Doctors at Soap Haarlem - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Doctors at Soap Haarlem

Doctors at Soap Haarlem

Er goed uitzien terwijl je ouder wordt is een streven voor iedereen. Tot nu was het een kwestie van een bezoek naar de cosmetisch arts en als het er een beetje “obvious” uitzag, nam je dat op de koop toe.

DOCTORS AT SOAP vindt dat je eigen gezicht juist perfect is en dat je daarbij moet blijven. Wel vinden we dat elegant ouder worden heel leuk is en ook veilig kan tegenwoordig. Onze trend is dat we enkel gaan voor de meest subtiele manier mogelijk. Minder harde lijnen of vermoeidheid, maar wel je eigen frisse gezicht. Daarom heeft DOCTORS AT SOAP de NO TRACE FACE® methode ontwikkeld met haar “undetectable injectables”.

Alle artsen werken volgens (inter)nationale kwaliteitsnormen en richtlijnen. De cosmetisch artsen hebben naast hun eigen opleidingen ook een specifieke DOCTORS AT SOAP opleiding gevolgd met internationale gastdocenten zoals de zeer ervaren Britse cosmetisch arts dr Raj Acquilla; Alle DOCTORS AT SOAP artsen werken volgens dezelfde methodes en zijn als enige in Nederland gespecialiseerd en opgeleid in onze NO TRACE FACE® methode.

DOCTORS AT SOAP eigen geregistreerde concept: NO TRACE FACE - undetectable injectables. De subtiele manier van er goed uitzien terwijl je ouder wordt.

The ultimate NO TRACE FACE treatments zijn behandelingen waarbij we een combinatie van technieken gebruiken. Een ‘touch of’ botox en een ‘drupje’ hyaluronzuur op de juiste plek doet wonderen. Kleine hoeveelheden met een magistraal verfrissend effect.

Doctors at Soap Haarlem uit Haarlem is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Er goed uitzien terwijl je ouder wordt is een streven voor iedereen. Tot nu was het een kwestie van een bezoek naar de cosmetisch arts en als het er een beetje “obvious” uitzag, nam je dat op de koop toe.

DOCTORS AT SOAP vindt dat je eigen gezicht juist perfect is en dat je daarbij moet blijven. Wel vinden we dat elegant ouder worden heel leuk is en ook veilig kan tegenwoordig. Onze trend is dat we enkel gaan voor de meest subtiele manier mogelijk. Minder harde lijnen of vermoeidheid, maar wel je eigen frisse gezicht. Daarom heeft DOCTORS AT SOAP de NO TRACE FACE® methode ontwikkeld met... Meer lezen »

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 130 per zone
2 zones
V.a. € 185 per behandeling
3 zones
V.a. € 320 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 500 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 85 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
RestylaneRestylane
V.a. € 350 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 275 per behandeling
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 575 per behandeling
Sculptra (per flacon 10 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 650 per behandeling
Overige
Haarfillers
V.a. € 300 per behandeling
Safety
BSure Filler Test
V.a. € 359 per dna-test
Skinbooster
Onbekend merk skinbooster
V.a. € 300 per behandeling
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 300 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
1000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Haarfillers, Laser / IPL, Chirurgie
Kliniek opgericht
2012
Adres
Zijlstraat 57, Haarlem
Doctors at Soap Haarlem
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Karen van Os
Drs. Karen van Os
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Hilmar Heijmans
Drs. Hilmar Heijmans
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken

Doctors at Soap Haarlem Reviews

5
4 reviews
Altijd hele fijne ervaring bij dr Hilmar Heijmans! Stelt mij erg op mijn gemak en zorgt voor een zo comfortabel mogelijke behandeling. Ook geeft hij eerlijk advies.
Sofie Bax
28 oktober 2023 07:07
Altijd perfect geholpen en perfect resultaat
Mandy de Wit
10 mei 2023 09:09
Super ervaring met Drs. Karen van Os. Ik was erg sceptisch en had veel vragen. Maar Karen nam alle tijd en legde alles geduldig en professioneel uit. De twijfels verdwenen en na de behandeling mocht ik Karen altijd bellen of appen met vragen. Hele fijne nazorg/controle. Karen is oprecht betrokken en geeft haar eerlijke mening. Ik ben zo blij met het resultaa... Toon meer »
Super ervaring met Drs. Karen van Os. Ik was erg sceptisch en had veel vragen. Maar Karen nam alle tijd en legde alles geduldig en professioneel uit. De twijfels verdwenen en na de behandeling mocht ik Karen altijd bellen of appen met vragen. Hele fijne nazorg/controle. Karen is oprecht betrokken en geeft haar eerlijke mening. Ik ben zo blij met het resultaat! Ik krijg veel opmerkingen dat ik er goed uit zie, maar niemand ziet dat ik iets heb 'laten doen' (fillers bij mijn mondhoeken/lippenplooi en Botox in fronsrimpel). Het is gewoon echt heel natuurlijk, je ziet er gewoon een stuk frisser en meer uitgeslapen uit laat maar zeggen. Ik zou iedereen die twijfelt aanraden om een consult te plannen. Ik weet zeker dat je er blij van wordt! Toon minder »
Monique Reinerie
26 januari 2023 18:06
Zeer tevreden over Dokter K van Os, kundige behandeling! Goede prijs kwalitieit.
donna de wildt
10 december 2021 13:01
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Doctors at Soap Haarlem?

Één zone Botox bij Doctors at Soap Haarlem kost € 130,00.

Wat kost een filler behandeling bij Doctors at Soap Haarlem?

1 ML filler kost bij Doctors at Soap Haarlem v.a. € 350,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Doctors at Soap Haarlem?

Doctors at Soap Haarlem scoort 5 van de 5 sterren uit 4 Google reviews.

Wat is het adres van Doctors at Soap Haarlem?

In Haarlem is Doctors at Soap Haarlem gevestigd op Zijlstraat 57.