VelthuisKliniek V rgb

Velthuis kliniek Velp

Velthuis kliniek Velp biedt hoog kwalitatieve cosmetische behandelingen, o.a. Botox, Fillers, Liquid Facelifts en Profhilo. We geven altijd een eerlijk advies in wat we voor je kunnen betekenen en gaan voor een natuurlijk resultaat passende bij jouw unieke profiel.

√ Eerlijk, persoonlijk advies op basis van jouw wensen
√ Samen kiezen we de behandeling voor een natuurlijke uitstraling
√ Al meer dan 27 jaar ervaren specialist in cosmetische behandelingen
√ Altijd de hoogste kwaliteit zorg in een veilige behandelomgeving

Als er één advies is dat wij bij Velthuis kliniek aan jou willen meegeven, is het dat; blijf vooral jezelf. Maak keuzes die bij je passen. Ga op je gevoel af. Geloof in jezelf en investeer in jezelf. Wij willen je daarbij helpen. Als je iets aan je uiterlijk wilt laten veranderen, doe je dat namelijk bij een betrouwbare kliniek, die ervoor zorgt dat jij jezelf blijft, ook na de ingreep.

Onze deskundige specialisten kiezen samen met jou de behandeling die het beste bij je past. We hebben een multidisciplinair team van cosmetisch artsen, plastisch chirurgen en huidtherapeuten onder één dak. Zo bieden we je een compleet advies over de mogelijkheden van plastische chirurgie, injectables en huidverbetering. We geven altijd een eerlijk en realistisch advies in wat we voor je kunnen betekenen. En begeleiden je van het eerste consult tot de laatste controle. Zo weten we zeker dat je straks weer vol zelfvertrouwen in het leven staat.

Je bent van harte welkom in één van onze 8 klinieken, waar we voor je klaarstaan om de mogelijkheden samen met jou te bespreken.

Velthuis kliniek Velp uit Velp is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Velthuis kliniek Velp biedt hoog kwalitatieve cosmetische behandelingen, o.a. Botox, Fillers, Liquid Facelifts en Profhilo. We geven altijd een eerlijk advies in wat we voor je kunnen betekenen en gaan voor een natuurlijk resultaat passende bij jouw unieke profiel.

√ Eerlijk, persoonlijk advies op basis van jouw wensen
√ Samen kiezen we de behandeling voor een natuurlijke uitstraling
√ Al meer dan 27 jaar ervaren specialist in cosmetische behandelingen
√ Altijd de hoogste kwaliteit zorg in een veilige behandelomgeving

Als er één advies is dat wij bij Velthuis kliniek aan jou willen... Meer lezen »

Bekijk agenda
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. € 200 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. € 100 per behandeling
Consult
1e consult
V.a. € 50 per consult
Fillers
Juvéderm
V.a. € 300 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. € 575 per 1,5 ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 750 per 2 oksels
Skinbooster
Onbekend merk skinbooster
V.a. € 210 per behandeling
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 350 per behandeling
RRS Eyes
V.a. € 150 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL, Chirurgie
Kliniek opgericht
1995
Adres
Middellaan 8A, Velp
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Jelle Claassen
Drs. Jelle Claassen
+ 6 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Velthuis kliniek Velp Reviews

3.3
11 reviews
Slechte ervaring met filles (mannelijke jonge arts J. met 2 linker armen)!
Victory Presious
4 september 2023 14:02
Mijn ervaring met Velthuis kliniek Velp is heel erg positief! Hele vriendelijke mensen die echt naar je luisteren. Voordat ik bij Velthuis Kliniek Velp terecht kwam heb ik meerdere klinieken bezocht en ik had de hoop al een beetje opgegeven. Ik had het gevoel bij de andere klinieken dat ik een nummer was en er niet naar mij geluisterd werd. Na mijn gesprek b... Toon meer »
Mijn ervaring met Velthuis kliniek Velp is heel erg positief! Hele vriendelijke mensen die echt naar je luisteren. Voordat ik bij Velthuis Kliniek Velp terecht kwam heb ik meerdere klinieken bezocht en ik had de hoop al een beetje opgegeven. Ik had het gevoel bij de andere klinieken dat ik een nummer was en er niet naar mij geluisterd werd. Na mijn gesprek bij de Velthuis in Velp voelde ik mij gehoord , en heel erg goed geïnformeerd. In de aanloop naar mijn operatie waren ze ook goed te bereiken voor vragen etc. Ook na de operatie trouwens . Ik was heel bang voor de narcose maar ik ben gerust gesteld door verschillende mensen van verschillende afdelingen die er werken. Kortom de arts , en iedereen er omheen is heel erg vriendelijk en helpen je waar ze kunnen. Als ik ooit nog eens naar een kliniek ga, ga ik sowieso naar Velthuis Kliniek Velp! Toon minder »
Jennifer
24 maart 2023 13:01
Ik ben viavia naar de Veldthuiskliniek verwezen door iemand die zelf zeer grondig onderzoek gedaan had en ook zelf een zeer positieve ervaring had. Ik kan alleen maar bevestigen dat het klopt. Kwaliteit, vakmanschap en maatwerk. Er wordt goed geluisterd naar je vraag/wens, er wordt tijd voor je genomen en prima nazorg.
M Engelen
22 november 2022 12:12
Op 16-12-2021 ben ik op bezoek geweest om de behandeling voor een tepelcorrectie te bespreken en in te plannen. Tijdens dit gesprek zijn de mogelijkheden besproken en is ook liposuctie aan het woord gekomen. Ik heb duidelijk aangegeven niet geïnteresseerd te zijn in liposuctie. Bij de behandeling van de tepelcorrectie is een piercing van belang. Mocht ik een... Toon meer »
Op 16-12-2021 ben ik op bezoek geweest om de behandeling voor een tepelcorrectie te bespreken en in te plannen. Tijdens dit gesprek zijn de mogelijkheden besproken en is ook liposuctie aan het woord gekomen. Ik heb duidelijk aangegeven niet geïnteresseerd te zijn in liposuctie. Bij de behandeling van de tepelcorrectie is een piercing van belang. Mocht ik een voorkeur hebben voor een bepaalde piercing, dan zou ik deze zelf mee mogen nemen gaf de chirurg aan.

Op 03-02-2022 is het zover en word ik geopereerd. Bij binnenkomst wordt ik direct verzocht om het restant van de factuur te voldoen ad +- € 3.000,-. De factuur heb ik reeds drie dagen voor operatie voldaan. Tevens was mijn behandeling nog geen € 2.000.-. Er bleek iets mis te zijn gegaan in het systeem en er waren twee facturen aangemaakt. Een factuur voor de tepelcorrectie en nog een factuur voor de tepelcorrectie incl. liposuctie.
Zoals eerder besproken in december heb ik wederom aangegeven dat ik geen interesse heb in liposuctie. Die factuur is uit het systeem gehaald en het was in orde. Eenmaal aangekomen bij de voorbereidingsruimte ontmoet ik de chirurg nog voor de operatie gaat beginnen. De chirurg stelde mij aantal bevestigingsvragen voor de operatie begint. Ze vroeg mij onder anderen of ik kwam voor de tepelcorrectie en de liposuctie. Ik antwoorde dat er iets mis zou zijn gegaan in hun systeem, waardoor er twee facturen gemaakt waren en ik absoluut niet geïnteresseerd was in liposuctie. Vervolgens vraagt ze mij of ik de piercings mee heb genomen. Waarop ik antwoorde dat mij is verteld, dat je alleen bij voorkeur zelf piercings hoeft mee te nemen. Ik heb dus geen piercing meegenomen, omdat ik geen voorkeur heb. De chirurg antwoorde dat je voor de behandeling zelf piercings mee moet te nemen. Er moet nu dus een oplossing worden bedacht. Ze hebben een oplossing gevonden en ik zou bij de eerste controle (twee weken na de operatie) zelf piercings moeten meenemen en deze laten vervangen voor de tijdelijke oplossing. De operatie is gelukt en ik mag eindelijk naar huis.

Twee weken later kom ik op controle. De piercings heb ik meegenomen en voor de zekerheid heb ik twee dagen van de te voren nog gebeld om aan te geven dat de piercings bij de controle vervangen moeten worden. Klaarblijkelijk is niets gedaan met deze informatie daar het een verrassing is bij de lokale arts in de kliniek. Na een kwartier komt ze terug en geeft aan dat ik naar de chirurg mag, omdat zij zelf dit niet aandurft. Ik word verzocht beneden in de wachtkamer op de chirurg te wachten. Na een half uur wachten in de wachtkamer verteld de lokale arts mij dat ik naar de voorbereidingsruimte had moeten gaan om daar op de chirurg te wachten. Eenmaal begeleid naar de voorbereidingsruimte is de chirurg er niet en wordt ik geholpen door het personeel wat daar loopt. Zij hebben zonder verdoving de staafjes (tijdelijke oplossing) uit mijn tepels gehaald en de piercings er in gedaan. De piercing wilde niet in mijn rechtertepel gaan. Dit is met getrek, geduw en ontzettend veel pijn gelukt na 20 minuten gelukt.

Conclusie: De operatie is goed gedaan en het resultaat mag er zijn. De weg er naartoe door onder andere miscommunicatie is bedroevend. Door de miscommunicatie heb ik geen positieve herinneringen aan Velthuis kliniek Velp. Om deze reden raad ik Velthuis kliniek Velp af. Toon minder »
Bart R
26 mei 2022 12:12
Zeer slecht!! Borstprotheses binnen 7 jaar kapot en lek. Klachtencommissie stuurt je van het kastje naar de muur. Bij klachten zoals bijv. knobbeltjes geven ze niet thuis. NIET DOEN!!
Bianca Schoenmaekers
25 mei 2022 20:08
Op 3 februari 2022 zou ik een lang gekoesterde droom in vervulling laten gaan. Een onder oog correctie. Dit kost € 4.250, 00. 25% direct betalen, restant 3 dagen voor operatie. Ik lag klaar in mijn papieren jurk om naar de ok te gaan, toen werd mij door de anesthesist gemeld dat de saturatie in mijn bloed te laag was. De operatie ging NIET door. Nu probeer i... Toon meer »
Op 3 februari 2022 zou ik een lang gekoesterde droom in vervulling laten gaan. Een onder oog correctie. Dit kost € 4.250, 00. 25% direct betalen, restant 3 dagen voor operatie.
Ik lag klaar in mijn papieren jurk om naar de ok te gaan, toen werd mij door de anesthesist gemeld dat de saturatie in mijn bloed te laag was. De operatie ging NIET door.
Nu probeer ik al sinds begin febr. iemand van de kliniek te spreken, zowel telefonisch als per mail, om mijn betaalde bedrag terug gestort te krijgen.
NIEMAND belt of mailt terug!! Steeds krijg ik een aardige dame van het callcenter aan de lijn die niets weet en niets kan doen. Ik krijg GEEN naam van de vestigingsmanager of van iemand die mij kan vertellen wanneer de € 4.250,00 gecrediteerd wordt. Als er afgerekend moet worden dan vliegen de facturen binnen!!
Ik ben ernstig teleurgesteld over het feit dat er GEEN pre operatief onderzoek heeft plaatsgevonden. Getraumatiseerd, omdat ik reeds in de papieren jurk, trillend van de zenuwen in het bed lag. Dat ik nu bijna moet dreigen met een advocaat om mijn geld terug te krijgen is een schande. Toon minder »
nicole brandes
22 februari 2022 12:12
3 kwartier aan r rijden geweest, verkeerde afslag genomem en netjes gebeld dat ik 7 min. Te laat zou zijn. Ik werd teruggebeld dat de afspraak niet door kon gaan! Ik snap dat je niet te laat moet komen. Maar je zet je agenda toch niet zo prop vol dat er niet een beetje speling is.
Arrogante mensen daar zeg, geldmachines!
Fabs Wow
20 december 2021 09:09
Heb mezelf 3 jaar geleden voor mijn 60ste verjaardag een ooglidcorrectie cadeau gedaan. Nog geen dag spijt van gehad!! Ik ben nu blij wanneer ik mezelf in de spiegel zie!
Ik ben heel erg tevreden met de behandeling en de nazorg.
Janet Kirkby
30 april 2021 17:05
Behandelingen werken bij deze laaielichters niet
Daan Pop
13 april 2021 06:06
Ik voelde me weer 16 jaar voor de deur van een discotheek. Alleen zat ik in dit geval tegenover wiebren van den berg en had bulten om mijn gezicht ter grootte van golfballen! Hij had allerlei excuses om mij niet te behandelen en vond dat ik zo maar door moest blijven lopen. Ik ben naar een andere chirurg gegaan en daar kreeg ik direct een afspraak (20 minut... Toon meer »
Ik voelde me weer 16 jaar voor de deur van een discotheek.
Alleen zat ik in dit geval tegenover wiebren van den berg en had bulten om mijn gezicht ter grootte van golfballen!

Hij had allerlei excuses om mij niet te behandelen en vond dat ik zo maar door moest blijven lopen.
Ik ben naar een andere chirurg gegaan en daar kreeg ik direct een afspraak (20 minutjes) om de plekken chirurgisch te verwijderen.

Ik heb het sterke vermoeden dat wiebren van den berg mij zag als een vat chemisch afval. Ik voelde me echt als chemisch afval behandeld. Toon minder »
Pinned Posted
9 november 2020 19:07
Schrijf een review