VANLENNEP-original jpg

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat

De Van Lennep Kliniek behandelt zowel mannen als vrouwen en focust zich op professionele huidverzorging, injectables en medische behandelingen. Bij de Van Lennep Kliniek richten we ons op de gebieden van anti-aging en beautification, en nemen daarbij een integrale aanpak van cosmetische behandelingen door de artsen, samen met professionele huidverzorging en verbetering door gediplomeerde huidtherapeutes en een compleet advies en aanbod van de juiste huidverzorging - skincare. De Van Lennep Kliniek aan de Frederikstraat is gelegen in het centrum van Den Haag, in het verlengde van de Denneweg en vlak bij de Mauritskade.

Onze cosmetische kliniek behandelt zowel mannen als vrouwen en focust zich op professionele huidverzorging, injectables en medische behandelingen.
Het Van Lennep Kliniek team is gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging en biedt al haar cliënten veiligheid en zekerheid. U kunt rekenen op medewerkers met de juiste certificaties (NVCG, KNMG, BIG) en een flinke dosis ervaring. Onze gecertificeerde cosmetisch artsen zijn aantoonbaar bekwaam in de uitvoering van medisch cosmetisch behandelingen. Zo weet je dus of je te maken hebt met echte cosmetisch artsen. Zij voldoen aan de hiertoe door de NVCG opgestelde visitatie-registratie eisen. De door de NVCG gecertificeerde cosmetisch artsen onderscheiden zich door hun specialisatie in behandelingen met injectables.

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat uit Den Haag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Kliniek voor huidverbetering & Injectables

Afspraak maken

Reviews

4.3
38 reviews
Afgelopen week een consult en behandeling gehad bij Maryna. Ik schrijf niet vaak reviews, maar ik wil toch graag laten weten hoe goed alles was. Maryna is heel professioneel, neemt de tijd en is erg lief. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en ik raadt haar aan iedereen aan!
M. D. Van duijn
31 augustus 2022 14:02
het resultaat is mij tegengevallen
ik heb bijna 1400 euro betaald en zie totaal geen verschil bij de kliniek van van van lennep voor weer 250 euro kon het wat beter worden.niet om aan te aan te bevelen.
Hannie Kolster
27 juli 2022 19:07
Warm welkom, duidelijke uitleg en verwachting resultaten. Prettige en vriendelijke communicatie en last but not least, resultaat waar ik op hoopte.
Tamara Meskes
19 april 2022 13:01
Onprofessioneel en onvriendelijk personeel
Ze hebben geen ervaring en erg duur dus no go
Salman Khazali
15 december 2021 20:08
Wat een geweldige kliniek! Ik ben naar veel verschillende huidtherapeuten geweest maar dit is zeker 1 van de beste! Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Mijn huid is al na 2 behandelingen een stuk verbeterd. Mijn huid is nog niet perfect maar ik ben er zeker van dat dit alleen maar beter zal worden met de tijd nu ik naar Van Lennep Kliniek ga.
Anne Zwaan
10 november 2021 09:09
Super kliniek(en). Vriendelijke en enthousiaste medewerkers, fijne behandelingen en goede uitleg. Goed advies over verschillende producten. Echt een aanrader! Ben ook in Oegstgeest geweest een keer, zelfde verhaal: top!
Gabrielle van Zwieteren
20 maart 2021 20:08
Sinds ik behandeld word bij de Van lennep kliniek, is mijn huidconditie er zo goed op vooruitgegaan! Fijne, deskundige medewerkers die je ook graag verder helpen en goed adviseren. De hydrafacial en de ZO-producten zijn echt een must try.
Amal Sa
29 oktober 2020 08:08
Van Lennep Kliniek is een echte all-round kliniek als het gaat om huidverbetering. Effectieve behandelingen en een top service! De HydraFacial behandeling geeft een fantastisch resultaat van mijn huid. Absoluut mijn favo behandeling!
Fleur Dwars
21 oktober 2020 10:10
Een fijne kliniek een zeer positieve ervaring gehad met IPL behandeling. er wordt ruimschoots de tijd genomen om je van een zo'n goed mogelijk advies te voorzien m.b.t. eventuele behandelingen en/of producten. Een absolute aanrader!
Linda Verharen
20 oktober 2020 09:09
Heb hier voor het eerst een hydrafacial gehad en wil nooit meer anders! Het personeel is kundig en heel vriendelijk. Super ervaring gehad!
Meghan Smit
19 oktober 2020 14:02
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €150 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €95 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. €349 per ml
Juvéderm
V.a. €495 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €595 per 1,5 ml
Restylane
V.a. €450 per ml
Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. €650 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €350 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. €150 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €575 per 2 oksels
Skinbooster
Juvéderm Volite
V.a. €349 per behandeling
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €349 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. €349 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
2500
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie
Kliniek opgericht
2010
Adres
Frederikstraat 70, Den Haag
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten