Signé Clinics Rotterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Signé Clinics Rotterdam

Signé Clinics Rotterdam

Signé Clinics is de nieuwe Rotterdamse cosmetische formule waar een hoge mate van service, professionaliteit en kwaliteit gelijk staat aan laagdrempeligheid, sfeer en een aftercare die bij blijft.

Het aanbod van Signé Clinics reikt verder. Het team van specialisten wordt gevormd door huidtherapeuten, cosmetisch artsen en cosmetisch dermatologen. Zij leveren zorg van het hoogste niveau en hanteren een ethisch kompas van waaruit verantwoorde, transparante zorg geleverd wordt.

Bij Signé kijken en luisteren we naar jou. Het team van specialisten werkt nauw samen. Dit betekent voor jou: zorg van het hoogste niveau, zónder dat je er meer voor betaalt.

Bij Signé Clinics regeert jouw signatuur. De eigen schoonheid gevat in vormen en lijnen. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen. Subtiel, natuurlijk en elegant.

Signé Clinics Rotterdam uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Signé Clinics is de nieuwe Rotterdamse cosmetische formule waar een hoge mate van service, professionaliteit en kwaliteit gelijk staat aan laagdrempeligheid, sfeer en een aftercare die bij blijft.

Het aanbod van Signé Clinics reikt verder. Het team van specialisten wordt gevormd door huidtherapeuten, cosmetisch artsen en cosmetisch dermatologen. Zij leveren zorg van het hoogste niveau en hanteren een ethisch kompas van waaruit verantwoorde, transparante zorg geleverd wordt.

Bij Signé kijken en luisteren we naar jou. Het team van specialisten werkt nauw samen. Dit betekent voor jou: zo... Meer lezen »

Injectables • huidtherapie • cosmetische dermatologie & meer

Bekijk agenda

Voor en na foto's

Lippen voor en na foto's van Signé Clinics Rotterdam (voor)
Lippen voor en na foto's van Signé Clinics Rotterdam (na)
Lippen voor en na foto's van Signé Clinics Rotterdam
Neus voor en na foto's van Signé Clinics Rotterdam (voor)
Neus voor en na foto's van Signé Clinics Rotterdam (na)
Neus voor en na foto's van Signé Clinics Rotterdam
Ooglid chirurgie voor en na foto's van Signé Clinics Rotterdam (voor)
Ooglid chirurgie voor en na foto's van Signé Clinics Rotterdam (na)
Ooglid chirurgie voor en na foto's van Signé Clinics Rotterdam
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 130 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 460 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 70 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Juvéderm
V.a. € 350 per ml
RestylaneRestylane
V.a. € 250 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 250 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 200 per behandeling
Skinbooster
Restylane Skinboosters
V.a. € 250 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie
Kliniek opgericht
2021
Adres
Pannekoekstraat 54A, Rotterdam
Signé Clinics Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Nastja Hendriks
Drs. Nastja Hendriks
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Cheno Abas
Drs. Cheno Abas
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Myrte Stok
Drs. Myrte Stok
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Andreas Versteeg
Drs. Andreas Versteeg
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Signé Clinics Rotterdam Reviews

4.6
32 reviews
Amazing clinic. Als trans femine persoon wordt ik altijd super lief en respectvol behandeld. De behandelingen zijn professioneel en zorgzaam. De consulten informatief en helder. Iedereen die hier werkt is super vriendelijk. Als er problemen zijn met bijvoorbeeld de zorgverzekering wordt er met me meegedacht en net zo lang naar een oplossing gekeken tot het i... Toon meer »
Amazing clinic. Als trans femine persoon wordt ik altijd super lief en respectvol behandeld. De behandelingen zijn professioneel en zorgzaam. De consulten informatief en helder. Iedereen die hier werkt is super vriendelijk. Als er problemen zijn met bijvoorbeeld de zorgverzekering wordt er met me meegedacht en net zo lang naar een oplossing gekeken tot het is verholpen.
Naast genderbevestigende behandelingen heb ik ook behandelingen van de cosmetisch arts gekregen die zeer naar wens waren. Een hele fijne ervaring en ik kom altijd met veel plezier. Toon minder »
D Bijleveld
25 maart 2024 18:06
Kwam voor het eerst bij Signé clinics met een probleemhuid. Nu zijn we inmiddels al een paar jaar verder en ben ik super tevreden met de resultaten. Ik word altijd behandeld door Martina, super leuke vrouw die altijd een praatje met je maakt en luistert naar wat jij wil. Voor advies over wat het beste is voor mijn huid kan ik altijd bij haar terecht. Ik blij... Toon meer »
Kwam voor het eerst bij Signé clinics met een probleemhuid. Nu zijn we inmiddels al een paar jaar verder en ben ik super tevreden met de resultaten. Ik word altijd behandeld door Martina, super leuke vrouw die altijd een praatje met je maakt en luistert naar wat jij wil. Voor advies over wat het beste is voor mijn huid kan ik altijd bij haar terecht. Ik blijf hier de komende jaren zeker naartoe komen! Toon minder »
Yasmin
15 maart 2024 19:07
Super service. Alles is hygienisch, netjes en proffesioneel. Je krijgt goed advies en goede producten mee die daadwerkelijk verschil maken. Wat mij betreft elke cent waard!
Tamara
15 maart 2024 18:06
Vriendelijke mensen en geven goed advies. Denken met je mee over eventuele huidproblemen en begeleiden daar goed bij. Mijn huid ziet er goed uit. Ben tevreden met de adviezen van mijn huidtherapeut.
Jane Mohansingh
19 februari 2024 17:05
Zeer vakkundig advies en behandeling.
Gaat ook op een hele prettige manier.
Mooie behandelkamer en kan niet anders dan heel positief zijn.
Leon Herschberg
26 januari 2024 11:11
Een afspraak gemaakt voor een behandeling, maar bij binnenkomst werd mij verteld dat het een intake was, ondanks dat ik zowel per mail als telefonisch de behandeling had besproken en bevestigd. Op haar scherm zag ik dat de behandeling ook in haar agenda stond, maar toen ik daar naar vroeg reageerde ze heel verbaasd: nu?. Vervolgens bekeek ze mijn huid en ver... Toon meer »
Een afspraak gemaakt voor een behandeling, maar bij binnenkomst werd mij verteld dat het een intake was, ondanks dat ik zowel per mail als telefonisch de behandeling had besproken en bevestigd. Op haar scherm zag ik dat de behandeling ook in haar agenda stond, maar toen ik daar naar vroeg reageerde ze heel verbaasd: nu?. Vervolgens bekeek ze mijn huid en vertelde ze me dat die behandeling helemaal niet kon. Heel bijzonder want ik was een paar dagen daarvoor nog bij de Hogeschool Utrecht geweest waar ze mij juist die behandeling adviseerden, alleen hadden ze daar in februari pas tijd.

Ook mijn dermatoloog had die behandeling geadviseerd, maar helaas, bij signe wilde ze mij alleen behandelingen aanbieden die voor hun financiëel aantrekkelijker zijn. Met name de co2 behandeling vond ze interessant.

Zonde van mijn tijd, brandstof en energie. Toon minder »
O
24 december 2023 01:01
8 weken geleden een ooglid correctie gehad bij Dr. Hendriks. Zij gaf mij tijdens het intake gesprek al gelijk een goed en betrouwbaar gevoel. Tijdens de ingreep werd alles goed uitgelegd, het ging er professioneel aan toe en ik heb geen pijn gehad, ook niet erna.
Heel blij met het resultaat en kan het iedereen aanbevelen.
Edwin1972R
9 november 2023 17:05
Dit jaar ben ik in contact gekomen met signé clinics, en ik ben volledig toegewijd aan deze kliniek. Mijn voornaamste zorg was altijd dat de resultaten er onnatuurlijk zouden uitzien of dat de behandeling pijnlijk zou zijn. Bij deze kliniek nemen ze echter altijd ruim de tijd voor je en voorzien ze je van eerlijk en deskundig advies. De kwaliteit van de fill... Toon meer »
Dit jaar ben ik in contact gekomen met signé clinics, en ik ben volledig toegewijd aan deze kliniek. Mijn voornaamste zorg was altijd dat de resultaten er onnatuurlijk zouden uitzien of dat de behandeling pijnlijk zou zijn. Bij deze kliniek nemen ze echter altijd ruim de tijd voor je en voorzien ze je van eerlijk en deskundig advies. De kwaliteit van de filler is van hoog niveau en zorgt voor een buitengewoon natuurlijke uitstraling. Hoewel elders goedkopere fillers beschikbaar zijn, merk ik dat deze niet langdurig effectief blijven, wat uiteindelijk tot hogere kosten leidt. Toon minder »
Dani Donya
8 november 2023 09:09
Heel tevreden, ik heb nu meerdere behandelingen gehad en ik word super goed geholpen! Personeel ook heel aardig, goede uitleg en super resultaat!
Anne Van der Wal
19 oktober 2023 12:12
Ik bij Natsja Hendriks geweest van het oplossen van fillers van ee andere clinic.
Ik wil hierbij mijn grote dank uiten. Aan haar geduld en haar eerlijkheid. Inmiddels zijn alle fillers eruit en ben ik super blij!!! Dankjewel Natsja ik raad iedereen deze clinic aan!!
Fahima Hussain
14 juli 2023 13:01
Ik heb een ooglidcorrectie laten doen bij Nastja en wat ben ik blij dat mijn keus op haar is gevallen bij mijn zoektocht naar een goede kliniek. Behandeling heel goed verlopen en wat een geweldig resultaat! Dank je wel Nastja
Ermina Zulkic
30 maart 2023 17:05
Aardig en deskundig personeel! Zeer tevreden over mijn behandeling. Ik zie na een week echt al verschil! Na mijn behandeling bij de huidtherapeut, werd er nog ruim de tijd genomen om mij advies te geven qua producten voor thuisgebruik. Ik kom zeker terug.
Marigeni Felisia
15 september 2022 12:12
Mooie kliniek, maar mijn klachten werden niet altijd serieus genomen.
jacksz MT
10 september 2022 11:11
Vandaag ben ik op consult geweest bij Nastja voor een behandeling tegen mijn Hyperhidrosis. De manier van haar benaderen en het tonen van begrip in een situatie die je zelfbeeld, zoals in deze flink kunnen beïnvloeden was echt een verademing. Met een opperste ontspanning van beide kanten, was de behandeling snel uitgevoerd. Mocht ik het weer nodig hebben, za... Toon meer »
Vandaag ben ik op consult geweest bij Nastja voor een behandeling tegen mijn Hyperhidrosis. De manier van haar benaderen en het tonen van begrip in een situatie die je zelfbeeld, zoals in deze flink kunnen beïnvloeden was echt een verademing. Met een opperste ontspanning van beide kanten, was de behandeling snel uitgevoerd. Mocht ik het weer nodig hebben, zal ik zeker weer een afspraak met haar maken. Toon minder »
Lianne Flach - Serlier
11 augustus 2022 13:01
Wat een fijne kliniek! Een uiterst vriendelijk en vooral professioneel team. Ik ben ontzettend blij met mijn resultaat en kom hier zeker terug.
Arika Nagy
10 februari 2022 19:07
Sfeervolle kliniek waar ze de tijd voor je nemen. Hier loop je niet de deur uit met een onnatuurlijk uiterlijk, hier worden jouw eigen features bekrachtigd. Zo kan het ook! De specialisten zijn oprecht en hartelijk. Een kwaliteitskliniek, in alle opzichten.
Merel Waalder
8 februari 2022 11:11
Ik heb meerdere behandelingen bij Signé gehad. Verschillende vakgebieden- verschillende behandelaars. Mijn moeder heeft hier ook een bovenooglidcorrectie laten doen.
Alles bij elkaar kan ik dus een weloverwogen oordeel geven en dat is niet voor niks maximaal! Natuurlijk resultaat, jezelf zijn en blijven! 🙏🏼
Mady Tims
8 februari 2022 10:10
Ik heb letterlijk mijn geld weggegooid voor een resultaat dat zelfs niet zichtbaar was na 2 weken. Nu lees ik andere reviews ook, ben toch niet alleen. Mond-tot-mond reclame is op de dag vandaag heel belangrijk. En op dit manier zal signe kliniek op termijn falen.
Erg slechte ervaring gehad met naschja hendriks
Hanne Keuck
6 februari 2022 20:08
Goede informatie en stellen je op je gemak en nemen de tijd voor je ben goed geholpen met alles een kliniek waar ik zeker geen spijt van heb gehad!ga zo door zou ik zeggen!
Bonnie
24 oktober 2021 17:05
Net terug van mijn controle afspraak & zowel de arts als ikzelf zijn erg tevreden met het eindresultaat. Mijn wens was om mijn kaak,- en kinlijn wat strakker te laten lijken en ik ben zo ontzettend blij dat ik dit bij Signé Clinics heb laten doen! Dit is echt een next level kliniek, je voelt je meteen welkom, ze nemen echt de tijd voor je, luisteren goed naa... Toon meer »
Net terug van mijn controle afspraak & zowel de arts als ikzelf zijn erg tevreden met het eindresultaat. Mijn wens was om mijn kaak,- en kinlijn wat strakker te laten lijken en ik ben zo ontzettend blij dat ik dit bij Signé Clinics heb laten doen! Dit is echt een next level kliniek, je voelt je meteen welkom, ze nemen echt de tijd voor je, luisteren goed naar je wensen en tijdens de behandeling weten ze je goed gerust te stellen. Ook alle dames achter de balie zijn heel vriendelijk & dat in combinatie met de geweldig mooie kliniek ben ik super tevreden!

Jullie zien mij snel weer terug! Toon minder »
S. Valery
28 juni 2021 20:08
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Signé Clinics Rotterdam?

Één zone Botox bij Signé Clinics Rotterdam kost € 130,00.

Wat kost een filler behandeling bij Signé Clinics Rotterdam?

1 ML filler kost bij Signé Clinics Rotterdam v.a. € 250,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Hoe zijn de reviews bij Signé Clinics Rotterdam?

Op basis van 20 Google reviews heeft Signé Clinics Rotterdam 4.6 van de 5 sterren.

Waar is Signé Clinics Rotterdam gevestigd?

Op Pannekoekstraat 54A is Signé Clinics Rotterdam gevestigd in Rotterdam.