Injectables Den haag

6 oktober 2021

Bekijk alle injectable klinieken in Den Haag. Lees reviews en vergelijk prijzen. Maak direct een afspraak bij een kliniek naar keuze.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

De regio Haaglanden. telt ca. 1 miljoen inwoners. Vanuit centrum Den Haag zijn er in een straal van 15 kilometer meer dan 110 artsen en klinieken die zich bezighouden met Injectables behandelingen. Dit geeft de populariteit van cosmetische behandelingen met injectables goed weer. Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken en artsen vergelijken. Het is raadzaam om te kiezen voor een arts in de regio Den Haag die adequaat is opgeleid en voldoende ervaring heeft. Lees dit artikel over injectables Den Haag voor meer informatie over cosmetische behandelingen.

injectable-kliniek-den-haag

Injectable prijzen Den Haag

Bekijk de gemiddelde prijs per injectable behandeling in Den Haag. Druk op bovenstaande button om de prijzen per kliniek te vergelijken.

Injectable prijzen in Den Haag  
MerkEenheidGemiddelde prijs
Botulinetoxine1 zone€ 139
Hyaluronzuur1 ML€ 350
Collageen stimulatie1,5 ML€ 466
Radiesse1,5 ML€ 466
Sculptra1 flacon€ 700
HarmonyCa1,25 ML€ 525
Profhilo2 ML€ 303
RRS Eyes1,5 ML€ 153

Injectables behandeling Den Haag

Injectables is de verzamelnaam van behandelingen met botulinetoxine, fillers, Profhilo en skinboosters. Injectables zijn populair in de regio Haaglanden. Naar schatting worden er in 2021 ca 36000 injectables behandelingen uitgevoerd in de hele regio Den Haag. (inclusief injectables behandelingen in het Westland, Wassenaar, Scheveningen, Rijswijk, Voorburg/Leidschendam, Nootdorp, Delft en Zoetermeer)

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Reviews van injectables behandelingen in Den Haag

injectables snel en vrijwel pijnloos met perfect resultaat.
2 augustus 2020 09:09
Ik heb een hele goed ervaring gehad bij Van Lennep Kliniek. Alle medewerkers zijn heel aardig en stellen je op je gemak zodra je binnen komt. Ik werd behandeld door cosmetisch arts Sarah en alles is uitstekend verlopen. Ze neemt goed de tijd om alles uit te leggen en vragen te beantwoorden als je die hebt. Ze is heel nauwkeurig en weet waar ze het over hebt.... Toon meer »
Ik heb een hele goed ervaring gehad bij Van Lennep Kliniek. Alle medewerkers zijn heel aardig en stellen je op je gemak zodra je binnen komt. Ik werd behandeld door cosmetisch arts Sarah en alles is uitstekend verlopen. Ze neemt goed de tijd om alles uit te leggen en vragen te beantwoorden als je die hebt. Ze is heel nauwkeurig en weet waar ze het over hebt. Ik zou Van Lennep Kliniek zeker aanraden voor injectables maar ook zeker voor huidtherapie! Toon minder »
14 november 2022 15:03
Mijn migraine/hoofdpijn aanvallen en de intensiteit ervan zijn verminderd nadat ik de botox behandeling bij Gaaf Injectables ben ondergegaan. Nick is zeer professioneel en heeft mij alles over de behandeling duidelijk en stap voor stap uitgelegd. De behandeling was pijnloos, snel en verliep goed. Dankzij deze behandeling heb ik nu meer kwaliteit van leven.
Cassio da Guarda
Gaaf Injectables
24 maart 2023 09:09

Injectables kliniek Den Haag

Bij de meeste injectables klinieken kun je ook terecht voor een behandeling met botulinetoxine. Dit is de naam van het medicijn achter het merk Botox. Botulinetoxine wordt al sinds de jaren ’80 gebruikt in de medische wereld. Met name tegen overmatige actieve spieren (spasmes). Het is goed om te weten dat de botulinetoxine dosering voor de behandeling van rimpels dus vele malen lager is dan de dosering van medische behandelingen. Vergelijk alle botox prijzen bij alle artsen en klinieken op Injectablesbooking.nl. Het is belangrijk om een arts te kiezen met een relevante opleiding en de juiste ervaring.

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Den Haag

Lipfillers Den Haag

Botox Den Haag

Fillerbehandeling Den Haag

Profhilo Den Haag
Traangoot filler Den Haag

-----------------------

Filler kliniek Den Haag

In Den Haag kun je bij de meeste Injectables Klinieken ook terecht voor fillers. Fillers zijn tijdelijke huidvulmiddelen om bijvoorbeeld rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Bij een filler kliniek in Den Haag kun je terecht voor bijvoorbeeld lip fillers, een strakke kin- en kaaklijn en mooie jukbeenderen. In Nederland worden jaarlijks meer dan 200.000 filler behandelingen uitgevoerd. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Boek je injectables behandeling in Den Haag

Tour of Beauty
4.7
Tour of Beauty
Den Haag, Hooistraat 7
<1 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Van Rosmalen Kliniek Den Haag
Van Rosmalen Kliniek Den Haag
Den Haag, Benoordenhoutseweg 22
<1 km
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Mauritskliniek Den Haag
2.7
Mauritskliniek Den Haag
Den Haag, Louis Couperusplein 2
<1 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 345,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Velthuis kliniek Den Haag
4
Velthuis kliniek Den Haag
Den Haag, Parkstraat 83
<1 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen over injectables klinieken in Den Haag

Wat kost een injectables behandeling in Den Haag?

Een injectable behandeling in Den Haag kost v.a. € 65. Vergelijk alle injectable behandelingen op deze website. Injectables is de verzamelnaam van Botox, fillers en skinbooster behandelingen. Let goed op welke prijs bij welke behandeling hoort. Boek bij alle klinieken.

Wat is de beste injectables kliniek in Den Haag?

Bekijk reviews, artsen en behandelingen. Lees ervaringen en specialiteiten. Kies de injectables kliniek in Den Haag die jij wilt.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt