Fillers prijzen vergelijken loont!

07-08-2020

Veel mensen zijn benieuwd naar de prijzen van fillers. Fillers zijn stoffen die geïnjecteerd worden in de huid voor herstel en verjonging van de huid. Er zijn veel verschillende merken fillers. En alle fillers hebben weer andere kenmerken. Veel mensen zien daardoor door de bomen het bos niet meer. Hoe worden de kosten van fillers bepaald? Hoe kan ik de prijzen van fillers vergelijken? Vergelijk ik de fillers prijzen per behandeling of per milliliter? In deze blog lees je alles over de 3, 2, 1 filler prijzen vergelijking.

Fillers prijzen vergelijken loont!

Filler kosten vergelijken

Wanneer je goed de kosten per fillerbehandeling wilt vergelijken, hanteer dan de volgende 3, 2, 1 regel:
3. Welk merk filler wordt gebruikt?
2. Wat is de prijs per milliliter?
1. Hoe is de reputatie van de cosmetisch arts?

Kosten van fillers

Fillers zijn zeer populair tegenwoordig. Eigenlijk winnen fillers al meer dan 20 jaar aan populariteit. In 2020 worden naar schatting meer dan 600.000 injectables behandelingen in Nederland uitgevoerd, waarvan meer dan 200.000 met fillers. Met de toegenomen populariteit zijn er vanzelfsprekend ook meer filler merken op de markt verschenen. Omdat fillers medische hulpmiddelen zijn, is de toelatingscontrole door de Nederlandse overheid dan ook streng. De meeste merken fillers die in Nederland worden gebruikt hebben dan ook een zeer hoog veiligheidsprofiel. Op deze website hebben wij een overzicht van alle grote merken in Nederland gepubliceerd. 

De kosten voor fillers zijn vaak onduidelijk. Zijn de kosten per behandeling of per milliliter? En hoeveel milliliter is er per behandeling nodig? Vooropgesteld; het duidelijkst is het om de prijs per merk per milliliter duidelijk te hebben. Zo kun jij als consument verschillende merken en verschillende klinieken goed vergelijken. 

Kosten per fillerbehandeling

Iedereen is uniek. Je kunt je voorstellen dat iemand met een kleine rimpel minder filler nodig heeft dan iemand met een diepe rimpel. En dat een verslapte huid meer filler nodig heeft dan een niet verslapte huid. Om de kosten per filler behandeling te communiceren is dus helemaal niet in het belang van ‘jongere’ mensen of van mensen met een mildere indicatie. In dit geval betaald namelijk iedereen hetzelfde bedrag voor een specifieke behandelen, bijvoorbeeld de neus-lippenplooi, lipfillers, wallen onder de ogen of neuscorrectie met fillers.

Maar ook iedere dokter is uniek. Sommige artsen kunnen met een minimale hoeveelheid filler, door de juiste techniek te gebruiken, de juiste locatie te kiezen en de juiste huidlaag te behandelen, een optimaal resultaat behalen. Daarentegen is het geen kunst om veel milliliters filler op een verkeerde locatie of in een verkeerde huidlaag te injecteren, zodat er nauwelijks resultaat is.

Op injectablesbooking.nl staan alle klinieken en alle artsen die in Nederland injectables behandelingen uitvoeren. Zoek, vergelijk de fillers prijzen per behandeling en boek direct je behandeling! Voer je adres in en vergelijk de klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken