Filler Laren

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je op zoek naar de beste filler kliniek in Laren? Op deze pagina lees je informatie over de mogelijke behandelingen, de veilige merken en geven we tips voor het kiezen van een geschikte kliniek bij jou in de buurt. 

Boek direct een gratis consult in de omgeving van Laren.

Aantal afspraken in Laren in de afgelopen periode
2.972
Laagste prijs per ml Filler in Laren
€ 195,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Laren
€ 373,86
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Laren
169
Vind een filler kliniek in de buurt van Laren

De gemiddelde prijs in Laren voor behandeling met één ML filler is € 373,86. Een behandeling met één ML filler in Laren  is gemiddeld 4% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 358,58).

Boek je injectables behandeling in Laren

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Face-it-Almere
Face-it-Almere
Almere-Haven, Schapenmeent 1
9 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
ProfhiloStylage
Bekijk agenda
Onlangs 10x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Amersfoort, Lage Boog 126
12 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 4x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek Heihof
Kliniek Heihof
Hilversum, Laapersveld 1
5 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 195,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Voor natuurlijke schoonheid & eerlijke prijzen.
BeloteroProfhiloStylage
Onlangs 55x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
OranjeKlinieken Amersfoort
OranjeKlinieken Amersfoort
Amersfoort, Heideweg 244
15 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 374,99
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
OranjeKlinieken is inmiddels alweer 14 jaar lang een begrip
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)Restylane
Onlangs 10x geboekt
Clinic Dokter Charlotte
Clinic Dokter Charlotte
Laren, Brink 27C
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Barbery Clinic
Barbery Clinic
Laren, Eemnesserweg 19A
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
HR Injectables
HR Injectables
Laren, Doctor Holtmannweg 24
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Stylage
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Patrice Visser Kliniek
Patrice Visser Kliniek
Laren, Torenlaan 27A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 148,75
Filler per ml v.a.
€ 389,98
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Haal het mooiste uit jezelf!
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)
Onlangs 7x geboekt

Filler reviews Laren

Vorige week in de zojuist geopende Clinic Dokter Charlotte in Laren geweest en behandeld. Wat een mooie Clinic en wat een aardige en professionele dokter. Kon ook nog gratis voor de deur parkeren. Heb al eerder injectables gehad dus wist wat ik kon verwachten. Heb hier echter wel echt de beste ervaring tot nu toe gehad. Ze begreep me op alle fronten en in o... Toon meer »
Vorige week in de zojuist geopende Clinic Dokter Charlotte in Laren geweest en behandeld. Wat een mooie Clinic en wat een aardige en professionele dokter. Kon ook nog gratis voor de deur parkeren. Heb al eerder injectables gehad dus wist wat ik kon verwachten. Heb hier echter wel echt de beste ervaring tot nu toe gehad. Ze begreep me op alle fronten en in overleg zijn we tot een supermooi resultaat gekomen (botox en fillers) Toon minder »
22 september 2021 17:05
Ik heb hele goede ervaringen met Dokter Charlotte! Na een zware periode heeft zij mij weer laten stralen met botox en fillers. Zonder enig pijntje. Van te voren alles goed besproken en in termijnen het plan uitgewerkt. Ik had niet bedacht dat het zo mooi zou worden. Het heeft me echt een boost gegeven waardoor ik me een stuk meer happy voel! Dankjewel nogm... Toon meer »
Ik heb hele goede ervaringen met Dokter Charlotte! Na een zware periode heeft zij mij weer laten stralen met botox en fillers. Zonder enig pijntje. Van te voren alles goed besproken en in termijnen het plan uitgewerkt. Ik had niet bedacht dat het zo mooi zou worden. Het heeft me echt een boost gegeven waardoor ik me een stuk meer happy voel! Dankjewel nogmaals! Met foto. Surprise :-) Toon minder »
2 mei 2022 14:02
Echt een Clinic met de wauw factor! Ben er nu twee keer geweest en het is niet alleen heel relaxed (voor mij belangrijk) maar vooral is dokter Charlotte heel erg goed! Kreeg goede uitleg en adviezen. Had ook zelf inspraak wat elders werd genegeerd. Zeer tevreden ook met oa fillers in mijn slapen, nooit geweten dat dat zoveel kan doen. Hoogwaardige clinic ma... Toon meer »
Echt een Clinic met de wauw factor! Ben er nu twee keer geweest en het is niet alleen heel relaxed (voor mij belangrijk) maar vooral is dokter Charlotte heel erg goed!
Kreeg goede uitleg en adviezen. Had ook zelf inspraak wat elders werd genegeerd.
Zeer tevreden ook met oa fillers in mijn slapen, nooit geweten dat dat zoveel kan doen.

Hoogwaardige clinic maar dan op een fijne manier:
Geen attitude, maar juist een meedenkende dokter. Toon minder »
6 september 2022 12:12
Had dokter Charlotte Franke als cosmetisch arts hier in de Jan van Goyen kliniek Amsterdam, waar ik altijd erg tevreden over was. Toen ik een nieuwe afspraak wilde maken begreep ik dat ze een eigen kliniek had en daar nu alle tijd voor nodig had. Jammer, maar gelukkig kon ik haar via google snel vinden, Daarom een review, ook met dank dus aan google, zo hand... Toon meer »
Had dokter Charlotte Franke als cosmetisch arts hier in de Jan van Goyen kliniek Amsterdam, waar ik altijd erg tevreden over was.
Toen ik een nieuwe afspraak wilde maken begreep ik dat ze een eigen kliniek had en daar nu alle tijd voor nodig had.
Jammer, maar gelukkig kon ik haar via google snel vinden, Daarom een review, ook met dank dus aan google, zo handig!

Mooie kliniek op een ook mooie plek. Het is een half uurtje rijden maar ben ik normaal ook kwijt in de stad.. gratis parkeren maakt het helemaal goed.
Ben weer net zoals hiervoor behandeld met fillers en botox op de door haar relaxte en zorgvuldige manier met uitstekend resultaat.
Bijzonder tevreden client weer, groetjes van Madelon. Toon minder »
9 november 2022 13:01
Jaren riep ik: ik wil mijn frons weg en ik wil lipfiller. Maar ik vond het spannend, wist niet bij wie, dus stelde het maar uit. 2 maanden geleden zag ik iemand die hier geweest was en besloot ervoor te gaan. Als ik dit had geweten, was ik jaren eerder gegaan. Een subtiel verschil, maar zo prachtig. Ik ben er erg blij me. Een beetje botox trok niet alleen... Toon meer »
Jaren riep ik: ik wil mijn frons weg en ik wil lipfiller. Maar ik vond het spannend, wist niet bij wie, dus stelde het maar uit. 2 maanden geleden zag ik iemand die hier geweest was en besloot ervoor te gaan. Als ik dit had geweten, was ik jaren eerder gegaan. Een subtiel verschil, maar zo prachtig. Ik ben er erg blij me. Een beetje botox trok niet alleen de frons weg, maar lifte allebei mijn ogen. Naast dat het mooi is, voelt dit zo relaxed in de zon: niet meer knijpen.
Een beetje filler in mijn dunne lippen werd er heel precies ingedaan. De zwelling achteraf viel reuze mee. Ik heb nu prachtige natuurlijke lippen.
Zo blij met de keuze om te kiezen voor Charlotte, als ik verhalen hoor hoe het er bij anderen wordt ingespoten.... tref je het hier echt.
Als het is uitgewerkt, ga ik morgen weer! Toon minder »
19 september 2023 14:02
Wat een mooie en zen Clinic en wat een aardige en professionele dokter.
Heb voor fillers echt hier de beste ervaring tot nu toe gehad.
Ze begreep me op alle fronten en in overleg zijn we tot een supermooi resultaat gekomen.
28 oktober 2023 15:03
Inmiddels ben ik diverse malen behandeld door Tom en dat is zeker voor herhaling vatbaar. Wat Tom heel goed doet is boetseren en doceren. Beter te weinig dan teveel fillers. Het blijft daardoor heel natuurlijk . Complimenten en hartelijk dank Yolanda
Yolanda van Berge Henegouwen
30 juli 2020 16:04
Ik ga al jaren naar Tom van Eijk, ook toen er nog geen eigen praktijk was. Ik heb Tom praktisch overal door Nederland gevolgd. Tom is een heel goede cosmetisch arts die zijn vak verstaat. Ik heb een naalden angst en Tom neemt echt de tijd voor je en geeft uitleg voor hij iets gaan doen, heel prettig. Vanwege mijn drukke studie en nu drukke baan heb ik weinig... Toon meer »
Ik ga al jaren naar Tom van Eijk, ook toen er nog geen eigen praktijk was. Ik heb Tom praktisch overal door Nederland gevolgd. Tom is een heel goede cosmetisch arts die zijn vak verstaat. Ik heb een naalden angst en Tom neemt echt de tijd voor je en geeft uitleg voor hij iets gaan doen, heel prettig. Vanwege mijn drukke studie en nu drukke baan heb ik weinig tijd maar Jeanette weet altijd een gaatje voor mij in de agenda te maken. Ik kom voor zowel botox als fillers. Eerst jaren alleen botox voor mijn constant aanwezige frons en nu (jaren later en ik wat volume ga verliezen in mijn gezicht) ook fillers. Vanwege mijn sterk aanwezige kruin heb ik nog weleens een extra prikje nodig en kan ik altijd twee weken na de botox behandeling kosteloos bij Tom terecht. Dat is bij andere artsen echt wel anders!! Toon minder »
Bothilda Larsen
26 juli 2022 04:04
Tom is de autoriteit in het gedoseerd injecteren van fillers en botox. Hij neemt de tijd en stelt je gerust, om daarna minuscule hoeveelheden op de juiste plek in te brengen. Daardoor is het resultaat natuurlijk en passend bij je gezicht. Al sinds mijn puberteit heb ik last van wallen waardoor ik er altijd vermoeid uit zag. Tom heeft mijn wallen behandeld e... Toon meer »
Tom is de autoriteit in het gedoseerd injecteren van fillers en botox.
Hij neemt de tijd en stelt je gerust, om daarna minuscule hoeveelheden op de juiste plek in te brengen.
Daardoor is het resultaat natuurlijk en passend bij je gezicht.

Al sinds mijn puberteit heb ik last van wallen waardoor ik er altijd vermoeid uit zag.
Tom heeft mijn wallen behandeld en het resultaat is zo mooi en natuurlijk.
Krijg nu complimenten dat ik er zo goed en uitgerust uitzie, en ja…
daar wordt een mens gelukkig en zelfverzekerd van.
Dankjewel Tom! Toon minder »
G Veldhuizen
16 maart 2018 18:06
Ik heb al jaren ervaring met fillers en Botox. Ben voor het eerst, na wat onzeker zijn geworden bij een andere kliniek. Bij Patrice Visser terecht gekomen. Wat een warm en rustig ontvangst. Alles werd me zo rustig uitgelegd, waardoor de onzekerheid verdween. En tijdens het spuiten vertellen wat ze ging doen. Alle tijd en rust! Wat een ontzettend warme vrouw... Toon meer »
Ik heb al jaren ervaring met fillers en Botox.
Ben voor het eerst, na wat onzeker zijn geworden bij een andere kliniek.
Bij Patrice Visser terecht gekomen.
Wat een warm en rustig ontvangst.
Alles werd me zo rustig uitgelegd, waardoor de onzekerheid verdween.
En tijdens het spuiten vertellen wat ze ging doen. Alle tijd en rust!
Wat een ontzettend warme vrouw is dit!
En niet onbelangrijk een prachtig resultaat!
Ik heb mijn kliniek gevonden en niet alleen voor Injectebels ook een huidspecialist heeft ze in haar kliniek zitten. Toon minder »
3 februari 2023 09:09
Na diverse operaties ivm Bells Parese vroeg ik mij af of Botox en/of fillers nog iets van toevoeging zou kunnen zijn. En dat kan het!! Wauw! Zeer subtiel, meedenkend en begripvol gaat Chantalle van Kliniek De Medici te werk. Met hele kleine stapjes zijn we tot een resultaat gekomen. Ik ben super blij!! Bij Kliniek De Medici voel je je comfortabel, begrepe... Toon meer »
Na diverse operaties ivm Bells Parese vroeg ik mij af of Botox en/of fillers nog iets van toevoeging zou kunnen zijn. En dat kan het!! Wauw!
Zeer subtiel, meedenkend en begripvol gaat Chantalle van Kliniek De Medici te werk. Met hele kleine stapjes zijn we tot een resultaat gekomen. Ik ben super blij!!
Bij Kliniek De Medici voel je je comfortabel, begrepen en welkom. Dank je wel Chantalle! Toon minder »
19 mei 2023 12:12
Ik kom al een aantal jaren naar volle tevredenheid voor botox en fillers bij Faceland.

Sinds ongeveer een jaar ga ik (samen met mijn partner) naar de kliniek in Hilversum speciaal voor de arts MURIËLLE VAN ENGELEN.

Zij weet precies wat ik wil, wat bij mij past en geeft goede adviezen. Echt top!!

Annemiek
Ronald Van Horssen
Faceland Hilversum
23 februari 2022 22:10
Bekijk meer Filler ervaringen in Laren

Filler prijzen 2024 vergelijken in Laren

Het is heel eenvoudig om filler prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste 1 ML filler tarieven in de omgeving van Laren. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 61 klinieken binnen 15 km van Laren.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 195,00
Lipfiller1,0 ML€ 195,00
Traangoot filler1,0 ML€ 219,57
Wallen onder ogen1,0 ML€ 219,57
Jukbeenderen1,0 ML€ 195,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 195,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 195,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 195,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 219,57
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 219,57
Neus filler1,0 ML€ 219,57
Liquid facelift-€ 249,00

Filler voor en na Laren

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van diverse filler behandelingen in Laren.

Liquid facelift voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Liquid facelift voor en na foto's van Dikrama Clinics
Rimpels rond de mond voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Rimpels rond de mond voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Rimpels rond de mond voor en na foto's van Dikrama Clinics
Neus-lippenplooi voor en na foto's van Happy Fillers (voor)
Neus-lippenplooi voor en na foto's van Happy Fillers (na)
Neus-lippenplooi voor en na foto's van Happy Fillers

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling is een behandeling waarbij de huid wordt opgevuld met een vloeistof. Dit zorgt voor minder rimpels, een gladdere en jongere huid, volumeherstel en een verbetering van de contouren in het gezicht. Meestal wordt een filler van hyaluronzuur gebruikt. Deze stof komt van nature voor in het menselijk lichaam en bindt water, waardoor het rimpels opvult. De filler lost uiteindelijk volledig op in het lichaam en is dus van tijdelijke aard. Afhankelijk van je huidtype en wensen, kan de arts ook een ander type filler aanraden, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. 

Fillers kunnen worden gebruikt in het gezicht, bijvoorbeeld in de lippen, jukbeenderen of in de wangen. Maar het kan ook worden gebruikt voor vollere billen. Hoe snel de filler zichtbaar is en hoe lang het effect aanhoudt, is afhankelijk van de behandelplek.

De filler wordt door een cosmetisch arts aangebracht met een dunne naald of canule. Op deze manier wordt de stof subtiel in de huid verdeeld. In sommige gevallen wordt de behandelplek verdoofd. Per indicatie zorgt de arts voor de beste behandelmethode. De meeste mensen ervaren geen tot weinig pijn tijdens de behandeling. Goede nazorg na een filler behandeling is belangrijk voor een goed herstel (denk aan het voorkomen van blauwe plekken en zwelling) en een optimaal resultaat. De arts informeert je over de juiste verzorgen en do's en dont's in de periode na de behandeling.

Veel mensen verwarren fillers met botox. Lees over het verschil tussen fillers en botox

Hoe lang blijft een filler zitten?

De resultaten van een fillerbehandeling zijn gemiddeld ongeveer 9 maanden merkbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, hangt af van de specifieke behandellocatie. Lipfillers lossen bijvooorbeeld sneller op (tussen de 6 en 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Daarentegen kunnen fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden zichtbaar blijven. In het geval van bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar te zien zijn. 

Ook het merk filler heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen. Op deze pagina vertellen we meer over de verschillende merken hyaluronzuurfillers. Er zijn ook manieren waarop je je fillers eerder kunt laten verwijderen. Lees meer over het laten oplossen van fillers.

Is een fillerbehandeling veilig?

In Nederland worden enkel tijdelijke fillers gebruikt voor cosmetische behandelingen. Permanente fillers (die niet oplosbaar zijn) zijn sinds 2015 verboden in ons land, omdat deze ernstige complicaties konden veroorzaken. Fillers mogen bij wet worden gebruikt vanaf een leeftijd van 18 jaar. Lees hier meer over deze leeftijdsgrens.

In de meeste gevallen wordt gebruik gemaakt van hyaluronzuurfillers. Voorbeelden van bekende en betrouwbare merken fillers op basis van hyaluronzuur zijn Restylane en Juvéderm, Belotero, Teosyal en Aliaxin. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt deze fillerbehandeling als veilig beschouwd. Kies dan ook altijd voor een arts met deze kenmerken, en niet zomaar voor een budgetkliniek.

Belangrijk om te benadrukken: er is altijd een mogelijkheid op complicaties (komt voor in ongeveer 1% van de gevallen). Bovendien zijn er aan het gebruik van fillers nog andere potentiële risico's verbonden. Ga daarom altijd met je arts in gesprek en laat je er goed over informeren.

Vergelijk fillerklinieken in Laren

Zoek je een fillerkliniek in Laren? Vul je locatie in en vergelijk eenvoudig en snel de beste klinieken uit de buurt. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een betrouwbare, deskundige arts.

Geboekte afspraken in de buurt van Laren

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Laren zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Verschillende filler behandelingen in Laren

In Laren kun je terecht voor diverse filler behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Traangootfillers: dit is een populaire cosmetische ingreep om wallen onder de ogen te verminderen. Onder de huid in de traangoten worden subtiel fillers geïnjecteerd. Hierdoor worden de wallen opgevuld, wat zorgt voor een frissere uitstraling. Lees meer over traangootfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin. Ze hydrateren en stimuleren de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees meer over kin- en kaaklijnfillers

 • Jukbeenderen fillers: deze behandeling vult de jukbeenderen op met fillers voor een jeugdigere uitstraling. Met het ouder worden verliezen jukbeenderen namelijk hun kracht en vorm door afnemend huidvolume en zwaartekracht. Lees meer over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: zijn gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken die ontstaan door huidverslapping door ouderdom. Hierbij worden de marionetlijnen, de verticale lijnen aan weerszijden van de kin, behandeld met injectables. Lees meer over marionetlijnen fillers.

 • Lipfillers: herstellen het natuurlijke volume van de lippen. Kunnen ook gebruikt worden voor het opvullen van dunne lippen of het verminderen van rimpeltjes rond de mond. Lees meer over lipfillers.

 • Neusfillers: een cosmetische procedure waarbij fillers worden gebruikt om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder chirurgische ingreep. Dit houdt in dat bepaalde delen van de neus kunnen worden opgevuld, zoals het aanpassen van de neusbrug, het verfijnen van de neustip, het camoufleren van bobbels of het corrigeren van asymmetrie. Lees meer over neusfillers.

 • Haarfillers: worden gebruikt om dunner wordend haar te verdikken en kale plekken aan te pakken. Het is een moderne oplossing voor haaruitval bij zowel mannen als vrouwen. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: een oplossing voor wie streeft naar vollere billen en een gladde huid. Het resultaat is na een paar weken zichtbaar. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Vergelijk alle klinieken in Laren op Injectablesbooking en maak direct een afspraak voor een consult. 

Wat zijn de verschillende filler merken?

Het is belangrijk om voor een kliniek te kiezen die betrouwbare merken fillers gebruikt, zoals:

 • Juvéderm: een hyaluronzuur-gebaseerde filler die rimpels vermindert en de huid opvult, met een werkingsduur van 6 tot 18 maanden, afhankelijk van de variant. Lees meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers, ontwikkeld door het Teoxane laboratorium, dat een reeks huidvullers aanbiedt voor diverse huidproblemen, waaronder fijne lijntjes en diepe plooien. Lees meer over Teosyal

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers, op de markt sinds 1997, en biedt diverse varianten voor verschillende doeleinden, zoals het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Lees meer over Restylane

 • Belotero: levert een natuurlijk resultaat en is veilig voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Lees meer over Belotero

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler die ontwikkeld is door het Zwitserse bedrijf IBSA en ontworpen is om rimpels op te vullen en de huid gladder te maken. Lees meer over Aliaxin.

 • Stylage: gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers, dat diverse varianten biedt voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren. Lees meer over Stylage.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in het assortiment, afgestemd op de specifieke behoefte van de persoon. 

Filler kliniek Laren

Boek een filler behandeling in Laren. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Laren. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Laren. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Laren.

Beste filler klinieken in Laren

Wij hebben alvast een aantal geschikte klinieken in Laren voor je geselecteerd op basis van kwaliteit en beoordelingen: 

Gesponsord
Kliniek Heihof - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Kliniek Heihof
Wordt nu
bekeken
Kliniek Heihof
Hilversum, Laapersveld 1
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 195,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Voor natuurlijke schoonheid & eerlijke prijzen.
Onlangs 55x geboekt
BeloteroProfhiloStylage
Gesponsord
Patrice Visser Kliniek - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Patrice Visser Kliniek
Wordt nu
bekeken
Patrice Visser Kliniek
Laren, Torenlaan 27A
Botox zone v.a.
€ 148,75
Filler per ml v.a.
€ 389,98
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Haal het mooiste uit jezelf!
Onlangs 7x geboekt
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Laren!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Laren in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Laren is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Laren

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Laren die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Laren?

Behandeling van wallen in Laren

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Laren kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Laren.

Veelgestelde vragen in Laren

Wat zijn de kosten van één ML filler in Laren?

Wat is de beste filler kliniek in Laren?

Wie is de beste filler arts in Laren?

Welke kliniek in Laren is gespecialiseerd in lipfillers?