Fillers en Botox Lelystad!

04-01-2021

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lelystad is de hoofdstad van Flevoland. De eerste bewoners van Lelystad kregen in 1967 de sleutel van hun huis in deze nog jonge stad. In Flevoland is de gemiddelde leeftijd van haar inwoners dan ook lager dan de gemiddelde leeftijdvan de rest van Nederland. Dat is misschien wel de reden dat er bovengemiddeld veel interesse is in cosmetische behandelingen zoals fillers en Botox in Lelystad. In dit artikel lees je alles over cosmetische behandelingen en klinieken in Lelystad. 

Fillers en Botox Lelystad!

Botox behandeling Lelystad

In Lelystad kun je bij meer dan 12 artsen en klinieken terecht voor een Botox behandeling. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. Met botulinetoxine kun je zeer nauwkeurig rimpels verwijderen. Je kunt terecht bij de gerenommeerde plastisch chirurg Werner Beekman, maar ook bij de klinieken Lumière Aesthetics en Cosmetic Clinics. Ook komt er in diverse salons in Lelystad periodiek een arts voor injectables behandelingen.

Injectables Lelystad

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen. In 2021 worden er naar schatting 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd in Nederland. Wanneer de inwoners van Lelystad net zo open staan voor cosmetische behandelingen als de rest van Nederland, dan worden er in Lelystad meer dan 2000 injectables behandelingen per jaar uitgevoerd! Tot 2005 maakten voornamelijk BN’ers gebruik van injectables. Inmiddels maken in Nederland dus honderdduizenden mensen uit alle lagen van de bevolking gebruik van cosmetische behandelingen, ook in Lelystad

Botox Lelystad

Veel mensen denken dat je met botulinetoxine ook lippen kunt opvullen. Dat is niet het geval. Met botulinetoxine worden dynamische rimpels voor ca. 16 weken 'gepauzeerd.' Zolang de toxine effectief is, zijn bijvoorbeeld de voorhoofdslijnen of fronsrimpels niet zichtbaar. Botox lippen bestaan dus niet.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botulinetoxine zowel medisch als cosmetisch

Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’80 veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Er zijn inmiddels meer dan 200 miljoen behandelingen uitgevoerd met botulinetoxine. Een botulinetoxine behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief. Lees hier hoe Botox exact werkt. Met botulinetoxine worden zowel medische als cosmetische behandelingen uitgevoerd. Botulinetoxine voorkomt als medische behandeling overmatige spierspanning bij bijvoorbeeld spasmes. Behandeling van de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes, tandvleesglimlach en hyperhidrosis (overmatig zweten) zijn cosmetisch gezien het populairst.

Lipfillers Lelystad

In Lelystad kun je dus terecht voor botulinetoxine én voor fillerbehandelingen. Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nog mooier maken. In Lelystad zijn lipfillers het populairst. Lipfillers zijn sinds 2015 enorm populair. In dat jaar bekende Kylie Jenner (zij heeft begin 2021 meer dan 207 miljoen volgers op Instagram) dat zij haar lippen laat opvullen. Lipfillers zijn op basis van hyaluronzuur en zijn ca. 9 maanden effectief. Daarna worden zij door het lichaam opgenomen. Daarnaast is er in Lelystad veel vraag naar neuscorrecties met fillers. Een neus wordt zo heel subtiel gelijkmatig gemaakt. Ook de behandeling van rimpels rond de mond wordt veelvuldig uitgevoerd. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van natura al in het lichaam voor. Lees hier alle informatie over fillers.

Botox kosten Lelystad?

De prijs van een Botox en filler behandeling verschilt flink bij de diverse klinieken. De prijs voor een zone Botox in Lelystad en omgeving varieert tussen de € 90 en € 180 per behandeling. Het loont dus de moeite om klinieken en artsen in de omgeving van Lelystad te vergelijken. Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor een ervaren arts. Een Cosmetisch Arts KNMG of een arts die lid is van de beroepsvereniging NVCG heeft in ieder geval veel ervaring met injectables. Vergelijk alle cosmetische klinieken en artsen in de buurt op Injectablesbooking.nl.

----------------------------
Andere steden in de buurt:

Amersfoort
Utrecht
Amsterdam
Almere
Hoorn
Zwolle

Boek je injectables behandeling in Lelystad

Kliniek
Beekman Klinieken

Beekman Klinieken

4.2
Middendreef 273, Lelystad (1 km)
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Werner Beekman
Kliniek
CC_logo_embleem_vrijstaand
profhilo-logo

Aestas Wellness Centrum - Cosmetic Clinics

4.3
Schoener 41, Lelystad (1 km)
Kliniek opgericht
2016
Prijs botox per zone
v.a. € 134
Prijs filler per ml
v.a. € 399
Kliniek bekijkenAfspraak maken