Injectables behandeling Den haag

6 oktober 2021

Bekijk alle injectable behandelingen in Den Haag. Lees reviews en vergelijk prijzen. Maak direct een afspraak bij een kliniek naar keuze.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

De regio Haaglanden. telt ca. 1 miljoen inwoners. Vanuit centrum Den Haag zijn er in een straal van 15 kilometer meer dan 110 artsen en klinieken die zich bezighouden met Injectables behandelingen. Dit geeft de populariteit van cosmetische behandelingen met injectables goed weer. Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken en artsen vergelijken. Het is raadzaam om te kiezen voor een arts in de regio Den Haag die adequaat is opgeleid en voldoende ervaring heeft. Lees dit artikel over injectables Den Haag voor meer informatie over cosmetische behandelingen.

injectable-kliniek-den-haag

Injectable prijzen Den Haag

Bekijk de gemiddelde prijs per injectable behandeling in Den Haag. Druk op bovenstaande button om de prijzen per kliniek te vergelijken.

Injectable prijzen in Den Haag  
MerkEenheidGemiddelde prijs
Botulinetoxine1 zone€ 139
Hyaluronzuur1 ML€ 350
Collageen stimulatie1,5 ML€ 466
Radiesse1,5 ML€ 466
Sculptra1 flacon€ 700
HarmonyCa1,25 ML€ 525
Profhilo2 ML€ 303
RRS Eyes1,5 ML€ 153

Injectables behandeling Den Haag

Injectables is de verzamelnaam van behandelingen met botulinetoxine, fillers, Profhilo en skinboosters. Injectables zijn populair in de regio Haaglanden. Naar schatting worden er in 2021 ca 36000 injectables behandelingen uitgevoerd in de hele regio Den Haag. (inclusief injectables behandelingen in het Westland, Wassenaar, Scheveningen, Rijswijk, Voorburg/Leidschendam, Nootdorp, Delft en Zoetermeer)

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Reviews van injectables behandelingen in Den Haag

Mijn migraine/hoofdpijn aanvallen en de intensiteit ervan zijn verminderd nadat ik de botox behandeling bij Gaaf Injectables ben ondergegaan. Nick is zeer professioneel en heeft mij alles over de behandeling duidelijk en stap voor stap uitgelegd. De behandeling was pijnloos, snel en verliep goed. Dankzij deze behandeling heb ik nu meer kwaliteit van leven.
Cassio da Guarda
Gaaf Injectables
24 maart 2023 09:09
Ik vond het best spannend om voor het eerst een fillers behandeling te ondergaan. Ik ben midden 30 en wilde geen, hoe ze dat dan noemen , duckface . Toen ik binnen kwam stelde Nick mij direct op mijn gemak . Hij is een fijne cosmetisch arts die óók eerlijk is, want hoewel ik nu 1 x in het jaar mijn lippen laat bijwerken en tot al twee keer toe heb gezegd : ,... Toon meer »
Ik vond het best spannend om voor het eerst een fillers behandeling te ondergaan.
Ik ben midden 30 en wilde geen, hoe ze dat dan noemen , duckface .
Toen ik binnen kwam stelde Nick mij direct op mijn gemak .
Hij is een fijne cosmetisch arts die óók eerlijk is, want hoewel ik nu 1 x in het jaar mijn lippen laat bijwerken en tot al twee keer toe heb gezegd : ,,Doe maar 1 ml .”
Is hij degene die zegt ik denk dat je aan 0.5 genoeg hebt . En dat is fijn .
Nu inmiddels 3 jaar verder , en zeer content met de behandelingen, maar ook met zijn klantvriendelijkheid en duidelijkheid .
Een beetje van mezelf , en een beetje van Gaaf Injectables . 😉 Toon minder »
Taartje van Goud
Gaaf Injectables
14 december 2021 15:03
Ik ben een vrouw van 61 en ik ben 2 weken geleden bij Nick van GAAF Injectables geweest omdat ik door de rimpeltjes tussen mijn wenkbrauwen een norse blik had terwijl ik altijd vrolijk ben. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en de uitleg van Nick was helder. De Botox injecties voelde ik nauwelijks. Nu, 2 weken later, heb ik mijn open blik en vriendelijke uit... Toon meer »
Ik ben een vrouw van 61 en ik ben 2 weken geleden bij Nick van GAAF Injectables geweest omdat ik door de rimpeltjes tussen mijn wenkbrauwen een norse blik had terwijl ik altijd vrolijk ben.
Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en de uitleg van Nick was helder.
De Botox injecties voelde ik nauwelijks.
Nu, 2 weken later, heb ik mijn open blik en vriendelijke uitstraling weer terug, ik ben super blij met het resultaat.
Ik ben erg veel afgevallen en dat laat zijn sporen na in je huid en daarom overweeg ik nu de lijnen bij mijn mondhoeken te laten behandelen want als iemand dat netjes en natuurlijk kan doen dan heb ik alle vertrouwen dat Nick dat kan. Toon minder »
Vera Schilling
Gaaf Injectables
2 december 2021 12:12

Injectables kliniek Den Haag

Bij de meeste injectables klinieken kun je ook terecht voor een behandeling met botulinetoxine. Dit is de naam van het medicijn achter het merk Botox. Botulinetoxine wordt al sinds de jaren ’80 gebruikt in de medische wereld. Met name tegen overmatige actieve spieren (spasmes). Het is goed om te weten dat de botulinetoxine dosering voor de behandeling van rimpels dus vele malen lager is dan de dosering van medische behandelingen. Vergelijk alle botox prijzen bij alle artsen en klinieken op Injectablesbooking.nl. Het is belangrijk om een arts te kiezen met een relevante opleiding en de juiste ervaring.

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Den Haag

Lipfillers Den Haag
Botox Den Haag
Fillerbehandeling Den Haag
Profhilo Den Haag
Traangoot filler Den Haag

-----------------------

Filler kliniek Den Haag

In Den Haag kun je bij de meeste Injectables Klinieken ook terecht voor fillers. Fillers zijn tijdelijke huidvulmiddelen om bijvoorbeeld rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Bij een filler kliniek in Den Haag kun je terecht voor bijvoorbeeld lip fillers, een strakke kin- en kaaklijn en mooie jukbeenderen. In Nederland worden jaarlijks meer dan 200.000 filler behandelingen uitgevoerd. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Boek je injectables behandeling in Den Haag

Tour of Beauty
4.8
Tour of Beauty
Den Haag, Hooistraat 7
<1 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Van Rosmalen Kliniek Den Haag
4.7
Van Rosmalen Kliniek Den Haag
Den Haag, Benoordenhoutseweg 22
<1 km
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Mauritskliniek Den Haag
2.7
Mauritskliniek Den Haag
Den Haag, Louis Couperusplein 2
<1 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 345,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Velthuis kliniek Den Haag
3.4
Velthuis kliniek Den Haag
Den Haag, Parkstraat 83
<1 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen over injectables klinieken in Den Haag

Wat kost een injectables behandeling in Den Haag?

Een injectable behandeling in Den Haag kost v.a. € 65. Vergelijk alle injectable behandelingen op deze website. Injectables is de verzamelnaam van Botox, fillers en skinbooster behandelingen. Let goed op welke prijs bij welke behandeling hoort. Boek bij alle klinieken.

Wat is de beste injectables kliniek in Den Haag?

Bekijk reviews, artsen en behandelingen. Lees ervaringen en specialiteiten. Kies de injectables kliniek in Den Haag die jij wilt.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt