Janssen Kliniek Oisterwijk - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Janssen Kliniek Oisterwijk

Janssen Kliniek Oisterwijk

Janssen Kliniek is een plastisch chirurgische privé-kliniek die staat voor professionaliteit, kwaliteit en privacy, waarin de patiënt centraal staat. Het nieuwe pand waarin de kliniek gevestigd is, is modern, warm en sfeervol ingericht. De kliniek ligt centraal in het hart van de parel van Brabant, Oisterwijk. Op deze unieke locatie zorgt de Janssen Kliniek voor een gemakkelijke bereikbaarheid en privacy.

Mooi is heel persoonlijk
Plastische chirurgie en cosmetiek krijgen in Nederland steeds meer aandacht. En terecht, want door nieuwe ontwikkelingen én het vakmanschap van goed opgeleide en ervaren plastisch chirurgen, worden steeds vaker kleine of grote esthetische problemen opgelost. Ondanks de vooruitstrevende ontwikkelingen binnen het vak is er één vraag echter niet te beantwoorden, namelijk:

Wat is mooi?
Elk persoon is uniek. En iedereen ziet zichzelf op een eigen manier. Wat voor de één een probleem vormt, is voor de ander geen issue. Bij de Janssen Kliniek houden we niet van standaard. Want mooi is héél persoonlijk.

Janssen Kliniek Oisterwijk uit Oisterwijk is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Janssen Kliniek is een plastisch chirurgische privé-kliniek die staat voor professionaliteit, kwaliteit en privacy, waarin de patiënt centraal staat. Het nieuwe pand waarin de kliniek gevestigd is, is modern, warm en sfeervol ingericht. De kliniek ligt centraal in het hart van de parel van Brabant, Oisterwijk. Op deze unieke locatie zorgt de Janssen Kliniek voor een gemakkelijke bereikbaarheid en privacy. Meer lezen »

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 250 per zone
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 175 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 900 per 2 oksels
Consult
1e consult
Gratis
Second opinie
V.a. € 50 per consult
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 250 per ml
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 250 per ml
RestylaneRestylane
V.a. € 250 per ml
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
2500
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Huidverbetering, Laser / IPL, Chirurgie
Kliniek opgericht
2007
Adres
Moergestelseweg 32M, Oisterwijk
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Martin Janssen
Drs. Martin Janssen
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Janssen Kliniek Oisterwijk Reviews

3.5
34 reviews
Ik heb gisteren een prothese wissel ondergaan en ze hebben me aan alle kanten goed geholpen. Je wordt goed ingelicht over de procedure, maar was al bekend bij Martin want eerst prothese ook bij hem laten doen.. Hij stelde me ook gerust want was bang voor de narcose en na m'n operatie kwam die ook nog kijken en vragen hoe het ging. Al om al goede zorg, leuke... Toon meer »
Ik heb gisteren een prothese wissel ondergaan en ze hebben me aan alle kanten goed geholpen. Je wordt goed ingelicht over de procedure, maar was al bekend bij Martin want eerst prothese ook bij hem laten doen.. Hij stelde me ook gerust want was bang voor de narcose en na m'n operatie kwam die ook nog kijken en vragen hoe het ging. Al om al goede zorg, leuke lieve aardige mensen. Netjes volgende dag gebeld met hoe het ging met me. Mensen kunnen haat praten over Martin en de kliniek, kan me daar totaal niet in vinden.. nazorg blijft altijd je eigen risico!! Toon minder »
Nicolien Zwaal
7 februari 2024 15:03
Ik ben verminkt door de kliniek en het is niet meer goed te krijgen. De manier waarop ze hier met mensen omgaan is walgelijk. Leg je vertrouwen hier niet. Ze gaan WALGELIJK met mensen om. Gaat het goed dan heb je geluk. Overigens zal je niet veel slechte ervaringen vinden omdat je aansprakelijk wordt gesteld wanneer je dit deelt. Geen nazorg gehad of instru... Toon meer »
Ik ben verminkt door de kliniek en het is niet meer goed te krijgen. De manier waarop ze hier met mensen omgaan is walgelijk. Leg je vertrouwen hier niet. Ze gaan WALGELIJK met mensen om. Gaat het goed dan heb je geluk. Overigens zal je niet veel slechte ervaringen vinden omdat je aansprakelijk wordt gesteld wanneer je dit deelt.

Geen nazorg gehad of instructies meegekregen, risico niet kunnen vermijden. Het ziet er voor geen meter uit en dit is toegegeven. Ja, er is verteld dat het resultaat lelijker had gekund en er is daarna een foto getoond van een mevrouw waarbij het lelijker is. Dit is absurd, dat dit oke zou zijn. Jehebt achteraf geen prioriteit nadat het geld binnen is

Sterker nog je wordt dan behandeld als een stuk uitschot na je onvrede te uiten en je nacontrole afspraak wordt afgezegd. Dit zijn geen professionelen.

Geen enig fatsoen. Dossier opgevraagd geen reactie. Na mijn dossier op te halen als bewijslast wilde ze dit niet meegeven, moest ik weg. Ze hebben de politie gebeld en verteld dat ik daar was om stennis te schoppen ipv mijn dossier op te vragen. Uiteraard omdat ik vooraf heb aangegeven een klacht in te dienen. Ik moest foto’s van mijn borsten opvragen bij zijn advocaat vertelde ze.

De politie heeft mij de trap afgetrokken en in een cel gezet voordat ik mijn verklaring mocht afgeven wegens huisvredebreuk. Ze wilde mij dit niet meegeven rn hebben er alles aan om dit ge voorkomen. Dit had vooraf op elke moment verstuurd worden of op moment dat ik daar was, dit was een bewuste keus dat niet te doen.

Vervolgens zagen ze veilig thuis, geen idee wat ze hebben veroorzaakt en hebben ze me de volgende dag bedreigd. Niet zelf maar de advocaat, bewerkt, niet compleet zoals gevraagd opgestuurd. Twee dagen geleden ook mail om de beelden op te sturen op moment ongeval voor de aansprakelijkheid wat niet is gedaan.

Ik kan niet genoeg benadrukken om een weloverwogen keus te maken. Los van het feit dat niet is gehandeld volgens de proffessionele standaard is de manier waarop ze met mensen omgaan niet in woorden uit te drukken, deze mensen zijn hooguit slecht. Toon minder »
L.s
23 januari 2024 18:06
Mijn vrouw is geopereerd aan haar borsten door Martin Jansen.
Eindstand ze heeft nog steeds heel erge hangborsten en ze heeft nog steeds heel erg veel pijn na 8 maanden.
Na zorg is ook super slecht je word gewoon aan je lot overgelaten , echt geen aanrader blijf hier weg !!!
Lars Emmers
23 januari 2024 15:03
Uitkijken en uitkijken deze mensen zijn alles behalve professionals. Laat jezelf aub bij een goede kliniek helpen. Dit zijn slagers chanteurs en hebben een god complex. Als het Goed gaat heb je geluk gehad gaat het fout dan heb je een dikke vette probleem. Want niemand die er naar luistert of je helpt naar een oplossing te zoeken.
Miss mary
15 januari 2024 03:03
Doe het hier niet. Pas geleden een operatie laten uitvoeren waar ik ontzettend veel spijt van heb. Een slechter gevoel wanneer ik in de spiegel kijk en psychische klachten aan overgehouden. Destijds een second opinion gehad bij een andere arts die meteen aangaf dat hij zag wat ik zelf ook zie. Hij begon al meteen met uitlichten wat anders moet. Inmiddels al... Toon meer »
Doe het hier niet. Pas geleden een operatie laten uitvoeren waar ik ontzettend veel spijt van heb. Een slechter gevoel wanneer ik in de spiegel kijk en psychische klachten aan overgehouden. Destijds een second opinion gehad bij een andere arts die meteen aangaf dat hij zag wat ik zelf ook zie. Hij begon al meteen met uitlichten wat anders moet. Inmiddels al twee maanden niet in de spiegel gekeken naar mijn lichaam.

Na kenbaar te hebben gemaakt dat dit niet is zoals het hoort en niet tevreden te zijn geweest met de zorgverlening, heb ik een mail ontvangen van Janssen waarin hij mij verzoekt om een advocaat in handen nemen of een klacht in te dienen bij een onafhankelijke instantie. Hierin heeft hij ook gezegd dat daarmee onze (nacontrole) afspraak vervallen is. Ik was absoluut niet weer onder mes gegaan bij hem aangezien dit de eerste keer goed had moeten gaan, maar zelfreflectie en excuses zou waardevol geweest zijn voor het herstel in deze situatie. Reken hier niet op zorgverlening na je operatie. Zoals te lezen is zijn ze aardig totdat er iets mis gaat.

Meerdere malen mijn complete dossier opgevraagd gedurende drie weken, wat mijn recht is volgens de overeenkomst. Hier geen reactie op gekregen. Hoe onmenselijk. Na het plaatsen van de review kreeg ik uiteraard wel een reactie. Een foto ontvangen van een week na de operatie waarop het resultaat niet te zien is. Dr stond ook in de mail stond dat hij mij aansprakelijk stelt en dit door is gegeven aan zijn advocaat: mvr Zwartjens van legaaltree. Volgens het contract mag zijn naam niet genoemd worden op online platformen. Laat je niet afschrikken en deel doe je verhaal zodat anderen gewaarschuwd zijn.

Hier werkt een cosmetisch plastisch chirurg. Er wordt echter niet vermeld dat hij betrokken was bij enkele rechtszaken die te maken hebben gehad met verminking. Er is zelfs iemand blind geworden na een ooglidcorrectie. Ik raad je aan om op te zoeken hoevaak er sprake is geweest van tuchtrechtelijk verwijtbaar handelen. In zijn big registratie staat ook dat hij geen vaker geen/onvoldoende verleent en herhaling groot wordt geacht.

In een interview heeft hij gezegd dat geld zijn grootste drijfveer is, groter dan artseneed. De wachtrij is immers super kort vergeleken met de meeste artsen, dit had eigenlijk al als waarschuwing beschouwd moeten worden.
Martin Janssen, het ontbreekt de kliniek aan zorgverlening en het fatsoenlijk omgaan met mensen. Je handelt moreel gezien laakbaar. Ik hoop dat anderen niet voor jou kiezen zodat ze hier niet doorheen hoeven te gaan. Toon minder »
Leila s
26 november 2023 18:06
DOE HET NIET. Onwijs slechte ervaring bij deze amateurs. Second opinie gehad bij een andere arts die kon niet begrijpen wat hij heeft gedaan, hierna een tweede ingreep nodig. Geen beter gevoel wanneer ik in de spiegel kijk en psychische klachten aan overgehouden. Na dit kenbaar te hebben gemaakt heeft de arts mij verzocht om een advocaat in handen te nemen o... Toon meer »
DOE HET NIET. Onwijs slechte ervaring bij deze amateurs. Second opinie gehad bij een andere arts die kon niet begrijpen wat hij heeft gedaan, hierna een tweede ingreep nodig. Geen beter gevoel wanneer ik in de spiegel kijk en psychische klachten aan overgehouden.
Na dit kenbaar te hebben gemaakt heeft de arts mij verzocht om een advocaat in handen te nemen of een klacht in te dienen bij een onafhankelijke instantie. Geen excuses ontvangen, te gek voor woorden.

Het indienen van een klacht lijkt zinloos gezien de arts herhaaldelijk fouten maakt met onvoldoende zorgverlening achteraf en nog steeds bevoegd is om te opereren. De schade vergoeding die eruit te halen valt heeft hij binnen een uur terug verdiend. Het beste wat je kan doen is je verhaal delen zodat anderen gewaarschuwd zijn!

Hier werkt een cosmetisch plastisch chirurg. Er wordt echter niet vermeld dat hij betrokken was bij enkele rechtszaken die te maken hebben met verminking. Er is zelf iemand blind geworden na een ooglidcorrectie. Vooral even opzoeken hoevaak er sprake is geweest van tuchtrechtelijk verwijtbaar handelen door deze arts!

Update: ik heb een verzoek ingediend om alles dat verzameld is (medische gegevens) foto’s te versturen. Na dit meerdere malen te hebben verzocht via de mail gedurende drie weken (voor dat de review is geplaatst) is dit tot heden niet gedaan. Volgens de overeenkomst die je tekent heb je ten alle tijde recht op inzage hiervan. Er wordt heel onfatsoenlijk met je omgegaan.

De arts wilt anderen afschrikken na het delen van hun ervaring. Anderen hebben een mail gekregen dat zij aansprakelijk worden gesteld voor alle materiële en immateriële schade. Ik heb bericht gekregen dat hij dit heeft doorgegeven aan zijn advocaat mr. Zwartjens van Legaaltree. In werkelijkheid worden er geen stappen genomen, gezien meneer weet dat hij mensen tekort doet en het delen van je ervaring eerlijke ervaring legaal is. Toon minder »
Leila s
15 november 2023 15:03
Vanaf moment een dat ik de Janssen kliniek binnen stapte werd ik meteen gastvrij ontvangen en op mijn gemak gesteld voor mijn ingreep door de vriendelijke dame achter de receptie. Daarna werd ik opgehaald en werd door Dr Janssen de operatie nogmaals rustig en duidelijk uitgelegd en besproken waarna mijn opname volgde. De operatie is meer dan goed en vlot ver... Toon meer »
Vanaf moment een dat ik de Janssen kliniek binnen stapte werd ik meteen gastvrij ontvangen en op mijn gemak gesteld voor mijn ingreep door de vriendelijke dame achter de receptie. Daarna werd ik opgehaald en werd door Dr Janssen de operatie nogmaals rustig en duidelijk uitgelegd en besproken waarna mijn opname volgde. De operatie is meer dan goed en vlot verlopen en ik ben erg blij met de liposuctie aan mijn benen. Alles is erg mooi synchroon en littekens nauwelijks zichtbaar. Na twee weken bont en blauwe benen trok het wondvocht en de blauwheid weg. Nu 5 maanden verder enorm blij met het resultaat. Bij de controle afspraak wederom zeer prettig ontvangen en met de dokter al mijn vragen door gesproken.
Ik kan de Janssen Kliniek alleen maar aanbevelen, hier weten ze hoe je met mensen om gaat je voelt je geen nummer zoals in een ziekenhuis en de gemoedelijke sfeer maakt het ondanks dat het een kliniek is erg knus. Toon minder »
Maartje
7 november 2023 14:02
Vertrouw Martin Janssen niet: Het heeft een aantal maanden geduurd voordat ik op consult durfde te gaan voor een borstverkleining. Ik heb uiteindelijk de stap genomen en ben op eerste afspraak gegaan bij dokter Janssen. Tijdens de afspraak werden er een aantal voorbeelden laten zien van andere patiënten. Dit is precies wat ik wil met mijn lichaam dacht ik.... Toon meer »
Vertrouw Martin Janssen niet:

Het heeft een aantal maanden geduurd voordat ik op consult durfde te gaan voor een borstverkleining. Ik heb uiteindelijk de stap genomen en ben op eerste afspraak gegaan bij dokter Janssen. Tijdens de afspraak werden er een aantal voorbeelden laten zien van andere patiënten. Dit is precies wat ik wil met mijn lichaam dacht ik. Wat ik destijds heb gezien is niet te vergelijken met waar nu naar kijk in de spiegel. Als ik had geweten dat dit het resultaat zou zijn en de nazorg vanuit de secretaresse zo naar zou zijn, had ik het hier niet laten doen. Ik heb sinds mijn operatie elke dag een paniek aanval wanneer ik hiernaar kijk of aan denk.

Mijn contact met dokter Janssen:

Tijdens mijn consult en voor de operatie had ik maar een opmerking voor de arts, namelijk wat ik NIET mooi vind. Hij heeft precies gedaan waarvan ik duidelijk gezegd dat ik dat niet mooi vind en niet wil. Daar bovenop zijn mijn borsten niet gelijk gemaakt. Een kant is groter dan de ander en is lager gemaakt/hangt lager, wat je niet verwacht na je operatie om het beter te maken. En het ergste is dat ik GATEN heb op de voorkant van mijn borsten. Je kan mij berichten via Google voor foto’s mocht je dit overwegen.

Ik heb het resultaat tijdens mijn laatste afspraak laten zien aan dr Janssen, op dat moment wilde ik mijn eerste correctie laten doen. Ik voelde na mijn operatie een soort band met de arts dus er was nog enigszins vertrouwen. Hij hielp mij NIET verder, nam geen tijd om mij te vertellen wat of wanneer daar wel wat aangedaan kan worden.

Wat hij wel tegen mij heeft gezegd tijdens onze afspraak (terwijl hij over zijn eigen woorden struikelde) “ ja het had lelijker gekund”. Dit is het laatste dat je wilt horen van iemand waar je je VERTROUWEN in hebt gelegd. Wat hij toen deed is een foto laten zien van een mevrouw waarbij het volgens hem lelijker was. Laat hier geen foto’s nemen van jezelf aangezien er zo mee wordt omgegaan, ik wil die van mij meteen verwijderd.

Nazorg vanuit de secretaresse:

Zij was alleen vriendelijk op het moment dat ik geen kleding aan had. Op de operatiedag heeft secr. Marianne mij geen na instructies meegegeven terwijl ik wel langs haar ben gegaan. Hierin staan leefregels die heel belangrijk zijn om op te volgen na je operatie. Het niet opvolgen van de leefregels heeft ertoe geleid dat mijn littekens breder zijn geworden op plekken en er GATEN zijn ontstaan aan de voorkant van mijn borsten. Dit is onwetenheid waardoor ik niet goed heb kunnen zorgen voor mezelf.

Na mijn operatie heb ik een aantal keer met haar gesproken. Ik heb haar gebeld om mijn zorgen te uiten, ik ben onderbroken en midden in mijn zin opgehangen! Vervolgens werd ik in de ochtend teruggebeld dat Janssen zei dat ik geduld moet hebben. Ik heb daarna precies gezegd wat ongelijk was (op het moment dat er nog vocht in mijn lichaam zat, leek een tepel veel kleiner dan de ander) Zij heeft mij keihard uitgelachen toen ik dit vertelde en mij succes gewenst. Het kan NIET dat je na je operatie geen fijn aanspreekpunt hebt, er is geen reden om zo bot tegen iemand te zijn of een patiënt uit te lachen en een paar seconden later op te hangen.

Vervolgens lieten mijn hechtingen los op mijn tepel. De secretaresse vertelde mij dat ik niet ontelbaar keer kon blijven langskomen, dat was maar een keer. Na voor mijn gevoel zowat te smeken werd ik ingepland om dat dicht te krijgen.

Kortom, de sectaresse was bot toen ik mijn zorgen uitte/om hulp vroeg. Bij complicaties lastig een afspraak te krijgen. Na instructies worden vergeten (onstaan gaten/bredere littekens). Ik kreeg geen mogelijkheid voor een (consult en)correctie. Je kan pas bij een andere kliniek terecht na een jaar.

Je wordt door Martin genegeerd (bij onvrede). Welke arts zegt dat het resultaat lelijker had gekund en ziet NIET hoe dat fout is? Ik ben achteraf wel gechanteerd om mijn review te verwijderen! Hij heeft een gebrek aan empathie en geeft niet om een ander blijkt uit mijn ervaring. Toon minder »
Heba Kassim
7 november 2023 12:12
Dr Janssen is een zeer professionele arts. Ik ben hier erg fijn en goed geholpen. Zeer tevreden met het resultaat.
Xavier Hoozemans
29 oktober 2023 11:11
Ik heb een boven- en onderooglidcorrectie gehad die niet goed is gegaan. Na 10 dagen is het bovenste ooglid zelfs opengescheurd en het moest gehecht worden. Er is ook helemaal geen verbetering te zien voor en na de ooglidcorrectie. Bij een botox behandeling tegen kraaienpootjes ergens anders, zeiden ze dat ik eigenlijk een ooglidcorrectie nodig had! Maar ik... Toon meer »
Ik heb een boven- en onderooglidcorrectie gehad die niet goed is gegaan. Na 10 dagen is het bovenste ooglid zelfs opengescheurd en het moest gehecht worden. Er is ook helemaal geen verbetering te zien voor en na de ooglidcorrectie. Bij een botox behandeling tegen kraaienpootjes ergens anders, zeiden ze dat ik eigenlijk een ooglidcorrectie nodig had! Maar ik had er dus recentelijk 1 gehad!
Ik had al eerder een review achtergelaten en een foto bijgeplaatst. Ik kreeg een email van de kliniek dat ik aan smaad zou doen en ik de review moest verwijderen of ze zouden juridische stappen nemen. Ik zei dat ik gewoon mijn ervaring/mijn review deel op een legale wijze, via google reviews. Maar ik denk dat deze bedreiging bij velen wel werkt en ze niet meer hun slechte ervaring willen delen.
Mijn review is uiteindelijk verwijderd. Vroeger heb ik bij een resort gewerkt waar we veel negatieve reviews kregen. De manager nam dan contact op met Google met het verzoek die reviews te verwijderen. Dus zo is het zeer waarschijnlijk ook met mijn review gedaan. Toon minder »
Nanda Amanda
3 oktober 2023 16:04
Na 2 jaar mag je er eindelijk aan geloven en krijg je eindelijk je welverdiende review Martin Janssen. April 2020 ben ik samen met mijn tweelingzus geopereerd in de Janssen kliniek. Na 5,5 week gingen mijn borsten pijn doen en zag je lijnen lopen van mijn spieren over mijn borsten. Ik ben door Martin van het kastje naar de muur gestuurd wat uiteindelijk res... Toon meer »
Na 2 jaar mag je er eindelijk aan geloven en krijg je eindelijk je welverdiende review Martin Janssen.

April 2020 ben ik samen met mijn tweelingzus geopereerd in de Janssen kliniek. Na 5,5 week gingen mijn borsten pijn doen en zag je lijnen lopen van mijn spieren over mijn borsten. Ik ben door Martin van het kastje naar de muur gestuurd wat uiteindelijk resulteerde in dat het contact met mij werd verbroken.

Na het zien van circa 8 verschillende artsen die zijn handen er niet aan vuil wilden maken. Heb ik er toch een kunnen vinden die mijn borsten wegens medische noodzaak eruit heeft gehaald oktober 2021.

Momenteel ben ik nog steeds opzoek naar een arts die mijn ontzettend lelijke borsten wilt gaan opereren en ben ik nog steeds zoekende naar een behandelplan.

Ik bespaar jullie het uitgebreide verhaal, maar wel wil ik jullie waarschuwen voor meneer.
• Als meneer mij goed had voorgelicht was dit nooit gebeurd.
•Hij komt op het begin leuk en spontaan over, maar zodra er iets fout gaat trekt hij zijn handen ervan af.
•Mijn littekens zouden 3/4cm breed zijn en zijn momenteel 8/9 cm breed.
•Ook teken je “wat ik vindt een zwijgcontract!”. Je moet namelijk eerst toestemming vragen aan de kliniek of je een review achter mag laten. Want anders wordt je namelijk aangeklaagd en wordt je aansprakelijk gesteld voor alle immateriële schade die hieruit voortvloeit.
• als je een officiële klacht wilt indienen moet je deze zelf indienen bij de EZa, dus NIET de kliniek. De kliniek neemt het recht in eigen handen en zegt doodleuk “Wij dienen jouw klacht in en als deze wordt afgewezen betaal jij €3500 aan ons” dat is dus grote onzin! Afschrikking noem ik dit.

Dit is hoe meneer Martin Janssen handelt! Doe je research dus goed, laat je niet zomaar afschrikken en wees niet bang om je verhaal te doen. Meneer denkt namelijk dat hij boven de wet staat, maar dat staat hij niet! Toon minder »
Angel Medina
20 september 2023 19:07
Nou heb 5 jaar mentor silicone gehad en kapot zegt meneer janssen die een is kapsel die anders laten liften en klaar ga naar eigen huisarts zegt is niet goed heb je ooit een mri gehad zeg nee dus zo gedaan en je kapot binnen 5 jaar mentor doet er niks aan moet nieuw silicone pakken dan heb ik recht op vergoeding te gek voor woorden. Maar ze gaan leven lang... Toon meer »
Nou heb 5 jaar mentor silicone gehad en kapot zegt meneer janssen die een is kapsel die anders laten liften en klaar ga naar eigen huisarts zegt is niet goed heb je ooit een mri gehad zeg nee dus zo gedaan en je kapot binnen 5 jaar mentor doet er niks aan moet nieuw silicone pakken dan heb ik recht op vergoeding te gek voor woorden. Maar ze gaan leven lang mee je kunt er met een auto over heen rijden kunnen niet kapot vind echt niet normaal dat dit zo kan en ook niet te spreken over de klachten die ik heb stuur je meneer janssen een brief krijg ik terug ik heb je knip en plak werk ontvangen te gek voor woorden. Toon minder »
patris (patris33)
1 juni 2023 09:09
Buikwandcorrectie ondergaan. Vriendelijk personeel die je op je gemak stellen. Operatie goed verlopen. Moest nachtje blijven en de nazorg was super. Paul is echt een topper, werd helemaal in de watten gelegd.
JDLMiss
17 januari 2023 16:04
Neuscorrectie gedaan zeer tevreden over de operatie. Heel lieve arts en personeel.
Echt een aanrader.
Wahida zorg Abdullah
16 januari 2023 14:02
Nog elke dag heb ik last van de grove fouten die meneer Janssen tijdens de operatie heeft gemaakt. Met klachten achteraf kun je hier niet terecht. Je wordt dan genegeerd of erger nog; GECHANTEERD. Ik kan deze kliniek niemand aanraden.
S R
11 januari 2023 10:10
Neuscorrectie ondergaan maar wijkt extreem af van de simulatie. Had voorheen een bredere neus maar geen wipneus. Nu heb ik zelfs na jaren wachten nog steeds een extreme wipneus en is ook scheef gemaakt. Beide kanten zijn niet gelijk. Totaal geen aanrader dus voor neuscorrectie. Na mijn ontevredenheid geuit te hebben meerdere malen wordt er helemaal niets mee... Toon meer »
Neuscorrectie ondergaan maar wijkt extreem af van de simulatie. Had voorheen een bredere neus maar geen wipneus. Nu heb ik zelfs na jaren wachten nog steeds een extreme wipneus en is ook scheef gemaakt. Beide kanten zijn niet gelijk. Totaal geen aanrader dus voor neuscorrectie. Na mijn ontevredenheid geuit te hebben meerdere malen wordt er helemaal niets mee gedaan want het geld is binnen. Mocht ik het wat rechter willen laten maken dan moet ik hiervoor betalen. Ohja en wist je trouwens dat dr janssen op de zwarte lijst staat omdat er een vrouw is overleden na liposuctie en slechte nabehandeling! Toon minder »
Lisanne Zilverberk
1 januari 2023 08:08
Nou dit noemen ze normaal ben terug geweest maar je heb er niks aan wat wordt je daar slecht geholpen dan schakel je de geschillencommissie in doen ook niks en ik loop er mee pfff dus ga vooral niet naar jannsen kliniek oisterwijk en dit is 4 jaar geleden en nu waarschijnlijk ook nog een lekkende silicone moet 12 december naar het ziekenhuis maar we zul... Toon meer »
Nou dit noemen ze normaal ben terug geweest maar je heb er niks aan wat wordt je daar slecht geholpen dan schakel je de geschillencommissie in doen ook niks en ik loop er mee pfff dus ga vooral niet naar jannsen kliniek oisterwijk en dit is 4 jaar geleden en nu waarschijnlijk ook nog een lekkende silicone moet 12 december naar het ziekenhuis maar we zullen zien hoe het afloopt 🙏😪 Toon minder »
patje
9 december 2022 18:06
Ben zeer tevreden over mijn behandeling, vakkundig gedaan en personeel was heel lief. Ben er heel blij mee cht een aanrader!
Anita Van Speijbroek
23 oktober 2022 18:06
Ben zeer tevreden over mijn behandeling, vakkundig gedaan en personeel was heel lief. Ben er heel blij mee cht een aanrader!
Anita S
23 oktober 2022 18:06
Voor mij de beste ik heb mijn spieren in hals laten doen voor mijn huwelijk geweldig
Marjan Strijbosch
31 mei 2022 09:09
Meneer Janssen handelt onethisch! Deze meneer gaat meer te werk als een slager dan als arts. Hierom raad ik deze kliniek ten zeerste af!
R
24 mei 2022 19:07
Ik ben daar gisteren geholpen aan een borstvergroting, was even een lange zit omdat er bij 1tje de operatie uitliep. Toen ik opgeroepen werd was ik best heel erg nerveus, het team wat klaar stond voor mij stelde mij dan ook gerust. Wat een super team was alleen maar loof, en de dokter die mij opereerde is ook een top dokter geen spijt hier van. Ik ben dus ee... Toon meer »
Ik ben daar gisteren geholpen aan een borstvergroting, was even een lange zit omdat er bij 1tje de operatie uitliep. Toen ik opgeroepen werd was ik best heel erg nerveus, het team wat klaar stond voor mij stelde mij dan ook gerust. Wat een super team was alleen maar loof, en de dokter die mij opereerde is ook een top dokter geen spijt hier van. Ik ben dus een happy costumer. Dit was de lange wachten wel waard ook al had ik het even moeilijk. Een woord top clinick een top team aan broeders en zusters en de dokters een aanrader. Toon minder »
Natascha Brongers
26 oktober 2021 04:04
heb 3 jaar geleden mijn borsten gedaan een zit totaal niet goed ben terug geweest om te laten herstellen kost mijn mijn eigen geld ben het daar niet mee eens verder goed geholpen
patris (patris33)
29 september 2021 17:05
Ik ben door Martin Janssen geopereerd een aantal jaar terug en de nazorg en controle vond plaats in de Janssen kliniek in Oisterwijk, na direct na de bilvergroting al complicaties te hebben gehad door zijn toedoen. Ik ben niet serieus genomen en uiteindelijk gewoon weggestuurd. Hij heeft een echo van het probleem gebied gemaakt en kwam toen met het verhaal d... Toon meer »
Ik ben door Martin Janssen geopereerd een aantal jaar terug en de nazorg en controle vond plaats in de Janssen kliniek in Oisterwijk, na direct na de bilvergroting al complicaties te hebben gehad door zijn toedoen. Ik ben niet serieus genomen en uiteindelijk gewoon weggestuurd. Hij heeft een echo van het probleem gebied gemaakt en kwam toen met het verhaal dat Al mijn klachten kwamen door dat mijn huid te dun was. Een volstrekt belachelijke verklaring die daarna door een andere plastisch chirurg als on in werdt afgedaan. Ik heb bij hem een bilvergroting met implantaten laten uitvoeren maar binnen een dag na de operatie en waarschijnlijk tijdens de operatie al is een spier gescheurd waardoor het implantaat pijnlijk verschoven was. Martin Janssen neemt klachten niet serieus en doet ook niets om complicaties te verhelpen. Nazorg hoeft u niet op te rekenen. In discussie gaan of vragen om een herstel of hulp worden afgedaan als gezeur, want hij heeft slechts een uitvoerplicht. Nou er zijn genoeg plastisch chirurgen die heel anders denken en spreken dan ook schande van dit soort werkwijzen. Ik zou vanuit mijn persoonlijke ervaringen met deze arts en de nazorg in de Janssen kliniek een behandeling ten zeerste afraden want deze arts staat erom bekend dat hij zeer veel fouten maakt. Sommige met zeer zeer ernstige gevolgen. Ik zou deze arts even heel goed Googlen alvorens een behandeling bij hem te onder gaan. Dan komen er genoeg dingen omhoog die echt niet in orde zijn.
ik zou deze arts door mijn extreem slechte ervaring ten zeerste afraden en nogmaals goed Googlen! Vooral even Googlen naar het aantal keer dat deze "arts" berispt is door het Medisch Tuchtcollege en vooral zijn
BIG - registratie checken. Toon minder »
Wendy Razanov-Koeleman
30 juli 2021 07:07
Heb drie maanden geleden een lipo onderkin gehad en ben meer dan gelukkig. Ondanks gewichtsverlies bleef ik een onderkin houden, wat nu aanzienlijk is verminderd.

De behandeling was pijnloos en er werd tussendoor goed gecommuniceerd om te kijken of alles goed gaat. Nazorg was ook top. Heb nu een veel strakkere kaaklijn, ik raad de kliniek aan.
Seb.
5 december 2019 10:10
Ik heb in de kliniek een boven en onder oogcorrectie ondergaan. Na een poos ben ik terug gegaan omdat de huid onder mijn ogen wel erg plooide. Dr Janssen zei dat mijn oogkassen te hol waren en hij zou daar lichaamseigen vet inspuiten. Ik dacht nog...perfecte sevice. maar na die behandeling is het vele malen erger geworden. Ik heb gebeld en er werd mij gezegd... Toon meer »
Ik heb in de kliniek een boven en onder oogcorrectie ondergaan. Na een poos ben ik terug gegaan omdat de huid onder mijn ogen wel erg plooide. Dr Janssen zei dat mijn oogkassen te hol waren en hij zou daar lichaamseigen vet inspuiten. Ik dacht nog...perfecte sevice. maar na die behandeling is het vele malen erger geworden. Ik heb gebeld en er werd mij gezegd dat het wel 1 jaar kon duren voordat alles zn plekje had gevonden. Blijkbaar heeft niks zijn plekje gevonden. Weer heb ik een mail gestuurd met de boodschap dat mijn onderoogleden er echt slecht uitzagen. Ik kreeg een mail terug dat ze de voor en na foto's bekeken hadden en dat er toch echt wel verschil was. Maar na de laatste behandeling zijn er geen na foto's gemaakt. Daarom heb ik een paar weken terug een selfie gemaakt en die gemaild. Maar blujkbaar is het te veel moeite om daar op te reageren. Dus een flink bedrag kwijt...en nog steeds niet met een fijn gevoel over mezelf in de spiegel kunnen kijken. Dr Janssen en al het personeel waren heel erg vriendelijk...daar valt niks op aan te merken..maar de afhandeling van klachten is me zwaar tegen gevallen. Ik zal daardoor deze kliniek niet aanbevelen bij anderen. Toon minder »
gerdy timmers
30 maart 2019 21:09
Zo professioneel geholpen door heel dit team! Jullie zijn niet in sterren uit te drukken, echt , mijn complimenten. Vanaf het begin de intake prima opgevangen en geïnformeerd door de receptioniste en Martin Janssen kijkt echt naar je wensen. Hij stelt je gerust en geeft je ook duidelijk aan wat er komen gaat. De dag van de operatie; iedereen ontvangt je har... Toon meer »
Zo professioneel geholpen door heel dit team! Jullie zijn niet in sterren uit te drukken, echt , mijn complimenten. Vanaf het begin de intake prima opgevangen en geïnformeerd door de receptioniste en Martin Janssen kijkt echt naar je wensen. Hij stelt je gerust en geeft je ook duidelijk aan wat er komen gaat.
De dag van de operatie; iedereen ontvangt je hartelijk en ik had voorheen slechte ervaringen met infuus-prikken. Nou binnen een halve minuut was het infuus geplaatst. Verpleegkundigen ook ontzettend lief ook met het wakker worden op de uitslaapkamer liefdevol verzorgd. Dit draagt ook bij aan een herstelproces ;)
Echt ik raad iedereen aan die voor een ingreep wil gaan voor Martin Janssen en zijn team te kiezen :) Toon minder »
Tes sa
25 september 2018 22:10
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Janssen Kliniek Oisterwijk?

Één zone Botox bij Janssen Kliniek Oisterwijk kost € 175,00.

Wat kost een filler behandeling bij Janssen Kliniek Oisterwijk?

1 ML filler kost bij Janssen Kliniek Oisterwijk v.a. € 250,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Janssen Kliniek Oisterwijk?

Janssen Kliniek Oisterwijk scoort 3.5 van de 5 sterren uit 27 Google reviews.

Wat is het adres van Janssen Kliniek Oisterwijk?

In Oisterwijk is Janssen Kliniek Oisterwijk gevestigd op Moergestelseweg 32M.