Filler Zwolle

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je op zoek naar de beste filler kliniek in Zwolle? Op deze pagina lees je informatie over de mogelijke behandelingen, de veilige merken en geven we tips voor het kiezen van een geschikte kliniek bij jou in de buurt. 

Boek direct een gratis consult in de omgeving van Zwolle.

Aantal afspraken in Zwolle in de afgelopen periode
1.149
Laagste prijs per ml Filler in Zwolle
€ 249,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Zwolle
€ 346,75
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Zwolle
58
Vind een filler kliniek in de buurt van Zwolle

Één ML filler kost in Zwolle gemiddeld € 346,75, dat is 4% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 360,79).

Boek je injectables behandeling in Zwolle

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
BTX Clinics
BTX Clinics
Zwolle, Assiesplein 17
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Ervaar de kracht en schoonheid van injectables
Profhilo (2 ML)Restylane
Onlangs 9x geboekt
Betan Clinics Zwolle
Betan Clinics Zwolle
Zwolle, Thorbeckegracht 17
<1 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
De Huidkliniek Zwolle
De Huidkliniek Zwolle
Zwolle, Korte Smeden 10
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Skin Effects Zwolle
Skin Effects Zwolle
Zwolle, Luttekestraat 12
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Belotero
Bekijk agenda
 
Cosmonde
Cosmonde
Zwolle, Gasthuisplein 16
<1 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
RestylaneStylage
Bekijk agenda
 
Dokter Isabella Zwolle
Dokter Isabella Zwolle
Zwolle, Spoelstraat 32
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)Restylane
Bekijk agenda
 
Bey Clinics Zwolle
Bey Clinics Zwolle
Zwolle, Eekwal 1A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 205,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
SKIN Kliniek Zwolle
SKIN Kliniek Zwolle
Zwolle, Ter Pelkwijkpark 18
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken

Filler reviews Zwolle

Ik heb een consult en behandeling geboekt voor mijn kraaienpootjes en voor meer volume van mijn lippen met lipfillers. Echt super blij met het meedenkende en professionele advies wat de arts mij gegeven heeft en met het eindresultaat!
Leonieke Vroom
BTX Clinics
19 december 2023 18:06
Enige tijd geleden bezocht ik BTX Clinics. Ik was me al langere tijd aan het oriënteren op het gebied van botox en fillers. Ik zocht een betrouwbaar adres waar mijn wensen gehoord zouden worden. Geen extreme veranderingen maar een frissere meer uitgeruste versie van mezelf zijn, dat is wat ik zocht. Via een vriendin hoorde ik van BTX Clinics. Bij mijn eerste... Toon meer »
Enige tijd geleden bezocht ik BTX Clinics.
Ik was me al langere tijd aan het oriënteren op het gebied van botox en fillers.
Ik zocht een betrouwbaar adres waar mijn wensen gehoord zouden worden.
Geen extreme veranderingen maar een frissere meer uitgeruste versie van mezelf zijn, dat is wat ik zocht.
Via een vriendin hoorde ik van BTX Clinics.
Bij mijn eerste bezoek kon ik in alle rust uitleggen wat mijn wensen waren en het was fijn te horen dat de behandeling gericht was op een natuurlijk resultaat.
Precies was ik zocht
Het resultaat van de behandeling was dan ook heel mooi.
Eerst wat blauwe plekjes en zwelling maar dat verdween snel.
Ik ben inmiddels voor de 2e keer geweest, controle en een kleine touch up.
Het resultaat mag er zijn!!
In de toekomst maak ik er met alle plezier weer een afspraak. Toon minder »
Bobby Koks
BTX Clinics
24 februari 2024 16:04
Ik ben vorig jaar bij dr. Steenen geweest, fillers gehad in mijn kin en kaaklijn. Heel professioneel, erg mooi gedaan. Fijne kliniek en blij met het resultaat!
Daphne Hammink
Faceland Zwolle
26 november 2022 07:07
Bekijk meer Filler ervaringen in Zwolle

Filler tarieven 2024 in Zwolle

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste 1 ML filler prijzen in de buurt van Zwolle. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 19 klinieken binnen 15 km van Zwolle.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 249,00
Lipfiller1,0 ML€ 249,00
Traangoot filler1,0 ML€ 280,37
Wallen onder ogen1,0 ML€ 280,37
Jukbeenderen1,0 ML€ 249,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 249,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 249,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 249,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 280,37
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 280,37
Neus filler1,0 ML€ 280,37
Liquid facelift-€ 249,00

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling is een behandeling waarbij de huid wordt opgevuld met een vloeistof. Dit zorgt voor minder rimpels, een gladdere en jongere huid, volumeherstel en een verbetering van de contouren in het gezicht. Meestal wordt een filler van hyaluronzuur gebruikt. Deze stof komt van nature voor in het menselijk lichaam en bindt water, waardoor het rimpels opvult. De filler lost uiteindelijk volledig op in het lichaam en is dus van tijdelijke aard. Afhankelijk van je huidtype en wensen, kan de arts ook een ander type filler aanraden, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. 

Fillers kunnen worden gebruikt in het gezicht, bijvoorbeeld in de lippen, jukbeenderen of in de wangen. Maar het kan ook worden gebruikt voor vollere billen. Hoe snel de filler zichtbaar is en hoe lang het effect aanhoudt, is afhankelijk van de behandelplek.

De filler wordt door een cosmetisch arts aangebracht met een dunne naald of canule. Op deze manier wordt de stof subtiel in de huid verdeeld. In sommige gevallen wordt de behandelplek verdoofd. Per indicatie zorgt de arts voor de beste behandelmethode. De meeste mensen ervaren geen tot weinig pijn tijdens de behandeling. Goede nazorg na een filler behandeling is belangrijk voor een goed herstel (denk aan het voorkomen van blauwe plekken en zwelling) en een optimaal resultaat. De arts informeert je over de juiste verzorgen en do's en dont's in de periode na de behandeling.

Veel mensen verwarren fillers met botox. Lees over het verschil tussen fillers en botox

Hoe lang blijft een filler zitten?

De resultaten van een fillerbehandeling zijn gemiddeld ongeveer 9 maanden merkbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, hangt af van de specifieke behandellocatie. Lipfillers lossen bijvooorbeeld sneller op (tussen de 6 en 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Daarentegen kunnen fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden zichtbaar blijven. In het geval van bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar te zien zijn. 

Ook het merk filler heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen. Op deze pagina vertellen we meer over de verschillende merken hyaluronzuurfillers. Er zijn ook manieren waarop je je fillers eerder kunt laten verwijderen. Lees meer over het laten oplossen van fillers.

Is een fillerbehandeling veilig?

In Nederland worden enkel tijdelijke fillers gebruikt voor cosmetische behandelingen. Permanente fillers (die niet oplosbaar zijn) zijn sinds 2015 verboden in ons land, omdat deze ernstige complicaties konden veroorzaken. Fillers mogen bij wet worden gebruikt vanaf een leeftijd van 18 jaar. Lees hier meer over deze leeftijdsgrens.

In de meeste gevallen wordt gebruik gemaakt van hyaluronzuurfillers. Voorbeelden van bekende en betrouwbare merken fillers op basis van hyaluronzuur zijn Restylane en Juvéderm, Belotero, Teosyal en Aliaxin. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt deze fillerbehandeling als veilig beschouwd. Kies dan ook altijd voor een arts met deze kenmerken, en niet zomaar voor een budgetkliniek.

Belangrijk om te benadrukken: er is altijd een mogelijkheid op complicaties (komt voor in ongeveer 1% van de gevallen). Bovendien zijn er aan het gebruik van fillers nog andere potentiële risico's verbonden. Ga daarom altijd met je arts in gesprek en laat je er goed over informeren.

Vergelijk fillerklinieken in Zwolle

Zoek je een fillerkliniek in Zwolle? Vul je locatie in en vergelijk eenvoudig en snel de beste klinieken uit de buurt. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een betrouwbare, deskundige arts.

Geboekte afspraken in de buurt van Zwolle

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Zwolle zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Verschillende filler behandelingen in Zwolle

In Zwolle kun je terecht voor diverse filler behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Traangootfillers: dit is een populaire cosmetische ingreep om wallen onder de ogen te verminderen. Onder de huid in de traangoten worden subtiel fillers geïnjecteerd. Hierdoor worden de wallen opgevuld, wat zorgt voor een frissere uitstraling. Lees meer over traangootfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin. Ze hydrateren en stimuleren de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees meer over kin- en kaaklijnfillers

 • Jukbeenderen fillers: deze behandeling vult de jukbeenderen op met fillers voor een jeugdigere uitstraling. Met het ouder worden verliezen jukbeenderen namelijk hun kracht en vorm door afnemend huidvolume en zwaartekracht. Lees meer over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: zijn gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken die ontstaan door huidverslapping door ouderdom. Hierbij worden de marionetlijnen, de verticale lijnen aan weerszijden van de kin, behandeld met injectables. Lees meer over marionetlijnen fillers.

 • Lipfillers: herstellen het natuurlijke volume van de lippen. Kunnen ook gebruikt worden voor het opvullen van dunne lippen of het verminderen van rimpeltjes rond de mond. Lees meer over lipfillers.

 • Neusfillers: een cosmetische procedure waarbij fillers worden gebruikt om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder chirurgische ingreep. Dit houdt in dat bepaalde delen van de neus kunnen worden opgevuld, zoals het aanpassen van de neusbrug, het verfijnen van de neustip, het camoufleren van bobbels of het corrigeren van asymmetrie. Lees meer over neusfillers.

 • Haarfillers: worden gebruikt om dunner wordend haar te verdikken en kale plekken aan te pakken. Het is een moderne oplossing voor haaruitval bij zowel mannen als vrouwen. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: een oplossing voor wie streeft naar vollere billen en een gladde huid. Het resultaat is na een paar weken zichtbaar. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Vergelijk alle klinieken in Zwolle op Injectablesbooking en maak direct een afspraak voor een consult. 

Wat zijn de verschillende filler merken?

Het is belangrijk om voor een kliniek te kiezen die betrouwbare merken fillers gebruikt, zoals:

 • Juvéderm: een hyaluronzuur-gebaseerde filler die rimpels vermindert en de huid opvult, met een werkingsduur van 6 tot 18 maanden, afhankelijk van de variant. Lees meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers, ontwikkeld door het Teoxane laboratorium, dat een reeks huidvullers aanbiedt voor diverse huidproblemen, waaronder fijne lijntjes en diepe plooien. Lees meer over Teosyal

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers, op de markt sinds 1997, en biedt diverse varianten voor verschillende doeleinden, zoals het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Lees meer over Restylane

 • Belotero: levert een natuurlijk resultaat en is veilig voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Lees meer over Belotero

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler die ontwikkeld is door het Zwitserse bedrijf IBSA en ontworpen is om rimpels op te vullen en de huid gladder te maken. Lees meer over Aliaxin.

 • Stylage: gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers, dat diverse varianten biedt voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren. Lees meer over Stylage.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in het assortiment, afgestemd op de specifieke behoefte van de persoon. 

Filler kliniek Zwolle

Boek een filler behandeling in Zwolle. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Zwolle. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Zwolle. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Zwolle.

Beste filler klinieken in Zwolle

Wij hebben alvast een aantal geschikte klinieken in Zwolle voor je geselecteerd op basis van kwaliteit en beoordelingen: 

Gesponsord
Kliniek88 Zwolle - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Kliniek88 Zwolle
Wordt nu
bekeken
Kliniek88 Zwolle
Zwolle, Dokter Stolteweg 88
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Transparante en lage prijzen met de hoogste kwaliteit
Onlangs 40x geboekt
BeloteroRadiesse (1,5 ML)

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Zwolle!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Zwolle in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Zwolle is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Zwolle

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Zwolle die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Zwolle?

Behandeling van wallen in Zwolle

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Zwolle kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Zwolle.

Veelgestelde vragen in Zwolle

Wat zijn de kosten van één ML filler in Zwolle?

Wat is de beste filler kliniek in Zwolle?

Wie is de beste filler arts in Zwolle?

Welke kliniek in Zwolle is gespecialiseerd in lipfillers?