Janssen Kliniek Oisterwijk

Janssen Kliniek Oisterwijk

Janssen Kliniek is een plastisch chirurgische privé-kliniek die staat voor professionaliteit, kwaliteit en privacy, waarin de patiënt centraal staat. Het nieuwe pand waarin de kliniek gevestigd is, is modern, warm en sfeervol ingericht. De kliniek ligt centraal in het hart van de parel van Brabant, Oisterwijk. Op deze unieke locatie zorgt de Janssen Kliniek voor een gemakkelijke bereikbaarheid en privacy.

Mooi is heel persoonlijk
Plastische chirurgie en cosmetiek krijgen in Nederland steeds meer aandacht. En terecht, want door nieuwe ontwikkelingen én het vakmanschap van goed opgeleide en ervaren plastisch chirurgen, worden steeds vaker kleine of grote esthetische problemen opgelost. Ondanks de vooruitstrevende ontwikkelingen binnen het vak is er één vraag echter niet te beantwoorden, namelijk:

Wat is mooi?
Elk persoon is uniek. En iedereen ziet zichzelf op een eigen manier. Wat voor de één een probleem vormt, is voor de ander geen issue. Bij de Janssen Kliniek houden we niet van standaard. Want mooi is héél persoonlijk.

Janssen Kliniek Oisterwijk uit Oisterwijk is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. € 250 per zone
Bocouture (1 zone)
V.a. € 175 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Second opinie
V.a. € 50 per consult
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. € 250 per ml
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 250 per ml
Restylane
V.a. € 250 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 900 per 2 oksels
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
2500
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Huidverbetering, Laser / IPL, Chirurgie
Kliniek opgericht
2007
Adres
Moergestelseweg 32M, Oisterwijk
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Martin Janssen
Drs. Martin Janssen
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Janssen Kliniek Oisterwijk Reviews

3.8
25 reviews
Buikwandcorrectie ondergaan. Vriendelijk personeel die je op je gemak stellen. Operatie goed verlopen. Moest nachtje blijven en de nazorg was super. Paul is echt een topper, werd helemaal in de watten gelegd.
JDLMiss
17 januari 2023 16:04
Neuscorrectie gedaan zeer tevreden over de operatie. Heel lieve arts en personeel.
Echt een aanrader.
Wahida zorg Abdullah
16 januari 2023 14:02
Nog elke dag heb ik last van de grove fouten die meneer Janssen tijdens de operatie heeft gemaakt. Met klachten achteraf kun je hier niet terecht. Je wordt dan genegeerd of erger nog; GECHANTEERD. Ik kan deze kliniek niemand aanraden.
S R
11 januari 2023 10:10
Neuscorrectie ondergaan maar wijkt extreem af van de simulatie. Had voorheen een bredere neus maar geen wipneus. Nu heb ik zelfs na jaren wachten nog steeds een extreme wipneus en is ook scheef gemaakt. Beide kanten zijn niet gelijk. Totaal geen aanrader dus voor neuscorrectie. Na mijn ontevredenheid geuit te hebben meerdere malen wordt er helemaal niets mee... Toon meer »
Neuscorrectie ondergaan maar wijkt extreem af van de simulatie. Had voorheen een bredere neus maar geen wipneus. Nu heb ik zelfs na jaren wachten nog steeds een extreme wipneus en is ook scheef gemaakt. Beide kanten zijn niet gelijk. Totaal geen aanrader dus voor neuscorrectie. Na mijn ontevredenheid geuit te hebben meerdere malen wordt er helemaal niets mee gedaan want het geld is binnen. Mocht ik het wat rechter willen laten maken dan moet ik hiervoor betalen. Ohja en wist je trouwens dat dr janssen op de zwarte lijst staat omdat er een vrouw is overleden na liposuctie en slechte nabehandeling! Toon minder »
Lisanne Zilverberk
1 januari 2023 08:08
Nou dit noemen ze normaal ben terug geweest maar je heb er niks aan wat wordt je daar slecht geholpen dan schakel je de geschillencommissie in doen ook niks en ik loop er mee pfff dus ga vooral niet naar jannsen kliniek oisterwijk en dit is 4 jaar geleden en nu waarschijnlijk ook nog een lekkende silicone moet 12 december naar het ziekenhuis maar we zul... Toon meer »
Nou dit noemen ze normaal ben terug geweest maar je heb er niks aan wat wordt je daar slecht geholpen dan schakel je de geschillencommissie in doen ook niks en ik loop er mee pfff dus ga vooral niet naar jannsen kliniek oisterwijk en dit is 4 jaar geleden en nu waarschijnlijk ook nog een lekkende silicone moet 12 december naar het ziekenhuis maar we zullen zien hoe het afloopt 🙏😪 Toon minder »
patje
9 december 2022 18:06
Ben zeer tevreden over mijn behandeling, vakkundig gedaan en personeel was heel lief. Ben er heel blij mee cht een aanrader!
Anita Van Speijbroek
23 oktober 2022 18:06
Ben zeer tevreden over mijn behandeling, vakkundig gedaan en personeel was heel lief. Ben er heel blij mee cht een aanrader!
Anita S
23 oktober 2022 18:06
Voor mij de beste ik heb mijn spieren in hals laten doen voor mijn huwelijk geweldig
Marjan Strijbosch
31 mei 2022 09:09
Meneer Janssen handelt onethisch! Deze meneer gaat meer te werk als een slager dan als arts. Hierom raad ik deze kliniek ten zeerste af!
R
24 mei 2022 19:07
Ik ben daar gisteren geholpen aan een borstvergroting, was even een lange zit omdat er bij 1tje de operatie uitliep. Toen ik opgeroepen werd was ik best heel erg nerveus, het team wat klaar stond voor mij stelde mij dan ook gerust. Wat een super team was alleen maar loof, en de dokter die mij opereerde is ook een top dokter geen spijt hier van. Ik ben dus ee... Toon meer »
Ik ben daar gisteren geholpen aan een borstvergroting, was even een lange zit omdat er bij 1tje de operatie uitliep. Toen ik opgeroepen werd was ik best heel erg nerveus, het team wat klaar stond voor mij stelde mij dan ook gerust. Wat een super team was alleen maar loof, en de dokter die mij opereerde is ook een top dokter geen spijt hier van. Ik ben dus een happy costumer. Dit was de lange wachten wel waard ook al had ik het even moeilijk. Een woord top clinick een top team aan broeders en zusters en de dokters een aanrader. Toon minder »
Natascha Brongers
26 oktober 2021 04:04
heb 3 jaar geleden mijn borsten gedaan een zit totaal niet goed ben terug geweest om te laten herstellen kost mijn mijn eigen geld ben het daar niet mee eens verder goed geholpen
patris (patris33)
29 september 2021 17:05
Ik ben door Martin Janssen geopereerd een aantal jaar terug en de nazorg en controle vond plaats in de Janssen kliniek in Oisterwijk, na direct na de bilvergroting al complicaties te hebben gehad door zijn toedoen. Ik ben niet serieus genomen en uiteindelijk gewoon weggestuurd. Hij heeft een echo van het probleem gebied gemaakt en kwam toen met het verhaal d... Toon meer »
Ik ben door Martin Janssen geopereerd een aantal jaar terug en de nazorg en controle vond plaats in de Janssen kliniek in Oisterwijk, na direct na de bilvergroting al complicaties te hebben gehad door zijn toedoen. Ik ben niet serieus genomen en uiteindelijk gewoon weggestuurd. Hij heeft een echo van het probleem gebied gemaakt en kwam toen met het verhaal dat Al mijn klachten kwamen door dat mijn huid te dun was. Een volstrekt belachelijke verklaring die daarna door een andere plastisch chirurg als on in werdt afgedaan. Ik heb bij hem een bilvergroting met implantaten laten uitvoeren maar binnen een dag na de operatie en waarschijnlijk tijdens de operatie al is een spier gescheurd waardoor het implantaat pijnlijk verschoven was. Martin Janssen neemt klachten niet serieus en doet ook niets om complicaties te verhelpen. Nazorg hoeft u niet op te rekenen. In discussie gaan of vragen om een herstel of hulp worden afgedaan als gezeur, want hij heeft slechts een uitvoerplicht. Nou er zijn genoeg plastisch chirurgen die heel anders denken en spreken dan ook schande van dit soort werkwijzen. Ik zou vanuit mijn persoonlijke ervaringen met deze arts en de nazorg in de Janssen kliniek een behandeling ten zeerste afraden want deze arts staat erom bekend dat hij zeer veel fouten maakt. Sommige met zeer zeer ernstige gevolgen. Ik zou deze arts even heel goed Googlen alvorens een behandeling bij hem te onder gaan. Dan komen er genoeg dingen omhoog die echt niet in orde zijn.
ik zou deze arts door mijn extreem slechte ervaring ten zeerste afraden en nogmaals goed Googlen! Vooral even Googlen naar het aantal keer dat deze "arts" berispt is door het Medisch Tuchtcollege en vooral zijn
BIG - registratie checken. Toon minder »
Wendy Razanov-Koeleman
30 juli 2021 07:07
Heb drie maanden geleden een lipo onderkin gehad en ben meer dan gelukkig. Ondanks gewichtsverlies bleef ik een onderkin houden, wat nu aanzienlijk is verminderd.

De behandeling was pijnloos en er werd tussendoor goed gecommuniceerd om te kijken of alles goed gaat. Nazorg was ook top. Heb nu een veel strakkere kaaklijn, ik raad de kliniek aan.
Seb.
5 december 2019 10:10
Ik heb in de kliniek een boven en onder oogcorrectie ondergaan. Na een poos ben ik terug gegaan omdat de huid onder mijn ogen wel erg plooide. Dr Janssen zei dat mijn oogkassen te hol waren en hij zou daar lichaamseigen vet inspuiten. Ik dacht nog...perfecte sevice. maar na die behandeling is het vele malen erger geworden. Ik heb gebeld en er werd mij gezegd... Toon meer »
Ik heb in de kliniek een boven en onder oogcorrectie ondergaan. Na een poos ben ik terug gegaan omdat de huid onder mijn ogen wel erg plooide. Dr Janssen zei dat mijn oogkassen te hol waren en hij zou daar lichaamseigen vet inspuiten. Ik dacht nog...perfecte sevice. maar na die behandeling is het vele malen erger geworden. Ik heb gebeld en er werd mij gezegd dat het wel 1 jaar kon duren voordat alles zn plekje had gevonden. Blijkbaar heeft niks zijn plekje gevonden. Weer heb ik een mail gestuurd met de boodschap dat mijn onderoogleden er echt slecht uitzagen. Ik kreeg een mail terug dat ze de voor en na foto's bekeken hadden en dat er toch echt wel verschil was. Maar na de laatste behandeling zijn er geen na foto's gemaakt. Daarom heb ik een paar weken terug een selfie gemaakt en die gemaild. Maar blujkbaar is het te veel moeite om daar op te reageren. Dus een flink bedrag kwijt...en nog steeds niet met een fijn gevoel over mezelf in de spiegel kunnen kijken. Dr Janssen en al het personeel waren heel erg vriendelijk...daar valt niks op aan te merken..maar de afhandeling van klachten is me zwaar tegen gevallen. Ik zal daardoor deze kliniek niet aanbevelen bij anderen. Toon minder »
gerdy timmers
30 maart 2019 21:09
Zo professioneel geholpen door heel dit team! Jullie zijn niet in sterren uit te drukken, echt , mijn complimenten. Vanaf het begin de intake prima opgevangen en geïnformeerd door de receptioniste en Martin Janssen kijkt echt naar je wensen. Hij stelt je gerust en geeft je ook duidelijk aan wat er komen gaat. De dag van de operatie; iedereen ontvangt je har... Toon meer »
Zo professioneel geholpen door heel dit team! Jullie zijn niet in sterren uit te drukken, echt , mijn complimenten. Vanaf het begin de intake prima opgevangen en geïnformeerd door de receptioniste en Martin Janssen kijkt echt naar je wensen. Hij stelt je gerust en geeft je ook duidelijk aan wat er komen gaat.
De dag van de operatie; iedereen ontvangt je hartelijk en ik had voorheen slechte ervaringen met infuus-prikken. Nou binnen een halve minuut was het infuus geplaatst. Verpleegkundigen ook ontzettend lief ook met het wakker worden op de uitslaapkamer liefdevol verzorgd. Dit draagt ook bij aan een herstelproces ;)
Echt ik raad iedereen aan die voor een ingreep wil gaan voor Martin Janssen en zijn team te kiezen :) Toon minder »
Tes sa
25 september 2018 22:10
Schrijf een review