Fillers Nijmegen/Arnhem

30-09-2020

Ben je op zoek naar fillers in de buurt van Nijmegen, klik dan hier. Ben je op zoek naar een Botox of filler behandeling in de buurt van Arnhem, klik dan hier.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

In Arnhem en Nijmegen zijn fillerbehandelingen populair. Fillers worden met name toegepast om rimpels op te vullen, verslapte huid op te vullen en om de contour te verbeteren. Bijvoorbeeld lipfillers, fillers tegen donkere kringen/wallen onder ogen en kaaklijn fillers worden gebruikt om de contour te verbeteren. In Arnhem en Nijmegen zijn diverse klinieken waar je terecht kunt voor lipfillers. In dit artikel bespreken we de mogelijkheden van een filler behandeling in de regio Nijmegen Arnhem.

Fillers Nijmegen/Arnhem

Fillerbehandeling Arnhem Nijmegen

Fillers worden ongeveer sinds het jaar 2000 toegepast om huiddefecten op te vullen. In het begin werden fillers met name medisch toegepast. Bijvoorbeeld na een aangeboren afwijking, een ongeval of asymmetrie. Op dat moment werd ook de cosmetische toepassing ontdekt. Sinds ongeveer 15 jaar zijn de meeste fillers op basis van hyaluronzuur. Ieder merk hyaluronzuur is anders, maar de overeenkomst is dat de fillers allemaal volledig door het lichaam worden opgelost. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het menselijk lichaam voorkomt. Hyaluronzuur fillers worden tegenwoordig in Nijmegen en Arnhem vooral toegepast als rimpelbehandeling en om verslapte huid op te vullen.

Soorten fillers

Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die werkt met een A-merk hyaluronzuur filler. Zie hier een overzicht van de A-merk hyaluronzuur fillers. Een hyaluronzuur behandeling is tussen de 6 en 18 maanden effectief. Voor diverse indicaties zijn er verschillende hyaluronzuur fillers. Zo zijn er specifieke fillers voor oppervlakkige rimpels, voor diepe groeven, lipfillers en fillers voor bijvoorbeeld de jukbeenderen. 

Daarnaast zijn er fillers zoals Radiesse en Ellansé, deze zijn op basis van calcium hydroxylapatite. Deze fillers zijn geschikt voor diepe groeven en kunnen volume creëren. Deze fillers zijn niet voor iedere indicatie geschikt. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler Nijmegen Arnhem

In Nijmegen en Arnhem worden jaarlijks duizenden filler behandelingen uitgevoerd. Veel mensen hebben de indruk dat fillers exclusief voor BN’ers zijn. Of denken dat iedereen er uit gaat zien als de opgeblazen Amerikaanse voorbeelden waar we allemaal om lachen in de media. Maar niets is minder waar. Alleen al in Nijmegen en Arnhem duizenden filler behandelingen per jaar, dat betekent dat er misschien ook wel mensen in jou omgeving zijn met fillers?!

In de jaren’90 werd er geroddeld als iemand zijn haar verfde. Tegenwoordig is dat bij een injectables behandeling. Maar, hoe fijn is het dat je tegenwoordig een storende rimpel, wallen onder de ogen, lipfillers of een strakke kaaklijn met een prikje eenvoudig kan laten behandelen? Het is fijn dat iedereen daar zelf een keuze in kan maken.

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Nijmegen

Botoxbehandeling Nijmegen

Profhilo Nijmegen
Lipfillers Nijmegen

Traangoot filler Nijmegen

-----------------------

Filler kliniek Nijmegen Arnhem

In Arnhem en Nijmegen zijn diverse klinieken en locaties waar artsen filler behandelingen uitvoeren. Het belangrijkste is dat jij je na een vrijblijvend consult vertrouwd voelt met de arts. Wanneer je kiest voor een Cosmetisch Arts KNMG, dan weet je zeker dat je een arts kiest met veel ervaring. Dat jij weet welke behandeling uitgevoerd gaat worden, welk merk filler gebruikt gaat worden en wat de prijs van de filler behandeling is. Voer je locatie in op Injectablesbooking.nl en vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt!

Boek je injectables behandeling in

Kliniek
Huidinstituut Stralend Botox

Huidinstituut Stralend

5
Rijnkade 34A, Arnhem (<1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Kim de Weijer

Drs. Kim de Weijer

Huidinstituut Stralend (<1 km) ABC Clinic Zeist (46 km) ABC Clinic Breda (89 km) ABC Clinic Breda Centrum (89 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
9 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 149
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Clinic for beauty Arnhem

Clinic for beauty Arnhem

4.9
Jansbuitensingel 5, Arnhem (<1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 199
Kliniek bekijken
Arts
Kevin Bulgac

Drs. Kevin Bulgac

Clinic for beauty Arnhem (<1 km) Van Dijk Clinic (40 km) Villa Vital (70 km)
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Ervaring
3 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 199
Profiel bekijken
Afspraak maken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling