M1-Med-Beauty_Logo

M1 Med Beauty Rotterdam

M1 Med Beauty Rotterdam uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.8
345 reviews
Na bezoek aan deze kliniek ging ik met een super goed gevoel weg. Prachtige locatie en goed bereikbaar. Gekomen voor de lipfillers 1 ml. Door de zwelling niet goed het eindresultaat kunnen zien. Uiteindelijk na 2 weken bijna geen verschil met voor de fillers. Hierover opgebeld met m1 Med Beauty en ik mocht langskomen bij voor een check up. Bij de check up za... Toon meer »
Na bezoek aan deze kliniek ging ik met een super goed gevoel weg. Prachtige locatie en goed bereikbaar. Gekomen voor de lipfillers 1 ml. Door de zwelling niet goed het eindresultaat kunnen zien. Uiteindelijk na 2 weken bijna geen verschil met voor de fillers. Hierover opgebeld met m1 Med Beauty en ik mocht langskomen bij voor een check up. Bij de check up zat een andere arts en deze vertelde dat ze wel wat verschil zag maar dat het na 1 keer niet altijd het gewenste resultaat geeft. Jammer, want de eerste arts adviseerde me eerst 0,5 ml, maar omdat ik wat vollere lippen wilde voor de 1 ml gegaan.
Bij de check up mocht er niet weer opnieuw fillers worden gebruikt. Pas na 4 weken en we zaten op week 3.
Ik kon een nieuwe afspraak maken na 4 weken, maar zou deze opnieuw volledig moeten betalen. Na een behandeling van 229 euro hier uiteraard geen zin in.
Super jammer dat jullie je klanten niet hellen en tevreden houden. Ik was namelijk graag terug gekomen! Toon minder »
Roxanna Putz
2 mei 2022 13:01
Fijn en welkom ontvangst.. goede parkeergelegenheid bij het pand en mogelijkheid om in de avond langs te komen!

Vriendelijke arts en lieve dames aan de receptie ! Ik moest een kleine 150 kilometer naar huis rijden ( ik werk in de buurt van m1) en Toen ze daar achter kwamen vroegen ze meteen of ik drinken mee wilde en koekjes hahaha! Zoooo lief !!
S. Van Veen
15 april 2022 20:08
Erg fijne kliniek, prettig ontvangst en lief personeel. Ik voelde mij erg op mijn gemak gesteld en werd super behandeld! Zeker om aan te raden! :)
Amber
23 maart 2022 15:03
Super tevreden met de zorgvuldige behandeling, uitleg en zorg achteraf!Resultaat was al heel goed maar nog niet optimaal. Ik kon direct een nwe afspraak maken en werd het kosteloos verbeterd!
Brenda
23 maart 2022 13:01
Top ervaring gehad!! Dr. M. Pham heeft mij geholpen en ze heeft heel deskundig advies gegeven. Niet teveel aangepraat. Ook de assistenten Rachella bij de balie heeft me heel vriendelijk en geduldig geholpen. :)
Melika Kyhan
18 maart 2022 14:02
Ik ben heel goed geholpen. Ben zo tevreden! Ze kijkt mee wat je kan doen. Wat het beste is voor je zegt ze ook.
gulay CAKMAK
17 maart 2022 14:02
Super goede arts, alleen daarvoor zou ik terug komen. Verder erg slechte ervaring met betrekking beloofde korting. Aan de telefoon afgesproken maar in de kliniek werd een bewijs gevraagd hiervan. Dit kon ik niet leveren want er was mij geen bevestiging van de afspraak gestuurd. De beloofde korting van 40 (!) Procent kreeg ik hierdoor niet. Ze zeiden dat de c... Toon meer »
Super goede arts, alleen daarvoor zou ik terug komen.
Verder erg slechte ervaring met betrekking beloofde korting. Aan de telefoon afgesproken maar in de kliniek werd een bewijs gevraagd hiervan. Dit kon ik niet leveren want er was mij geen bevestiging van de afspraak gestuurd.
De beloofde korting van 40 (!) Procent kreeg ik hierdoor niet. Ze zeiden dat de collega dat nooit beloofd kon hebben, deze werd gebeld en ontkende het ook! Je wordt dus eigenlijk uitgemaakt voor leugenaar. Ik heb zoiets echt
nog nooit meegemaakt. Onvoorstelbaar slecht. Toon minder »
Belinda Voorkamp
7 februari 2022 09:09
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Dysport
V.a. €99 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €79 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Fillers
Belotero
V.a. €179 per ml
Juvéderm
V.a. €99 per ml
Restylane
V.a. €179 per ml
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. €199 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €399 per 2 oksels
Skinbooster
Restylane Skinboosters
V.a. €179 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2019
Adres
Parklaan 26, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling