Lipfillers Tilburg

31-03-2021

Ben je op zoek naar lipfillers Tilburg? Klik hier om alle klinieken en artsen in de buurt van Tilburg met elkaar te vergelijken.

Tilburg is een stad en gemeente in Noord-Brabant. Er wonen meer dan 190.000 inwoners. Koning Willem II en Vincent van Gogh zijn bekende namen uit de historie. Daarnaast heeft de textielindustrie een grote rol gespeeld in Tilburg. Gezichtscontouren optimaliseren kan met lipfillers in Tilburg. Zijn volle lippen je wens? Of heb je nauwelijks lippen en wil je ‘normale’ lippen? Of heb je asymmetrische lippen? Dan zijn fillers de oplossing. Lees in dit artikel alle informatie over lipfillers Tilburg. Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken die gespecialiseerd zijn in lipfillers met elkaar vergelijken.

Lipfillers Tilburg

Lipfillers Tilburg

Fillers voor lippen worden ook wel Lipfillers genoemd en deze zijn gemaakt van hyaluronzuur. Belotero Lips, Juvederm Smile, Aliaxin LV en Restylane Kiss zijn bekende lipfillers. Het is belangrijk dat je voor kwaliteit gaat. De fillers zijn tussen de 5 en 12 maanden effectief, afhankelijk van het merk filler waarmee je behandeld wordt. 

Lippen opvullen Tilburg

Cosmetische artsen maken al bijna 20 jaar gebruik van hyaluronzuur voor het opvullen van de lippen. Hyaluronzuur is een stofje wat van nature al in je lichaam zit. Het opvullen van de lippen heeft een effect van 5 tot 12 maanden. Na 5-12 maanden word het hyaluronzuur volledig door het lichaam opgenomen. Voor jongvolwassen zijn volle lippen meer een schoonheidsideaal. Sinds 2015 heeft de populariteit een enorme vlucht genomen. In dat jaar postte Kyle Jenner op social media dat zij lipfillers laat toepassen. Sindsdien bekennen steeds meer celebrities en influencers dat zij lipfillers hebben. Jongvolwassenen volgen deze trend. Volle lippen mogen in sommige sociale kringen zelfs opvallen. In Tilburg zijn Lip fillers razend populair.

Botox lippen Tilburg

In de volksmond wordt vaak gesproken over 'Botox lippen'. Maar lippen kun je niet opvullen met botulinetoxine. Botulinetoxine zorgt ervoor dat je tijdelijk bijvoorbeeld je fronsrimpels en kraaienpootjes niet meer kunt activeren. Met botulinetoxine kan wel je bovenlip iets naar buiten worden gekanteld. Dit heet een lipflip. Een lipflip heeft een ander effect dan lippen opvullen, en niet iedere cosmetisch arts voert deze behandeling uit. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers kliniek Tilburg

Vanuit hartje centrum Tilburg zijn er in een straal van 15 kilometer meer dan 40 artsen en klinieken te vinden die injectables behandelingen toepassen. Tilburg is dus goed voorzien van cosmetische klinieken. Tijdens een consult met de cosmetische arts bespreek je de mogelijkheden en potentiële complicaties. Een selectie vaninjectables klinieken in Tilburg is:
DermaClinic Tilburg
Imagine Clinic
Elan Clinics Riel

Lipfillers kosten Tilburg

De tarieven van lipfillers liggen in Tilburg flink uit elkaar. De prijs varieert tussen de € 199 en € 475 per behandeling. Het loont dus de moeite om de klinieken regelmatig te vergelijken. Het is daarnaast belangrijk om klinieken en artsen te vergelijken op kwaliteit. Hoe lang hebben zij ervaring? Wat voor opleiding hebben ze genoten? Met welke merken injectables werken zij graag? Vergelijk de artsen en klinieken bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl

Boek je injectables behandeling in Tilburg

Arts
Christa Stojkovic

Drs. Christa Stojkovic

Schoonheidscentrum Appels Giselene Medisch en Cosmetisch Instituut Qunique Beautystudio Boldy
+ 3 meer
Functie
Arts lid van NVCG
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Schoonheidscentrum Appels

Schoonheidscentrum Appels

Schoonheidscentrum Appels
Kliniek opgericht
2016
Kliniek bekijken
Kliniek
Schoonheidssalon Be Pure

Schoonheidssalon Be Pure

Schoonheidssalon Be Pure
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 375
Kliniek bekijken
Arts
Elle Vissers

Drs. Elle Vissers

Schoonheidssalon Be Pure Helma Sommer Purity beautycentre ik! skin and more
+ 2 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
6 jaar
Profiel bekijken
Afspraak maken