Filler Bodegraven

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Bodegraven. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Bodegraven:

Aantal afspraken in Bodegraven in de afgelopen periode
323
Gemiddelde prijs per ml Filler in Bodegraven
€ 350,33
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Bodegraven
48
Bekijk klinieken in de buurt van Bodegraven

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Bodegraven gemiddeld 1% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 355,66). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Bodegraven: € 350,33 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Injectables kliniek Bodegraven

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Bodegraven. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

 

Vind fillerkliniek in Bodegraven

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Bodegraven

In de buurt van Bodegraven kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Bodegraven

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Bodegraven krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
YourFACE Clinics - Woerden
YourFACE Clinics Logo
Wordt nu
bekeken
5
YourFACE Clinics - Woerden
Woerden, Wipmolenlaan 1h
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Cosmetique Totale Alphen aan den Rijn
Cosmetique Totale
Wordt nu
bekeken
4.7
Cosmetique Totale Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn, Utrechtstraat 108
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Jade
Afspraak maken
Onlangs 4x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Bodegraven

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Bodegraven is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Bodegraven

In de buurt van Bodegraven zijn 48 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Bodegraven. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Bodegraven wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Bodegraven. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Bodegraven

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Bodegraven:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Bodegraven. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Bodegraven

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Bodegraven die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Bodegraven

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Bodegraven. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Bodegraven traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Bodegraven

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Bodegraven.

Filler reviews Bodegraven

Vrijdag bij Dokter Jade geweest voor fillers voor mijn kaaklijn en kin. Ze stelde me erg op mijn gemak! Begreep goed mijn wens, wil graag natuurlijk laten lijken. Absoluut een aanrader als je voor kwaliteit gaat en op zoek bent met iemand voor oog voor detail
24 oktober 2022 18:06
Ik ben inmiddels vaker door dokter Brandt behandeld. Een plexr behandeling waardoor mijn oogleden zijn gelift; een veel frissere, open blik nu! Daarnaast fillers in mijn gezicht om een wat jongere, frissere uitstraling terug te krijgen: dit is mijns inziens enorm goed gelukt! Elke keer werd alles goed en duidelijk uitgelegd. Ik ga zeker de volgende keer weer... Toon meer »
Ik ben inmiddels vaker door dokter Brandt behandeld. Een plexr behandeling waardoor mijn oogleden zijn gelift; een veel frissere, open blik nu! Daarnaast fillers in mijn gezicht om een wat jongere, frissere uitstraling terug te krijgen: dit is mijns inziens enorm goed gelukt! Elke keer werd alles goed en duidelijk uitgelegd. Ik ga zeker de volgende keer weer naar dokter Brandt. Toon minder »
m weber
13 november 2022 17:05
Twee weken geleden ben ik behandeld door Chris en wat beviel dit goed. Hij legt alles duidelijk uit, luistert naar je wensen en stelt je op je gemak voorafgaand de behandeling. Want laten we eerlijk zijn, die eerste stap zetten om een behandeling te ondergaan is best spannend. Ik heb altijd al een filler behandeling aan mijn lippen gewild, maar ik was bang d... Toon meer »
Twee weken geleden ben ik behandeld door Chris en wat beviel dit goed. Hij legt alles duidelijk uit, luistert naar je wensen en stelt je op je gemak voorafgaand de behandeling. Want laten we eerlijk zijn, die eerste stap zetten om een behandeling te ondergaan is best spannend. Ik heb altijd al een filler behandeling aan mijn lippen gewild, maar ik was bang dat ik rond zou lopen met een duckface, wat ik absoluut niet zou willen. Chris heeft mijn wensen exact weten te vertalen. Mijn lippen zijn nu voller maar nog steeds erg natuurlijk, de subtiele verandering die ik wilde! Kortom, ik kan iedereen Chris aanraden! Toon minder »
Molly .Oleary
17 november 2022 19:07
Bekijk meer Filler ervaringen in Bodegraven

Boek je injectables behandeling in Bodegraven

Lootskliniek
4.3
Lootskliniek
Reeuwijk-Brug, Buitenomweg 13
4 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Beauty Clinic Alphen aan den Rijn
4.8
Beauty Clinic Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn, Julianastraat 85
8 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Groene Hart Ziekenhuis Gouda
3.8
Groene Hart Ziekenhuis Gouda
Gouda, Bleulandweg 10
8 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Wordt nu
bekeken
Cosmetique Totale Alphen aan den Rijn
4.7
Cosmetique Totale Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn, Utrechtstraat 108
8 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Jade
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 4x geboekt

Veelgestelde vragen in Bodegraven

Wat kost een behandeling met fillers in Bodegraven?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Bodegraven € 350,33. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Bodegraven?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Bodegraven. In een straal van 15 kilometer rond Bodegraven zijn  48 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Bodegraven op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Bodegraven?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Bodegraven op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Bodegraven zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Bodegraven wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Bodegraven. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.