logo_doctorsatsoap_RGB kopie

Doctors at Soap Den Haag

Er goed uitzien terwijl je ouder wordt is een streven voor iedereen. Tot nu was het een kwestie van een bezoek naar de cosmetisch arts en als het er een beetje “obvious” uitzag, nam je dat op de koop toe.

DOCTORS AT SOAP vindt dat je eigen gezicht juist perfect is en dat je daarbij moet blijven. Wel vinden we dat elegant ouder worden heel leuk is en ook veilig kan tegenwoordig. Onze trend is dat we enkel gaan voor de meest subtiele manier mogelijk. Minder harde lijnen of vermoeidheid, maar wel je eigen frisse gezicht. Daarom heeft DOCTORS AT SOAP de NO TRACE FACE® methode ontwikkeld met haar “undetectable injectables”.

Alle artsen werken volgens (inter)nationale kwaliteitsnormen en richtlijnen. De cosmetisch artsen hebben naast hun eigen opleidingen ook een specifieke DOCTORS AT SOAP opleiding gevolgd met internationale gastdocenten zoals de zeer ervaren Britse cosmetisch arts dr Raj Acquilla; Alle DOCTORS AT SOAP artsen werken volgens dezelfde methodes en zijn als enige in Nederland gespecialiseerd en opgeleid in onze NO TRACE FACE® methode.

DOCTORS AT SOAP eigen geregistreerde concept: NO TRACE FACE - undetectable injectables. De subtiele manier van er goed uitzien terwijl je ouder wordt.

The ultimate NO TRACE FACE treatments zijn behandelingen waarbij we een combinatie van technieken gebruiken. Een ‘touch of’ botox en een ‘drupje’ hyaluronzuur op de juiste plek doet wonderen. Kleine hoeveelheden met een magistraal verfrissend effect.

Doctors at Soap Den Haag uit Den Haag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.8
12 reviews
Super fijn geholpen en enorm blij met het resultaat! Er werd goed de tijd genomen voor de uitleg, hierdoor was alles heel duidelijk en waren m’n zenuwen heel snel verdwenen. Een mooie zaak met een fijne sfeer en lieve medewerkers.
Noa van der Kaay
25 november 2022 10:10
Ik ben meer dan tevreden en ook door de gastvrijheid en professionaliteit
Magda Koloczek
23 november 2022 14:02
Aardige medewerkers die goed en duidelijk vertellen hoe alles werkt. Daarnaast ook zeer tevreden met het resultaat
Isa Knoppertd
16 november 2022 14:02
Ik kom hier graag! Zeer kundig personeel, heel menselijk ook. Je kan altijd alles overleggen en zijn erg transparant over de realistische mogelijkheden van de behandelingen. Een aanrader!
L Bax
9 november 2022 11:11
Chrétienne Bowier is een heel geduldige en kundige arts. Ze neemt echt de tijd voor je, beantwoord al je vragen (hoe dom ze ook voor jezelf klinken) en dat geeft vertrouwen. Ze overbehandelen niet, zijn eerlijk en met een mooi resultaat :)
Sheree Luurssen
17 oktober 2022 11:11
Mijn moeder was vandaag voor de tweede keer bij Doctors at Soap en ze straalt als nooit tevoren. Het werk van dr. Chrétienne Bowier is geweldig! Ze is erg rustig en neemt echt de tijd voor haar patiënten. Ze weet wat ze doet en doet het heel goed. Mijn moeder is erg blij!! Altijd blij bij Dokter Bowier!!!
Groeten uit Keulen, Duitsland.
Hanedan N.
15 augustus 2022 22:10
Aardige mensen. Maar botox was binnen een week of 6 uitgewerkt. Word dus heel weinig gebruikt. En 300 euro lichter helaas
Sharila de boer
12 maart 2022 10:10
Als expat ben ik erg blij dat ik deze geweldige plek heb gevonden. Beveel Doctors At Soap ten zeerste aan voor al uw huidproblemen. Ik heb beide vestigingen in Amsterdam en Den Haag bezocht en alle huidtherapeuten en artsen die ik ontmoette waren erg vriendelijk en duidelijk experts in hun vakgebied.
Jill B
5 september 2021 10:10
Heb je een infectie van hun botox ... ga daar niet heen?
Deborah Lana
20 juli 2021 08:08
Twee weken geleden bij doctor Adriana geweest in Den Haag. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen; ze luistert heel goed naar je wensen, legt goed uit en is zeer vakbekwaam. (Ze neemt echt de tijd om alles goed door te spreken) Ik heb mijn lippen in laten spuiten en ik ben zeer tevreden met het resultaat; ziet er prachtig en naturel uit. Ze brengt de naalden he... Toon meer »
Twee weken geleden bij doctor Adriana geweest in Den Haag. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen; ze luistert heel goed naar je wensen, legt goed uit en is zeer vakbekwaam. (Ze neemt echt de tijd om alles goed door te spreken) Ik heb mijn lippen in laten spuiten en ik ben zeer tevreden met het resultaat; ziet er prachtig en naturel uit. Ze brengt de naalden heel voorzichtig aan. Ze is echt heel goed. Toon minder »
Sue Van der plaats
10 december 2020 19:07
Kreeg gedetailleerd advies, inclusief een aanbeveling om te beginnen met de laagste dosering, omdat ze dachten dat meer niet nodig was.
Meanpony19
10 juni 2020 12:12
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. €120 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €75 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €350 per ml
Overige
Haarfillers
V.a. €300 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €495 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
1000
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2012
Adres
Noordeinde 136A, Den Haag
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten