Logo injectablesbooking

Laurium Klinieken Linschoten

Bij Laurium Klinieken hebben wij een eigen filosofie als het gaat om het benadrukken en behouden van jouw schoonheid. Anders dan bij de meeste cosmetische klinieken stellen wij altijd de huid centraal. De conditie van jouw huid vormt immers de essentiële basis van wat jij uitstraalt en is vaak de onderliggende oorzaak van de eerste tekenen van huidveroudering, zoals bijvoorbeeld rimpels en volumeverlies. Onze ervaring is dat dit de beste aanpak is voor het behalen van de mooiste resultaten.

Laurium Klinieken is ruim 16 jaar een begrip op het gebied van huidverbetering, injectables en ooglidcorrecties en is een officieel Obagi Certified Institute en SkinPen gecertificeerd instituut. Binnen de kliniek wordt een kwaliteitssysteem conform ISO 9001 gehanteerd waardoor er een continu proces van verdere perfectionering plaatsvindt. Een warm ontvangst, persoonlijke aandacht en alles voor het mooiste, natuurlijke resultaat!

Laurium Klinieken Linschoten uit Linschoten is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Alle esthetische kennis onder één dak.

Reviews

4.2
16 reviews
Ik heb hier vroeger een litteken correctie in mijn gezicht laten doen. Toen ik op de operatiestoel lag vroeg de arts wat de bedoeling was. ( letterlijk zo )
Het resultaat is dat het litteken er slechter aan toe is dan voorheen.
Zeer aardige mensen maar 0 professionaliteit.
Ricky
9 februari 2022 08:08
Kom hier al jaren. Mooie kliniek met ervaren artsen. Altijd goede en duidelijke uitleg. Ik ga altijd tevreden weg en het resultaat is top! Een aanrader.
J O
6 januari 2022 08:08
Aantal jaar geleden een ooglidcorrectie gehad en nog steeds heel blij mee. Ik kan Laurium Klinieken zeker aanbevelen! Ook voor mijn botox behandeling aan de frons ga ik regelmatig. Deskundige arts en lieve medewerkers.
Jet van Rijs
24 december 2021 15:03
Een mooie kliniek en een vriendelijk ontvangst! Ik ben hier geweest voor een ooglidcorrectie. Drs. Burcu de arts die mij heeft behandeld gaf een eerlijk en helder advies. Zij stelde mij op mijn gemak en de operatie viel mij alles mee. De nacontroles waren goed geregeld. En een prachtig eind resultaat, zo blij mee. Echt een aanrader.
Jolanda
22 december 2021 14:02
Stikstof behandeling gehad die mij werd aangeraden om mijn pigmentvlekken te verwijderen. Na de eerste behandeling werden de vlekken donkerder en ben ik terug gegaan. Ik heb nog eens twee keer dezelfde behandeling gehad, omdat mij gezegd werd dat het weg zal gaan. Dit is niet gebeurd en ik heb toen besloten om naar de huisarts te gaan. Daar werd mij verteld... Toon meer »
Stikstof behandeling gehad die mij werd aangeraden om mijn pigmentvlekken te verwijderen. Na de eerste behandeling werden de vlekken donkerder en ben ik terug gegaan. Ik heb nog eens twee keer dezelfde behandeling gehad, omdat mij gezegd werd dat het weg zal gaan. Dit is niet gebeurd en ik heb toen besloten om naar de huisarts te gaan. Daar werd mij verteld dat het brandwonden waren. Ik ben toen terug gegaan naar de kliniek om te vragen wat hier tegen te doen is. Ik heb zelfs begrip getoond, maar vanuit hun kant was er totaal geen verantwoordelijkheidsgevoel. Er werd mij namelijk aangeraden verschillende crèmes aan te schaffen voor circa 500,- euro in totaal. Ik heb besloten deze niet aan te schaffen omdat ik er een slecht gevoel bij had. Ik raad dan ook zeker deze kliniek niet aan. Ze nemen hun werk niet serieus en zijn niet oprecht met hun klanten. Toon minder »
Saya Roghieh
29 oktober 2020 20:08
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox
V.a. €130 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €75 per behandeling
Fillers
Teosyal
V.a. €350 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €250 per behandeling
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €575 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
1500
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2006
Adres
Laan van Overvliet 7, Linschoten
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling