Kazem Aesthetica - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Kazem Aesthetica

Kazem Aesthetica

Kazem Aesthetica is een luxueuze privékliniek voor cosmetische behandelingen. Er zijn non-operatieve én operatieve behandelingen mogelijk zoals Thermage®, CoolSculpting®, Clear & Brilliant®, EmSculpt®, injectables en ooglid- en borstcorrecties. De high end kliniek staat bekend als Nederlands beste kliniek voor plastische chirurgie dankzij de nieuwste innovaties, persoonlijke service en professioneel personeel. Het bedrijf is in 1998 opgericht door Dr. Farid Kazem, een plastisch chirurg met een grote passie voor beauty en wellbeing. Zijn jarenlange ervaring en prettige, persoonlijke benadering zorgen voor een hechte vertrouwensband met zijn cliënten. Dit vertaalt zich in voortreffelijke resultaten en zijn behandelmethodes maken hem toonaangevend in zijn vakgebied.

De missie van Kazem Aesthetica is om alle cliënten een ‘total well being’ gevoel te geven. Daarbij is persoonlijke aandacht één van de belangrijkste dingen. Een behandeling begint dan ook altijd met een intakegesprek. We willen weten wie u bent, wat uw wensen zijn en welke vragen u heeft. Door samen het gesprek aan te gaan, groeit het vertrouwen. Bij Kazem Aesthetica krijgt u altijd een eerlijk advies; ook als u onrealistische verwachtingen heeft van een bepaalde behandeling. Door open en eerlijk naar elkaar te zijn, ontstaat het beste resultaat. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is tussen u en uw behandelaar. U legt immers het lot van uw lichaam in onze handen!

Kazem Aesthetica uit Schiphol-Rijk is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Kazem Aesthetica is een luxueuze privékliniek voor cosmetische behandelingen. Er zijn non-operatieve én operatieve behandelingen mogelijk zoals Thermage®, CoolSculpting®, Clear & Brilliant®, EmSculpt®, injectables en ooglid- en borstcorrecties. De high end kliniek staat bekend als Nederlands beste kliniek voor plastische chirurgie dankzij de nieuwste innovaties, persoonlijke service en professioneel personeel. Het bedrijf is in 1998 opgericht door Dr. Farid Kazem, een plastisch chirurg met een grote passie voor beauty en wellbeing. Zijn jarenlange ervaring en prettige, persoonlijke benaderi... Meer lezen »

Defining beauty

Bekijk agenda
Tarieven
Fillers
Juvéderm
V.a. € 500 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Huidverbetering, Chirurgie, Body contouring
Kliniek opgericht
1998
Adres
Boeingavenue 203, Schiphol-Rijk
Kazem Aesthetica
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Farid Kazem
Dr. Farid Kazem
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Kazem Aesthetica Reviews

3.8
20 reviews
Ik ben hier een aantal keer geweest voor lipfillers. Het is altijd een fijne ervaring bij dr. Kazem. De kliniek zelf is prachtig en straalt professionaliteit uit. De assistentes waren ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam. Dr. Kazem heeft mij zeer goed geïnformeerd en nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Het advies dat ik kreeg was persoonlijk en geb... Toon meer »
Ik ben hier een aantal keer geweest voor lipfillers. Het is altijd een fijne ervaring bij dr. Kazem. De kliniek zelf is prachtig en straalt professionaliteit uit. De assistentes waren ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam. Dr. Kazem heeft mij zeer goed geïnformeerd en nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Het advies dat ik kreeg was persoonlijk en gebaseerd op mijn gezichtskenmerken. De uitleg over de nazorg was duidelijk en geruststellend. Ik voelde me in goede handen en ben erg tevreden met het resultaat. Een aanrader! Toon minder »
Melanie Ruisch
10 januari 2024 18:06
ik ben hier geweest voor de clear & brilliant behandeling, na het consult gerustgesteld en heel erg blij met de mooie resultaten. De kliniek ziet er top uit. Kom hier graag nog eens terug (mocht de gelegenheid zich voordoen).
D_v_ D
10 januari 2024 11:11
Ruim 6 jaar klant bij Kazem en altijd uitstekende ervaringen gehad. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me welkom en op mijn gemak. Het personeel is buitengewoon vriendelijk en professioneel. Kazem neemt ruim de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Ik zou iedereen deze kliniek aanraden, zeker voor behandelingen i... Toon meer »
Ruim 6 jaar klant bij Kazem en altijd uitstekende ervaringen gehad. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me welkom en op mijn gemak. Het personeel is buitengewoon vriendelijk en professioneel. Kazem neemt ruim de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Ik zou iedereen deze kliniek aanraden, zeker voor behandelingen in het gezicht zou ik voor geen andere kliniek opteren dan Kazem Aesthethica. Toon minder »
Vitalia Kolomiets
10 januari 2024 10:10
Inrichting van de kliniek 5 sterren maar Kazem aarts en zijn behandelingen geen ster. Ze hebben een thermage aangeboden maar ik vond meteen iets dat niet klopt. Ik had paracetamol moeten slikken tegen pijn maar dit klopt het niet. Pijn op mijn gezicht? Dit soor of behandelingen maakt het collageen kapot en daarna als de oplossing biedt hij de fillers aan. Ge... Toon meer »
Inrichting van de kliniek 5 sterren maar Kazem aarts en zijn behandelingen geen ster.
Ze hebben een thermage aangeboden maar ik vond meteen iets dat niet klopt. Ik had paracetamol moeten slikken tegen pijn maar dit klopt het niet. Pijn op mijn gezicht? Dit soor of behandelingen maakt het collageen kapot en daarna als de oplossing biedt hij de fillers aan. Geldmakkerij! Ze hebben van te voren 1000 euro geincaseerd en nooit terug betaald. Ik vertrouw deze aarts geen meter meer. Toen ik aan hem vragen stelde werdt hij zeer geiriteerd over mij logische vragen. Hij kijkt alleen naar zijn inkomsten en hij komt met het versschilende oplossingen om het geld niet terug te betalen.
Niet aanraden! Toon minder »
flor
12 december 2023 08:08
Zowel ik als mijn vriendin hebben een hele slechte ervaring bij deze kliniek. We zijn €5.000,00 per persoon kwijt en geen resultaat. We kregen allebei laser- en thermagebehandeling (het leek alsof standaard aan iedereen dit wordt geadviseerd). Inmiddels omdat we bij goede artsen terecht zijn gekomen weten wij dat deze 2 behandelingen niet bij iedereen geadvi... Toon meer »
Zowel ik als mijn vriendin hebben een hele slechte ervaring bij deze kliniek. We zijn €5.000,00 per persoon kwijt en geen resultaat. We kregen allebei laser- en thermagebehandeling (het leek alsof standaard aan iedereen dit wordt geadviseerd). Inmiddels omdat we bij goede artsen terecht zijn gekomen weten wij dat deze 2 behandelingen niet bij iedereen geadviseerd mag worden. In eerste instantie moesten we een half jaar afwachten voor het resultaat. Daarna nadat foto's waren gemaakt bij ons beide geen verbetering, dat heeft dhr. Kazem zelf ook gezien dat er geen verbeteringen waren, maar hij gaf aan dat dat kan gebeuren. Zo makkelijk alsof het een gezichtsmasker van €20 is. Dus weggegooid geld. En vergis je niet; hij is geen cosmetische arts hij is een plastische chirurg. We zijn heel erg teleurgesteld. We hebben achteraf nog contact opgenomen en gevraagd naar een oplossing of tegemoetkoming, maar hij gaf aan dat hij niets voor ons kan betekenen. Ik zou voor een goede cosmetische arts kiezen met meer ervaring en die niet alleen op geld uit is. Toon minder »
Linda
29 augustus 2023 14:02
Zou het liefst 10 sterren willen geven maar dat kan hier niet! Bekwaam, professioneel, empathisch, meer dan kundig, zeer betrouwbaar, duidelijk, prettige sfeer, persoonlijke aandacht, super goed geolied team, alles wat wenselijk is, hulde aan Kazem en zijn team waar ik al 28 jaar een trouwe terugkomer ben. Nooit iets of iemand anders! Vertrouwen en de result... Toon meer »
Zou het liefst 10 sterren willen geven maar dat kan hier niet! Bekwaam, professioneel, empathisch, meer dan kundig, zeer betrouwbaar, duidelijk, prettige sfeer, persoonlijke aandacht, super goed geolied team, alles wat wenselijk is, hulde aan Kazem en zijn team waar ik al 28 jaar een trouwe terugkomer ben. Nooit iets of iemand anders! Vertrouwen en de resultaten zijn het belangrijkst! Toon minder »
marjon van maanen
24 augustus 2023 20:08
Wij hadden aan Farid Kazem gevraagd of de protheses die hij ca. 14 jaar geleden had geplaatst niet eens vervangen moesten worden. Hij stond daar wel achter en gaf aan dat hij ze ook nog wat mooier kon maken. Op mijn verzoek of hij dan bij mij duo-plane protheses wilde plaatsen, was zijn antwoord dat hij dat nooit deed (omdat hij deze nieuwe) techniek niet be... Toon meer »
Wij hadden aan Farid Kazem gevraagd of de protheses die hij ca. 14 jaar geleden had geplaatst niet eens vervangen moesten worden. Hij stond daar wel achter en gaf aan dat hij ze ook nog wat mooier kon maken. Op mijn verzoek of hij dan bij mij duo-plane protheses wilde plaatsen, was zijn antwoord dat hij dat nooit deed (omdat hij deze nieuwe) techniek niet beheerste en hij het ook niet als een verbetering zag. Omdat wij de 1e keer zeer tevreden waren en wij ook regelmatig voor botox bij hem kwamen, hadden wij niet naar de prijs gevraagd. Tot onze verbazing stuurde hij een rekening van meer dan € 11.000,- !!!
Nadat hij mij op een zaterdag had geopereerd(omdat hij bij verschillende ziekenhuizen de lege operatiekamer huurt), werd ik geconfronteerd met een extra zichtbare litteken boven mijn oude littekens! Maar nog erger na ca. 1 a 2 maanden gingen de protheses als vierkante blokkendozen aan de zijkant uitsteken! De punten staken er gewoon uit of er nog kartonnen dozen omheen zaten! Toen wij hem hiermee confronteerde kwam dit volgens hem omdat ik teveel was afgevallen. Ja, misschien was ik wel 1 of 2 kilo lichter, maar dus niets bijzonders. Hij wilde dit wel gaan corrigeren als wij zijn onkosten van €6.500,- zouden betalen. Dus naast de €11.000,- wilde hij ook nog eens €6.500,- extra ontvangen. Omdat wij het vertrouwen al hadden verloren, heb ik het in de Berghuis kliniek laten doen, waar zij wel duo-plane plaatsen en daarnaast kostte het daar slechts € 5.500,- inclusief nog een extra overnachting in hun kliniek. Ook hebben zij er weer gewoon 1 mooi litteken van gemaakt i.p.v. boven elkaar. Oftewel Farid Kazem is gewoon te oud geworden om nog te kunnen opereren, is ook niet meer aangesloten bij de nieuwe technieken. Toon minder »
Richard
23 augustus 2023 15:03
Eerlijk advies, geen verborgen kleine regeltjes.
Duidelijke uitleg betreft verwachtingen, haalbaarheid en opties.
Bekwaam personeel.
Ruim 28 jaar heb ik vertrouwen in Dokter Kazem en zijn team.

Bij eventuele in mijn optiek mindere resultaten wordt er geluisterd en naar oplossing gekeken en gevonden.
Ellen Kemp
6 juli 2023 08:08
Kazem Aesthetica is pure luxe en verwennerij, vooruitstrevend met innovatieve behandelingen zoals de Emface behandeling, de ultieme liftende behandeling dmv spiertoning met een indrukwekkend resultaat, en de hydrafacial een ontspannende behandeling waarvan zelfs mijn probleemhuid gaat stralen. Daarnaast heb je nog de hoogwaardige huidverzorging lijn, waardoo... Toon meer »
Kazem Aesthetica is pure luxe en verwennerij, vooruitstrevend met innovatieve behandelingen zoals de Emface behandeling, de ultieme liftende behandeling dmv spiertoning met een indrukwekkend resultaat, en de hydrafacial een ontspannende behandeling waarvan zelfs mijn probleemhuid gaat stralen. Daarnaast heb je nog de hoogwaardige huidverzorging lijn, waardoor je huid heerlijk zacht aanvoelt. Kazem Aesthetica is zeker meerdere bezoeken waard! Toon minder »
LMdR
5 juli 2023 10:10
Heb hier een aantal jaren mijn buikvet laten bevriezen , heb inderdaad heel veel geld betaald, maar resultaat was teleurstellend, zag geen verschil
Jackie van den Hoorn
26 maart 2023 19:07
Heel blij met het mooie resultaat !
Aukje Gosens
11 oktober 2021 11:11
Lucy Abillama
15 januari 2021 15:03
John Teunissen
25 juni 2020 14:02
Bram Drewes
3 september 2018 19:07
Mijn behandeling is botox in m'n voorhoofd.
Ik ben al jaren klant en altijd zeer tevreden. Kazem is heel vriendelijk en kundig en heeft een prettige manier van werken. Tot aan de muziek toe is goed verzorgd.
unlock icloud
23 augustus 2018 12:12
Kazem is aandeelhouder en geeft geen eerlijk advies over zijn eigen handel. Dat past een arts niet! Er zijn mensen waarbij het niet werkt en dan heb je een probleem! Bovendien is het belachelijk duur. Kazem is een smerige medische zakkenvuller!
Humphrey Vonsee
25 oktober 2017 18:06
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van fillers bij Kazem Aesthetica?

Een fillerbehandeling bij Kazem Aesthetica kost per 1 ML v.a. € 500,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Kazem Aesthetica?

Kazem Aesthetica heeft op basis van 16 Google reviews 3.8 van de 5 sterren.

Waar is Kazem Aesthetica gevestigd?

Kazem Aesthetica is gevestigd op Boeingavenue 203 in Schiphol-Rijk.