Fillers en Botox Lelystad!

4 januari 2021

Ben je op zoek naar een fillerbehandeling in Lelystad? Lees hier reviews en vergelijk tarieven van alle filler klinieken in Lelystad.

Vergelijk alle fillerklinieken in Lelystad

Fillerbehandeling Lelystad informatie

Prijs
v.a. € 169
Behandeltijd
30-45 minuten
Effect
Gemiddeld 9+ maanden
Pijnscore (1-10)
2-4

Filler kliniek Lelystad

Lelystad is de hoofdstad van Flevoland. De eerste bewoners van Lelystad kregen in 1967 de sleutel van hun huis in deze nog jonge stad. In Flevoland is de gemiddelde leeftijd van haar inwoners dan ook lager dan de gemiddelde leeftijdvan de rest van Nederland. Dat is misschien wel de reden dat er bovengemiddeld veel interesse is in cosmetische behandelingen zoals fillers en Botox in Lelystad. In dit artikel lees je alles over cosmetische behandelingen en klinieken in Lelystad. 

Fillers en Botox Lelystad!

Filler behandeling prijzen

In Lelystad zijn diverse klinieken waar je terecht kunt voor een filler behandeling. Met fillers kun je rimpels opvullen of de contour van je gezicht verbeteren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een strakke kaaklijn of rimpels op de wangen

Injectables Lelystad

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen. In 2021 worden er naar schatting 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd in Nederland. Wanneer de inwoners van Lelystad net zo open staan voor cosmetische behandelingen als de rest van Nederland, dan worden er in Lelystad meer dan 2000 injectables behandelingen per jaar uitgevoerd! Tot 2005 maakten voornamelijk BN’ers gebruik van injectables. Inmiddels maken in Nederland dus honderdduizenden mensen uit alle lagen van de bevolking gebruik van cosmetische behandelingen, ook in Lelystad

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Lelystad

Veel mensen denken dat je met botulinetoxine ook lippen kunt opvullen. Dat is niet het geval. Met botulinetoxine worden dynamische rimpels voor ca. 16 weken 'gepauzeerd.' Zolang de toxine effectief is, zijn bijvoorbeeld de voorhoofdslijnen of fronsrimpels niet zichtbaar. Botox lippen bestaan dus niet.

Lees verder:
Botox kliniek Lelystad

Fillers en Botox Lelystad!

Lipfillers Lelystad

In Lelystad kun je dus terecht voor botulinetoxine én voor fillerbehandelingen. Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nog mooier maken. In Lelystad zijn lipfillers het populairst. Lipfillers zijn sinds 2015 enorm populair. In dat jaar bekende Kylie Jenner (zij heeft begin 2021 meer dan 207 miljoen volgers op Instagram) dat zij haar lippen laat opvullen. Lipfillers zijn op basis van hyaluronzuur en zijn ca. 9 maanden effectief. Daarna worden zij door het lichaam opgenomen. Daarnaast is er in Lelystad veel vraag naar neuscorrecties met fillers. Een neus wordt zo heel subtiel gelijkmatig gemaakt. Ook de behandeling van rimpels rond de mond wordt veelvuldig uitgevoerd. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van natura al in het lichaam voor. Lees hier alle informatie over fillers.

----------------------------
Andere steden in de buurt:

Amersfoort
Utrecht
Amsterdam
Almere
Hoorn
Zwolle

Boek je injectables behandeling in Lelystad

Doctor Face
4.5
Doctor Face
Lelystad, Zilverparkkade 3
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Beekman Klinieken
4.2
Beekman Klinieken
Lelystad, Middendreef 273
1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Radiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Aestas Wellness Centrum - Cosmetic Clinics
5
Aestas Wellness Centrum - Cosmetic Clinics
Lelystad, Schoener 41
1 km
Botox zone v.a.
€ 139,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Lumière Aesthetics
4.9
Lumière Aesthetics
Lelystad, Kleefkruidstraat 6
2 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 330,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt