Filler Heerhugowaard

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Heerhugowaard. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Heerhugowaard:

Aantal afspraken in Heerhugowaard in de afgelopen periode
1.191
Gemiddelde prijs per ml Filler in Heerhugowaard
€ 343,85
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Heerhugowaard
49
Bekijk klinieken in de buurt van Heerhugowaa...

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Heerhugowaard gemiddeld 2% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,37). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Heerhugowaard: € 343,85 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Informatie over filler behandelingen

Een filler behandeling is een behandeling om de huid op te vullen. Met een dunne naald of canule wordt de filler door de cosmetisch arts heel subtiel in de huid verdeeld. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen.  Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Zijn fillers veilig?

De huidige fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Dat zijn hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvéderm. Andere goede fillermerken zijn: Belotero, Teosyal, Restylane en Aliaxin. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden, die gaven veel complicaties. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt een fillerbehandeling als veilig beschouwd. Praat wel altijd met je arts over de mogelijke risico's. Lees verder: Fillerbehandeling risico's

Hoelang geeft een filler resultaat?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Injectables kliniek Heerhugowaard

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Heerhugowaard. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

Vind fillerkliniek in Heerhugowaard

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Heerhugowaard

In de buurt van Heerhugowaard kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Heerhugowaard

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Heerhugowaard krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
Waterland kliniek Alkmaar
logo-waterland-kliniek-zwart-wit-logo
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Alkmaar
Alkmaar, Bergerweg 62
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Afspraak maken
Onlangs 28x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Heerhugowaard

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Heerhugowaard is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Heerhugowaard

In de buurt van Heerhugowaard zijn 49 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Heerhugowaard. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Heerhugowaard wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Heerhugowaard. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Heerhugowaard

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Heerhugowaard:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Heerhugowaard. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Heerhugowaard

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Heerhugowaard die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Heerhugowaard

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Heerhugowaard. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Heerhugowaard traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Heerhugowaard

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Heerhugowaard.

Filler reviews Heerhugowaard

Echt super tevreden over dr. Snel. Mijn oude lipfillers heb ik laten oplossen door dr. Snel, hij neemt echt de tijd voor je en ligt goed voor. De kliniek is relaxed en personeel is vriendelijk. Ik kom zeker terug!
2 juni 2022 09:09
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, p... Toon meer »
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, prp en gezichtsbehandelingen!! Toon minder »
Robin Riphagen
The Swan Beauty Center
19 januari 2023 15:03
Geweest voor lipfillers, ik kom hier al enige tijd. Daarnaast loop ik hier ook voor huid verbetering. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat. Vakkundig, proffesioneel een eerlijk. Ik raad The Swan aan!
16 februari 2023 16:04
Bekijk meer Filler ervaringen in Heerhugowaard

Boek je injectables behandeling in Heerhugowaard

Upp Clinics
5
Upp Clinics
Heerhugowaard, J. Duikerweg 5
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Mediaan Clinic
5
Mediaan Clinic
Heerhugowaard, Brandpunt 4
2 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
The Swan Beauty Center
4.9
The Swan Beauty Center
Alkmaar, Einsteinstraat 2
6 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Bibi Beautysalon
4.7
Bibi Beautysalon
Alkmaar, Professor van der Waalsstraat 3B
6 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Heerhugowaard

Wat kost een behandeling met fillers in Heerhugowaard?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Heerhugowaard € 343,85. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Heerhugowaard?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Heerhugowaard. In een straal van 15 kilometer rond Heerhugowaard zijn  49 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Heerhugowaard op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Heerhugowaard?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Heerhugowaard op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Heerhugowaard zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Heerhugowaard wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Heerhugowaard. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.