Filler Winkel

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Winkel. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Winkel:

Aantal afspraken in Winkel in de afgelopen periode
330
Gemiddelde prijs per ml Filler in Winkel
€ 389,14
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Winkel
12
Bekijk klinieken in de buurt van Winkel

De gemiddelde prijs per ML filler is in WinkelaveragePriceForBrandForNearbyClinics. Dat is 9% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 355,68).

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Winkel zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Winkel wilt stellen.
  3. In de omgeving van Winkel zijn 12 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Winkel

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geplande filler afspraken in de omgeving van Winkel

Bij welke 2 klinieken in de buurt van Winkel is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Winkel

In de buurt van Winkel zijn 12 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Winkel. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Winkel wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Winkel. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 3 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Winkel

Bekijk 3 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Winkel:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Winkel. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Winkel

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Winkel die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Winkel

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Winkel. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Winkel traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Winkel

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Winkel.

Filler reviews Winkel

Echt super tevreden over dr. Snel. Mijn oude lipfillers heb ik laten oplossen door dr. Snel, hij neemt echt de tijd voor je en ligt goed voor. De kliniek is relaxed en personeel is vriendelijk. Ik kom zeker terug!
2 juni 2022 09:09
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, p... Toon meer »
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, prp en gezichtsbehandelingen!! Toon minder »
Robin Riphagen
The Swan Beauty Center
19 januari 2023 15:03
Geweest voor lipfillers, ik kom hier al enige tijd. Daarnaast loop ik hier ook voor huid verbetering. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat. Vakkundig, proffesioneel een eerlijk. Ik raad The Swan aan!
16 februari 2023 16:04
Bekijk meer Filler ervaringen in Winkel

Boek je injectables behandeling in Winkel

Cosmetisch Maatschap Noord Holland
Cosmetisch Maatschap Noord Holland
Lutjewinkel, Moerbeek 33
3 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Beauty Gallery
5
Beauty Gallery
Schagen, Loet 55
8 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Upp Clinics
5
Upp Clinics
Heerhugowaard, J. Duikerweg 5
12 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Mediaan Clinic
5
Mediaan Clinic
Heerhugowaard, Brandpunt 4
14 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Winkel

Wat kost een behandeling met fillers in Winkel?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Winkel € 389,14. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Winkel?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Winkel. In een straal van 15 kilometer rond Winkel zijn  12 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Winkel op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Winkel?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Winkel op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Winkel zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Winkel wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Winkel. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.