Lipfillers Leiden

3 juni 2021

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Injectablesbooking.nl is een platform waarop je alle cosmetisch artsen en klinieken met elkaar kunt vergelijken. Ook alle klinieken en artsen in de omgeving van Leiden zijn in kaart gebracht. Inwoners van Leiden hechten waarde aan uiterlijke verzorging. Cosmetische behandelingen met bijvoorbeeld lip fillers zijn in trek in Leiden

Leiden staat bekend om haar universiteit, musea en natuurlijk Naturalis. Leiden, ook wel de Sleutelstad genoemd, is de geboortestad van Rembrandt. Leiden is ook een echte studentenstad. Na Amsterdam heeft Leiden per km2 bovendien de meeste grachten. Een prachtige stad dus. Mensen uit Leiden willen er goed uit zien en schoonheid staat hoog in het vaandel. Het is daarom begrijpelijk dat cosmetische behandelingen populair zijn onder de inwoners van Leiden. Lees in dit artikel alles over lipfillers Leiden!

Lipfillers Leiden

Lipfillers Leiden

Lippen worden opgevuld met lipfillers. Hyaluronzuur is het stofje waar fillers van gemaakt zijn. Hyaluronzuur word al meer dan 20 jaar door artsen toegepast. Het is een stofje wat van nature al in je lichaam voorkomt. Een filler is gemiddeld tussen 5-12 maanden effectief. Het hyaluronzuur word daarna in je lichaam opgenomen. Er zijn verschillende merken lipfiller fabrikanten. Zo heb je o.a. Restylane Kiss, Juvederm Volift, Aliaxin LV, Stylage en Belotero lips. Over het algemeen wordt erkent dat hyaluronzuur fillers bij professionele en deskundige toepassing door een ervaren en vaardige arts veilig zijn. Bespreek voor een behandeling altijd de mogelijkheden en potentiële complicaties met de behandelend arts.

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Leiden

Botox kliniek Leiden
Profhilo behandeling Leiden
Rimpelbehandeling Leiden
Cosmetische behandeling Leiden

-----------------------

Lippen opvullen Leiden

Naarmate we ouder worden neemt het volume van onze lippen af. Het volume kan aangevuld worden door een lipfiller. Lippen opvullen is populair onder 40-plussers en jong volwassenen. Elke groep heeft een specifieke voorkeur. Jong volwassenen willen graag volle lippen en deze mogen ook opvallen. 40-plussers willen graag subtiel gevulde lippen. Voor deze groep geldt dat het niet op mag vallen. Zij willen vaak de lippen terug van toen zij twintigers waren. Lippen worden namelijk dunner naarmate we ouder worden. De behandeling is onder beide groepen gewild maar hebben voor beide groepen een andere betekenis. 

Bekende injectables klinieken in Leiden zijn:

Kliniek Vrijdag
Luppino Cosmedics
Marsha Wichers
Vinci Kliniek

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers kosten Leiden

De lipfillers tarieven in Leiden liggen ver uit elkaar. Zo betaal je bij de duurste kliniek circa € 550 per ml lipfiller en bij de goedkoopste kliniek circa €219 per ml. Wij adviseren je niet blind te staren op de tarieven. Voor het resultaat geeft de vaardigheid van de arts de doorslag. Het is daarom raadzaam om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. Een vaardige cosmetisch arts heeft vaak ook minder filler nodig om een optimaal resultaat te behalen. Vergelijk alle cosmetische klinieken in Leiden op Injectablesbooking.nl.

------------------

Lipfiller kosten
Lipfiller aanbieding
Lipfiller voor en na
Lipfiller ervaringen
Lipfiller beste kliniek
Vanaf welke leeftijd mag je lipfillers?

------------------

Injectables behandeling in Leiden 

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, fillers en skinboosters. Veel mensen praten over botox lippen. Met botulinetoxine is het niet mogelijk om lippen op te vullen. Botulinetoxine wordt gebruikt als spierontspanner om rimpels te voorkomen, denk hierbij aan fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels. Lees hier alles over Botox in Leiden. In 99% van de gevallen wordt een lipbehandeling gedaan met fillers. Maar waarom praten mensen nu over botox lippen? Met botulinetoxine is het mogelijk om een lipflip uitvoeren. Maar wat is nu een lipflip? Bij een lipflip ontspannen de spiertjes in de bovenlip, hierdoor kantelt de lip iets naar buiten. Door het kantelen van de lip lijkt de lip voller. De lipflip behandeling wordt niet door alle artsen toegepast.

Boek je injectables behandeling in Leiden op Injectablesbooking.nl

Boek je injectables behandeling in Leiden

Faceland Leiden
Faceland Leiden
Leiden, Haarlemmerstraat 228
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Wordt nu
bekeken
Vinci Kliniek Leiden
5
Vinci Kliniek Leiden
Leiden, Pompoenweg 9
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 14x geboekt
Beauty Art Kliniek Leiden
Beauty Art Kliniek Leiden
Leiden, Prinsessekade 2A
1 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 190,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Roosevelt Kliniek Leiden
3.5
Roosevelt Kliniek Leiden
Leiden, Rooseveltstraat 82A
2 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt