Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat

De Van Lennep Kliniek behandelt zowel mannen als vrouwen en focust zich op professionele huidverzorging, injectables en medische behandelingen. Bij de Van Lennep Kliniek richten we ons op de gebieden van anti-aging en beautification, en nemen daarbij een integrale aanpak van cosmetische behandelingen door de artsen, samen met professionele huidverzorging en verbetering door gediplomeerde huidtherapeutes en een compleet advies en aanbod van de juiste huidverzorging - skincare. De Van Lennep Kliniek aan de Frederikstraat is gelegen in het centrum van Den Haag, in het verlengde van de Denneweg en vlak bij de Mauritskade.

Onze cosmetische kliniek behandelt zowel mannen als vrouwen en focust zich op professionele huidverzorging, injectables en medische behandelingen.
Het Van Lennep Kliniek team is gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging en biedt al haar cliënten veiligheid en zekerheid. U kunt rekenen op medewerkers met de juiste certificaties (NVCG, KNMG, BIG) en een flinke dosis ervaring. Onze gecertificeerde cosmetisch artsen zijn aantoonbaar bekwaam in de uitvoering van medisch cosmetisch behandelingen. Zo weet je dus of je te maken hebt met echte cosmetisch artsen. Zij voldoen aan de hiertoe door de NVCG opgestelde visitatie-registratie eisen. De door de NVCG gecertificeerde cosmetisch artsen onderscheiden zich door hun specialisatie in behandelingen met injectables.

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat uit Den Haag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

De Van Lennep Kliniek behandelt zowel mannen als vrouwen en focust zich op professionele huidverzorging, injectables en medische behandelingen. Bij de Van Lennep Kliniek richten we ons op de gebieden van anti-aging en beautification, en nemen daarbij een integrale aanpak van cosmetische behandelingen door de artsen, samen met professionele huidverzorging en verbetering door gediplomeerde huidtherapeutes en een compleet advies en aanbod van de juiste huidverzorging - skincare. De Van Lennep Kliniek aan de Frederikstraat is gelegen in het centrum van Den Haag, in het verlengde van de Dennew... Meer lezen »

Kliniek voor huidverbetering & Injectables

Voor en na foto's

Lippen voor en na foto's van Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat (voor)
Lippen voor en na foto's van Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat (na)
Lippen voor en na foto's van Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat
Liquid facelift voor en na foto's van Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat (na)
Liquid facelift voor en na foto's van Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat
Algemeen advies rimpels & huid voor en na foto's van Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat (voor)
Algemeen advies rimpels & huid voor en na foto's van Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat (na)
Algemeen advies rimpels & huid voor en na foto's van Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 150 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 575 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 95 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 349 per ml
Juvéderm
V.a. € 495 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 595 per 1,5 ml
RestylaneRestylane
V.a. € 450 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 350 per behandeling
Sculptra (per flacon 10 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 650 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 150 per behandeling
Skinbooster
Juvéderm Volite
V.a. € 349 per behandeling
ProfhiloProfhilo
V.a. € 349 per per 2 ml
Restylane Skinboosters
V.a. € 349 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
2500
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie
Kliniek opgericht
2010
Adres
Frederikstraat 70, Den Haag
Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Ludy Holst
Drs. Ludy Holst
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Carina Domingues
Drs. Carina Domingues
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Maryna Alimova
Dr. Maryna Alimova
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat Reviews

4.3
57 reviews
Prettige kliniek met vriendelijk en kundig personeel. Fleur is echt een aanrader!
Melissa
19 juni 2024 11:11
Fijne kliniek. Ik woon echter in Groningen .Ludy, de arts heeft er oog voor om je mooier te maken. Jammer genoeg blijft t nooit langer dan een bepaalde tijd zitten.per persoon verschillend. Ik ga binnenkort hoop ik weer heen. Volgens familie was ik ineens knap.haha. De beste arts /kliniek die ik tot nu toe ben tegengekomen en een fullface behandeling heb du... Toon meer »
Fijne kliniek. Ik woon echter in Groningen .Ludy, de arts heeft er oog voor om je mooier te maken. Jammer genoeg blijft t nooit langer dan een bepaalde tijd zitten.per persoon verschillend. Ik ga binnenkort hoop ik weer heen. Volgens familie was ik ineens knap.haha.

De beste arts /kliniek die ik tot nu toe ben tegengekomen en een fullface behandeling heb durven laten doen. Bedankt Lucy!

Marjolein Toon minder »
Marjolein Dijkstra
8 juni 2024 20:08
Heel erg blij met het resultaat! Ziet er zeer natuurlijk uit! Nu een mooie aanbieding (lipfiller)
Mandy Lewis
6 december 2023 09:09
Ik had de meest perfecte rustige profilho behandeling bij Dr Domingues. Een heel fijn gevoel bij haar, ik kom zeker weer terug.
Michael Verzeilberg
12 augustus 2023 19:07
Geweldige kliniek!!!! Heb hier vandaag mijn 2e Profhilo behandeling gehad door de arts Ludy Holst, geen enkele blauwe plek. Het is ook een super lieve vrouw met heel veel ervaring. Ze legt goed uit wat ze gaat doen en geeft fijn advies, ook over het verbeteren van mijn huid, skincare en huidtherapie behandelingen. De kliniek zelf is al geweldig, maar het per... Toon meer »
Geweldige kliniek!!!! Heb hier vandaag mijn 2e Profhilo behandeling gehad door de arts Ludy Holst, geen enkele blauwe plek. Het is ook een super lieve vrouw met heel veel ervaring. Ze legt goed uit wat ze gaat doen en geeft fijn advies, ook over het verbeteren van mijn huid, skincare en huidtherapie behandelingen. De kliniek zelf is al geweldig, maar het personeel maakt hem helemaal af! Ik kom vaker hier voor andere behandelingen en heb nooit ergens last van gehad! Echt heel erg bedankt Ludy! Kan deze kliniek voor iedereen aanraden! Toon minder »
Emma van Bosse
17 juli 2023 15:03
Maand geleden bij Jade geweest voor profilio behandeling, maar was voor mij geen optie zei ze, wat een verwaand en walgelijk type.
Phyllis Estoppey
17 juni 2023 18:06
Litteken laten verwijderen in het gezicht. Al eerder behandelingen bij andere klinieken gedaan zonder gewenst resultaat. Bij Van Lennep kliniek wel het gewenste resultaat behaald!
Daniël Knijff
22 mei 2023 14:02
Advies en behandeling gehad bij Drs. Maryna Alimova. Ze is heel lief en zachtaardig. Een wandelende bibliotheek die enorm veel kennis heeft. Ik zal haar zeker aanraden.
Sharon Shasmeen
13 mei 2023 11:11
Mijn intake en eventuele traangoot behandeling. Ik had me er op verheugd bij dr Dominques. Wat een mooie lieve maar vooral oprechte arts. De behandeling was helaas niet mogelijk zoals ik dat wilde. Ze vertelde mij ook uitvoerig hoe wat en waarom. Natuurlijk was ik teleurgesteld maar wat ben ik blij. Was ik ergens anders geweest hadden ze zeker wel het geld... Toon meer »
Mijn intake en eventuele traangoot behandeling. Ik had me er op verheugd bij dr Dominques. Wat een mooie lieve maar vooral oprechte arts. De behandeling was helaas niet mogelijk zoals ik dat wilde. Ze vertelde mij ook uitvoerig hoe wat en waarom. Natuurlijk was ik teleurgesteld maar wat ben ik blij. Was ik ergens anders geweest hadden ze zeker wel het geld uit mijn zak geklopt door toch de behandeling uit te voeren met een nog grotere teleurstelling achteraf. Bij dr Dominques dus niet. Adviezen heb ik mee genomen en ga ervoor maar dan in het ziekenhuis. Super ontspannen kliniek lieve mensen . Echt een aanrader om hier je behandelingen te laten doen. Toon minder »
Michelle Meijer
5 april 2023 04:04
Mooie glow dankzij de Profhilo behandeling. Ludy is een vriendelijke deskundige arts met veel kennis!
Azra
15 maart 2023 09:09
Ik heb het voorrecht behandeld te woorden door arts Carina,die zeer bekwaam delicaat en attent is.
In alle injectable die ik ermee deed was ik zeer tevreden, ik wil Lennep kliniek bedanken voor haar bekwaamheid in het kiezen van haar professionals.

Met vriendelijke groet,

Patricía Rodrigues
patricia rodrigues
20 januari 2023 08:08
Zeer blij met het resultaat! Ik heb een combinatiebehandeling gehad van IPL, een peeling en microneedling. Ik kreeg een persoonlijk advies waarbij goed werd geluisterd naar mijn wensen. Ik kreeg een goede uitleg van de behandeling en nazorg. Ik werd erg fijn, vriendelijk en professioneel geholpen door alle dames. Ik raad het iedereen aan!
Lisa Lorsheijd
25 november 2022 08:08
Ik heb een hele goed ervaring gehad bij Van Lennep Kliniek. Alle medewerkers zijn heel aardig en stellen je op je gemak zodra je binnen komt. Ik werd behandeld door cosmetisch arts Sarah en alles is uitstekend verlopen. Ze neemt goed de tijd om alles uit te leggen en vragen te beantwoorden als je die hebt. Ze is heel nauwkeurig en weet waar ze het over hebt.... Toon meer »
Ik heb een hele goed ervaring gehad bij Van Lennep Kliniek. Alle medewerkers zijn heel aardig en stellen je op je gemak zodra je binnen komt. Ik werd behandeld door cosmetisch arts Sarah en alles is uitstekend verlopen. Ze neemt goed de tijd om alles uit te leggen en vragen te beantwoorden als je die hebt. Ze is heel nauwkeurig en weet waar ze het over hebt. Ik zou Van Lennep Kliniek zeker aanraden voor injectables maar ook zeker voor huidtherapie! Toon minder »
Laila Fantozzi
14 november 2022 15:03
Afgelopen week een consult en behandeling gehad bij Maryna. Ik schrijf niet vaak reviews, maar ik wil toch graag laten weten hoe goed alles was. Maryna is heel professioneel, neemt de tijd en is erg lief. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en ik raadt haar aan iedereen aan!
M. D. Van duijn
31 augustus 2022 14:02
Afgelopen week een consult en behandeling gehad bij Maryna. Ik schrijf niet vaak reviews, maar ik wil toch graag laten weten hoe goed alles was. Maryna is heel professioneel, neemt de tijd en is erg lief. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en ik raadt haar aan iedereen aan!
D. V Duijn
31 augustus 2022 14:02
het resultaat is mij tegengevallen
ik heb bijna 1400 euro betaald en zie totaal geen verschil bij de kliniek van van van lennep voor weer 250 euro kon het wat beter worden.niet om aan te aan te bevelen.
Hannie Kolster
27 juli 2022 19:07
Warm welkom, duidelijke uitleg en verwachting resultaten. Prettige en vriendelijke communicatie en last but not least, resultaat waar ik op hoopte.
Tamara Meskes
19 april 2022 13:01
Onprofessioneel en onvriendelijk personeel
Ze hebben geen ervaring en erg duur dus no go
Salman Khazali
15 december 2021 20:08
Wat een geweldige kliniek! Ik ben naar veel verschillende huidtherapeuten geweest maar dit is zeker 1 van de beste! Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Mijn huid is al na 2 behandelingen een stuk verbeterd. Mijn huid is nog niet perfect maar ik ben er zeker van dat dit alleen maar beter zal worden met de tijd nu ik naar Van Lennep Kliniek ga.
Anne Zwaan
10 november 2021 09:09
Super kliniek(en). Vriendelijke en enthousiaste medewerkers, fijne behandelingen en goede uitleg. Goed advies over verschillende producten. Echt een aanrader! Ben ook in Oegstgeest geweest een keer, zelfde verhaal: top!
Gabrielle van Zwieteren
20 maart 2021 20:08
Sinds ik behandeld word bij de Van lennep kliniek, is mijn huidconditie er zo goed op vooruitgegaan! Fijne, deskundige medewerkers die je ook graag verder helpen en goed adviseren. De hydrafacial en de ZO-producten zijn echt een must try.
Amal Sa
29 oktober 2020 08:08
Van Lennep Kliniek is een echte all-round kliniek als het gaat om huidverbetering. Effectieve behandelingen en een top service! De HydraFacial behandeling geeft een fantastisch resultaat van mijn huid. Absoluut mijn favo behandeling!
Fleur Dwars
21 oktober 2020 10:10
Een fijne kliniek een zeer positieve ervaring gehad met IPL behandeling. er wordt ruimschoots de tijd genomen om je van een zo'n goed mogelijk advies te voorzien m.b.t. eventuele behandelingen en/of producten. Een absolute aanrader!
Linda Verharen
20 oktober 2020 09:09
Heb hier voor het eerst een hydrafacial gehad en wil nooit meer anders! Het personeel is kundig en heel vriendelijk. Super ervaring gehad!
Meghan Smit
19 oktober 2020 14:02
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat?

De prijs van één zone Botox bij Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat is € 150,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat?

Een fillerbehandeling bij Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat kost per 1 ML v.a. € 349,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat?

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat heeft op basis van 24 Google reviews 4.3 van de 5 sterren.

Waar is Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat gevestigd?

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat is gevestigd op Frederikstraat 70 in Den Haag.