visite vistaprint (1)

Clinic Dokter Charlotte

Natuurlijke resultaten, een frisser uiterlijk en beter gevoel!

Persoonlijke aandacht in een comfortabele omgeving door ervaren arts Charlotte Franke. Altijd een eerlijk advies op basis van 3D foto’s, waarna samen de beste behandeling op maat wordt uitgekozen.

Clinic Dokter Charlotte uit Laren is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
9 reviews
Had dokter Charlotte Franke als cosmetisch arts hier in de Jan van Goyen kliniek Amsterdam, waar ik altijd erg tevreden over was. Toen ik een nieuwe afspraak wilde maken begreep ik dat ze een eigen kliniek had en daar nu alle tijd voor nodig had. Jammer, maar gelukkig kon ik haar via google snel vinden, Daarom een review, ook met dank dus aan google, zo hand... Toon meer »
Had dokter Charlotte Franke als cosmetisch arts hier in de Jan van Goyen kliniek Amsterdam, waar ik altijd erg tevreden over was.
Toen ik een nieuwe afspraak wilde maken begreep ik dat ze een eigen kliniek had en daar nu alle tijd voor nodig had.
Jammer, maar gelukkig kon ik haar via google snel vinden, Daarom een review, ook met dank dus aan google, zo handig!

Mooie kliniek op een ook mooie plek. Het is een half uurtje rijden maar ben ik normaal ook kwijt in de stad.. gratis parkeren maakt het helemaal goed.
Ben weer net zoals hiervoor behandeld met fillers en botox op de door haar relaxte en zorgvuldige manier met uitstekend resultaat.
Bijzonder tevreden client weer, groetjes van Madelon. Toon minder »
Madelon F
9 november 2022 13:01
Echt een Clinic met de wauw factor! Ben er nu twee keer geweest en het is niet alleen heel relaxed (voor mij belangrijk) maar vooral is dokter Charlotte heel erg goed! Kreeg goede uitleg en adviezen. Had ook zelf inspraak wat elders werd genegeerd. Zeer tevreden ook met oa fillers in mijn slapen, nooit geweten dat dat zoveel kan doen. Hoogwaardige clinic ma... Toon meer »
Echt een Clinic met de wauw factor! Ben er nu twee keer geweest en het is niet alleen heel relaxed (voor mij belangrijk) maar vooral is dokter Charlotte heel erg goed!
Kreeg goede uitleg en adviezen. Had ook zelf inspraak wat elders werd genegeerd.
Zeer tevreden ook met oa fillers in mijn slapen, nooit geweten dat dat zoveel kan doen.

Hoogwaardige clinic maar dan op een fijne manier:
Geen attitude, maar juist een meedenkende dokter. Toon minder »
Sharonne Weisz
6 september 2022 12:12
Ik heb hele goede ervaringen met Dokter Charlotte! Na een zware periode heeft zij mij weer laten stralen met botox en fillers. Zonder enig pijntje. Van te voren alles goed besproken en in termijnen het plan uitgewerkt. Ik had niet bedacht dat het zo mooi zou worden. Het heeft me echt een boost gegeven waardoor ik me een stuk meer happy voel! Dankjewel nogm... Toon meer »
Ik heb hele goede ervaringen met Dokter Charlotte! Na een zware periode heeft zij mij weer laten stralen met botox en fillers. Zonder enig pijntje. Van te voren alles goed besproken en in termijnen het plan uitgewerkt. Ik had niet bedacht dat het zo mooi zou worden. Het heeft me echt een boost gegeven waardoor ik me een stuk meer happy voel! Dankjewel nogmaals! Met foto. Surprise :-) Toon minder »
Ell Verb
2 mei 2022 14:02
Heb hier onlangs een ontzettende prettige ervaring gehad.
Natuurlijk en mooi resultaat en ook duidelijke communicatie.
Dit wordt 100% mijn vaste adresje in het Gooi.
Florence Claes
24 november 2021 16:04
Alles is uitstekend bevallen.
De sfeer in de Kliniek, de professionaliteit van de Dokter, de rustige behandeling en last but not least het natuurlijke resultaat.
Ik kan deze Kliniek zeker aanbevelen!
Eduard Bosch
10 november 2021 14:02
Dokter Charlotte heeft mij begin oktober behandeld met Botox tegen hoofdpijn. Ik wist niet dat die mogelijkheid bestond maar mijn huisarts had me daarop geattendeerd. Duidelijke informatie vooraf gekregen van dokter Charlotte en de behandeling was snel en pijnloos gedaan. Na een aantal dagen merkte ik dat ik al een stuk minder last had. Twee weken duurde het... Toon meer »
Dokter Charlotte heeft mij begin oktober behandeld met Botox tegen hoofdpijn. Ik wist niet dat die mogelijkheid bestond maar mijn huisarts had me daarop geattendeerd.
Duidelijke informatie vooraf gekregen van dokter Charlotte en de behandeling was snel en pijnloos gedaan.
Na een aantal dagen merkte ik dat ik al een stuk minder last had. Twee weken duurde het voordat ik zo goed als bevrijd was van mijn hoofdpijn.
Had ik dat maar eerder geweten. Voor mij was het een succesvolle behandeling van een goede en vooral serieuze dokter met het gewenste resultaat. Toon minder »
EAJ Smits
1 november 2021 19:07
Wij kunnen Charlotte van harte aanbevelen en verwijzen onze clienten wel eens door naar haar. Fijn contact, goede uitleg en eerlijk advies!
Jade van Brakel
11 oktober 2021 15:03
Vorige week in de zojuist geopende Clinic Dokter Charlotte in Laren geweest en behandeld. Wat een mooie Clinic en wat een aardige en professionele dokter. Kon ook nog gratis voor de deur parkeren. Heb al eerder injectables gehad dus wist wat ik kon verwachten. Heb hier echter wel echt de beste ervaring tot nu toe gehad. Ze begreep me op alle fronten en in o... Toon meer »
Vorige week in de zojuist geopende Clinic Dokter Charlotte in Laren geweest en behandeld. Wat een mooie Clinic en wat een aardige en professionele dokter. Kon ook nog gratis voor de deur parkeren. Heb al eerder injectables gehad dus wist wat ik kon verwachten. Heb hier echter wel echt de beste ervaring tot nu toe gehad. Ze begreep me op alle fronten en in overleg zijn we tot een supermooi resultaat gekomen (botox en fillers) Toon minder »
Mell Dijkstra
22 september 2021 17:05
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. €175 per zone
Botox (1 zone)
V.a. €175 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €100 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Second opinie
Gratis
Fillers
Juvéderm
V.a. €400 per ml
Restylane
V.a. €400 per ml
Teosyal
V.a. €400 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €350 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
1000
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2021
Adres
Brink 27C, Laren
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Charlotte Franke

Drs. Charlotte Franke

Esthetisch Centrum Jan van Goyen Clinic Dokter Charlotte
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
1000
Profiel bekijken