M1 Med Beauty Rotterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
M1 Med Beauty Rotterdam

M1 Med Beauty Rotterdam

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Dysport)
V.a. € 99 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 399 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 79 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 179 per ml
Juvéderm
V.a. € 199 per ml
RestylaneRestylane
V.a. € 179 per ml
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 199 per behandeling
Skinbooster
Restylane Skinboosters
V.a. € 179 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2019
Adres
Parklaan 26, Rotterdam
M1 Med Beauty Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Nina Boas
Drs. Nina Boas
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 179,00
Profiel bekijken
Aset Popescu
Drs. Aset Popescu
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 179,00
Profiel bekijken

M1 Med Beauty Rotterdam Reviews

4.7
443 reviews
Super fijne kliniek, ik ben heel goed geholpen door de arts en de andere medewerkers!! Ik zou het iedereen aanraden DR. Popescu de beste arts zij stelt je erg gerust en houd goed rekening met je
Elif Gulec
26 maart 2024 11:11
Dr N.V. Boas heeft in 2022 mijn lippen verminkt bij het zetten van lipfillers. Mijn lippen zijn na de behandeling enorm gaan zwellen en hierna waren ze super asymmetrisch. Dit was allemaal tijdelijk, maar het ergste was dat er een filler is gaan lekken, waardoor er een bobbel is ontstaan die nu al 2 jaar lang hangt onder mijn bovenlip. Ik ben hier destijds v... Toon meer »
Dr N.V. Boas heeft in 2022 mijn lippen verminkt bij het zetten van lipfillers. Mijn lippen zijn na de behandeling enorm gaan zwellen en hierna waren ze super asymmetrisch. Dit was allemaal tijdelijk, maar het ergste was dat er een filler is gaan lekken, waardoor er een bobbel is ontstaan die nu al 2 jaar lang hangt onder mijn bovenlip. Ik ben hier destijds voor langsgeweest om te vragen wat ik moest doen en hierop kreeg ik de als antwoord dat dit misschien wel een koortslip kon zijn. Ik heb gelukkig nog nooit een koortslip gehad en nu 2 jaar later zit de bobbel er nog steeds. Deze bobbel heb ik voor de behandeling niet gehad en ik betwijfel of deze ooit nog zal verdwijnen. Recentelijk zag ik dat Dr N.V. Boas Medisch consultantArts is en raad ik iedereen aan om naar een echte plastische chirurg te gaan. De reden waarom ik nu pas een review plaats is omdat ik altijd de hoop heb gehad dat de bobbel zou verdwijnen, maar aangezien dit niet het geval is wil ik gewoon iedereen waarschuwen en adviseren om eerst onderzoek te doen naar de arts waar je door behandeld wil worden. Toon minder »
S
19 maart 2024 23:11
Vriendelijk personeel, werd erg op me gemak gesteld. Stap voor stap werd mij verteld hoe de behandeling ging verlopen. Zeer tevreden.
Larissa Strijdhaftig
24 januari 2024 16:04
Hier al 3 keer geweest, super fijn geholpen door Rahana en altijd tevreden!
Lizzy Lahr
11 januari 2024 14:02
Bij Rahana geweest voor de tweede keer! Super tevreden en mooi gedaan!! Hele lieve vrouw ook!! Voelde me meteen op mijn gemak
Valerie Netten
19 december 2023 10:10
Super goed geholpen door Rahana locatie Rotterdam ! Wat een fijne meid. Vandaag was mijn eerste keer fillers plaatsen in mijn lippen. Rahana dacht mee aan de vorm van mijn lippen en hielp mij ontspannen.

Zeker een aanrader!
Naomi Kroon
30 november 2023 14:02
Rahna kan wel mooi kletsen maar het resultaat is voor de 3de keer niet goed!! en ik heb niet eens een lastige ingreep gedaan (botox),tevens probeert ze je ingrepen aan te smeren die niet eens nodig zijn, ik vind dat niet klant of vrouw vriendelijk. Daarnaast lag er niet eens fatsoenlijk wit papier over de stoel heen en geen lamp ik ben helemaal klaar met dez... Toon meer »
Rahna kan wel mooi kletsen maar het resultaat is voor de 3de keer niet goed!! en ik heb niet eens een lastige ingreep gedaan (botox),tevens probeert ze je ingrepen aan te smeren die niet eens nodig zijn, ik vind dat niet klant of vrouw vriendelijk. Daarnaast lag er niet eens fatsoenlijk wit papier over de stoel heen en geen lamp ik ben helemaal klaar met deze kliniek, beter geef je je geld ergens anders uit. Toon minder »
huh what
21 november 2023 06:06
Ik kom al jaren naar deze kliniek voor mijn filler behandelingen. Oprecht super tevreden!
Rey D
8 november 2023 13:01
İk geef de arts 5 ster omdat ze nij ook zo heeft behandeld. Ze heeft het perfect gedaan precies hoe ik wil. Ze heeft echt talent!
Melda Dogan
8 november 2023 10:10
Super fijne ervaring! Ze hebben me goed geholpen en geluisterd naar mijn wensen. Ben super tevreden met de vriendelijkheid en behandeling!!
Anouk Mazur
8 november 2023 08:08
Hele slechte ervaring! Lipfillers laten doen door drs. Rahana. Lippen waren totaal niet symmetrisch, bovenlip groter dan onderlip en bobbels in bovenlip. Ze heeft heel mijn lippen verpest. 3 weken later terug gegaan en het lag natuurlijk niet aan haar maar zogenaamd aan de filler. Geen geld teruggekregen en oplossen moest ik ook gewoon zelf betalen. Vrouw bi... Toon meer »
Hele slechte ervaring! Lipfillers laten doen door drs. Rahana. Lippen waren totaal niet symmetrisch, bovenlip groter dan onderlip en bobbels in bovenlip. Ze heeft heel mijn lippen verpest. 3 weken later terug gegaan en het lag natuurlijk niet aan haar maar zogenaamd aan de filler. Geen geld teruggekregen en oplossen moest ik ook gewoon zelf betalen. Vrouw bij de receptie ook totaal niet vriendelijk en bemoeide zich overal mee. Ik ga nooit meer terug! Toon minder »
Caitlin Luiken
3 november 2023 15:03
Fijne kliniek. De arts luistert goed naar je wensen en geeft eerlijk advies. Ben hier al vaker geweest en telkens weer tevreden!
Raveena Samoedjh
22 augustus 2023 14:02
Hele fijne ervaring! De arts luisterde goed en was snel klaar met de filler. Persoonlijk vond ik het minder pijn doen dan bij mijn vorige kliniek.
Donia shaalan
17 augustus 2023 11:11
Fijne behandeling gehad, was mijn eerste keer en ik was een beetje gespannen, gelukkig werd ik gerust gesteld en was de cosmetische arts rahana, heel lief en kalm. Ik zou iedereen aanraden hier te komen!
charmedpowerbabe
15 augustus 2023 12:12
Hier een neuslift laten doen met Botox. Mevrouw gaf aan dat het resultaat na ongeveer 2 weken te zien zou zijn.

Er is letterlijk niks veranderd, het is nu een maand verder en m’n neus ziet er precies hetzelfde uit als voorheen.

Ik heb ze een e-mail gestuurd en ik word niet verder geholpen. Geldverspilling!
Zeynep Zeynep
14 augustus 2023 12:12
GA NIET NAAR MED BEAUTY, HET IS ONPROFESSIONEEL BEDRIJF DAT KLACHTEN NIET SERIEUS NEEMT Op de site stond dat er kin filler behandelingen waren vanaf 99 euro. ik ben eerder geweest en toen was de prijs 99 euro, toen ik dus snel de site checkte of dit nog steeds zo is, zie ik dat er staat kinfillers vanaf 99 euro. Ik rijd van Tilburg naar Rotterdam. Opeens k... Toon meer »
GA NIET NAAR MED BEAUTY, HET IS ONPROFESSIONEEL BEDRIJF DAT KLACHTEN NIET SERIEUS NEEMT

Op de site stond dat er kin filler behandelingen waren vanaf 99 euro. ik ben eerder geweest en toen was de prijs 99 euro, toen ik dus snel de site checkte of dit nog steeds zo is, zie ik dat er staat kinfillers vanaf 99 euro.

Ik rijd van Tilburg naar Rotterdam. Opeens kan ik de kinfiller van 99 euro niet meer kiezen en is de goedkoopste filler 179 euro. Omdat ik al 40 euro heb moeten betalen voor het rijden en ik uitkeek naar de behandeling heb ik gekozen om de filler te nemen.

Het personeel gaf aan in Rotterdam dat het inderdaad misleidend is en dat ik een klacht moet insturen en dan misschien wel een korting kan krijgen op volgende behandeling
Twee weken krijg ik hier geen bericht op mijn ingezonden klacht.

Ik bel om de situatie uit te leggen maar er is totaal geen begrip voor mijn situatie. Er werd gezegd je hebt er zelf voor gekozen. Ik gaf meerdere malen aan dat ik dat begrijp maar dat ik mij wel misleid voel door de site die iets anders aan geeft. Ik gaf aan dat ik het netjes zou vinden als ik in mijn probleem gehoord word en ik ook al blij zou zijn met een kleine vergoeding op de volgende behandeling

Med beauty koos ervoor om dat niet te doen

Mij zijn ze als klant kwijt en ik zal mij best doen om dit bericht te verspreiden zodat mensen weten met wat voor bedrijf ze te maken hebben Toon minder »
Manon Zonruiter
3 augustus 2023 15:03
Wat een vreselijke salon en vreselijke arts. Kom daar binnen en zijn alleen maar op geld uit!! Je vraagt om advies maar ze wilt je alleen maar dingen aanbieden. Kijkt niet eens met je mee, geeft geen advies aan je maar verteld je dat je alles kan laten doen. Echt ik raad het af!!! Totaal geen vriendelijke houden. Zogenaamde arts, arts heeft niet eens een dok... Toon meer »
Wat een vreselijke salon en vreselijke arts. Kom daar binnen en zijn alleen maar op geld uit!! Je vraagt om advies maar ze wilt je alleen maar dingen aanbieden. Kijkt niet eens met je mee, geeft geen advies aan je maar verteld je dat je alles kan laten doen. Echt ik raad het af!!! Totaal geen vriendelijke houden. Zogenaamde arts, arts heeft niet eens een doktersjas aan maar gewoon een jurkje van de markt alsof ze op kantoor zit. Heb me niet laten behandelen, geen fijn gevoel daar. Gadverdamme Toon minder »
Selmoes
1 augustus 2023 13:01
Eerlijk advies met conclusie dat ze behandeling afraden. Dus geen focus op enkel geld verdienen, maar juist op waar de klant bij gebaat is.
Nils Guess
5 juni 2023 10:10
Eerste keer Botox. Zeer vriendelijk ontvangen. Goede uitleg wat voor mij geschikt is en advies. Totaal niet uit op meer meer meer maar juist op wat ik nodig heb. Was voor mij eerste keer dus beetje angstig voor de prikjes. Arts stelde mij heel erg gerust. En na de behandeling voelde ik me super.
Sandy Verbeek
30 mei 2023 14:02
Bij de eerste concult moest ik 30 minuten wachten. Bij de afspraak was de kliniek dicht en ze waren weer 20 minuten te laat. Na lang wachten komt ik een behandelaar die alleen negatief dingen ging bespreken. Het klinkt als of ze niet de behandeling kan doen en dat ze bang is, waardoor ik me ook onveilig viel. Uiteindelijk zegt de behandelaar dat ze de behand... Toon meer »
Bij de eerste concult moest ik 30 minuten wachten. Bij de afspraak was de kliniek dicht en ze waren weer 20 minuten te laat. Na lang wachten komt ik een behandelaar die alleen negatief dingen ging bespreken. Het klinkt als of ze niet de behandeling kan doen en dat ze bang is, waardoor ik me ook onveilig viel. Uiteindelijk zegt de behandelaar dat ze de behandeling niet wil doen. De manager was ook boos op mij en onaardig. Ik heb nooit in mijn leven zo slecht behandeling meegemaakt. 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 Toon minder »
rahaf alabas
9 mei 2023 12:12
Bij binnenkomst voel je een hele kalmerende energie. Receptioniste is super vriendelijk en deskundig. De arts bekijkt jouw wensen en geeft jou eerlijk advies. Haar werk is heel natuurlijk en deskundig en ook weinig pijn gevoeld. Ik kom zeker terug. Dank jullie wel!!!
R. Ibrahm
20 februari 2023 14:02
Het is jammer dat mensen worden misleid met prijzen. Ze kondigen aan dat er een actie is, maar ze doen geen actie. En aan de lippen is niets veranderd, het is niet eens zichtbaar dat er iets is ingespoten... ik raad het echt niet aan...
Skaidra Butkute
2 januari 2023 06:06
Gisteren een handverjonging gedaan in één woord GEWELDIG!
Na een aantal uur zie nog meer resultaat! Subliem hoor❤️
Dit is vanaf nu mijn vaste beautysalon dit wordt de jouwe ook,let maar op!🥰😍
Simsala Bim
9 december 2022 10:10
Paar keer al geweest voor lipfillers! Meiden zijn allemaal super lief en stellen je echt gerust! Mooie schone professionele zaak ik ga nooit meer ergens anders💖
Dvg
15 november 2022 18:06
Ik heb gisteren bij dr Hoesseinbaks Rahna. Ze is heel goed in haar werken. Mijn lippen was niet blauw en niet veel opgezwollen. Heel weinig pijn. Mijn lippen zag er natuurlijk en heel mooie uit. De receptionister is lief.
Kaya Mien
26 oktober 2022 20:08
Vandaag geweest bij Nina, wat een top ervaring. Ik was heel erg zenuwachtig want dit was mijn aller eerste behandeling. Ik ging voor lip fillers en vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde ik me fijn en begrepen. Ik kreeg eerst de verdovende crème van een super lieve meid die me er doorheen sleepte en alles aan deed om het zo fijn mogelijk voor mij te maken... Toon meer »
Vandaag geweest bij Nina, wat een top ervaring. Ik was heel erg zenuwachtig want dit was mijn aller eerste behandeling. Ik ging voor lip fillers en vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde ik me fijn en begrepen. Ik kreeg eerst de verdovende crème van een super lieve meid die me er doorheen sleepte en alles aan deed om het zo fijn mogelijk voor mij te maken. Daarna ging ik eerst in gesprek met Nina, duidelijk besproken wat de voor en nadelen zijn, verschillende soorten fillers en wat mijn wensen zijn. Zelf met mijn naalden angst stelde Nina mij gerust. Empathie voor haar patiënten en begrip dat het spannend is. Ook vond ik het fijn dat ze echt eerlijk is over wat ze wel en niet zou aanraden en ze je door de behandeling heen sleept. Al met al een top ervaring voor mij. Ik ben nu al blij met het resultaat en benieuwd over twee weken. Toon minder »
Qwen van Veen
21 september 2022 15:03
Ik had een afspraak , ben op advies van de arts niet behandeld, dit was niet medisch verantwoord omdat ik over 3 weken ,een operatie onderga , wat een goede kliniek, hier kun je met een gerust hart heen ! gegarandeerd van een mooie resultaat maar waar de gezondheid van de klant voor gaat , Na mijn herstel kom ik zeker terug !
Sandra Barros
31 augustus 2022 07:07
Ze nemen de tijd voor je om een goed en duidelijk passend advies te geven. Vriendelijk personeel die je begeleiden van a tot z.
De behandeling ging snel en ik kreeg het gewenste resultaat.
Sara Pastoors
13 augustus 2022 13:01
Beste m1 beauty, Naar aanleiding van mijn bezoek bij M1 beauty wil ik hierbij mijn tevredenheid kenbaar maken. Ik ben uitzonderlijk goed geholpen. Desondanks alle onverwachtse omstandigheden heeft zowel de arts als de assistente haar best gedaan om mij zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ze hebben met mij meegedacht, erg flexibel en boden een goed alterna... Toon meer »
Beste m1 beauty,

Naar aanleiding van mijn bezoek bij M1 beauty wil ik hierbij mijn tevredenheid kenbaar maken. Ik ben uitzonderlijk goed geholpen. Desondanks alle onverwachtse omstandigheden heeft zowel de arts als de assistente haar best gedaan om mij zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ze hebben met mij meegedacht, erg flexibel en boden een goed alternatief aan, met een grote glimlach. Erg vriendelijk empatisch en kundig. De arts is heeft volledig naar mijn wensen gehandeld, en mijn verwachtingen meer dan overtroffen. Ik kan niks anders zeggen dan “topper’s met een warm welkom van de assistentente tot een deskundig advies een resulteerde in een top behandeling

Ik ben super tevreden en gelukkig
Dames just a lot of loveeeee for u

Thankyou♥️

Than Toon minder »
Erna Toskic
12 juli 2022 16:04
Ik ben heel tevreden over de kliniek in Rotterdam. De service was super en ik ben heel goed geholpen door de arts. Ze luisterde goed naar mijn wensen en ik ben erg blij met het eindresultaat. Zeker voor herhaling vatbaar!
Kübra Nur Kaya
12 juli 2022 11:11
Hele slechte ervaring. Ik ben helemaal van uit Almelo naar Rotterdam gekomen om mijn lippen te laten doen en omdat ik een beetje verkouden was wou ze me niet behandelen. Niet aan te raden om hier naar toe te gaan!!
Julia J
6 juli 2022 13:01
Ik ben hier geweest voor botox in voorhoofd, frons en kraaienpootjes. Helaas had het niet het gewenste resultaat en had ik last van spock wenbrauwen, wat een heel vreemd zicht gaf en mensen aan me vroegen wat ik met mijn wenkbrauwen had gedaan. Bij de controle bleek dat dit wel vaker voorkomt, maar op te lossen is met nog wat extra botox. Dit gedaan, helaas... Toon meer »
Ik ben hier geweest voor botox in voorhoofd, frons en kraaienpootjes. Helaas had het niet het gewenste resultaat en had ik last van spock wenbrauwen, wat een heel vreemd zicht gaf en mensen aan me vroegen wat ik met mijn wenkbrauwen had gedaan.
Bij de controle bleek dat dit wel vaker voorkomt, maar op te lossen is met nog wat extra botox. Dit gedaan, helaas ook weer zonder resultaat. Weer teruggebeld en aangegeven dat ik geen vertrouwen meer had, daar werd weinig op gereageerd. Ik mocht nog wel een keer op controle komen.
Ik durfde helaas niet meer. Bovendien is 3x 1 uur op en neer rijden en parkeren ook niet gratis meer tegenwoordig.
Na 4 weken was mijn frons alweer terug en nu na 8 weken loop ik nog steeds met spock wenbrauwen.
Erg jammer, ik heb dit nooit eerder meegemaakt. Toon minder »
Denise Groffen
28 mei 2022 07:07
Ben pas geweest voor een herhaalbehandeling van de wangen bij Chloe smith. We hebben 1 ml juvederm gebruikt net als vorig jaar maar nu meer aan de buitenkant voor een liftend effect ipv vullend. Ze was aardig en duidelijk. Effect moet ik nog even afwachten
Chrystal Essers
17 mei 2022 10:10
Vandaag geweest bij m1 hier ben ik gekomen door rashella en was een hele goeie ervaring de informatie was heel duidelijk en transparant een goede arts heeft mijn vrouw behandeld drs mai linh pham en kom morgen zelf voor een behandeling (:
Jerry Lange
16 mei 2022 15:03
Hele goede ervaring met deze kliniek. Onlangs voor de eerste keer geweest en ik kreeg erg goed advies. Er is goed geluisterd naar wat ik wilde en ben meer dan tevreden met het resultaat. Naar aanleiding van hoe mooi het bij mij is geworden, zijn inmiddels een aantal vriendinnen van mij ook geweest. De nieuwe klant korting was ook top! Mij zien ze zeker terug... Toon meer »
Hele goede ervaring met deze kliniek. Onlangs voor de eerste keer geweest en ik kreeg erg goed advies. Er is goed geluisterd naar wat ik wilde en ben meer dan tevreden met het resultaat. Naar aanleiding van hoe mooi het bij mij is geworden, zijn inmiddels een aantal vriendinnen van mij ook geweest. De nieuwe klant korting was ook top! Mij zien ze zeker terug. Toon minder »
Genevieve Doornik
14 mei 2022 14:02
VERSCHRIKKELIJK!!!! Ik heb mijn lippen laten doen bij m1 med beauty ik adviseer dit niemand! Er zitten enorme knobbels in mijn lippen, ze zijn ongelijk en mijn bovenlip is gigantisch in vergelijking met mijn onderlip. Uiteraard heb ik hier direct over gemaild en kon ik mijn Fillers laten verwijderen en een nieuwe afspraak inplannen bij een arts die wel haar... Toon meer »
VERSCHRIKKELIJK!!!!
Ik heb mijn lippen laten doen bij m1 med beauty ik adviseer dit niemand! Er zitten enorme knobbels in mijn lippen, ze zijn ongelijk en mijn bovenlip is gigantisch in vergelijking met mijn onderlip. Uiteraard heb ik hier direct over gemaild en kon ik mijn Fillers laten verwijderen en een nieuwe afspraak inplannen bij een arts die wel haar werk kan doen. Want mijn geld kreeg ik ook in geen mogelijkheid terug. Ik heb de Fillers dus laten oplossen want ik liep zwaar voorschut ( een enorm pijnlijke behandeling ) en heb nu nog steeds enorme bobbels en ophopingen van filler in mijn lip en moet deze nu dus opnieuw weer gaan laten verwijderen wat een prutsers ga hier alsjeblieft niet heen de goede reviews hier slaan ook nergens op want je krijgt €10,- korting als je dus van te voren je recensie plaatst. Jammer dat ik geen foto kan toevoegen van het hele proces Toon minder »
N N
11 mei 2022 14:02
Na bezoek aan deze kliniek ging ik met een super goed gevoel weg. Prachtige locatie en goed bereikbaar. Gekomen voor de lipfillers 1 ml. Door de zwelling niet goed het eindresultaat kunnen zien. Uiteindelijk na 2 weken bijna geen verschil met voor de fillers. Hierover opgebeld met m1 Med Beauty en ik mocht langskomen bij voor een check up. Bij de check up za... Toon meer »
Na bezoek aan deze kliniek ging ik met een super goed gevoel weg. Prachtige locatie en goed bereikbaar. Gekomen voor de lipfillers 1 ml. Door de zwelling niet goed het eindresultaat kunnen zien. Uiteindelijk na 2 weken bijna geen verschil met voor de fillers. Hierover opgebeld met m1 Med Beauty en ik mocht langskomen bij voor een check up. Bij de check up zat een andere arts en deze vertelde dat ze wel wat verschil zag maar dat het na 1 keer niet altijd het gewenste resultaat geeft. Jammer, want de eerste arts adviseerde me eerst 0,5 ml, maar omdat ik wat vollere lippen wilde voor de 1 ml gegaan.
Bij de check up mocht er niet weer opnieuw fillers worden gebruikt. Pas na 4 weken en we zaten op week 3.
Ik kon een nieuwe afspraak maken na 4 weken, maar zou deze opnieuw volledig moeten betalen. Na een behandeling van 229 euro hier uiteraard geen zin in.
Super jammer dat jullie je klanten niet hellen en tevreden houden. Ik was namelijk graag terug gekomen! Toon minder »
Roxanna Putz
2 mei 2022 13:01
Fijn en welkom ontvangst.. goede parkeergelegenheid bij het pand en mogelijkheid om in de avond langs te komen!

Vriendelijke arts en lieve dames aan de receptie ! Ik moest een kleine 150 kilometer naar huis rijden ( ik werk in de buurt van m1) en Toen ze daar achter kwamen vroegen ze meteen of ik drinken mee wilde en koekjes hahaha! Zoooo lief !!
S. Van Veen
15 april 2022 20:08
Erg fijne kliniek, prettig ontvangst en lief personeel. Ik voelde mij erg op mijn gemak gesteld en werd super behandeld! Zeker om aan te raden! :)
Amber
23 maart 2022 15:03
Super tevreden met de zorgvuldige behandeling, uitleg en zorg achteraf!Resultaat was al heel goed maar nog niet optimaal. Ik kon direct een nwe afspraak maken en werd het kosteloos verbeterd!
Brenda
23 maart 2022 13:01
Top ervaring gehad!! Dr. M. Pham heeft mij geholpen en ze heeft heel deskundig advies gegeven. Niet teveel aangepraat. Ook de assistenten Rachella bij de balie heeft me heel vriendelijk en geduldig geholpen. :)
Melika Kyhan
18 maart 2022 14:02
Ik ben heel goed geholpen. Ben zo tevreden! Ze kijkt mee wat je kan doen. Wat het beste is voor je zegt ze ook.
gulay CAKMAK
17 maart 2022 14:02
Super goede arts, alleen daarvoor zou ik terug komen. Verder erg slechte ervaring met betrekking beloofde korting. Aan de telefoon afgesproken maar in de kliniek werd een bewijs gevraagd hiervan. Dit kon ik niet leveren want er was mij geen bevestiging van de afspraak gestuurd. De beloofde korting van 40 (!) Procent kreeg ik hierdoor niet. Ze zeiden dat de c... Toon meer »
Super goede arts, alleen daarvoor zou ik terug komen.
Verder erg slechte ervaring met betrekking beloofde korting. Aan de telefoon afgesproken maar in de kliniek werd een bewijs gevraagd hiervan. Dit kon ik niet leveren want er was mij geen bevestiging van de afspraak gestuurd.
De beloofde korting van 40 (!) Procent kreeg ik hierdoor niet. Ze zeiden dat de collega dat nooit beloofd kon hebben, deze werd gebeld en ontkende het ook! Je wordt dus eigenlijk uitgemaakt voor leugenaar. Ik heb zoiets echt
nog nooit meegemaakt. Onvoorstelbaar slecht. Toon minder »
Belinda Voorkamp
7 februari 2022 09:09
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij M1 Med Beauty Rotterdam?

Bij M1 Med Beauty Rotterdam kost één zone Botox € 99,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij M1 Med Beauty Rotterdam?

Bij M1 Med Beauty Rotterdam kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 179,00.

Hoe zijn de ervaringen bij M1 Med Beauty Rotterdam?

M1 Med Beauty Rotterdam scoort 4.7 van de 5 sterren uit 43 Google reviews.

Wat is het adres van M1 Med Beauty Rotterdam?

In Rotterdam is M1 Med Beauty Rotterdam gevestigd op Parklaan 26.