M1-Med-Beauty_Logo

M1 Med Beauty Rotterdam

M1 Med Beauty Rotterdam uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.8
416 reviews
Ik heb gisteren bij dr Hoesseinbaks Rahna. Ze is heel goed in haar werken. Mijn lippen was niet blauw en niet veel opgezwollen. Heel weinig pijn. Mijn lippen zag er natuurlijk en heel mooie uit. De receptionister is lief.
Kaya Mien
26 oktober 2022 20:08
Vandaag geweest bij Nina, wat een top ervaring. Ik was heel erg zenuwachtig want dit was mijn aller eerste behandeling. Ik ging voor lip fillers en vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde ik me fijn en begrepen. Ik kreeg eerst de verdovende crème van een super lieve meid die me er doorheen sleepte en alles aan deed om het zo fijn mogelijk voor mij te maken... Toon meer »
Vandaag geweest bij Nina, wat een top ervaring. Ik was heel erg zenuwachtig want dit was mijn aller eerste behandeling. Ik ging voor lip fillers en vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde ik me fijn en begrepen. Ik kreeg eerst de verdovende crème van een super lieve meid die me er doorheen sleepte en alles aan deed om het zo fijn mogelijk voor mij te maken. Daarna ging ik eerst in gesprek met Nina, duidelijk besproken wat de voor en nadelen zijn, verschillende soorten fillers en wat mijn wensen zijn. Zelf met mijn naalden angst stelde Nina mij gerust. Empathie voor haar patiënten en begrip dat het spannend is. Ook vond ik het fijn dat ze echt eerlijk is over wat ze wel en niet zou aanraden en ze je door de behandeling heen sleept. Al met al een top ervaring voor mij. Ik ben nu al blij met het resultaat en benieuwd over twee weken. Toon minder »
Qwen van Veen
21 september 2022 15:03
Ik had een afspraak , ben op advies van de arts niet behandeld, dit was niet medisch verantwoord omdat ik over 3 weken ,een operatie onderga , wat een goede kliniek, hier kun je met een gerust hart heen ! gegarandeerd van een mooie resultaat maar waar de gezondheid van de klant voor gaat , Na mijn herstel kom ik zeker terug !
Sandra Barros
31 augustus 2022 07:07
Beste m1 beauty, Naar aanleiding van mijn bezoek bij M1 beauty wil ik hierbij mijn tevredenheid kenbaar maken. Ik ben uitzonderlijk goed geholpen. Desondanks alle onverwachtse omstandigheden heeft zowel de arts als de assistente haar best gedaan om mij zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ze hebben met mij meegedacht, erg flexibel en boden een goed alterna... Toon meer »
Beste m1 beauty,

Naar aanleiding van mijn bezoek bij M1 beauty wil ik hierbij mijn tevredenheid kenbaar maken. Ik ben uitzonderlijk goed geholpen. Desondanks alle onverwachtse omstandigheden heeft zowel de arts als de assistente haar best gedaan om mij zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ze hebben met mij meegedacht, erg flexibel en boden een goed alternatief aan, met een grote glimlach. Erg vriendelijk empatisch en kundig. De arts is heeft volledig naar mijn wensen gehandeld, en mijn verwachtingen meer dan overtroffen. Ik kan niks anders zeggen dan “topper’s met een warm welkom van de assistentente tot een deskundig advies een resulteerde in een top behandeling

Ik ben super tevreden en gelukkig
Dames just a lot of loveeeee for u

Thankyou♥️

Than Toon minder »
Erna Toskic
12 juli 2022 16:04
Ik ben heel tevreden over de kliniek in Rotterdam. De service was super en ik ben heel goed geholpen door de arts. Ze luisterde goed naar mijn wensen en ik ben erg blij met het eindresultaat. Zeker voor herhaling vatbaar!
Kübra Nur Kaya
12 juli 2022 11:11
Hele slechte ervaring. Ik ben helemaal van uit Almelo naar Rotterdam gekomen om mijn lippen te laten doen en omdat ik een beetje verkouden was wou ze me niet behandelen. Niet aan te raden om hier naar toe te gaan!!
Julia J
6 juli 2022 13:01
Ik ben hier geweest voor botox in voorhoofd, frons en kraaienpootjes. Helaas had het niet het gewenste resultaat en had ik last van spock wenbrauwen, wat een heel vreemd zicht gaf en mensen aan me vroegen wat ik met mijn wenkbrauwen had gedaan. Bij de controle bleek dat dit wel vaker voorkomt, maar op te lossen is met nog wat extra botox. Dit gedaan, helaas... Toon meer »
Ik ben hier geweest voor botox in voorhoofd, frons en kraaienpootjes. Helaas had het niet het gewenste resultaat en had ik last van spock wenbrauwen, wat een heel vreemd zicht gaf en mensen aan me vroegen wat ik met mijn wenkbrauwen had gedaan.
Bij de controle bleek dat dit wel vaker voorkomt, maar op te lossen is met nog wat extra botox. Dit gedaan, helaas ook weer zonder resultaat. Weer teruggebeld en aangegeven dat ik geen vertrouwen meer had, daar werd weinig op gereageerd. Ik mocht nog wel een keer op controle komen.
Ik durfde helaas niet meer. Bovendien is 3x 1 uur op en neer rijden en parkeren ook niet gratis meer tegenwoordig.
Na 4 weken was mijn frons alweer terug en nu na 8 weken loop ik nog steeds met spock wenbrauwen.
Erg jammer, ik heb dit nooit eerder meegemaakt. Toon minder »
Denise Groffen
28 mei 2022 07:07
Ben pas geweest voor een herhaalbehandeling van de wangen bij Chloe smith. We hebben 1 ml juvederm gebruikt net als vorig jaar maar nu meer aan de buitenkant voor een liftend effect ipv vullend. Ze was aardig en duidelijk. Effect moet ik nog even afwachten
Chrystal Essers
17 mei 2022 10:10
Vandaag geweest bij m1 hier ben ik gekomen door rashella en was een hele goeie ervaring de informatie was heel duidelijk en transparant een goede arts heeft mijn vrouw behandeld drs mai linh pham en kom morgen zelf voor een behandeling (:
Jerry Lange
16 mei 2022 15:03
Hele goede ervaring met deze kliniek. Onlangs voor de eerste keer geweest en ik kreeg erg goed advies. Er is goed geluisterd naar wat ik wilde en ben meer dan tevreden met het resultaat. Naar aanleiding van hoe mooi het bij mij is geworden, zijn inmiddels een aantal vriendinnen van mij ook geweest. De nieuwe klant korting was ook top! Mij zien ze zeker terug... Toon meer »
Hele goede ervaring met deze kliniek. Onlangs voor de eerste keer geweest en ik kreeg erg goed advies. Er is goed geluisterd naar wat ik wilde en ben meer dan tevreden met het resultaat. Naar aanleiding van hoe mooi het bij mij is geworden, zijn inmiddels een aantal vriendinnen van mij ook geweest. De nieuwe klant korting was ook top! Mij zien ze zeker terug. Toon minder »
Genevieve Doornik
14 mei 2022 14:02
VERSCHRIKKELIJK!!!! Ik heb mijn lippen laten doen bij m1 med beauty ik adviseer dit niemand! Er zitten enorme knobbels in mijn lippen, ze zijn ongelijk en mijn bovenlip is gigantisch in vergelijking met mijn onderlip. Uiteraard heb ik hier direct over gemaild en kon ik mijn Fillers laten verwijderen en een nieuwe afspraak inplannen bij een arts die wel haar... Toon meer »
VERSCHRIKKELIJK!!!!
Ik heb mijn lippen laten doen bij m1 med beauty ik adviseer dit niemand! Er zitten enorme knobbels in mijn lippen, ze zijn ongelijk en mijn bovenlip is gigantisch in vergelijking met mijn onderlip. Uiteraard heb ik hier direct over gemaild en kon ik mijn Fillers laten verwijderen en een nieuwe afspraak inplannen bij een arts die wel haar werk kan doen. Want mijn geld kreeg ik ook in geen mogelijkheid terug. Ik heb de Fillers dus laten oplossen want ik liep zwaar voorschut ( een enorm pijnlijke behandeling ) en heb nu nog steeds enorme bobbels en ophopingen van filler in mijn lip en moet deze nu dus opnieuw weer gaan laten verwijderen wat een prutsers ga hier alsjeblieft niet heen de goede reviews hier slaan ook nergens op want je krijgt €10,- korting als je dus van te voren je recensie plaatst. Jammer dat ik geen foto kan toevoegen van het hele proces Toon minder »
N N
11 mei 2022 14:02
Na bezoek aan deze kliniek ging ik met een super goed gevoel weg. Prachtige locatie en goed bereikbaar. Gekomen voor de lipfillers 1 ml. Door de zwelling niet goed het eindresultaat kunnen zien. Uiteindelijk na 2 weken bijna geen verschil met voor de fillers. Hierover opgebeld met m1 Med Beauty en ik mocht langskomen bij voor een check up. Bij de check up za... Toon meer »
Na bezoek aan deze kliniek ging ik met een super goed gevoel weg. Prachtige locatie en goed bereikbaar. Gekomen voor de lipfillers 1 ml. Door de zwelling niet goed het eindresultaat kunnen zien. Uiteindelijk na 2 weken bijna geen verschil met voor de fillers. Hierover opgebeld met m1 Med Beauty en ik mocht langskomen bij voor een check up. Bij de check up zat een andere arts en deze vertelde dat ze wel wat verschil zag maar dat het na 1 keer niet altijd het gewenste resultaat geeft. Jammer, want de eerste arts adviseerde me eerst 0,5 ml, maar omdat ik wat vollere lippen wilde voor de 1 ml gegaan.
Bij de check up mocht er niet weer opnieuw fillers worden gebruikt. Pas na 4 weken en we zaten op week 3.
Ik kon een nieuwe afspraak maken na 4 weken, maar zou deze opnieuw volledig moeten betalen. Na een behandeling van 229 euro hier uiteraard geen zin in.
Super jammer dat jullie je klanten niet hellen en tevreden houden. Ik was namelijk graag terug gekomen! Toon minder »
Roxanna Putz
2 mei 2022 13:01
Fijn en welkom ontvangst.. goede parkeergelegenheid bij het pand en mogelijkheid om in de avond langs te komen!

Vriendelijke arts en lieve dames aan de receptie ! Ik moest een kleine 150 kilometer naar huis rijden ( ik werk in de buurt van m1) en Toen ze daar achter kwamen vroegen ze meteen of ik drinken mee wilde en koekjes hahaha! Zoooo lief !!
S. Van Veen
15 april 2022 20:08
Erg fijne kliniek, prettig ontvangst en lief personeel. Ik voelde mij erg op mijn gemak gesteld en werd super behandeld! Zeker om aan te raden! :)
Amber
23 maart 2022 15:03
Super tevreden met de zorgvuldige behandeling, uitleg en zorg achteraf!Resultaat was al heel goed maar nog niet optimaal. Ik kon direct een nwe afspraak maken en werd het kosteloos verbeterd!
Brenda
23 maart 2022 13:01
Top ervaring gehad!! Dr. M. Pham heeft mij geholpen en ze heeft heel deskundig advies gegeven. Niet teveel aangepraat. Ook de assistenten Rachella bij de balie heeft me heel vriendelijk en geduldig geholpen. :)
Melika Kyhan
18 maart 2022 14:02
Ik ben heel goed geholpen. Ben zo tevreden! Ze kijkt mee wat je kan doen. Wat het beste is voor je zegt ze ook.
gulay CAKMAK
17 maart 2022 14:02
Super goede arts, alleen daarvoor zou ik terug komen. Verder erg slechte ervaring met betrekking beloofde korting. Aan de telefoon afgesproken maar in de kliniek werd een bewijs gevraagd hiervan. Dit kon ik niet leveren want er was mij geen bevestiging van de afspraak gestuurd. De beloofde korting van 40 (!) Procent kreeg ik hierdoor niet. Ze zeiden dat de c... Toon meer »
Super goede arts, alleen daarvoor zou ik terug komen.
Verder erg slechte ervaring met betrekking beloofde korting. Aan de telefoon afgesproken maar in de kliniek werd een bewijs gevraagd hiervan. Dit kon ik niet leveren want er was mij geen bevestiging van de afspraak gestuurd.
De beloofde korting van 40 (!) Procent kreeg ik hierdoor niet. Ze zeiden dat de collega dat nooit beloofd kon hebben, deze werd gebeld en ontkende het ook! Je wordt dus eigenlijk uitgemaakt voor leugenaar. Ik heb zoiets echt
nog nooit meegemaakt. Onvoorstelbaar slecht. Toon minder »
Belinda Voorkamp
7 februari 2022 09:09
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Dysport (1 zone)
V.a. €99 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €79 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. €179 per ml
Juvéderm
V.a. €99 per ml
Restylane
V.a. €179 per ml
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. €199 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €399 per 2 oksels
Skinbooster
Restylane Skinboosters
V.a. €179 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2019
Adres
Parklaan 26, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten