logo_doctorsatsoap_RGB kopie

Doctors at Soap Rotterdam

Er goed uitzien terwijl je ouder wordt is een streven voor iedereen. Tot nu was het een kwestie van een bezoek naar de cosmetisch arts en als het er een beetje “obvious” uitzag, nam je dat op de koop toe.

DOCTORS AT SOAP vindt dat je eigen gezicht juist perfect is en dat je daarbij moet blijven. Wel vinden we dat elegant ouder worden heel leuk is en ook veilig kan tegenwoordig. Onze trend is dat we enkel gaan voor de meest subtiele manier mogelijk. Minder harde lijnen of vermoeidheid, maar wel je eigen frisse gezicht. Daarom heeft DOCTORS AT SOAP de NO TRACE FACE® methode ontwikkeld met haar “undetectable injectables”.

Alle artsen werken volgens (inter)nationale kwaliteitsnormen en richtlijnen. De cosmetisch artsen hebben naast hun eigen opleidingen ook een specifieke DOCTORS AT SOAP opleiding gevolgd met internationale gastdocenten zoals de zeer ervaren Britse cosmetisch arts dr Raj Acquilla; Alle DOCTORS AT SOAP artsen werken volgens dezelfde methodes en zijn als enige in Nederland gespecialiseerd en opgeleid in onze NO TRACE FACE® methode.

DOCTORS AT SOAP eigen geregistreerde concept: NO TRACE FACE - undetectable injectables. De subtiele manier van er goed uitzien terwijl je ouder wordt.

The ultimate NO TRACE FACE treatments zijn behandelingen waarbij we een combinatie van technieken gebruiken. Een ‘touch of’ botox en een ‘drupje’ hyaluronzuur op de juiste plek doet wonderen. Kleine hoeveelheden met een magistraal verfrissend effect.

Doctors at Soap Rotterdam uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

3.5
2 reviews
Mooie zaak en heel vriendelijk en service gericht personeel. Ik ben terug gegaan voor een controle consult om aan te geven waar ik niet tevreden over ben. Ik kreeg vervolgens een kosteloze aanvullende behandeling. Ik merk alleen helaas geen verschil. Ik ben dus nog steeds niet tevreden. Vandaar de 3 sterren. Goede service, alleen niet tevreden met het result... Toon meer »
Mooie zaak en heel vriendelijk en service gericht personeel.
Ik ben terug gegaan voor een controle consult om aan te geven waar ik niet tevreden over ben.
Ik kreeg vervolgens een kosteloze aanvullende behandeling.
Ik merk alleen helaas geen verschil. Ik ben dus nog steeds niet tevreden. Vandaar de 3 sterren. Goede service, alleen niet tevreden met het resultaat.

Ps ik heb al lang terug een mail gestuurd maar nooit meer iets vernomen! Na een tweede mail nog steeds geen bericht. Vandaar aangepast naar 2 sterren. Alleen dus social media exposure. Toon minder »
T amara (Tamara)
20 augustus 2020 20:08
Super blij met doctor Anne-miek, hele fijne ervaring en erg mooi resultaat! Aanradertje!!
carmen kruitbos
24 juli 2019 17:05
Silvie De Bus
24 juli 2019 17:05
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €75 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €120 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €350 per ml
Overige
Haarfillers
V.a. €300 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €495 per 2 oksels
Skinbooster
Onbekend merk skinbooster
V.a. €300 per behandeling
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
1000
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Laser / IPL, Chirurgie
Kliniek opgericht
2012
Adres
Meent 17A, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten