Cosmetisch Maatschap Noord Holland

Cosmetisch Maatschap Noord Holland

Cosmetisch Maatschap Noord Holland uit Lutjewinkel is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
7 reviews
Een Botox behandeling gehad en het resultaat is top en langdurig.
Ronald Beentjes
23 augustus 2022 15:03
SKINiQ is een absolute aanrader! 💫Saskia is een ontzettend vriendelijke, kundige en geduldige vrouw. In haar prachtige praktijk voel je direct de passie en liefde die zij heeft voor haar vak 🤍
Sylvia Kloek
6 juli 2022 19:07
Saskia is een professional.
Ze is gemoedelijk en doet haar werk met veel zorg en precisie.
Roxanne Trappmann
16 oktober 2021 09:09
Ik ben nagenoeg van mijn hoofdpijn af doordat Saskia botox in mijn frons tussen mijn wenkbrauwen heeft gedaan. Ik had gewild dat ik dit jaren eerder had geweten dan had ik het jaren eerder gedaan. Wat ben ik blij met het effect! En net zo belangrijk: Saskia is een heel kundige en ontzettend aardige vrouw. Haar praktijk is prachtig. Als je veel last hebt van... Toon meer »
Ik ben nagenoeg van mijn hoofdpijn af doordat Saskia botox in mijn frons tussen mijn wenkbrauwen heeft gedaan. Ik had gewild dat ik dit jaren eerder had geweten dan had ik het jaren eerder gedaan. Wat ben ik blij met het effect! En net zo belangrijk: Saskia is een heel kundige en ontzettend aardige vrouw. Haar praktijk is prachtig. Als je veel last hebt van hoofdpijn zou ik je zeker aanraden om met Saskia een afspraak te maken! Toon minder »
Christel Rijkhoff
30 augustus 2021 07:07
Ben zo blij met het resultaat van de profhilo, dank je Saskia
I Hilgersom
3 augustus 2021 17:05
Ik ga met plezier en vol vertrouwen naar Saskia toe, je weet dat iedere ingreep een goed resultaat als gevolg heeft, ben elke keer zeer zeer tevreden!!
Thamar De Boer
26 juli 2021 06:06
Ik ben naar Saskia gegaan omdat ik ontzettende last heb van migraine en spanningshoofdpijn. Zij heeft bij mij botox in de frons en in het voorhoofd gespoten. Ik kan nu minder fronzen en bijna niet meer mijn wenkbrauwen omhoog doen. Dit deed ik ongemerkt heel vaak waardoor ik veel hoofdpijn had. Sinds ik bij Saskia ben geweest heb ik helemaal geen last meer... Toon meer »
Ik ben naar Saskia gegaan omdat ik ontzettende last heb van migraine en spanningshoofdpijn. Zij heeft bij mij botox in de frons en in het voorhoofd gespoten. Ik kan nu minder fronzen en bijna niet meer mijn wenkbrauwen omhoog doen. Dit deed ik ongemerkt heel vaak waardoor ik veel hoofdpijn had. Sinds ik bij Saskia ben geweest heb ik helemaal geen last meer van hoofdpijn. Ik durf het bijna niet te geloven want ik liep er al zolang mee. Of mijn migraine aanvallen wegblijven durf ik nog niet te zeggen omdat ik ze nog niet gehad heb. Dat is wel al een goed teken. Saskia heeft heel wijs niet mijn hele voorhoofd gelijk lamgelegd maar gedeeltelijk zodat mijn brein kan wennen aan het niet fronzen. Het is de perfecte behandeling geweest. Saskia, Bedankt! Toon minder »
Esther Zentveld
4 september 2020 18:06
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €125 per zone
Twee (2) zones botulinetoxine
V.a. €90 per zone
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. €325 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. €500 per 1,5 ml
Teosyal
V.a. €325 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €175 per behandeling
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €450 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2018
Adres
Moerbeek 33, Lutjewinkel
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten