LOGOLQBGOED

Liquid Beauty Nootdorp

Belangrijk begrip te hebben voor wat de klant wilt en dat de visie van de klant en de specialist met elkaar overeenkomen. Een specialist moet kunnen zien wat mogelijk/onmogelijk te bereiken is met injectables.
De specialist moet dan ook advies kunnen geven over andere behandelingsmogelijkheden.

Liquid Beauty Nootdorp uit Nootdorp is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
51 reviews
Ik ben bij Liquid Beauty Nootdorp geweest voor mijn eerste botox en filler behandeling. Goede uitgebreide uitleg en voelde mij goed op mijn gemak. Bij de nacontrole het resultaat besproken, en er werd goed gekeken op welke plekken nog iets aangepast kon worden. Ben heel tevreden, een goede service, klantvriendelijk en Victoria en zuster Christina zijn zeer b... Toon meer »
Ik ben bij Liquid Beauty Nootdorp geweest voor mijn eerste botox en filler behandeling. Goede uitgebreide uitleg en voelde mij goed op mijn gemak. Bij de nacontrole het resultaat besproken, en er werd goed gekeken op welke plekken nog iets aangepast kon worden. Ben heel tevreden, een goede service, klantvriendelijk en Victoria en zuster Christina zijn zeer behulpzaam en geven passend advies.
De volgende behandeling zal ik op korte termijn bij hen inplannen! Toon minder »
beau alphenaar
2 oktober 2022 12:12
Ik ben zo blij met liquid beauty! Ik heb eerder een (botox) behandeling gehad in een andere zaak, maar liquid beauty voelt veel beter. Het personeel is veel warmer, ze nemen de tijd voor je en zelfs de arts leek kundiger. Omdat de service hier echt uitmuntend is, blijf ik hier zeker terug komen.

Bedankt lief personeel!
Mariska M
1 september 2022 11:11
Vorige week een na controle afspraak gehad in Nootdorp bij dr. Saya Abdullah. Allereerst werd ik zoals altijd heel vriendelijk te woord gestaan door de lieve assistente Valerija. Altijd behulpzaam en ook meedenkend voor het inplannen van een nieuwe afspraak. Via drs. Natasha Smolska bij deze arts gekomen die gespecialiseerd is in het zetten van Aptos draden.... Toon meer »
Vorige week een na controle afspraak gehad in Nootdorp bij dr. Saya Abdullah. Allereerst werd ik zoals altijd heel vriendelijk te woord gestaan door de lieve assistente Valerija. Altijd behulpzaam en ook meedenkend voor het inplannen van een nieuwe afspraak.
Via drs. Natasha Smolska bij deze arts gekomen die gespecialiseerd is in het zetten van Aptos draden. Één van de weinige klinieken in Nederland sinds kort officieel geregistreerd door de fabrikant Aptos om deze behandeling uit te voeren.
Bij dr. Saya nu verschillende keren geweest voor een Aptos draadbehandeling. Deze kundige en altijd vriendelijke arts heeft mij zeer goed geholpen. Wat een prachtig resultaat! Ik ben dan ook heel erg tevreden over deze behandeling! Toon minder »
Inge Mens
4 juli 2022 12:12
Voor het eerst sinds jaren naar locatie Nootdorp ipv de gaarde, normaal ga ik altijd bij de eigenaresse zelf maar ik durfte de stap te zetten om het bij Victoria te doen. Geen seconde spijt van, super mooi heeft ze het gedaan. Daarnaast toen ik binnen kwam zag ik de assistente Autara met een big smile, het is leuk hoe klant vriendelijk zij is en mij herkende... Toon meer »
Voor het eerst sinds jaren naar locatie Nootdorp ipv de gaarde, normaal ga ik altijd bij de eigenaresse zelf maar ik durfte de stap te zetten om het bij Victoria te doen. Geen seconde spijt van, super mooi heeft ze het gedaan. Daarnaast toen ik binnen kwam zag ik de assistente Autara met een big smile, het is leuk hoe klant vriendelijk zij is en mij herkende en vrolijk begroette. Je wordt er zelf ook vrolijk van, keiharde werkers allemaal petje af en tot volgende keer. 😍 Toon minder »
Marlene Van der marel
2 juli 2022 23:11
Vandaag na langer dan een jaar weer naar liquidbeauty geweest voor lipfillers dit keer in nootdorp, de assistent laura was erg vriendelijk, en heeft mij weer het nodige uitgelegd. Lipfillers heb ik weer door Arthur laten doen ben er zoals altijd erg blij mee, hij heeft van tevoren aan mij gevraagd wat ik precies wilde, hij heeft me hierbij ook het nodige adv... Toon meer »
Vandaag na langer dan een jaar weer naar liquidbeauty geweest voor lipfillers dit keer in nootdorp, de assistent laura was erg vriendelijk, en heeft mij weer het nodige uitgelegd. Lipfillers heb ik weer door Arthur laten doen ben er zoals altijd erg blij mee, hij heeft van tevoren aan mij gevraagd wat ik precies wilde, hij heeft me hierbij ook het nodige advies gegeven en dit ook zo uitgevoerd, hierna hebben we samen gekeken of dit het resultaat was wat ik wilde behalen, ik ben er heel blij mee! En ik zie jullie de volgende keer weer! Toon minder »
Lisanne Schepers
1 juli 2022 13:01
Vandaag langs geweest, ik wilde een touch up voor m’n lippen doen. Kom al sinds 2019 bij Victoria en nooit ergens anders geweest want ik vond het super mooi! Helaas werkten ze toen nog met een ander soort filler en mijn wens was om de mooie russian techniek te gebruiken. Helaas kon dat niet omdat ik al zo vaak had opgevuld afgelopen jaren. Zij gaf mij advies... Toon meer »
Vandaag langs geweest, ik wilde een touch up voor m’n lippen doen. Kom al sinds 2019 bij Victoria en nooit ergens anders geweest want ik vond het super mooi! Helaas werkten ze toen nog met een ander soort filler en mijn wens was om de mooie russian techniek te gebruiken. Helaas kon dat niet omdat ik al zo vaak had opgevuld afgelopen jaren. Zij gaf mij advies om de fillers op te lossen. Ik schrok er wel even van omdat ik er zo lang gewend aan ben, en bang ben hoe ik er dan uit ga zien.. uiteindelijk toch besloten om dit te doen zodat ik de volgende keer vanaf begin af aan kan beginnen met de mooie platte techniek. Ik werd super vriendelijk geholpen door Victoria, Narina en Laura. Deze weken maar even overleven op lipliner haha, tot over 3 weken ;) Toon minder »
Valeria Alba
29 juni 2022 14:02
Ik heb mijn lipfillers moeten oplossen, waar ik natuurlijk gefrustreerd over was. Het was opgehoopt en ik had een bobbeling. Nou heeft de arts mij uitgelegd dat ze continu bezig zijn met vernieuwen en dat dit volgens “het oude systeem” kan gebeuren. Met oude systeem bedoelde ze denk ik de filler. We hadden over stylage. Ook liep ik tegen andere knelpunten aa... Toon meer »
Ik heb mijn lipfillers moeten oplossen, waar ik natuurlijk gefrustreerd over was. Het was opgehoopt en ik had een bobbeling. Nou heeft de arts mij uitgelegd dat ze continu bezig zijn met vernieuwen en dat dit volgens “het oude systeem” kan gebeuren. Met oude systeem bedoelde ze denk ik de filler. We hadden over stylage. Ook liep ik tegen andere knelpunten aan. Dit heb ik besproken met de balie medewerker Antara. Ze had een luisterende oor. Ik heb mijn ervaring gedeeld en zij toonde empathie. Dit vond ik echt heel fijn. Ik zag dat ze mee ging denken en dat ze het heel jammer vond dat ik het zo heb ervaren. We waren nog niet tot een oplossing gekomen omdat ik toch nog naar een andere kliniek wou gaan. Na mijn behandeling gingen we verder praten. Los van alles vond ik het ondanks de drukte op dat moment heel fijn dat ze ook echt na de behandeling tijd heeft genomen om met mij “het probleem” verder te bespreken. Ik waardeer het enorm! Dankzij Antara ben ik een blijvende klant. Toon minder »
kader özdemir
29 juni 2022 01:01
Ik had vandaag afspraak voor mijn lipfillers bij dr Arthur. Ik ben geholpen bij de balie door een hele lieve en knappe dame Antara! Wauw wat was zij lief en heeft mij zoveel geholpen ben haar zo dankbaar want ik ben zo tevreden met het resultaat van vandaag! Ze kwam ook bij de behandelkamer bij me langs om ook even kort te bespreken met dr! Je bent geweldig... Toon meer »
Ik had vandaag afspraak voor mijn lipfillers bij dr Arthur.
Ik ben geholpen bij de balie door een hele lieve en knappe dame Antara! Wauw wat was zij lief en heeft mij zoveel geholpen ben haar zo dankbaar want ik ben zo tevreden met het resultaat van vandaag! Ze kwam ook bij de behandelkamer bij me langs om ook even kort te bespreken met dr! Je bent geweldig Antara nogmaals heel heel erg bedankt voor je ondersteuning! Toon minder »
Derya Sahin
24 juni 2022 11:11
Onlangs fillers en botox en een skinbooster laten doen door Natascha smits zeer mooi resultaat deskundig en prachtige locatie in nootdorp , ben altijd zeer tevreden
Karen Steentjes
22 mei 2022 07:07
Super lieve , leuke knappe dames aan de balie en mijn extra danken aan Antara!
Ze hebben mij heel goed geholpen en de service was top!
En ook wil ik graag de arts Arthur Gasparian bedanken! super aardig, luistert goed naar je wensen en de arts weet precies hoe en wat er moet gebeuren of wat er nodig is
Veel liefs!
jale teze
20 mei 2022 13:01
Beste kliniek, aardig en vakkundig.
Behulpzame personeel.
Ik kom zeker terug.
Alexei Teve
10 mei 2022 22:10
Woensdag had ik een afspraak bij mevrouw Victoria en wat een top arts is Victoria kan ik zeggen !! & Professioneel, aardig , meedenkend. Na vele positieve aanbevelingen bij Victoria terecht gekomen. En terecht! Deze vrouw begrijpt haar vak volledig! Niet twijfelen maar doen dus, is mijn advies! Nogmaals bedankt voor de goede service en Kristina bij de balie... Toon meer »
Woensdag had ik een afspraak bij mevrouw Victoria en wat een top arts is Victoria kan ik zeggen !! & Professioneel, aardig , meedenkend. Na vele positieve aanbevelingen bij Victoria terecht gekomen. En terecht! Deze vrouw begrijpt haar vak volledig! Niet twijfelen maar doen dus, is mijn advies! Nogmaals bedankt voor de goede service en Kristina bij de balie jij ook bedankt voor je gastvrijheid en voor alle hulp : Jullie zijn geweldig dames!! Toon minder »
Ozz Ozz
18 februari 2022 09:09
Top behandeling! De dames aan de balie zijn heel vriendelijk en zorgzaam, en de art (Saya Abdullah) is geweldig. Hij luistert goed naar wat je wil en weet precies hoe hij te werk moet gaan. Ook neemt hij de tijd. Erg blij met het resultaat! Dankjewel 🤗
marousssi
3 februari 2022 20:08
Wat een fijne kliniek met super lieve medewerkers. Complimenten aan dr. Victoria Malikova en de assistente Christina!! Ik ben super goed geholpen ❤️
Azra Nisa Ugullu
17 januari 2022 18:06
Mooie nieuwe locatie, artsen en assistentes altijd geruststellend en vriendelijk.
Michelle geennaam
20 december 2021 19:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Alluzience (1 zone)
V.a. €120 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €60 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €120 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Juvéderm
V.a. €350 per ml
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €250 per ml
Restylane
V.a. €350 per ml
Stylage
V.a. €330 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €200 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. €150 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €350 per 2 oksels
PDO Draadlift
V.a. €650 per behandeling
PRP
V.a. €300 per behandeling
Skinbooster
Onbekend merk skinbooster
V.a. €300 per behandeling
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €300 per behandeling
Profhilo Body (6 ML)
V.a. €650 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, PDO-draadlift, PRP
Kliniek opgericht
2011
Adres
Drafbaan 28, Nootdorp
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten