VANLENNEP-original jpg

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat

De Van Lennep Kliniek behandelt zowel mannen als vrouwen en focust zich op professionele huidverzorging, injectables en medische behandelingen. Bij de Van Lennep Kliniek richten we ons op de gebieden van anti-aging en beautification, en nemen daarbij een integrale aanpak van cosmetische behandelingen door de artsen, samen met professionele huidverzorging en verbetering door gediplomeerde huidtherapeutes en een compleet advies en aanbod van de juiste huidverzorging - skincare. De Van Lennep Kliniek aan de Frederikstraat is gelegen in het centrum van Den Haag, in het verlengde van de Denneweg en vlak bij de Mauritskade.

Onze cosmetische kliniek behandelt zowel mannen als vrouwen en focust zich op professionele huidverzorging, injectables en medische behandelingen.
Het Van Lennep Kliniek team is gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging en biedt al haar cliënten veiligheid en zekerheid. U kunt rekenen op medewerkers met de juiste certificaties (NVCG, KNMG, BIG) en een flinke dosis ervaring. Onze gecertificeerde cosmetisch artsen zijn aantoonbaar bekwaam in de uitvoering van medisch cosmetisch behandelingen. Zo weet je dus of je te maken hebt met echte cosmetisch artsen. Zij voldoen aan de hiertoe door de NVCG opgestelde visitatie-registratie eisen. De door de NVCG gecertificeerde cosmetisch artsen onderscheiden zich door hun specialisatie in behandelingen met injectables.

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat uit Den Haag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Tarieven
Botulinetoxine
Botox
V.a. €195 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €75 per behandeling
Consult
Controle
Gratis
Fillers
Juvéderm
V.a. €450 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €550 per 1,5 ml
Restylane
V.a. €450 per ml
Sculptra (per flacon)
V.a. €550 per ml
Overige
Haarfillers
V.a. €350 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €550 per 2 oksels
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. €300 per behandeling
Juvéderm Volite
V.a. €300 per behandeling
Profhilo (2 ML)
V.a. €350 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
2500
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Belkyra, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Haarfillers, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie
Kliniek opgericht
2010
Adres
Frederikstraat 70, Den Haag
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten