Filler Wassenaar

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Wassenaar. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Wassenaar:

Aantal afspraken in Wassenaar in de afgelopen periode
2.672
Gemiddelde prijs per ml Filler in Wassenaar
€ 335,39
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Wassenaar
236
Bekijk klinieken in de buurt van Wassenaar

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Wassenaar gemiddeld 5% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,10). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Wassenaar: € 335,39 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Informatie over filler behandelingen

Een filler behandeling is een behandeling om de huid op te vullen. Met een dunne naald of canule wordt de filler door de cosmetisch arts heel subtiel in de huid verdeeld. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen.  Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Zijn fillers veilig?

De huidige fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Dat zijn hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvéderm. Andere goede fillermerken zijn: Belotero, Teosyal, Restylane en Aliaxin. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden, die gaven veel complicaties. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt een fillerbehandeling als veilig beschouwd. Praat wel altijd met je arts over de mogelijke risico's. Lees verder: Fillerbehandeling risico's

Hoelang geeft een filler resultaat?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Injectables kliniek Wassenaar

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Wassenaar. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

Vind fillerkliniek in Wassenaar

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Wassenaar

In de buurt van Wassenaar kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Wassenaar

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Wassenaar krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
B-Esthetics Voorschoten
baa222e4-e31b-473b-9544-ea53b6e9e75f
Wordt nu
bekeken
5
B-Esthetics Voorschoten
Voorschoten, Treubstraat 13
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 298,95
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 13x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
Dream Clinics Delft
9ADE4C68-A999-4597-8001-2FEAD77EF3FF
Wordt nu
bekeken
Dream Clinics Delft
Delft, Olof Palmestraat 20
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 14x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo
Gesponsord
Liquid Beauty Den Haag
LOGOLQBGOED
Wordt nu
bekeken
4.6
Liquid Beauty Den Haag
Den Haag, De Gaarde 288
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Cosmetische kliniek voor INJECTABLES EN HUIDVERJONGING
Afspraak maken
Onlangs 19x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Wassenaar

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Wassenaar is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Wassenaar

In de buurt van Wassenaar zijn 236 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Wassenaar. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Wassenaar wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Wassenaar. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Wassenaar

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Wassenaar:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Wassenaar. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Wassenaar

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Wassenaar die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Wassenaar

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Wassenaar. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wassenaar traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Wassenaar

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Wassenaar.

Filler reviews Wassenaar

Super vriendelijk personeel, hygienische kliniek en elke keer onwijs blij met mijn filler behandelingen. Zeker een aanrader!
3 december 2021 16:04
Tandartspraktijk Shiny Smile Voorburg, jullie zijn geweldig, het team is vriendelijk. Ik ben bij de specialist geweest voor een behandeling van mijn gelaat met Fillers en Botox. Ik twijfelde altijd om deze behandeling te ondergaan maar bij deze specialist kreeg ik het vertrouwen. Het resultaat was geweldig en ik kreeg een subtiele verandering in mijn gezic... Toon meer »
Tandartspraktijk Shiny Smile Voorburg, jullie zijn geweldig, het team is vriendelijk.

Ik ben bij de specialist geweest voor een behandeling van mijn gelaat met Fillers en Botox. Ik twijfelde altijd om deze behandeling te ondergaan maar bij deze specialist kreeg ik het vertrouwen.

Het resultaat was geweldig en ik kreeg een subtiele verandering in mijn gezicht. Ik kom zeker nog een keer terug. Zeker een aanrader!! Toon minder »
25 november 2020 18:06
Ik had een hele fijne ervaring bij cosmetisch arts Sarah, ze stelt je echt gerust en verteld duidelijk hoe ze gaat behandelen en wat ze aan het doen is. Ze adviseert goed en denkt echt met je mee. Het was de eerste keer dat ik een filler behandeling onderging en het is zeer prettig gegaan. De kliniek ik ook heel schoon en het personeel is heel vriendelijk en... Toon meer »
Ik had een hele fijne ervaring bij cosmetisch arts Sarah, ze stelt je echt gerust en verteld duidelijk hoe ze gaat behandelen en wat ze aan het doen is. Ze adviseert goed en denkt echt met je mee. Het was de eerste keer dat ik een filler behandeling onderging en het is zeer prettig gegaan. De kliniek ik ook heel schoon en het personeel is heel vriendelijk en professioneel! Ik zou het zeker aanraden Toon minder »
17 mei 2022 14:02
Bekijk meer Filler ervaringen in Wassenaar

Boek je injectables behandeling in Wassenaar

JT Dermatologie
4
JT Dermatologie
Wassenaar, Johan de Wittstraat 6A
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Huidmedzorg Wassenaar
4.7
Huidmedzorg Wassenaar
Wassenaar, Johan de Wittstraat 6A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Richmond Skin Clinic Wassenaar
4.3
Richmond Skin Clinic Wassenaar
Wassenaar, Van Hogendorpstraat 129
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
SkinDoctor Wassenaar
4
SkinDoctor Wassenaar
Wassenaar, Plein 19
<1 km
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Wassenaar

Wat kost een behandeling met fillers in Wassenaar?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Wassenaar € 335,39. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Wassenaar?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Wassenaar. In een straal van 15 kilometer rond Wassenaar zijn  236 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Wassenaar op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Wassenaar?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Wassenaar op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Wassenaar zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Wassenaar wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Wassenaar. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.