Enhance Clinic Gent

Enhance Clinic Gent

Enhance Clinic Gent uit Gent is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.5
30 reviews
Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen duckface van lippen of veel botox en fillers plaatsen waar niet nodig is ! Jagen geen geld uit je zakken . Wat nodig is zullen ze je er heel graag mee helpen na een goed gesprek je thuis te voelen gaan ze aan de slag ! Ik raad deze... Toon meer »
Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen duckface van lippen of veel botox en fillers plaatsen waar niet nodig is ! Jagen geen geld uit je zakken . Wat nodig is zullen ze je er heel graag mee helpen na een goed gesprek je thuis te voelen gaan ze aan de slag ! Ik raad deze clinic dan ook ten zeerste aan ! Wat een thuisgevoel heb je er ... de dokter voor mij nummer 1 ! De assistente ook sowiso je kan met al je vragen bij haar terecht! Toon minder »
Tamara Ingels
31 oktober 2022 18:06
Vandaag weer een bezoekje gebracht aan mijn favoriete kliniek op de nieuwe locatie en weer zeeeeer tevreden! Ik voel me erg op mijn gemak bij jullie, hier hecht ik erg veel belang aan. De resultaten van mijn fillers zijn altijd top, kan er niets op aanmerken. Ik wens jullie veel succes op de nieuwe locatie en mij zien jullie zeker en vast terug ❤️
Alina Holsbeeks
31 oktober 2022 18:06
Prachtige kliniek met professionals! Sinds ik Enhance heb ontdekt geen andere kliniek die ik nog wil bezoeken. Consulten worden echt vanuit het oogpunt van de klant gegeven, iets wat ik bij de meeste klinieken mis. Resultaten zijn altijd prachtig en er worden producenten van kwaliteit gebruikt want mijn Botox en fillers blijven lang en goed zitten.
Robin m.
28 oktober 2022 11:11
Heel tevreden!
Super vriendelijke ontvangst, geruststellende info gekregen. De arts was heel voorzichtig en rustig. Ik voelde mij er op mijn gemak.
Bedankt 🙏
Mooi naturel resultaat 😀
Top Clinic
Angelino Vandamme
17 oktober 2022 20:08
Ik kan deze zaak alleen maar afraden. Onbekwame “artsen” die fillers en botox ongelijk en op verkeerde plaatsen inspuiten. Botox werd te hoog ingespoten waardoor de ene kant van mijn mond ‘verlamd’ lijkt. Contact opgenomen en ze kunnen er niets aan doen, het zal ‘na een paar maand vanzelf oplossen’. Verder zijn de fillers van erg slechte kwaliteit, mijn lipp... Toon meer »
Ik kan deze zaak alleen maar afraden. Onbekwame “artsen” die fillers en botox ongelijk en op verkeerde plaatsen inspuiten. Botox werd te hoog ingespoten waardoor de ene kant van mijn mond ‘verlamd’ lijkt. Contact opgenomen en ze kunnen er niets aan doen, het zal ‘na een paar maand vanzelf oplossen’.
Verder zijn de fillers van erg slechte kwaliteit, mijn lippen zitten vol klonters fillers die ik er niet uitkrijg met masseren. Schandalig dat dit mag blijven bestaan. Toon minder »
A. Smekens
11 oktober 2022 12:12
Altijd heel vriendelijk! Ook als je wat zenuwachtig bent.
Gurl On ice
25 september 2022 05:05
Super kliniek! Zeer kundige artsen. Heel blij met mijn resultaat
Saskia Hoogland
31 augustus 2022 10:10
Vriendelijk ontvangst, voorafgaand alle nodige uitleg gekregen aangezien het mijn eerste maal lipfillers was. Verzorgde praktijk en behandeling verliep zeer goed. Top! Ik ga zeker terug 🤩
Merel De Grom
19 juni 2022 07:07
1ster is al te veel. Geboekt voor consult+behandeling, consult is er niet geweest enkel de vraag “wat wil je”. Geen uitleg, tips, suggesties,.. ik moest alle info zelf achterhalen en dat was voor het personeel te veel gevraagd had ik het gevoel. Zo erg dat degene die ik “gesproken” heb en de dokter allebei een andere behandeling gingen doen bij mij. Niet gec... Toon meer »
1ster is al te veel.
Geboekt voor consult+behandeling, consult is er niet geweest enkel de vraag “wat wil je”. Geen uitleg, tips, suggesties,.. ik moest alle info zelf achterhalen en dat was voor het personeel te veel gevraagd had ik het gevoel. Zo erg dat degene die ik “gesproken” heb en de dokter allebei een andere behandeling gingen doen bij mij. Niet gecommuniceerd dus. Ik was een nummertje dat eigelijk snel binnen en buiten moest. Een behandeling is er uiteindelijk niet geweest. Omdat het voor mij de eerste keer was, wist ik niet goed wat er ging gebeuren. Mijn bloeddruk zakte en ik werd even onwel. Ik moest zeker niet op respect of begrip rekenen. Mij op mijn gemak stellen werd al zeker niet gedaan. Een tweede kans kreeg ik al zeker niet, mijn plek werd meteen opgeruimd, nog geen 2min later zat de volgende in dat hokje en ik mocht beschikken. Bij het buiten gaan zeg ik nog beleefd sorry (terwijl ik wél de hele tijd vriendelijk was, maar het personeel was dat alles behalve) ik werd genegeerd en de rug werd naar mij gedraaid.
Ergens begrijp ik het wel, ik ben natuurlijk niet op tv geweest met temptation of EOTB. Toon minder »
Marleen Barrez
20 mei 2022 17:05
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Drie (3) zones botulinetoxine
V.a. €300 per zone
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €130 per zone
Twee (2) zones botulinetoxine
V.a. €230 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €275 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €175 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. €150 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €350 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €350 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2016
Adres
Zwijnaardsesteenweg 23, Gent
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten