LOGOLQBGOED

Liquid Beauty Nootdorp

“Wij vinden het belangrijk te luisteren naar de wensen van de klant en hierin ook eerlijk advies over te geven. Onze optimale focus ligt op schoonheid en puurheid. In onze professie proberen wij hier altijd een balans in te creëren. Bij Liquid Beauty werken wij expliciet met alleen betrouwbare producten en ervaren specialisten."

Ook vindt Natasha eigenaresse het belangrijk begrip te hebben voor wat de klant wilt en dat de visie van de klant en de specialist met elkaar overeenkomen. Een specialist moet kunnen zien wat mogelijk/onmogelijk te bereiken is met injectables.
De specialist moet dan ook advies kunnen geven over andere behandelingsmogelijkheden.

Heeft u een vermoeide huid, rimpels, volumeverlies in het gelaat, ingevallen wangen of een norse blik? Wilt u bepaalde gebieden van het gezicht verfraaien, met b.v. vollere lippen? Bij Liquid Beauty kunt u terecht voor verschillende cosmetische (beauty) behandelingen en staan uw wensen centraal. Klanten geven ons 5 sterren op Google reviews!

Liquid Beauty Nootdorp uit Nootdorp is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Heeft u een vermoeide huid, rimpels, volumeverlies?

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Alluzience (1 zone)
V.a. € 120 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. € 60 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. € 120 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Juvéderm
V.a. € 350 per ml
Lanluma X (100 ML)
V.a. € 650 per behandeling
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 250 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. € 350 per 1,5 ml
Restylane
V.a. € 350 per ml
Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 350 per ml
Stylage
V.a. € 330 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 200 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 150 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 350 per 2 oksels
PDO Draadlift
V.a. € 650 per behandeling
PRP
V.a. € 300 per behandeling
Skinbooster
Onbekend merk skinbooster
V.a. € 300 per behandeling
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 300 per behandeling
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 650 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, PRP, Fillers met lidocaïne, Huidversteviging, Filler oplossen
Kliniek opgericht
2011
Adres
Drafbaan 28, Nootdorp
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Victoria Malikova
Drs. Victoria Malikova
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Arthur Gasparian
Drs. Arthur Gasparian
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Natasha Smits
Drs. Natasha Smits
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Natasha Smolska
Drs. Natasha Smolska
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Saya Abdullah
Dr. Saya Abdullah
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Zainab Haidari
Zainab Haidari
+ 2 meer
Functie
Verpleegkundige
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken

Liquid Beauty Nootdorp Reviews

4.9
57 reviews
Ben zo blij met het eindresultaat! Ik ga altijd bij arts Arthur. Hij geeft natuurlijke en prachtige resultaten & is altijd eerlijk. Reis 3 uur lang voor de behandeling en het is het dik en dubbel waard. Wil nergens anders meer. Ook de lieve dame Antara aan de balie is super lief en zorgt ervoor dat je je gelijk op je gemak voelt!
Charelle Schell
24 februari 2023 15:03
Ik ben bij Liquid Beauty Nootdorp geweest voor mijn eerste botox en filler behandeling. Goede uitgebreide uitleg en voelde mij goed op mijn gemak. Bij de nacontrole het resultaat besproken, en er werd goed gekeken op welke plekken nog iets aangepast kon worden. Ben heel tevreden, een goede service, klantvriendelijk en Victoria en zuster Christina zijn zeer b... Toon meer »
Ik ben bij Liquid Beauty Nootdorp geweest voor mijn eerste botox en filler behandeling. Goede uitgebreide uitleg en voelde mij goed op mijn gemak. Bij de nacontrole het resultaat besproken, en er werd goed gekeken op welke plekken nog iets aangepast kon worden. Ben heel tevreden, een goede service, klantvriendelijk en Victoria en zuster Christina zijn zeer behulpzaam en geven passend advies.
De volgende behandeling zal ik op korte termijn bij hen inplannen! Toon minder »
beau alphenaar
2 oktober 2022 12:12
Ik ben geholpen door Arthur en Antara. Ze luisteren beiden aandacht naar je wensen. Arthur geeft altijd eerlijk advies. Ik heb mij door meerdere artsen laten behandelen maar Arthur is zonder twijfel de beste. Antara is echt de persoon die je nodig hebt voorafgaand je behandeling. Zo lief en geruststellend. Ik kom hier altijd heel graag terug.
Na
30 september 2022 08:08
Vandaag geholpen door dr. Victoria en ik ben super tevreden. Kristina heeft mij heel open verwelkomt en nam de tijd om naar mij te luisteren. Ook gaf ze aan wat ik kon verwachten van de behandeling. Dit was super fijn en ik kom zeker terug!
essie c
14 september 2022 09:09
Ik ben zo blij met liquid beauty! Ik heb eerder een (botox) behandeling gehad in een andere zaak, maar liquid beauty voelt veel beter. Het personeel is veel warmer, ze nemen de tijd voor je en zelfs de arts leek kundiger. Omdat de service hier echt uitmuntend is, blijf ik hier zeker terug komen.

Bedankt lief personeel!
Mariska M
1 september 2022 11:11
Het was vandaag weer tijd om mijn lippen bij te laten vullen door Dr. Arthur, super fijne arts die echt luistert naar je wensen. Heel blij weer met het resultaat! Ook werd ik heel fijn en gezellig ontvangen door Antara, toppers! 👏🏼
Mandy Blansert
26 augustus 2022 18:06
Vorige week een na controle afspraak gehad in Nootdorp bij dr. Saya Abdullah. Allereerst werd ik zoals altijd heel vriendelijk te woord gestaan door de lieve assistente Valerija. Altijd behulpzaam en ook meedenkend voor het inplannen van een nieuwe afspraak. Via drs. Natasha Smolska bij deze arts gekomen die gespecialiseerd is in het zetten van Aptos draden.... Toon meer »
Vorige week een na controle afspraak gehad in Nootdorp bij dr. Saya Abdullah. Allereerst werd ik zoals altijd heel vriendelijk te woord gestaan door de lieve assistente Valerija. Altijd behulpzaam en ook meedenkend voor het inplannen van een nieuwe afspraak.
Via drs. Natasha Smolska bij deze arts gekomen die gespecialiseerd is in het zetten van Aptos draden. Één van de weinige klinieken in Nederland sinds kort officieel geregistreerd door de fabrikant Aptos om deze behandeling uit te voeren.
Bij dr. Saya nu verschillende keren geweest voor een Aptos draadbehandeling. Deze kundige en altijd vriendelijke arts heeft mij zeer goed geholpen. Wat een prachtig resultaat! Ik ben dan ook heel erg tevreden over deze behandeling! Toon minder »
Inge Mens
4 juli 2022 12:12
Voor het eerst sinds jaren naar locatie Nootdorp ipv de gaarde, normaal ga ik altijd bij de eigenaresse zelf maar ik durfte de stap te zetten om het bij Victoria te doen. Geen seconde spijt van, super mooi heeft ze het gedaan. Daarnaast toen ik binnen kwam zag ik de assistente Autara met een big smile, het is leuk hoe klant vriendelijk zij is en mij herkende... Toon meer »
Voor het eerst sinds jaren naar locatie Nootdorp ipv de gaarde, normaal ga ik altijd bij de eigenaresse zelf maar ik durfte de stap te zetten om het bij Victoria te doen. Geen seconde spijt van, super mooi heeft ze het gedaan. Daarnaast toen ik binnen kwam zag ik de assistente Autara met een big smile, het is leuk hoe klant vriendelijk zij is en mij herkende en vrolijk begroette. Je wordt er zelf ook vrolijk van, keiharde werkers allemaal petje af en tot volgende keer. 😍 Toon minder »
Marlene Van der marel
2 juli 2022 23:11
Vandaag na langer dan een jaar weer naar liquidbeauty geweest voor lipfillers dit keer in nootdorp, de assistent laura was erg vriendelijk, en heeft mij weer het nodige uitgelegd. Lipfillers heb ik weer door Arthur laten doen ben er zoals altijd erg blij mee, hij heeft van tevoren aan mij gevraagd wat ik precies wilde, hij heeft me hierbij ook het nodige adv... Toon meer »
Vandaag na langer dan een jaar weer naar liquidbeauty geweest voor lipfillers dit keer in nootdorp, de assistent laura was erg vriendelijk, en heeft mij weer het nodige uitgelegd. Lipfillers heb ik weer door Arthur laten doen ben er zoals altijd erg blij mee, hij heeft van tevoren aan mij gevraagd wat ik precies wilde, hij heeft me hierbij ook het nodige advies gegeven en dit ook zo uitgevoerd, hierna hebben we samen gekeken of dit het resultaat was wat ik wilde behalen, ik ben er heel blij mee! En ik zie jullie de volgende keer weer! Toon minder »
Lisanne Schepers
1 juli 2022 13:01
Vandaag langs geweest, ik wilde een touch up voor m’n lippen doen. Kom al sinds 2019 bij Victoria en nooit ergens anders geweest want ik vond het super mooi! Helaas werkten ze toen nog met een ander soort filler en mijn wens was om de mooie russian techniek te gebruiken. Helaas kon dat niet omdat ik al zo vaak had opgevuld afgelopen jaren. Zij gaf mij advies... Toon meer »
Vandaag langs geweest, ik wilde een touch up voor m’n lippen doen. Kom al sinds 2019 bij Victoria en nooit ergens anders geweest want ik vond het super mooi! Helaas werkten ze toen nog met een ander soort filler en mijn wens was om de mooie russian techniek te gebruiken. Helaas kon dat niet omdat ik al zo vaak had opgevuld afgelopen jaren. Zij gaf mij advies om de fillers op te lossen. Ik schrok er wel even van omdat ik er zo lang gewend aan ben, en bang ben hoe ik er dan uit ga zien.. uiteindelijk toch besloten om dit te doen zodat ik de volgende keer vanaf begin af aan kan beginnen met de mooie platte techniek. Ik werd super vriendelijk geholpen door Victoria, Narina en Laura. Deze weken maar even overleven op lipliner haha, tot over 3 weken ;) Toon minder »
Valeria Alba
29 juni 2022 14:02
Ik heb mijn lipfillers moeten oplossen, waar ik natuurlijk gefrustreerd over was. Het was opgehoopt en ik had een bobbeling. Nou heeft de arts mij uitgelegd dat ze continu bezig zijn met vernieuwen en dat dit volgens “het oude systeem” kan gebeuren. Met oude systeem bedoelde ze denk ik de filler. We hadden over stylage. Ook liep ik tegen andere knelpunten aa... Toon meer »
Ik heb mijn lipfillers moeten oplossen, waar ik natuurlijk gefrustreerd over was. Het was opgehoopt en ik had een bobbeling. Nou heeft de arts mij uitgelegd dat ze continu bezig zijn met vernieuwen en dat dit volgens “het oude systeem” kan gebeuren. Met oude systeem bedoelde ze denk ik de filler. We hadden over stylage. Ook liep ik tegen andere knelpunten aan. Dit heb ik besproken met de balie medewerker Antara. Ze had een luisterende oor. Ik heb mijn ervaring gedeeld en zij toonde empathie. Dit vond ik echt heel fijn. Ik zag dat ze mee ging denken en dat ze het heel jammer vond dat ik het zo heb ervaren. We waren nog niet tot een oplossing gekomen omdat ik toch nog naar een andere kliniek wou gaan. Na mijn behandeling gingen we verder praten. Los van alles vond ik het ondanks de drukte op dat moment heel fijn dat ze ook echt na de behandeling tijd heeft genomen om met mij “het probleem” verder te bespreken. Ik waardeer het enorm! Dankzij Antara ben ik een blijvende klant. Toon minder »
kader özdemir
29 juni 2022 01:01
Ik had vandaag afspraak voor mijn lipfillers bij dr Arthur. Ik ben geholpen bij de balie door een hele lieve en knappe dame Antara! Wauw wat was zij lief en heeft mij zoveel geholpen ben haar zo dankbaar want ik ben zo tevreden met het resultaat van vandaag! Ze kwam ook bij de behandelkamer bij me langs om ook even kort te bespreken met dr! Je bent geweldig... Toon meer »
Ik had vandaag afspraak voor mijn lipfillers bij dr Arthur.
Ik ben geholpen bij de balie door een hele lieve en knappe dame Antara! Wauw wat was zij lief en heeft mij zoveel geholpen ben haar zo dankbaar want ik ben zo tevreden met het resultaat van vandaag! Ze kwam ook bij de behandelkamer bij me langs om ook even kort te bespreken met dr! Je bent geweldig Antara nogmaals heel heel erg bedankt voor je ondersteuning! Toon minder »
Derya Sahin
24 juni 2022 11:11
Súúúper goed en fijn behandeld vandaag! Een fillerbehandeling gehad bij dr. Victoria Malikova. Ze luistert goed en snapte PRECIES wat ik wilde. T resultaat is nog mooier dan ik hoopte! Ook de rest van het team zijn toppers! Fijne klik met de gezellige assistente Narina, die er voor zorgt dat je je helemaal op je plek voelt. En Laura die je telefonisch helema... Toon meer »
Súúúper goed en fijn behandeld vandaag! Een fillerbehandeling gehad bij dr. Victoria Malikova. Ze luistert goed en snapte PRECIES wat ik wilde. T resultaat is nog mooier dan ik hoopte! Ook de rest van het team zijn toppers! Fijne klik met de gezellige assistente Narina, die er voor zorgt dat je je helemaal op je plek voelt. En Laura die je telefonisch helemaal goed op weg helpt. Super mega tevreden over deze kliniek!!! Toon minder »
Thyra Heine
22 juni 2022 20:08
Onlangs fillers en botox en een skinbooster laten doen door Natascha smits zeer mooi resultaat deskundig en prachtige locatie in nootdorp , ben altijd zeer tevreden
Karen Steentjes
22 mei 2022 07:07
Super lieve , leuke knappe dames aan de balie en mijn extra danken aan Antara!
Ze hebben mij heel goed geholpen en de service was top!
En ook wil ik graag de arts Arthur Gasparian bedanken! super aardig, luistert goed naar je wensen en de arts weet precies hoe en wat er moet gebeuren of wat er nodig is
Veel liefs!
jale teze
20 mei 2022 13:01
Beste kliniek, aardig en vakkundig.
Behulpzame personeel.
Ik kom zeker terug.
Alexei Teve
10 mei 2022 22:10
Woensdag had ik een afspraak bij mevrouw Victoria en wat een top arts is Victoria kan ik zeggen !! & Professioneel, aardig , meedenkend. Na vele positieve aanbevelingen bij Victoria terecht gekomen. En terecht! Deze vrouw begrijpt haar vak volledig! Niet twijfelen maar doen dus, is mijn advies! Nogmaals bedankt voor de goede service en Kristina bij de balie... Toon meer »
Woensdag had ik een afspraak bij mevrouw Victoria en wat een top arts is Victoria kan ik zeggen !! & Professioneel, aardig , meedenkend. Na vele positieve aanbevelingen bij Victoria terecht gekomen. En terecht! Deze vrouw begrijpt haar vak volledig! Niet twijfelen maar doen dus, is mijn advies! Nogmaals bedankt voor de goede service en Kristina bij de balie jij ook bedankt voor je gastvrijheid en voor alle hulp : Jullie zijn geweldig dames!! Toon minder »
Ozz Ozz
18 februari 2022 09:09
Top behandeling! De dames aan de balie zijn heel vriendelijk en zorgzaam, en de art (Saya Abdullah) is geweldig. Hij luistert goed naar wat je wil en weet precies hoe hij te werk moet gaan. Ook neemt hij de tijd. Erg blij met het resultaat! Dankjewel 🤗
marousssi
3 februari 2022 20:08
Wat een fijne kliniek met super lieve medewerkers. Complimenten aan dr. Victoria Malikova en de assistente Christina!! Ik ben super goed geholpen ❤️
Azra Nisa Ugullu
17 januari 2022 18:06
Mooie nieuwe locatie, artsen en assistentes altijd geruststellend en vriendelijk.
Michelle geennaam
20 december 2021 19:07
Schrijf een review