Kliniek Dokter Frodo - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Kliniek Dokter Frodo

Kliniek Dokter Frodo

Dokter Frodo verstaat de kunst van het behandelen
Wat Dokter Frodo zo uniek maakt is zijn vaardigheid om net zoals een meester-kunstenaar mensen er op hun best te laten uitzien. Zijn passie wordt misschien nog het beste geïllustreerd door zijn trouwe cliëntengroep met natuurlijke uitstraling: vrouwen en mannen die een cosmetische behandeling ondergingen, zonder dat iemand het kan zien.
Holistische werkwijze
In tegenstelling tot de traditionele werkwijze, waarbij het probleemgebied direct behandeld wordt, benaderen we het gezicht op een holistische manier. Met de MD Codes richten we ons eerst op de oorzaak van een probleem en niet direct op het probleemgebied. Dokter Frodo Gaymans gelooft niet in gladde en emotieloze gezichten, maar in het behouden van een fris uiterlijk. Doordat hij heel precies werkt, blijft u uw eigen gezichtsuitdrukking behouden en zorgt hij ervoor dat uw gezicht zijn natuurlijke beweeglijkheid niet verliest. Juist hierin ligt de grootste uitdaging.
Cosmetische chirurgie is als architectuur: ik zie de vormen, proporties, het licht en de schaduwen op het gezicht.

Kliniek Dokter Frodo uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Dokter Frodo verstaat de kunst van het behandelen
Wat Dokter Frodo zo uniek maakt is zijn vaardigheid om net zoals een meester-kunstenaar mensen er op hun best te laten uitzien. Zijn passie wordt misschien nog het beste geïllustreerd door zijn trouwe cliëntengroep met natuurlijke uitstraling: vrouwen en mannen die een cosmetische behandeling ondergingen, zonder dat iemand het kan zien.
Holistische werkwijze
In tegenstelling tot de traditionele werkwijze, waarbij het probleemgebied direct behandeld wordt, benaderen we het gezicht op een holistische manier. Met de MD Codes richten we ons e... Meer lezen »

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone - onbekend merk botulinetoxine
V.a. € 220 per zone
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 220 per zone
2 zones
V.a. € 350 per behandeling
3 zones
V.a. € 440 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 500 per 2 oksels
Contouring
HIFU
V.a. € 800 per behandeling
Ultherapy kaaklijn (wangen en onderkin) + hals
V.a. € 800 per kuur
Fillers
Juvéderm
V.a. € 500 per ml
Fillers overige
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 850 per behandeling
Liquid Facelift
V.a. € 2.550 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 500 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
2995
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Huidverbetering, Haarfillers, Laser / IPL, Chemische peeling, PRP, Fillers met lidocaïne, Huidversteviging, Filler oplossen, Collageen stimuleren
Kliniek opgericht
2007
Adres
Cornelis Krusemanstraat 9-H, Amsterdam
Kliniek Dokter Frodo
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Frodo Gaymans
Drs. Frodo Gaymans
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 220,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Desirée van den Berg
Drs. Desirée van den Berg
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 220,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Kliniek Dokter Frodo Reviews

4.8
77 reviews
Ik vind dit een top kliniek. Het personeel is super vriendelijk en professioneel. Ik kreeg een uitgebreid consult en er werd een persoonlijk plan van aanpak opgesteld voor mij. Ik wilde iets doen aan mijn wallen en daarom ben ik voor de C-ooglift gegaan. Het eindresultaat is prachtig en ik ben heel tevreden. Het ziet er natuurlijk uit en daar hecht ik waard... Toon meer »
Ik vind dit een top kliniek. Het personeel is super vriendelijk en professioneel. Ik kreeg een uitgebreid consult en er werd een persoonlijk plan van aanpak opgesteld voor mij. Ik wilde iets doen aan mijn wallen en daarom ben ik voor de C-ooglift gegaan. Het eindresultaat is prachtig en ik ben heel tevreden. Het ziet er natuurlijk uit en daar hecht ik waarde aan. Toon minder »
hannah van leeuwen
9 juli 2024 09:09
Nu een paar keer bij dokter Frodo geweest en ben altijd super blij met het natuurlijke resultaat! Daarnaast voel ik me nooit gedwongen om meer te doen en heb ik het gevoel dat er echt de tijd wordt genomen voor je.
Suzanne
12 juni 2024 12:12
Mijn doel was om er minder vermoeid uit te zien, maar tegelijkertijd zo natuurlijk mogelijk. Dat is zeker gelukt! Heel goed geholpen door dr. Frodo en zijn team. Hij neemt de tijd, legt alles goed uit en is zeer deskundig. Met een fantastisch resultaat naar huis!
Anja Izgurskaya
12 april 2024 19:07
Behandeling: microneedeling met RF. Fijne kliniek met aardig personeel die alles goed uitleggen. Behandeling was goed te doen. Binnen paar dagen stralende huid en collageen bouwt de komende maanden verder op.
Mariska Koele
26 maart 2024 11:11
Wat ik zo fijn vind van deze kliniek en van dokter Frodo, is de eerlijkheid en dat ik ook geremd wordt in mijn wensen. Frodo en zijn team zorgen ervoor dat ik er goed en fris uit zie voor mijn leeftijd, zonder dat ik er ‘behandeld’ uit zie. Zelf wil ik eigenlijk altijd meer, maar ben dan achteraf blij dat Frodo ‘nee’ tegen mij heeft gezegd. Ik vertrouw hem d... Toon meer »
Wat ik zo fijn vind van deze kliniek en van dokter Frodo, is de eerlijkheid en dat ik ook geremd wordt in mijn wensen.
Frodo en zijn team zorgen ervoor dat ik er goed en fris uit zie voor mijn leeftijd, zonder dat ik er ‘behandeld’ uit zie. Zelf wil ik eigenlijk altijd meer, maar ben dan achteraf blij dat Frodo ‘nee’ tegen mij heeft gezegd.
Ik vertrouw hem dan ook blindelings met de behandelingen die hij wel bij mij uitvoert en voorstelt.
Voor mij geen andere kliniek dan deze.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Toon minder »
Martje AJ
20 maart 2024 16:04
Na wat twijfels besloot ik toch een botox-behandeling te proberen. Het consult bij Dr. Frodo was een verademing. Zijn consulent nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaf me duidelijke uitleg, wat me geruststelde. Tijdens de behandeling voelde ik me goed begeleid en het resultaat is precies wat ik hoopte - heel natuurlijk. Ik raad Dr. Frodo zeker aan... Toon meer »
Na wat twijfels besloot ik toch een botox-behandeling te proberen. Het consult bij Dr. Frodo was een verademing. Zijn consulent nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaf me duidelijke uitleg, wat me geruststelde. Tijdens de behandeling voelde ik me goed begeleid en het resultaat is precies wat ik hoopte - heel natuurlijk. Ik raad Dr. Frodo zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een persoonlijke en professionele benadering van cosmetische zorg. :) Toon minder »
Floor
19 maart 2024 10:10
#huidcentrum ik kom nu al een tijdje en ben super tevreden over het contact en resultaat. Mijn huid was heel onrustig en heb meerdere salons geprobeerd. Nu zit ik gelukkig op de juiste plek.
Michelle Bols
24 november 2023 14:02
Ik wil een afspraak maken via het formulier op de website voor een vrijblijvend consult in Amsterdam of via video, ik had gekozen voor in Amsterdam. Wordt ik gebeld even voor 15:00. Er worden alleen ineens video consulten gedaan en die kost ineens 50 euro. Ik heb nog screenshot van de website waar vrijblijvend staat? Maar dat deed men ineens niet meer. Terwi... Toon meer »
Ik wil een afspraak maken via het formulier op de website voor een vrijblijvend consult in Amsterdam of via video, ik had gekozen voor in Amsterdam. Wordt ik gebeld even voor 15:00. Er worden alleen ineens video consulten gedaan en die kost ineens 50 euro. Ik heb nog screenshot van de website waar vrijblijvend staat? Maar dat deed men ineens niet meer. Terwijl ik toch onder andere voorwaarden het formulier had ingevuld. Men deed alleen ineens volledige behandelingen oftewel ze bij Doktor Frodo bepalen wel wat er moet gebeuren en als patient heb je geen keus wat je wel en niet wil. Je bent verplicht het hele pakket af te nemen. Ineens wist men ook niets meer over de prijs voor de fractional laser behandeling onder de ogen van 180 per behandeling en 400 euro voor 3 behandelingen. Daar heb ik ook screenshots van.

Behandeling Prijs Prijs 3 behandelingen
Erbium YAG onder de ogen €180,- 3 behandelingen
€ 400,-

Ik mag hopen dat Doktor Frodo nog het juiste doet en me gewoon uitnodigd voor een consult in Amsterdam zoals de bedoeling was en met me bespreekt hoe de fractional laser behandeling onder de ogen in zijn werk gaat en of dat kan. Ik weet dat het kan overigens. En dat ik dan bepaal hoeveel behandelingen ik wil en dat ze advies geven wat je meer kan doen ok dat is het natuurlijke verkooppraatje maar je moet niet iemand zo maar iets op gaan dringen en bepalen je moet minimaal 2500 euro gaan betalen voor van alles en nog wat terwijl 1 behandeling maar 180 euro kost. Toon minder »
Elmer Wiersma
13 november 2023 18:06
Slechte kliniek waar ik ooit ben geweest, Blijf alsjeblieft ver weg van deze kliniek. Deze zogenaamde dokters hebben hun diploma op het mbo gehaald. Heb nog nooit zo'n slechte service gehad.
Sjoerd van Dam
2 oktober 2023 17:05
Frodo’s team neemt voldoende tijd om alles uit te leggen en je op je gemak te stellen (hetgeen hen zelfs lukt met een angsthaas als ik). Het resultaat is fantastisch!!! Hieraan herken je een ervaren en zeer kundig cosmetisch arts. Meerdere vriendinnen gaan nu ook naar hem toe, dus dat zegt eigenlijk al genoeg!
Linda From
31 augustus 2023 11:11
Kliniek dr Frodo is voor wat mij betreft DE kliniek van Amsterdam als het gaat om professioneel en eerlijk advies op gebied van huidverbetering en anti-aging. Men neemt de tijd, er wordt altijd goed gekeken a.d.h.v. een foto en op een natuurlijke wijze krijg je een advies, passend bij je gezicht en huidsituatie. Warme sfeer, leuke assistenten en persoonlijk... Toon meer »
Kliniek dr Frodo is voor wat mij betreft DE kliniek van Amsterdam als het gaat om professioneel en eerlijk advies op gebied van huidverbetering en anti-aging. Men neemt de tijd, er wordt altijd goed gekeken a.d.h.v. een foto en op een natuurlijke wijze krijg je een advies, passend bij je gezicht en huidsituatie. Warme sfeer, leuke assistenten en persoonlijke aandacht! Toon minder »
Ellen de haan
16 december 2022 11:11
Ik ben inmiddels een paar keer door Dokter Desiree geholpen. Elke keer weer een top ervaring met mooie resultaten. Ze is heel lief, betrokken en professioneel. Tijdens mijn eerste afspraak werd ik meteen op mijn gemak gesteld doordat ze echt de tijd nam en alles rustig uitlegde. Ik kan anderen zeker aanraden om voor Kliniek Dokter Frodo te kiezen.
Vera
19 november 2022 15:03
Dokter Frodo is wat mij betreft de allerbeste. Nadat ik meerdere klinieken heb bezocht waar het resultaat nooit helemaal naar tevredenheid was, ben ik enorm blij dat ik Dokter Frodo heb gevonden. Hij is echt een kunstenaar met filler. Hij houdt bij het injecteren rekening met elk detail in het gezicht, zodat het gezicht altijd in balans blijft en er nooit ov... Toon meer »
Dokter Frodo is wat mij betreft de allerbeste. Nadat ik meerdere klinieken heb bezocht waar het resultaat nooit helemaal naar tevredenheid was, ben ik enorm blij dat ik Dokter Frodo heb gevonden. Hij is echt een kunstenaar met filler. Hij houdt bij het injecteren rekening met elk detail in het gezicht, zodat het gezicht altijd in balans blijft en er nooit overdone uit ziet. Hierdoor is het resultaat altijd natuurlijk maar tegelijkertijd verbluffend mooi. Verder is hij altijd eerlijk over wat wel en niet moet gebeuren. Ook heeft hij mij enorm goed geholpen met het oplossen van filler die bij een andere kliniek erg slecht was geplaatst. Dokter Frodo is echt een vakman en weet precies waar hij mee bezig is. Ik blijf in ieder geval zeker bij hem terugkomen. Toon minder »
Ria S
30 oktober 2022 13:01
Helaas kan een consult alleen online via teams. Ik had graag gewoon langs willen komen voor een consult maar dit was niet mogelijk. Wel vriendelijk te woord gestaan.
lilly lilly
13 oktober 2022 14:02
Ik kom regelmatig matig wanneer het nodig is bij dr. Frodo zeer vakkundig en eerlijk over wat er moet gebeuren. Ben zeer tevreden over de behandeling(fillers) en ziet er altijd mooi uit! Echt aanrader om bij hem je behandeling te doen en op een veilig manier. Top service en top personeel mag niet vergeten worden om gezegd te worden.
Souad
25 maart 2022 09:09
Afgelopen voorjaar bij dokter Charlotte Franke geweest in deze kliniek.
Nog nooit zo prettig behandeld, en zo weinig gevoeld van de botox injectie en nb een prachtig resultaat. Een hele goede en leuke arts, ze was superaardig, rustig en begreep mij helemaal. Zeker voor herhaling vatbaar.
Jennifer Zuidas
29 juni 2021 13:01
Super geholpen door Marielle en Dokter Frodo.
Was eerst aan het twijfelen omdat het toch een end rijden is, maar het was zeker de moeite waard! Tot de volgende keer !
Mike Roermond
5 februari 2021 13:01
Heel profesioneel en leuke plaats dat een goede indruk vanaf het allereerste moment geeft. De hele personeel is vriendlijk en hulpzam. Ik ben een patient van de huide specialist en de resultaat is beter dan ik heb verwachten - mijn huid was nooit mooier! Na mijn erste goede erwaring, ging ik voor fillers. Dat was ook een goede keuze. Geen pijn, in het vriend... Toon meer »
Heel profesioneel en leuke plaats dat een goede indruk vanaf het allereerste moment geeft. De hele personeel is vriendlijk en hulpzam. Ik ben een patient van de huide specialist en de resultaat is beter dan ik heb verwachten - mijn huid was nooit mooier!
Na mijn erste goede erwaring, ging ik voor fillers. Dat was ook een goede keuze. Geen pijn, in het vriendlijk atmosfeer, met geen kunstmatig en komisch effect.
Ik kan Doekter Frodeo en de team echt aanbevelen. Toon minder »
Magdalena Chmielewska
1 december 2020 17:05
Wat Dr Frodo voor mij uniek maakt is zijn oprechte aandacht en eerlijkheid. Hij adviseert wat voor jouw gezicht de beste oplossing is, maar weigert behandelingen die hij niet vindt passen bij gezicht en/of leeftijd. Dat waardeer ik zeer. Na een behandeling is mijn uiterlijk frisser, zachter en jeugdiger, zonder dat een ander merkt dat er iets aan ‘gedaan’ is... Toon meer »
Wat Dr Frodo voor mij uniek maakt is zijn oprechte aandacht en eerlijkheid.
Hij adviseert wat voor jouw gezicht de beste oplossing is, maar weigert behandelingen die hij niet vindt passen bij gezicht en/of leeftijd. Dat waardeer ik zeer.
Na een behandeling is mijn uiterlijk frisser, zachter en jeugdiger, zonder dat een ander merkt dat er iets aan ‘gedaan’ is.
Ik zou Dr. Frodo zeker aanbevelen. Daarom kom ik ook (na enkele uitstapjes bij collega’s) uiteindelijk elke keer weer graag terug :-) Toon minder »
Andrea G
12 november 2020 22:10
Fijne en zeer professionele kliniek. In tegenstelling tot de goedkopere klinieken waar ze je alles proberen aan te smeren (waaronder veel onbewezen c.q. ineffectieve behandelingen, weet ik inmiddels uit ervaring) zijn ze hier eerlijk over wat bij jou wel en niet gaat werken en scheppen ze geen irreële verwachtingen.
E. Geertsema
21 augustus 2020 21:09
Ik heb de C ooglift wallenbehandeling ondergaan bij dokter Frodo en ben heel tevreden met het resultaat! Dokter Frodo heeft het gebied rondom mijn ogen behandeld met fillers, waardoor ik er frisser en minder moe uitzie. Frodo’s consulent, Clemence is leuk en rustig. Zij nam ruim de tijd voor mij en we hebben alles over de behandeling kunne bespreken. Erg fij... Toon meer »
Ik heb de C ooglift wallenbehandeling ondergaan bij dokter Frodo en ben heel tevreden met het resultaat!
Dokter Frodo heeft het gebied rondom mijn ogen behandeld met fillers, waardoor ik er frisser en minder moe uitzie.
Frodo’s consulent, Clemence is leuk en rustig. Zij nam ruim de tijd voor mij en we hebben alles over de behandeling kunne bespreken. Erg fijn, omdat ik toch wel een hoop vragen had.
Ik was al bij verschillende klinieken geweest en ben blij dat ik uiteindelijk dokter Frodo heb gevonden! Toon minder »
Simone Harrods
22 februari 2020 18:06
Een aantal jaar geleden bij dokter Frodo geweest voor het opvullen van mijn lippen. Toen ik voor de 1e keer een afspraak had met dokter Frodo liep hij minstens 60 minuten uit (wat niet erg is natuurlijk). Wat wel erg vervelend was is toen ik aan de beurt was, alles ook erg gehaast ging. Ik kwam daar voor het eerst maar hij maakte geen foto’s van mijn gezicht... Toon meer »
Een aantal jaar geleden bij dokter Frodo geweest voor het opvullen van mijn lippen. Toen ik voor de 1e keer een afspraak had met dokter Frodo liep hij minstens 60 minuten uit (wat niet erg is natuurlijk). Wat wel erg vervelend was is toen ik aan de beurt was, alles ook erg gehaast ging. Ik kwam daar voor het eerst maar hij maakte geen foto’s van mijn gezicht maar ging gelijk over tot behandelen. De verdovingscreme liet hij een paar seconden zitten (die hielp dus niet) waardoor ik super veel pijn had en de behandeling ook totaal niet soepel ging. De behandeling en het eindresultaat waren niet zoals ik had verwacht voor die prijs. Ik was destijds nog vrij jong en niet gebekt genoeg om er wat van te zeggen maar ik zou deze kliniek niet adviseren na mijn ervaring bij dokter Frodo. Toon minder »
Mar J
27 november 2019 08:08
Fantastische ervaring gehad bij dokter Frodo zijn kliniek in Amsterdam. Alle medewerkers zijn zeer vriendelijk en de kliniek ziet er prachtig uit. Na de eerste intake met assistente Marloes, die al mijn vragen beantwoorde en informatie gaf over de behandeling, had ik nog een gesprek met dokter Frodo. Je merkt echt dat ze zeer geïnteresseerd in jou als persoo... Toon meer »
Fantastische ervaring gehad bij dokter Frodo zijn kliniek in Amsterdam. Alle medewerkers zijn zeer vriendelijk en de kliniek ziet er prachtig uit. Na de eerste intake met assistente Marloes, die al mijn vragen beantwoorde en informatie gaf over de behandeling, had ik nog een gesprek met dokter Frodo. Je merkt echt dat ze zeer geïnteresseerd in jou als persoon zijn en goed naar je wensen luisteren. Tijdens de behandeling zelf (kin fillers) heb ik totaal geen pijn gevoeld, dokter Frodo kletst lekker door waardoor de behandeling binnen no time voorbij is. Ik was voorbereid op eventuele zwelling/blauwe plekken, maar omdat de behandeling zo vakkundig is gedaan is dit niet gebeurd. Toon minder »
Marith
17 november 2019 10:10
Dokter Frodo en zijn team zijn echt heel goed. Ik ben best kritisch en heb bij verschillende klinieken een consult gehad. Dokter Frodo stak er met vlag en wimpel bovenuit! Professioneel, ze nemen de tijd voor je en super leuk team! Ik werd geholpen door de verpleegkundige Marloes, die er samen met dokter Frodo voor zorgde dat echt alles duidelijk was voordat... Toon meer »
Dokter Frodo en zijn team zijn echt heel goed.
Ik ben best kritisch en heb bij verschillende klinieken een consult gehad. Dokter Frodo stak er met vlag en wimpel bovenuit! Professioneel, ze nemen de tijd voor je en super leuk team! Ik werd geholpen door de verpleegkundige Marloes, die er samen met dokter Frodo voor zorgde dat echt alles duidelijk was voordat ik de behandeling zou krijgen.
Na een week kwam ik terug voor de behandeling en Marloes hielp bij de behandeling bij, zo fijn.
Ik zie er 10x beter uit en voel me geweldig! Toon minder »
Brenda Voermans
12 november 2019 15:03
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Kliniek Dokter Frodo?

De prijs van één zone Botox bij Kliniek Dokter Frodo is € 220,00.

Wat kost een filler behandeling bij Kliniek Dokter Frodo?

Een fillerbehandeling bij Kliniek Dokter Frodo kost per 1 ML v.a. € 500,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Kliniek Dokter Frodo?

Op basis van 24 Google reviews heeft Kliniek Dokter Frodo 4.8 van de 5 sterren.

Waar is Kliniek Dokter Frodo gevestigd?

Op Cornelis Krusemanstraat 9-H is Kliniek Dokter Frodo gevestigd in Amsterdam.