logo

Signé Clinics Rotterdam

Signé Clinics is de nieuwe Rotterdamse cosmetische formule waar een hoge mate van service, professionaliteit en kwaliteit gelijk staat aan laagdrempeligheid, sfeer en een aftercare die bij blijft.

Het aanbod van Signé Clinics reikt verder. Het team van specialisten wordt gevormd door huidtherapeuten, cosmetisch artsen en cosmetisch dermatologen. Zij leveren zorg van het hoogste niveau en hanteren een ethisch kompas van waaruit verantwoorde, transparante zorg geleverd wordt.

Bij Signé kijken en luisteren we naar jou. Het team van specialisten werkt nauw samen. Dit betekent voor jou: zorg van het hoogste niveau, zónder dat je er meer voor betaalt.

Bij Signé Clinics regeert jouw signatuur. De eigen schoonheid gevat in vormen en lijnen. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen. Subtiel, natuurlijk en elegant.

Signé Clinics Rotterdam uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Bij Signé Clinics regeert jouw signatuur.

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. € 130 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. € 70 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Juvéderm
V.a. € 350 per ml
Restylane
V.a. € 250 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 250 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 200 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 460 per 2 oksels
Skinbooster
Restylane Skinboosters
V.a. € 250 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie
Kliniek opgericht
2021
Adres
Pannekoekstraat 54A, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Nastja Hendriks
Drs. Nastja Hendriks
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Cheno Abas
Drs. Cheno Abas
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Myrte Stok
Drs. Myrte Stok
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Signé Clinics Rotterdam Reviews

4.5
8 reviews
Aardig en deskundig personeel! Zeer tevreden over mijn behandeling. Ik zie na een week echt al verschil! Na mijn behandeling bij de huidtherapeut, werd er nog ruim de tijd genomen om mij advies te geven qua producten voor thuisgebruik. Ik kom zeker terug.
Marigeni Felisia
15 september 2022 12:12
Mooie kliniek, maar mijn klachten werden niet altijd serieus genomen.
jacksz MT
10 september 2022 11:11
Vandaag ben ik op consult geweest bij Nastja voor een behandeling tegen mijn Hyperhidrosis. De manier van haar benaderen en het tonen van begrip in een situatie die je zelfbeeld, zoals in deze flink kunnen beïnvloeden was echt een verademing. Met een opperste ontspanning van beide kanten, was de behandeling snel uitgevoerd. Mocht ik het weer nodig hebben, za... Toon meer »
Vandaag ben ik op consult geweest bij Nastja voor een behandeling tegen mijn Hyperhidrosis. De manier van haar benaderen en het tonen van begrip in een situatie die je zelfbeeld, zoals in deze flink kunnen beïnvloeden was echt een verademing. Met een opperste ontspanning van beide kanten, was de behandeling snel uitgevoerd. Mocht ik het weer nodig hebben, zal ik zeker weer een afspraak met haar maken. Toon minder »
Lianne Flach - Serlier
11 augustus 2022 13:01
Wat een fijne kliniek! Een uiterst vriendelijk en vooral professioneel team. Ik ben ontzettend blij met mijn resultaat en kom hier zeker terug.
Arika Nagy
10 februari 2022 19:07
Sfeervolle kliniek waar ze de tijd voor je nemen. Hier loop je niet de deur uit met een onnatuurlijk uiterlijk, hier worden jouw eigen features bekrachtigd. Zo kan het ook! De specialisten zijn oprecht en hartelijk. Een kwaliteitskliniek, in alle opzichten.
Merel Waalder
8 februari 2022 11:11
Ik heb meerdere behandelingen bij Signé gehad. Verschillende vakgebieden- verschillende behandelaars. Mijn moeder heeft hier ook een bovenooglidcorrectie laten doen.
Alles bij elkaar kan ik dus een weloverwogen oordeel geven en dat is niet voor niks maximaal! Natuurlijk resultaat, jezelf zijn en blijven! 🙏🏼
Mady Tims
8 februari 2022 10:10
Ik heb letterlijk mijn geld weggegooid voor een resultaat dat zelfs niet zichtbaar was na 2 weken. Nu lees ik andere reviews ook, ben toch niet alleen. Mond-tot-mond reclame is op de dag vandaag heel belangrijk. En op dit manier zal signe kliniek op termijn falen.
Erg slechte ervaring gehad met naschja hendriks
Hanne Keuck
6 februari 2022 20:08
Goede informatie en stellen je op je gemak en nemen de tijd voor je ben goed geholpen met alles een kliniek waar ik zeker geen spijt van heb gehad!ga zo door zou ik zeggen!
Bonnie
24 oktober 2021 17:05
Net terug van mijn controle afspraak & zowel de arts als ikzelf zijn erg tevreden met het eindresultaat. Mijn wens was om mijn kaak,- en kinlijn wat strakker te laten lijken en ik ben zo ontzettend blij dat ik dit bij Signé Clinics heb laten doen! Dit is echt een next level kliniek, je voelt je meteen welkom, ze nemen echt de tijd voor je, luisteren goed naa... Toon meer »
Net terug van mijn controle afspraak & zowel de arts als ikzelf zijn erg tevreden met het eindresultaat. Mijn wens was om mijn kaak,- en kinlijn wat strakker te laten lijken en ik ben zo ontzettend blij dat ik dit bij Signé Clinics heb laten doen! Dit is echt een next level kliniek, je voelt je meteen welkom, ze nemen echt de tijd voor je, luisteren goed naar je wensen en tijdens de behandeling weten ze je goed gerust te stellen. Ook alle dames achter de balie zijn heel vriendelijk & dat in combinatie met de geweldig mooie kliniek ben ik super tevreden!

Jullie zien mij snel weer terug! Toon minder »
S. Valery
28 juni 2021 20:08
Schrijf een review