Looks Clinics - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Looks Clinics

Looks Clinics

Looks Clinics is een focuskliniek voor ooglidchirurgie. In onze state of the art behandelkamer verrichten wij naast cosmetische ooglidchirurgie (boven-en onderooglidcorrecties) ook medische ooglidchirurgie (entropion, ectropion en verwijderen van kleine tumoren). Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Dutch Orbital Society en het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap. U krijgt de hoogste kwaliteit en de veiligste zorg.

U wordt hier geopereerd door een professioneel team onder leiding van een ervaren oogchirurg

Looks Clinics uit Zwolle is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Looks Clinics is een focuskliniek voor ooglidchirurgie. In onze state of the art behandelkamer verrichten wij naast cosmetische ooglidchirurgie (boven-en onderooglidcorrecties) ook medische ooglidchirurgie (entropion, ectropion en verwijderen van kleine tumoren). Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Dutch Orbital Society en het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap. U krijgt de hoogste kwaliteit en de veiligste zorg. Meer lezen »

Veilig | Vakkundig | Professioneel

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 99 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 249 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 389 per 1,5 ml
Saypha
V.a. € 249 per ml
Overige
PDO Draadlift
V.a. € 125 per behandeling
PRP
V.a. € 349 per behandeling
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. € 199 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
7500
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Chirurgie, PRP
Kliniek opgericht
2017
Adres
Dokter Stolteweg 88, Zwolle
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Ali Al Dulaimi
Drs. Ali Al Dulaimi
Functie
Oogarts
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Nisson Lahdo
Drs. Nisson Lahdo
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken

Looks Clinics Reviews

5
21 reviews
Gekozen voor een ooglidcorrectie uitgevoerd door dr Dulaimi en zijn team. Men stelt je daar enorm op je gemak. Krijgt duidelijke uitleg over elke stap die ze uitvoeren. Ook de nacontrole was top. Ik werd na een paar dagen gebeld met de vraag hoe het gaat? Ik heb dat erg gewaardeerd kreeg nog wat goede tips. Na een week werden de hechtingen er met zorg uitge... Toon meer »
Gekozen voor een ooglidcorrectie uitgevoerd door dr Dulaimi en zijn team. Men stelt je daar enorm op je gemak. Krijgt duidelijke uitleg over elke stap die ze uitvoeren.
Ook de nacontrole was top. Ik werd na een paar dagen gebeld met de vraag hoe het gaat? Ik heb dat erg gewaardeerd kreeg nog wat goede tips. Na een week werden de hechtingen er met zorg uitgehaald en het was het resultaat al geweldig!! Nu naar een maand is het resultaat verbluffend. Men ziet wat aan me maar kunnen het niet plaatsen. Precies wat ik wilde! En het opmaken van mijn ogen is nu ineens een makkie en zowaar dus ook leuk geworden. 🤩

Kortom alle lof voor dr Dulaimi en zijn team. Ik kan looks Clinics bij iedereen aanbevelen! Toon minder »
Irene Mensink
30 januari 2024 23:11
Ik schrijf bijna nooit reviews, tenzij ik vind dat een bedrijf dat echt verdient. Hierbij wil ik graag mijn positieve ervaring bij Looks Clinics delen. Ik heb op 9 december 2023 een ooglidcorrectie laten doen bij Dr. Dulaimi. Ik was erg zenuwachtig, maar de arts en assistenten stelden me erg goed gerust. We hebben eerst een praatje gemaakt en daarna werd ik... Toon meer »
Ik schrijf bijna nooit reviews, tenzij ik vind dat een bedrijf dat echt verdient. Hierbij wil ik graag mijn positieve ervaring bij Looks Clinics delen. Ik heb op 9 december 2023 een ooglidcorrectie laten doen bij Dr. Dulaimi. Ik was erg zenuwachtig, maar de arts en assistenten stelden me erg goed gerust. We hebben eerst een praatje gemaakt en daarna werd ik rustig begeleid naar de kamer. Iedereen was ZO lief en ze hielden zo goed rekening met mijn angst. Er werd een muziekje gedraaid op de achtergrond, we hebben tussendoor gepraat, grapjes gemaakt, en voor ik het wist, was het alweer klaar. Tussendoor vroeg de arts ook continu hoe het met me ging. Super lief en zorgzaam. Ik voelde me echt in goede handen. De lieve stagiaire hield ook de hele tijd mijn hand vast. Het viel allemaal reuze mee en was helemaal niet zo eng of pijnlijk. Ik zit nu op bijna twee weken sinds mijn operatie, en het ziet er ZO mooi uit! Ik ben echt heel blij!! Dank jullie wel, Dr. Dulaimi en jouw team, voor jullie ontzettend goede zorgen! Toon minder »
Nicole Kho
21 december 2023 01:01
Ik zat er al een tijdje er tegen aan te hikken. Hetgeen wat mij over de streep trok, was dat dr Dulaimi ook daadwerkelijk een oogchirurg is. Hij heeft er dus echt verstand van. Het zijn tenslotte wel jouw ogen. Hij heeft plezier in zijn werk en doet er alles aan om je gerust te stellen. Gewoon doen wat er aanbevolen wordt en dan valt alles echt mee. Ik ben b... Toon meer »
Ik zat er al een tijdje er tegen aan te hikken. Hetgeen wat mij over de streep trok, was dat dr Dulaimi ook daadwerkelijk een oogchirurg is. Hij heeft er dus echt verstand van. Het zijn tenslotte wel jouw ogen. Hij heeft plezier in zijn werk en doet er alles aan om je gerust te stellen. Gewoon doen wat er aanbevolen wordt en dan valt alles echt mee. Ik ben blij dat ik uiteindelijk toch voor looks clinics ben gegaan! Nog een voordeel; mijn hoofdpijn is veel minder geworden. En dat was doelstelling 1! Toon minder »
Marlies Vreugd
29 oktober 2022 13:01
Ik ben pas 1.5 week op weg na de ooglid correctie, maar wat ben ik blij met het resultaat tot nu toe. Ik zat er al een tijdje er tegen aan te hikken. Hetgeen wat mij over de streep trok, was dat dr Dulaimi ook daadwerkelijk een oogchirurg is. Hij heeft er dus echt verstand van. Het zijn tenslotte wel jouw ogen. Hij heeft plezier in zijn werk en doet er alles... Toon meer »
Ik ben pas 1.5 week op weg na de ooglid correctie, maar wat ben ik blij met het resultaat tot nu toe. Ik zat er al een tijdje er tegen aan te hikken. Hetgeen wat mij over de streep trok, was dat dr Dulaimi ook daadwerkelijk een oogchirurg is. Hij heeft er dus echt verstand van. Het zijn tenslotte wel jouw ogen. Hij heeft plezier in zijn werk en doet er alles aan om je gerust te stellen. Gewoon doen wat er aanbevolen wordt en dan valt alles echt mee. Ik ben blij dat ik uiteindelijk toch voor looks clinics ben gegaan! Nog een voordeel; mijn hoofdpijn is veel minder geworden. En dat was doelstelling 1! Toon minder »
Marlies Vreugd
9 augustus 2022 21:09
Hele moderne kliniek met een leuk team. Ik voelde me zeer op mijn gemak en kan het zeker aanraden. Ik heb geen hoofdpijn meer na mijn ooglidcorrectie. Ben heel blij met het resultaat.
S
2 juni 2022 18:06
Medio januari een ooglidcorrectie gehad bij Looks Clinics. Vanaf de intake tot de nacontrole een zeer positief gevoel. Alle medewerkers zijn zeer deskundig. Bij de intake wordt het traject geschetst en eerlijk gekeken naar wat er mogelijk is. De operatie zelf viel 100% mee. Ook heel fijn, je wordt na 3 dagen gebeld hoe het gaat en of er vragen zijn. Ik ben e... Toon meer »
Medio januari een ooglidcorrectie gehad bij Looks Clinics.
Vanaf de intake tot de nacontrole een zeer positief gevoel. Alle medewerkers zijn zeer deskundig.
Bij de intake wordt het traject geschetst en eerlijk gekeken naar wat er mogelijk is.
De operatie zelf viel 100% mee. Ook heel fijn, je wordt na 3 dagen gebeld hoe het gaat en of er vragen zijn.
Ik ben erg blij met het resultaat. Complimenten voor het team van Looks Clinics. Toon minder »
G Venekamp
16 mei 2022 11:11
Van intake tot en met de laatste controle vandaag een erg goed gevoel bij deze kliniek. Vriendelijk en deskundig. Korte wachttijd en de behandeling viel erg mee. Ik ben heel blij met het resultaat.
Ellis Dol
4 april 2022 16:04
Heel fijn geholpen met boven ooglid correctie eerst goed gesprek gehad ze leggen alles duidelijk uit ze stellen je op je gemak het resultaat is heel mooi geworden en ik ben van mijn traanogen af ik ben er heel blij mee echt top👍👌
Joke Mulder
5 maart 2022 17:05
Ik wilde al jarenlang een ooglidcorrectie, maar stelde dit steeds uit uit angst voor de mes. Van de zomer besloten om dit alsnog te doen en rond juni heb ik een afspraak gemaakt om te kijken of het wat zou zijn. Eerste indruk en gesprek was zo goed dat ik gelijk een afspraak heb gemaakt. Omdat ik angst had voor de mes is er gezorgd ervoor dat ik een kalmerin... Toon meer »
Ik wilde al jarenlang een ooglidcorrectie, maar stelde dit steeds uit uit angst voor de mes. Van de zomer besloten om dit alsnog te doen en rond juni heb ik een afspraak gemaakt om te kijken of het wat zou zijn. Eerste indruk en gesprek was zo goed dat ik gelijk een afspraak heb gemaakt. Omdat ik angst had voor de mes is er gezorgd ervoor dat ik een kalmeringspil kon krijgen van mijn apotheker.
Ik ben zo blij met het eindresultaat, zou het iedereen aanraden. Iedereen is professioneel, vriendelijk en gastvrij en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Toon minder »
Sarah S
27 oktober 2021 10:10
Fijne ervaringen gehad met Looks Clinics. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door het personeel. Verder was de bereikbaarheid van de kliniek ook heel goed, zo kon ik via de app ook contact met hen opnemen en kreeg ik een snelle respons!
Haff Oua
26 oktober 2020 12:12
Zeer flexciebele houding van de medewerkers omtrent de mogelijkheden voor een afspraak. Erg prettige behandeling ook van de arts. Omdat het een keuring was voor het CBR kan ik dit bedrijf zeer bij u aanbevelen.
Roland Hilhorst
12 oktober 2020 09:09
Het begon 1juni dat ik mn telefoon pakte en de looks kliniek belde. Ik kreeg Simone aan de lijn , ik deed rustig mijn verhaal en ze luisterde goed naar mij ze voelde mijn angst maar ze stelde mij erg gerust, wat gaf mij dat een heerlijk gevoel, ik kon direkt op 5 juni terecht voor een intake gesprek. Ik werd heel vriendelijk ontvangen, Drs Dulaimi kwam er... Toon meer »
Het begon 1juni dat ik mn telefoon pakte en de looks kliniek belde.
Ik kreeg Simone aan de lijn , ik deed rustig mijn verhaal en ze luisterde goed naar mij ze voelde mijn angst maar ze stelde mij erg gerust, wat gaf mij dat een heerlijk gevoel, ik kon direkt op 5 juni terecht voor een intake gesprek. Ik werd heel vriendelijk ontvangen, Drs Dulaimi kwam er ook gezellig bij, ja dat leest u goed, gezellig. Simone en Drs Dulaimi waren erg vriendelijk en we hebben onder het genot van een kopje koffie alles doorgenomen, ik ging met een vervolg afspraak fluitend terug naar huis, ik had er werkelijk zin aan. De hele week dacht ik wat een fijne mensen, 10 juni, , heerlijk nog 1 nachtje slapen en dan gaat het gebeuren en dat was vandaag 20 juni. Ik werd weer fantastische ontvangen, zo relax, Simone en nog een assistent waren erg lief, voor mij en even later kwam Drs Dulaimi erbij, samen koffie gedronken en hup de behandelkamer in..alles netjes afgetekend, mijn lievelings muziekje op de achtergrond, ja echt waar en dat was ook een pré ,ze stonden dicht bij mij en waren erg lief, toegankelijk, en behulpzaam. prikjes erin en daarna was het stomweg gezellig. Ik kreeg alle aandacht, Drs legde alles goed uit wat hij ging doen...Ja wat moet ik schrijven..in 1 woord gezegd kan niet maar deze kliniek, deze mensen, daar moet je echt naar toe..het was echt super goed..mooi kamers, goede uitleg , vriendelijk, eerlijk ...Ik geef 5 sterren, maar van mij krijgen ze 10⭐ heel erg bedankt, volgende week controle heb er nu al zin aan. Toon minder »
Doedina Paarhuis
20 juni 2020 17:05
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Looks Clinics?

De prijs van één zone Botox bij Looks Clinics is € 99,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij Looks Clinics?

Een fillerbehandeling bij Looks Clinics kost per 1 ML v.a. € 249,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Looks Clinics?

Looks Clinics heeft op basis van 12 Google reviews 5 van de 5 sterren.

Waar is Looks Clinics gevestigd?

Looks Clinics is gevestigd op Dokter Stolteweg 88 in Zwolle.