Lipocentrum-logo kopie 3

Lipocentrum Maastricht - Clinéthique drs. Kroll

Lipocentrum Maastricht - Clinéthique drs. Kroll uit Maastricht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.9
40 reviews
Vanaf het eerste gesprek tot de eerste van drie sessies, voelde ik dat ik in goede handen was. De heer Doc Kroll kent zijn vak en daarom kan ik hem met vertrouwen aanbevelen. Ook de dames die er waren tijdens de behandeling waren gewoon top!
Ik had geen pijn tijdens de behandeling en zelfs een dag later deden mijn spieren pijn.
Duim omhoog voor dit centrum.
Diana Motter-Arnold
8 juni 2022 14:02
Het is een super mooie kliniek met geweldige artsen en hele lieve en bijzonder fijne assistenten. Ik adviseer deze kliniek voor cosmetische ingrepen. Optimale behandeling en begeleiding.
Helmy Bodelier
4 juni 2022 10:10
Na 4 operaties daar kan ik alleen maar positieve dingen melden. dr Kroll is aardig en gevoelig, net als de dames in de OK. Je wordt de hele tijd goed begeleid en professioneel behandeld. De resultaten zijn goed, maar ik sta pas aan het begin van het genezingsjaar. Aanbevolen.
Katja Hahn
6 mei 2022 04:04
Wat een fijne arts is Dr. Kroll. En zijn assistente is een vriendelijke en kundige vrouw. Beiden stelden me gerust, en namen alle tijd voor mij.
Alles is perfect en naar tevredenheid verlopen. Clinéthique Drs. Kroll was mij aanbevolen door 2 vriendinnen, en ze hadden gelijk !
Nea van Gerwen
15 december 2021 07:07
Het is een super mooie kliniek met geweldige artsen en hele lieve en bijzonder fijne assistenten. Ik adviseer deze kliniek voor cosmetische ingrepen. Optimale behandeling en begeleiding.
Helmy Bodelier
24 september 2021 20:08
Ik ben bij Dhr Kroll behandeld voor een lipo dubbele kin,kaak contour het is ongeveer 7 weken geleden en het resultaat is nu al prachtig, de kaakijn is naar 3 maanden zichbaar maar ik zie nu al verschil, ook een mooie V vorm is eral. Ik raad iedereen Dhr Kroll aan hij is goed in ze werk. Gr
marjolein Glaser
17 augustus 2021 09:09
Zeer goede en aardige arts, de assistente is erg aardig en meegaand.
Iedereen spreekt heel goed Duits.
Ik kan hem alleen maar aanbevelen en weet dat ik in de nabije toekomst weer behandeld zal worden als het weer mogelijk is onder normale omstandigheden (zonder Corona).
Silvia Vetter
13 augustus 2021 14:02
prima behandeld in deze kliniek. klantvriendelijk en professioneel, vrgr
Gijs Hilhorst
gijs hilhorst
21 mei 2021 10:10
Super arts, paar keer al in behandeling geweest, goede resultaten, en als hij een behandeling niet nodig vindt zegt hij dat ook eerlijk.
Bianca Masolijn
11 oktober 2020 15:03
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. €120 per zone
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. €325 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Huidverbetering, Vitamine infuus, Laser / IPL, Chirurgie, PRP, Body contouring
Kliniek opgericht
1996
Adres
Parkweg 26, Maastricht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten