Laurium Klinieken Linschoten - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Laurium Klinieken Linschoten

Laurium Klinieken Linschoten

Bij Laurium Klinieken hebben wij een eigen filosofie als het gaat om het benadrukken en behouden van jouw schoonheid. Anders dan bij de meeste cosmetische klinieken stellen wij altijd de huid centraal. De conditie van jouw huid vormt immers de essentiële basis van wat jij uitstraalt en is vaak de onderliggende oorzaak van de eerste tekenen van huidveroudering, zoals bijvoorbeeld rimpels en volumeverlies. Onze ervaring is dat dit de beste aanpak is voor het behalen van de mooiste resultaten.

Laurium Klinieken is ruim 17 jaar een begrip op het gebied van huidverbetering, injectables en ooglidcorrecties en is een officieel Obagi Certified Institute én SkinPen gecertificeerd instituut. Binnen de kliniek wordt een kwaliteitssysteem conform ISO 9001 gehanteerd waardoor er een continu proces van verdere perfectionering plaatsvindt. Een warm ontvangst, persoonlijke aandacht en alles voor het mooiste, natuurlijke resultaat!

Laurium Klinieken Linschoten uit Linschoten is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Bij Laurium Klinieken hebben wij een eigen filosofie als het gaat om het benadrukken en behouden van jouw schoonheid. Anders dan bij de meeste cosmetische klinieken stellen wij altijd de huid centraal. De conditie van jouw huid vormt immers de essentiële basis van wat jij uitstraalt en is vaak de onderliggende oorzaak van de eerste tekenen van huidveroudering, zoals bijvoorbeeld rimpels en volumeverlies. Onze ervaring is dat dit de beste aanpak is voor het behalen van de mooiste resultaten. Meer lezen »

Alle esthetische kennis onder één dak.

Bekijk acties van Laurium Klinieken Linschoten

𝗕𝗢𝗧𝗢𝗫 𝗖𝗢𝗠𝗕𝗜 𝟮 𝗭𝗢𝗡𝗘𝗦 € 𝟮𝟮𝟬
𝗕𝗢𝗧𝗢𝗫 𝗖𝗢𝗠𝗕𝗜 𝟮 𝗭𝗢𝗡𝗘𝗦 € 𝟮𝟮𝟬
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 150 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 500 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 75 per behandeling
Fillers
Teosyal
V.a. € 390 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 250 per behandeling
Liquid Facelift
V.a. € 1.150 per behandeling
Overige
Ooglidcorrectie (chirurgie)
V.a. € 900 per per ingreep (twee ogen)
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 320 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
2000
Kliniek opgericht
2006
Adres
Laan van Overvliet 7, Linschoten
Laurium Klinieken Linschoten
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Raymond de Zeeuw
Drs. Raymond de Zeeuw
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken
Janneke Gilden
Drs. Janneke Gilden
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken

Laurium Klinieken Linschoten Reviews

4.5
37 reviews
In 2019 bij de kliniek in Zoetermeer een ooglidcorrectie uit laten voeren waar ik nog steeds zeer blij mee ben. Deze keer ben ik langsgegaan voor een botoxbehandeling. De ontvangst, de behandelaar (Drs. Raymond de Zeeuw) en de hygiëne heb ik wederom als zeer prettig ervaren. De volgende afspraak heb ik alweer ingepland.
Erven C. Honkoop
21 maart 2024 13:01
Het begint al als je binnenkomt, wat een vriendelijke ontvangst van de receptioniste. Ik voelde mij direct op mijn gemak.Ik heb bij Laurium Linschoten een ooglidcorrectie gedaan door zeer vakkundige Dr. Janneke Gilden en collega assistent .Er wordt ruim de tijd voor je genomen en met de ingreep vertellen ze elke keer wat ze gaan doen. Na 2 dagen bellen ze n... Toon meer »
Het begint al als je binnenkomt, wat een vriendelijke ontvangst van de receptioniste. Ik voelde mij direct op mijn gemak.Ik heb bij Laurium Linschoten een ooglidcorrectie gedaan door zeer vakkundige Dr. Janneke Gilden en collega assistent .Er wordt ruim de tijd voor je genomen en met de ingreep vertellen ze elke keer wat ze gaan doen. Na 2 dagen bellen ze netjes op hoe het met je gaat. Ben ook zeer tevreden van het mooie eind resultaat. Voor mij alleen maar Laurium Kliniek (Linschoten)tip niet twijfelen, maar een afspraak maken :) Toon minder »
Mieke van Eijk
12 maart 2024 20:08
Echt mooie kliniek om binnen te wandelen. Ontzettend vriendelijke medewerkers en de behandeling is ook echt heel erg fijn. Ze vertellen wat ze doen en stellen je echt gerust. Ik kan iedereen aanraden hier naar toe te gaan 🍀
Nancy van der Meijde
23 januari 2024 12:12
Ooglidcorrectie gehad, uitstekend resultaat. De ingreep viel erg mee, herstel was heel voorspoedig. Ben er heel blij mee.
Ilse Bergstra
21 december 2023 21:09
Ik heb mijn wenkbrauwen een upgrade gegeven dmv semi permanente make up. Met een fantastisch resultaat. Echt een aanrader de Laurium Kliniek.
Alfons en Doke Schmitz
19 december 2023 11:11
De behandeling op zich was oke maar geen 60 min. zoals ze beweren. Een vriendin van mij vond dat ook, het was 40 min. Ze beloven dat wanneer je een review plaats dat je een dagcrème opgestuurd krijgt. Ik ben drie maanden bezig geweest om ze te mailen maar nog steeds niks opgestuurd gekregen. Dit vind ik echt schandalig temeer omdat ze iedere keer weer zeiden... Toon meer »
De behandeling op zich was oke maar geen 60 min. zoals ze beweren. Een vriendin van mij vond dat ook, het was 40 min. Ze beloven dat wanneer je een review plaats dat je een dagcrème opgestuurd krijgt. Ik ben drie maanden bezig geweest om ze te mailen maar nog steeds niks opgestuurd gekregen. Dit vind ik echt schandalig temeer omdat ze iedere keer weer zeiden dat het opgestuurd zou worden. Mijn vriendin kreeg hem wel opgestuurd en wat blijkt: het is een dagcrème die je bij Amazon voor € 13,- kunt kopen! Wees dan professioneel en stuur de crème die je in de salons ook gebruikt en die je de mensen probeert aan te smeren! Nogmaals ben zo teleurgesteld in Laurium en ga er niet meer heen. Ik heb het gevoel dat als je een kleurtje hebt en een hoofddoek draagt, dat ze je dan ook liever niet willen behandelen!! Mensen trap er niet in!!! Totaal geen service!!!! Toon minder »
Ha Da
4 december 2023 19:07
Zeer kundig geholpen van begin tot het eind. Vriendelijke receptioniste Laura geeft je een warm welkom en laat je erg op je gemak voelen. Een kundig en professionele behandeling ondergaan bij arts R. de Zeeuw. Door zijn ervaring en kundigheid is aan alles te merken dat hij weet waar hij het over heeft en mee bezig is. Dit is onder andere te merken aan zijn... Toon meer »
Zeer kundig geholpen van begin tot het eind. Vriendelijke receptioniste Laura geeft je een warm welkom en laat je erg op je gemak voelen.

Een kundig en professionele behandeling ondergaan bij arts R. de Zeeuw. Door zijn ervaring en kundigheid is aan alles te merken dat hij weet waar hij het over heeft en mee bezig is. Dit is onder andere te merken aan zijn professionele adviezen en toegankelijkheid. Hij legt de keus volledig bij jou als patiënt en geeft zijn eerlijke mening als je hierom vraagt.

Eerder voor een gezichtsbehandeling bij Marscha geweest. Ook zeer kundig. Ze geeft je heldere adviezen over de producten/behandelingen en weet je te verzorgen van dat ultieme ontspannen gevoel door oa haar heerlijke massage.

Al met al: een zeer professionele kliniek die weten waar ze het over hebben en gaan voor maatwerk in plaats van overbehandelen. Zeer aan te raden! Toon minder »
M. T
20 september 2023 18:06
Super vriendelijke behandelaars en de receptioniste was super lief.. behandelingen worden goed uitgelegd en prima verzorgt.
Desiree Holtkamp
31 augustus 2023 11:11
Ben er geweest voor een Ona-behandeling. Zeer tevreden met het resultaat. Zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Een aanrader
H Jansen
27 juli 2023 07:07
Vriendelijke ontvangst, Vooraf goed geïnformeerd en resultaat zoals besproken is. Zeer tevreden over deze kliniek en zou deze zeker aanbevelen.
Astrid Hamers
26 mei 2023 10:10
Erg goed geholpen in de kliniek, en het resultaat ben ik ook al erg blij mee! Een hele aardige gastvrouw.
De behandelaar was duidelijk en gaf instructies wat ze ging doen. Dat was erg fijn!
Lisette Snijders
14 februari 2023 12:12
Ooglidcorrectie gehad bij de Laurium kliniek in Zoetermeer.
Kundige chirurg, duidelijke uitleg tijdens de ingreep.
Ook de nazorg is uitstekend, ook voor vragen is er ruim de tijd door de receptioniste.
Doke Schmitz
13 december 2022 18:06
Naast de gezichtsbehandelingen liet ik ook mijn ooglidcorrectie doen bij Laurium. De behandeling is mij heel erg meegevallen. Elke stap werd verteld, waardoor je heel rustig door de behandeling heen gaat. Ook de interesse en begeleiding er om heen vond ik prettig. Enorm gelukkig met het resultaat en wat mij betreft een aanrader voor diverse behandelingen
Esther Tettero-Meurer
8 november 2022 13:01
Super goeie ervaring met deze kliniek. Hier een week geleden mijn oogleden laten doen en een hele goeie zorg ontvangen. De klantvriendelijkheid bij het ontvangst van Judy was al geweldig. Ook tijdens de ingreep werd ik erg op m’n gemak gesteld door dr. Janneke en Neeltje. Ook de nazorg was geweldig. Nu een week later zie ik hoe netjes dr.Janneke heeft gewerk... Toon meer »
Super goeie ervaring met deze kliniek. Hier een week geleden mijn oogleden laten doen en een hele goeie zorg ontvangen. De klantvriendelijkheid bij het ontvangst van Judy was al geweldig. Ook tijdens de ingreep werd ik erg op m’n gemak gesteld door dr. Janneke en Neeltje. Ook de nazorg was geweldig. Nu een week later zie ik hoe netjes dr.Janneke heeft gewerkt. Echt chapeau dames hier een tevreden mens. Ik kan echt iedereen die twijfelt zeggen gewoon doen!! Je bent in de beste handen! Toon minder »
corinda Akse groenhagen
5 oktober 2022 12:12
Fijne mensen die goed uitleggen wat er gaat gebeuren. Je proeft de deskundigheid en bovenal is iedereen erg vriendelijk en zorgzaam. Fijne kliniek om naar toe te gaan, echt een aanrader.
petra steenbakker
17 september 2022 13:01
Mijn ervaring is dat deze kliniek zeer professioneel omgaat met klanten niks op aan temerken ga zo door..
Hans Schmit
30 augustus 2022 11:11
Perfecte behandeling door zeer deskundige arts. Ook de begeleiding en nazorg was zeer klantvriendelijk door de andere collega’s. Een aanrader!
Ad Kaandorp
19 juli 2022 16:04
Ik heb hier vroeger een litteken correctie in mijn gezicht laten doen. Toen ik op de operatiestoel lag vroeg de arts wat de bedoeling was. ( letterlijk zo )
Het resultaat is dat het litteken er slechter aan toe is dan voorheen.
Zeer aardige mensen maar 0 professionaliteit.
Ricky
9 februari 2022 08:08
Kom hier al jaren. Mooie kliniek met ervaren artsen. Altijd goede en duidelijke uitleg. Ik ga altijd tevreden weg en het resultaat is top! Een aanrader.
J O
6 januari 2022 08:08
Aantal jaar geleden een ooglidcorrectie gehad en nog steeds heel blij mee. Ik kan Laurium Klinieken zeker aanbevelen! Ook voor mijn botox behandeling aan de frons ga ik regelmatig. Deskundige arts en lieve medewerkers.
Jet van Rijs
24 december 2021 15:03
Een mooie kliniek en een vriendelijk ontvangst! Ik ben hier geweest voor een ooglidcorrectie. Drs. Burcu de arts die mij heeft behandeld gaf een eerlijk en helder advies. Zij stelde mij op mijn gemak en de operatie viel mij alles mee. De nacontroles waren goed geregeld. En een prachtig eind resultaat, zo blij mee. Echt een aanrader.
Jolanda
22 december 2021 14:02
Stikstof behandeling gehad die mij werd aangeraden om mijn pigmentvlekken te verwijderen. Na de eerste behandeling werden de vlekken donkerder en ben ik terug gegaan. Ik heb nog eens twee keer dezelfde behandeling gehad, omdat mij gezegd werd dat het weg zal gaan. Dit is niet gebeurd en ik heb toen besloten om naar de huisarts te gaan. Daar werd mij verteld... Toon meer »
Stikstof behandeling gehad die mij werd aangeraden om mijn pigmentvlekken te verwijderen. Na de eerste behandeling werden de vlekken donkerder en ben ik terug gegaan. Ik heb nog eens twee keer dezelfde behandeling gehad, omdat mij gezegd werd dat het weg zal gaan. Dit is niet gebeurd en ik heb toen besloten om naar de huisarts te gaan. Daar werd mij verteld dat het brandwonden waren. Ik ben toen terug gegaan naar de kliniek om te vragen wat hier tegen te doen is. Ik heb zelfs begrip getoond, maar vanuit hun kant was er totaal geen verantwoordelijkheidsgevoel. Er werd mij namelijk aangeraden verschillende crèmes aan te schaffen voor circa 500,- euro in totaal. Ik heb besloten deze niet aan te schaffen omdat ik er een slecht gevoel bij had. Ik raad dan ook zeker deze kliniek niet aan. Ze nemen hun werk niet serieus en zijn niet oprecht met hun klanten. Toon minder »
Saya Roghieh
29 oktober 2020 20:08
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Laurium Klinieken Linschoten?

Één zone Botox bij Laurium Klinieken Linschoten kost € 150,00.

Wat kost een filler behandeling bij Laurium Klinieken Linschoten?

1 ML filler kost bij Laurium Klinieken Linschoten v.a. € 390,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Laurium Klinieken Linschoten?

Laurium Klinieken Linschoten scoort 4.5 van de 5 sterren uit 22 Google reviews.

Wat is het adres van Laurium Klinieken Linschoten?

In Linschoten is Laurium Klinieken Linschoten gevestigd op Laan van Overvliet 7.