kroeskop_beeldmerk1x-e1586339197308

Annebethkroeskop.com BV

Annebethkroeskop.com BV uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.7
23 reviews
Hier moet je niet zijn voor IPL behandelingen. Hebben geen kennis van zaken, hebben mij niet volledig ingelicht en verwachtingen niet waargemaakt. Nadat KNAP snel failliet is verklaard na een aantal weken coronacrisis, hebben ze een doorstart gemaakt, waaronder deze kliniek. Na 2400 euro en 15 behandelingen nog steeds geen resultaat. Zeggen dat de haren wel... Toon meer »
Hier moet je niet zijn voor IPL behandelingen. Hebben geen kennis van zaken, hebben mij niet volledig ingelicht en verwachtingen niet waargemaakt. Nadat KNAP snel failliet is verklaard na een aantal weken coronacrisis, hebben ze een doorstart gemaakt, waaronder deze kliniek. Na 2400 euro en 15 behandelingen nog steeds geen resultaat. Zeggen dat de haren wel dunner geworden zijn. Maar nog steeds zichtbaar. Ze kunnen nu niets voor mij betekenen. Ondanks dit kreeg ik wel een mail als oudekoude met informatie over de nieuwe kliniek. Dus wel hopen dat je klanten uit de failliet onderneming meeneemt, maar een bestaande klant met klachten niet verder helpen. Super dames, nog steeds even professioneel blijkbaar. Toon minder »
Carl Kruger
10 oktober 2022 10:10
Annebeth verstaat haar vak en luistert goed naar haar cliënten. Ik ben erg tevreden over de uitgevoerde behandelingen en haar expertise. Ik heb geen hoofdpijnen meer door de geplaatste botox.
TM Story
11 augustus 2021 12:12
Annebeth verstaat haar vak en luistert goed naar haar cliënten. Ik ben erg tevreden over de uitgevoerde behandelingen en haar expertise. Ik heb geen hoofdpijnen meer door de geplaatste botox.
TM ST.
11 augustus 2021 12:12
Annebeth is heel ervaren en dit geeft vertouwen tijdens de behandeling. Alles ziet er nog steeds natuurlijk uit waardoor ik erg tevreden ben met het eindresultaat. Super mooie luxe salon en erg hygienisch. Receptioniste geeft je een welkom gevoel en stelt je helemaal op je gemak. Voor mij een dikke aanrader!
P.N. Klaassen
21 oktober 2020 14:02
FIJN EN ZEER PROFESSIONELE BEN ZEER TEVREDEN
ByMeedo Nayyef
17 september 2020 16:04
Annebeth Kroeskop ziet wat je gezicht nodig heeft. Ik ben heel blij met het eindresultaat. Met de MD Codes methodiek heeft ze heel deskundig mijn gezicht een enorme oppepper gegeven. Mijn onderkaak staat behoorlijk naar achter en er werd mij door artsen een kaakoperatie geadviseerd voor een mooiere look. Maar door de behandeling van Annebeth hoeft die operat... Toon meer »
Annebeth Kroeskop ziet wat je gezicht nodig heeft. Ik ben heel blij met het eindresultaat. Met de MD Codes methodiek heeft ze heel deskundig mijn gezicht een enorme oppepper gegeven. Mijn onderkaak staat behoorlijk naar achter en er werd mij door artsen een kaakoperatie geadviseerd voor een mooiere look. Maar door de behandeling van Annebeth hoeft die operatie niet meer. Zo heb ik nu een prachtig symetrisch profiel dankzij Annebeth. Fantastisch! Toon minder »
Suzan Boland
16 december 2019 13:01
Van het maken van een afspraak tot het consult heel professioneel geholpen en behandeld. Vooraf besproken wat er ging gebeuren en de botox behandeling was in een halve minuut gedaan. Voor ik het wist was het al voorbij. Geen rode plekken en het resultaat is top! Ik kan drs Annebeth Kroeskop absoluut aanraden en kom daarom ook zeker terug.
Felix van der Heijden
11 december 2019 16:04
Een zeer kundige kliniek en Dr. Kroeskop ook zeer kundige arts. Zodra je als patiënt je wensen doorgeeft zal ze stap voor stap kijken en met je overleggen wat mogelijk haalbaar is en zo natuurlijk mogelijk te werk gaan. Tevens als je bij haar vandaan komt kan je gewoon weer terug naar je werk want niemand ziet dat je behandeld bent. Zo kom je vol zelf vertro... Toon meer »
Een zeer kundige kliniek en Dr. Kroeskop ook zeer kundige arts. Zodra je als patiënt je wensen doorgeeft zal ze stap voor stap kijken en met je overleggen wat mogelijk haalbaar is en zo natuurlijk mogelijk te werk gaan. Tevens als je bij haar vandaan komt kan je gewoon weer terug naar je werk want niemand ziet dat je behandeld bent. Zo kom je vol zelf vertrouwen bij haar vandaan en niemand die ziet dat je een behandeling hebt ondergaan. Zeker een advies als je voor mooi en perfect wilt gaan! Ook is ze volledig up-to-date met nieuwe behandelmethodes aangezien ze vaak op beurzen en nascholing te vinden is. Toon minder »
Charlotte polder
11 december 2019 11:11
Ik heb een total face behandeling gedaan en heb nog nooit zoveel complimenten gekregen over mijn gezicht!! De verhoudingen zijn nu helemaal kloppend en ik lijk niet meer vermoeid! Je bent in de beste handen bij haar!
Marjolein Lokker
10 december 2019 18:06
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. €195 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. €540 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €600 per 1,5 ml
Restylane
V.a. €540 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €350 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering
Kliniek opgericht
2013
Adres
Prins Hendriklaan 28, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Annebeth Kroeskop

Drs. Annebeth Kroeskop

Annebethkroeskop.com BV Kalea Clinic Amsterdam
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
13 jaar
Profiel bekijken