Fillers en Botox Zoetermeer

15-10-2020

Ben je op zoek naar fillers of Botox Zoetermeer? Klik hier om alle klinieken en artsen in de buurt van Zoetermeer met elkaar te vergelijken.
In Zoetermeer zijn Botox behandelingen & filler behandelingen behoorlijk populair. In de omgeving van Zoetermeer en Nootdorp zijn ca. 40 klinieken en artsen gevestigd die injectables behandelingen aanbieden. Injectables is de verzamelnaam van behandelingen met botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine), fillers, Profhilo en skinbooster behandelingen

Fillers en Botox Zoetermeer

Botox Zoetermeer

Zoetermeer ligt in een drukbevolkt gebied, het is dan ook geen verassing dat er in de nabije omgeving veel artsen en klinieken zijn gevestigd die zich bezig houden met cosmetische behandelingen met injectables. Injectables is de verzamelnaam van filler- en botulinetoxine behandelingen. Een behandeling met Botulinetoxine wordt voornamelijk ingezet tegen mimische rimpels. Dit zijn bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Er zijn drie verschillende merken botulinetoxine in Nederland die als 'kwalitatief' worden gezien: Botox, Azzalure/Dysport en Bocouture. Het is aan te raden er zeker van te zijn dat jouw arts met één van deze merken botuline toxine werkt.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fillers en lipfillers Zoetermeer

Een filler behandeling wordt vaak ingezet om rimpels op te vullen, om verloren huidvolume te herstellen of om de gezichtscontour te verfraaien. Denk daarbij aan wallen onder de ogen, een strakke kaaklijn, rokerslijntjes of lipfillers. In Zoetermeer kun je op meerdere locaties terecht voor injectables zoals een fillerbehandeling. 

Botox of fillerkliniek in Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een behandellocatie voor botulinetoxine of fillers in Zoetermeer? Of wil je de tarieven vergelijkenvan bijvoorbeeld lipfillers? Zoek, vergelijk en boek een kliniek of arts op Injectablesbooking.nl.

Boek je injectables behandeling in Zoetermeer

Arts
Louise Toet-Heesterman

Drs. Louise Toet-Heesterman

Life & Identity
Prijs botox per zone
v.a. € 88
Prijs filler per ml
v.a. € 219
Profiel bekijken
Kliniek
Life & Identity

Life & Identity

Life & Identity
Kliniek opgericht
2013
Prijs botox per zone
v.a. € 88
Prijs filler per ml
v.a. € 219
Kliniek bekijken
Arts
Raymond de Zeeuw

Drs. Raymond de Zeeuw

Kliniek Laurium Zoetermeer Velthuis Kliniek Den Haag Medical laser Kliniek Laurium Linschoten
+ 2 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
2 jaar
Profiel bekijken
Afspraak maken