Filler Eelde

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Eelde. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Eelde

Kengetallen binnen 15 km van Eelde:

Aantal afspraken in Eelde in de afgelopen periode
674
Gemiddelde prijs per ml Filler in Eelde
€ 372,73
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Eelde
67
Vind een kliniek in de buurt van Eelde

De gemiddelde prijs in Eelde voor behandeling met één ML filler is € 372,73. Een behandeling met één ML filler in Eelde  is gemiddeld 5% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 355,55).

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Eelde zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Eelde

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Eelde. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip fillers Eelde

In de omgeving van Eelde kun je bij alle injectables klinieken ook terecht voor een lipfiller behandeling. Een lipfiller geeft gemiddeld 6-9 maanden resultaat. Vergelijk alle artsen op Injectablesbooking.nl.

Let op! Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. 

Beste filler klinieken in Eelde

Onderstaande klinieken in de buurt van Eelde worden momenteel aanbevolen.
Advertentie:

Gesponsord
Prof. Aesthetics
Lipfillers Haren
Wordt nu
bekeken
5
Prof. Aesthetics
Haren, Nieuwe Stationsweg 4
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
Vinci Kliniek Groningen
Vinci Kliniek Leiden
Wordt nu
bekeken
5
Vinci Kliniek Groningen
Haren, Felland-Noord 12L
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 24x geboekt
Belotero logoRadiesse logo

Geboekte afspraken in de buurt van Eelde

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Eelde zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Eelde

Boek een filler behandeling in Eelde. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Eelde. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Eelde. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Eelde.

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Eelde!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Eelde in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Eelde is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Eelde

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Eelde die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Eelde?

Behandeling van wallen in Eelde

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Eelde kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Eelde.

Filler reviews Eelde

Super blij met mijn lipfillers!
Er word goed naar je geluisterd wat je in gedachten hebt. Ook goede uitleg gegeven en zo een mooi resultaat kunnen bereiken.
samantha struyk
Faceland Groningen
26 mei 2022 17:05
Yvonne is eerlijk en oprecht. Kom al een paar jaar bij ohlsen medispa voor fillers, altijd een goed resultaat. Ze geeft uitleg, laat zien wat ze doet en we spreken de verwachtingen met elkaar door. Ik ben bij veel klinieken geweest in Amsterdam, van alles geprobeerd. Vaak ontzettend duur en een hele commerciele praatjes . Yvonne is gewoon recht voor haar raa... Toon meer »
Yvonne is eerlijk en oprecht. Kom al een paar jaar bij ohlsen medispa voor fillers, altijd een goed resultaat. Ze geeft uitleg, laat zien wat ze doet en we spreken de verwachtingen met elkaar door. Ik ben bij veel klinieken geweest in Amsterdam, van alles geprobeerd. Vaak ontzettend duur en een hele commerciele praatjes . Yvonne is gewoon recht voor haar raap en doet was ze moet doen. Ik blijf terug komen bij ohlsen medispa! Toon minder »
Maureen Zwier
Ohlsen MediSpa
3 december 2017 07:07
Vorige week ben ik hier geweest voor een botox behandeling van mijn kraaienpootjes en fronsrimpel. Ik heb meteen mijn jukbeenderen wat meer laten accentueren met fillers. Wat een mooi resultaat. Dank !
Vincent Vijver
6 december 2020 13:01
Bekijk meer Filler ervaringen in Eelde

Boek je injectables behandeling in De Punt

Blush Clinic Eelde
4.7
Blush Clinic Eelde
Eelde-Paterswolde, Burgemeester J.G. Legroweg
1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
AesthetiSie
5
AesthetiSie
Paterswolde, Hoofdweg 282
5 km
Botox zone v.a.
€ 148,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
 
Wordt nu
bekeken
Vinci Kliniek Groningen
5
Vinci Kliniek Groningen
Haren, Felland-Noord 12L
5 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Belotero logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 24x geboekt
Wordt nu
bekeken
Prof. Aesthetics
5
Prof. Aesthetics
Haren, Nieuwe Stationsweg 4
6 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt

Veelgestelde vragen in Eelde

Wat zijn de kosten van één ML filler in Eelde?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Eelde is gemiddeld € 372,73. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Eelde.

Wat is de beste filler kliniek in Eelde?

In de omgeving van Eelde (straal van 15 km) zijn 67 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Eelde en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Eelde op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Eelde?

Kies de beste cosmetisch arts in Eelde op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Eelde te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Eelde is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Eelde zijn 32 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.