blij mee!! Er werd ruim de tijd genomen om 1 en ander uit te leggen en de behandeling is pijnloos 👌 ik ga zeker terug komen en kan deze kliniek iedereen aanraden 👍 lekker laagdr... Toon meer »
Ik ben erg tevreden over mijn behandeling, ik heb een lipflip gedaan met botox en mondhoeken met fillers. Paar dagen erna gelijk gegaan voor een wenkbrauwlift en wauw wat ben ik er blij mee!!
Er werd ruim de tijd genomen om 1 en ander uit te leggen en de behandeling is pijnloos 👌 ik ga zeker terug komen en kan deze kliniek iedereen aanraden 👍 lekker laagdrempelig dat was ook erg fijn!! Toon minder »
Simone Nieuwenburg
Vinci Kliniek Leiden
9 oktober 2022 15:03
Bekijk meer Filler ervaringen in Voorschoten

Boek je injectables behandeling in Voorschoten

Wordt nu
bekeken
B-Esthetics Voorschoten
5
B-Esthetics Voorschoten
Voorschoten, Treubstraat 13
<1 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 298,95
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 15x geboekt
Kliniek Vrijdag Leiden
4
Kliniek Vrijdag Leiden
Leiden, Mary Beystraat 5
3 km
Botox zone v.a.
€ 169,00
Filler per ml v.a.
€ 439,00
Profiel bekijken
Roosevelt Kliniek Leiden
3.5
Roosevelt Kliniek Leiden
Leiden, Rooseveltstraat 82A
3 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken
Tandartspraktijk Zwaluw
5
Tandartspraktijk Zwaluw
Zoeterwoude Dorp, Dorpsstraat 24
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Voorschoten

Wat kost een behandeling met fillers in Voorschoten?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Voorschoten € 335,01. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Voorschoten?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Voorschoten. In een straal van 15 kilometer rond Voorschoten zijn  258 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Voorschoten op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Voorschoten?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Voorschoten op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Voorschoten zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Voorschoten wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Voorschoten. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.